2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm Allah tan hayırlısı inşallahh tatlımmm umarım senin için son olurrr :)) görümcem burda da ondan pek face takılmıorum bakıom ara ara çıkıorum sonra :) çok özledim siziiii senin ii haberini de alınnca mutlu oldum canımmm :)

regentoşumm bnde senin adına sevindim hiç değilsee belirsizliğinnn gitti...ama sen nedenn gidiyorsunnn şimdiii anlamadımm

yok yavrum saka yaptim bi yere gittigim yok.. bi bakayim dedim ama senden baska takan olmadi sagol canim benim

aminnnnnnnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnnn inşş bu ay gelir bebişim gülüm

biz de seni çoook özledik canım bi an önce dön aramıza kuzummmmmm

rabbim inşşş en yakın zaman da sana bana bütün isteyenlere bebeklerini nasip eder

yok yavrum saka yaptim bi yere gittigim yok.. bi bakayim dedim ama senden baska takan olmadi sagol canim benim

ayyy regentoşummm aşk olsun ne kadar üzüldümmm gitme bak tamam mııı bende döndümmm zatiii çok özledim sizi...şimdi ben yemek yapmaya kaçıorum çok öptümmm :))))

KARDAİZCİĞİM canımmm benim battaşmışız demek çok sevindimm inşşş ikimiz de güzel haberler veririz canım

ben veremezsem bile inşşş sana ve diğer arkadaşlarıma nasip olur canımm

regencimmmmm, ben toplu okuyorummm, once ilk yazdigini gordum, nereye yaaa neden gidiyorsunnnnnnnn diye mesaj atcaktimmm, ve sana kizcaktim, bizi birakip nereye boooole diye...:95::95::95::95:

ama neyse, sonra ikinciyi gordum, icim rahatladi valla...

Son düzenleme:

silacimmmm, kendine home page olusturup onun linkini gonderceksin canimmm.. anca oyle senin grafigi goruruz...

orda sag ustte menude home page olusturma yeri olmali...

KARDAİZCİĞİM canımmm benim battaşmışız demek çok sevindimm inşşş ikimiz de güzel haberler veririz canım

ben veremezsem bile inşşş sana ve diğer arkadaşlarıma nasip olur canımm

Allahhhhhhhh
geldim ama çok kalmıcam 100 den fazla fatura var kesilcek öööğğğğğğğğğğğğğ:95::95::95::95::95:

nihancımmm evet hayatımmmmmm battaış bu ay. yımırtaları da baktırdık, inşallah dölleriz minilerimizi

bitanemmmmmmmmmm, benim canımın sultanı arkadaşım hly gelmiş. morallerde aman değmesin süperrrrrrrrrrrrr

bi dkk a yaa ben ff de bogusurken biseyler olmus ikizim ne diyon sen gitmek mitmek......

ayy tam bu sira esimesiparis verdigim ayakkabilarda gelince iice koptum sizden... bi el atayim..noluyoooo...

screamawaycim..buldum canim ffye bugunun notunu nasil girecegimi..heycan yaptimmmmmmmm

geçmişi de okudummmmmmmmm
regencim böle şakalar yapıp da yüreğimize indirme hayatım.

sılacım tatlımmmmm evet eşim gidince akşamları da nöbete başlıyorum topik de
ama ilk hedefim eşim giderditmez randevum var hly cımla buluşcam allah kısmet ederse.

ayyyyy ayyyyyy ayyyyyyyyyyy ağzını yerim seninnnnnn ( tabir bölee napiim yanlış anlaşılmasınn :)

canımmm arkadaşımmmm sende benimmmm canımınnnnn canıııııııı arkadaşımsın çok özledim seni kızzzzz hasret giderelim valla ayyyyyyyyyy :))

ayyy canımm valla şimdi onu geçiriodum içimdennn kocişi gidince görüşek hemenn ayarlayalım diyee inşallahhh :)))
kızz valla bana öle gelior ki sanki yıllardır görüşüyoruz işte sen tatile gittin ordan döndün de görüşmeyi planlıyormuşuz gibi canım benimmm :)

yok yaaaa bu burda kalmaz bi fena olduk valla
Allah arkadaşlığımızı daim eder inşallah. payduşka oynarız tızzzzzzzzz
nasılsın canım sağlığın huzurun yerinde mi bi tanem. sen yaz ben sonra okurum. çıkmam lazım ((
öptüm çokkkkkk
arkadaşlarrrrrrr hepinizi çok öptümmmmmm
6:30 gibi gelirim herhalde bitmezsem....

Son düzenleme:

inşşşş canım aminnnnnnn allahım duysun sesimizi bu leylekler getirsin minişlerimizi

evet canım HÜLYACIMIN da morali süper valla aman nazarlar değimesin canım arkadaşıma

inşşşş canım aminnnnnnn allahım duysun sesimizi bu leylekler getirsin minişlerimizi

evet canım HÜLYACIMIN da morali süper valla aman nazarlar değimesin canım arkadaşıma

nihancim cok sevindim tatlim güzel haberlerine insallah kavuscaksin bu ay hasretine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…