- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.681
canımmmmm hoşgeldin kuzumm özledim valla face de yoksun hiçkader arkadaşım benimm
inşşş bu ay tutar canımtutmazsa klomene devam canım pes etmek yok rabbim inşşş nasip eder gülüm hepimişz yaşarız bu duyguyu
çok iyi geçti canım yomuşum 4mm daha büyümüş inşşş bebek olarak geri döner bana canım allahıma çok dua ettim iğne olurken tutsun diye
perşembe gece saat 2 de buluşma gerçekleşecek canımbiz yapalım da gerisi rabbime kalmış
zaten olmazsa yine klomen devamçok ta kendimi kaptırmıyorum hiç tutacak diye kesin bişey yok bu ay değilse bidaha ki ay canım geç olsun da güç olmasın gülüm zaten beklemek bağımlılık yaptı
regentoşumm bnde senin adına sevindim hiç değilsee belirsizliğinnn gitti...ama sen nedenn gidiyorsunnn şimdiii anlamadımm
canımmm Allah tan hayırlısı inşallahh tatlımmm umarım senin için son olurrr :)) görümcem burda da ondan pek face takılmıorum bakıom ara ara çıkıorum sonra :) çok özledim siziiii senin ii haberini de alınnca mutlu oldum canımmm :)
yok yavrum saka yaptim bi yere gittigim yok.. bi bakayim dedim ama senden baska takan olmadisagol canim benim
yok yavrum saka yaptim bi yere gittigim yok.. bi bakayim dedim ama senden baska takan olmadisagol canim benim
merhaba kizlar...
ay agridan kivraniyordum biraz hareket iyi geldi.. sükür simdi bir seyler yiyecegim..
Hülyacimmmmm geri gelmissin canim ne cok sevindim...
ama ben gidiyorum.. sizleri birakcam artik, buna mecburum.. hepiniz kendinize iyi bakin sok seviyorum sizleri
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
kizlaaarrrrrrrrrrrrrrrrr.... bakinbenim FF.....mmmmm nur topu gibi bi ff miz daha olduuuu.........
buarada ingilizcemde yeteri kadar varmis haaa...bu site daha da iii gelecek..her yerde ogrenime acik olmaliiii
KARDAİZCİĞİM canımmm benim battaşmışız demek çok sevindimm inşşş ikimiz de güzel haberler veririz canım
ben veremezsem bile inşşş sana ve diğer arkadaşlarıma nasip olur canımm
Allahhhhhhhh
geldim ama çok kalmıcam 100 den fazla fatura var kesilcek öööğğğğğğğğğğğğğ:95::95::95::95::95:
nihancımmm evet hayatımmmmmm battaış bu ay. yımırtaları da baktırdık, inşallah dölleriz minilerimizi
bitanemmmmmmmmmm, benim canımın sultanı arkadaşım hly gelmiş. morallerde amandeğmesin süperrrrrrrrrrrrr
geçmişi de okudummmmmmmmm
regencim böle şakalar yapıp da yüreğimize indirme hayatım.
sılacım tatlımmmmm evet eşim gidince akşamları da nöbete başlıyorum topik de
ama ilk hedefim eşim giderditmez randevum var hly cımla buluşcam allah kısmet ederse.
ayyyyy ayyyyyy ayyyyyyyyyyy ağzını yerim seninnnnnn ( tabir bölee napiim yanlış anlaşılmasınn :)
canımmm arkadaşımmmm sende benimmmm canımınnnnn canıııııııı arkadaşımsın çok özledim seni kızzzzz hasret giderelim valla ayyyyyyyyyy :))
Allahhhhhhhh
geldim ama çok kalmıcam 100 den fazla fatura var kesilcek öööğğğğğğğğğğğğğ:95::95::95::95::95:
nihancımmm evet hayatımmmmmm battaış bu ay. yımırtaları da baktırdık, inşallah dölleriz minilerimizi
bitanemmmmmmmmmm, benim canımın sultanı arkadaşım hly gelmiş. morallerde amandeğmesin süperrrrrrrrrrrrr
inşşşş canım aminnnnnnnallahım duysun sesimizi bu leylekler getirsin minişlerimizi
evet canım HÜLYACIMIN da morali süper valla aman nazarlar değimesin canım arkadaşıma
silacimmmm, kendine home page olusturup onun linkini gonderceksin canimmm.. anca oyle senin grafigi goruruz...
orda sag ustte menude home page olusturma yeri olmali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?