2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azracim canim grafigimi gordunmu...

bunun fikir anasi sensin canim artrik gerisi sana emanet ellerinden oper... ben atesimi alacam yarin sabah itibariyla insallah....

ayy cok sagol tatlim.. insallah hepimiz icin oyle olur.. hadi bu tablolarimizla yikalim.... insallah yaaa .. cok istiyorum hayirlisi.........

bende cok istiyorum tuhaf bir istek bu hicbirseyi bu kadar cok istememistim ben ya ulasamadikca dahada cok koruklenen

nihannn kuzucuummm unuttum sanmayasin bomba haberelrini....

Allahim tamamina erdirsin insallah yarabbim... hadi canim bol bol dua edelim.....

once kardaiz ve sen insallah arkaniza ben ve azra geliyoruz.................................sonrada regenim takip ediyorr...

kizlar bunlari saydim cunku bitek bizim batlarimiz agustosta simdilik oyle deilmi????

çalıştığım için fazla giremiyorum girsemde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum :)

screamaway nasılsın tatlım annene de kavuşmuşsun çok şükür miniğin nasıl

Nihancım çok ama çok sevindim yumurtan çok güzel gelişmiş bence bende incir kürü yaptım bu ay 16 gün 2 gündür de içmedim bakalım hayırlısı bu ayda olmazsa zaten Ramazandan sonra yumurta takibi yaptırcam canım benim inşallah hamiş olursun bu ay

SILACIM,AZRACIM,KARDAİZCİM,REGENCİM,MENTABACIM,TUĞÇECİM,MBPCİM İSİMİNİ HATIRLYAMADIM VE YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZLERDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...

Havalar çok sıcak kızlar nasıl dayanacak Ramazanda Rabbim yardım etsin hepimizie inşallah.
İnsanalrın sürekli bebek sormasından sıkıldım kızlar zaten çok üzülüyorum ısrarla soruyorlar başımdan geçenleri bildikleri halde ağlıyorum hergün kimse beni anlamıyor
Kaynım yeni evlendi 3 ay oluyorlar eltimle herşeyimizi paylaşırız yaşıtız biliyor benim ne kadar uğraştığımı her ay hüsrana uğradığımı pazar günü diyorki bana ''kışın hamilelik haberimi alabilirsin belki'' yap bebek napim niye bana söyleme gereği duyuyosnki inşallah olur kimsenin mutluluğunda gözümüz yok şunu çok iyi öğrendimki asla zaaflarınızdan ve üzüntülerinizden bahsetmemeyi insanlar çok acımasız oluyorlar çok konuştum kızlar affedin ama napim çok doluyum sürekli ağlayasım geliyor napacam bilmiyorum tek dileğim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin yaşadığım acı olayı tekrar yaşatmasın sürekli gözüm hamileleri seçiyor ya her gördüğümde içim acıyor bende ANNE olmak istiyorum bu duyguyu tatmak yaşamak istiyorum eskiden doğumdan l-korkardım şimdi bütün acısına razıyım yeterki ANNE olayım inşallah hayırlısıyla hepinizi çok öpüyorum beni dinlediğiniz içini

ay canim sIkIlIyo yaa.. kocsi de geldi karnini doyurdu kestiriyo :97::97::97::97::97:neyse cok rahatladim.. ff de kisaldi bi anda o neydi öyle yaa...yarim metre tablom olmustu kizlar kirmizilar da bi nimetmis gercekten.. insallah bu yeni dönemde hepimiz birden hamile kaliriz da hep birlikte seviniriz yanib i kisim sevinirken digerleri beklemede kalmaz insallllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ya Rabbim insallah

canim allah yardim eder sevabi daha cok olur boyle aylarda zorluk icinde tutulan orucun insallahh bizde sebepleniriz bu sevaptan hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz tatlim allahim bizlerinde yuzunu guldurcek insallah kimin ne yasiycagi hic belli olmaz eltinin iside kimse kimseye gulmesin gulme komsuna gelir basina nispet daha kotu

yok bitanem ya eminim gözden kaçtı çünkü bilirim bana yazacağını canım benimmm
inşşş gülüm rabbim hepimizin herşeyini bütün isteklerini tamamına erdirir
aminnnnn canım ağustos bizim ayımız olur inşşş ramazan bereketiyle gelir kuzummmm

canım çok sağol çok teşekkür edrim gülüm
şu anlık herşey yolunda canım bütün iş bundan sonra bize ve rabbime kalmış
benim bugün de içrsem 10 gün olcak bende bi kaç gün daha içip bırakıcam canım
inşş canım tedaviye kalmadan gelir bebişin

incir havuç bebekleri olur tatlı mı tatlı

Tşk ederim canım benim inşallah çok beklemeden kavuşuruz bebeklerimize

Nispet yaptıysa kendisi bilir bu insanın elinde olan bir durum değil Allahın takdiri hakkımızda hayırlısı

ayy cok sagol tatlim.. insallah hepimiz icin oyle olur.. hadi bu tablolarimizla yikalim.... insallah yaaa .. cok istiyorum hayirlisi.........

azracim canim grafigimi gordunmu...

bunun fikir anasi sensin canim artrik gerisi sana emanet ellerinden oper... ben atesimi alacam yarin sabah itibariyla insallah....

canım sende ateş ölçmeye başladım hayırlı olsun gülüm inşş gerek kalmadan gelir bebişkon canım

Ayy inşallah canım ya hayırlısıyla hamile kalırsam eğer inşallahhhhhh bu seferde keseyi görecekmiyiz stresi var çünkü ilk hamilelğimde kese görmek için 3 hafta beklemiştim stresi çok kötü Rabbim düşmanıma yaşatmasın Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıkı bebekler nasip etsin inşallah

ah kuzum ne de güzel tercüman olmussun benim de duygularima.. üstüne söylecek söz bulamiyorum, tam okurken kendi kendime dedimki; her seyden herkese bahsetmek dogru degilmis gercekten, yakinlik derecesi ne olursa olsun.. ama sen zaten bunu da yazmissin devaminda... bugün arakadasimla konustum isyan ediyor insanlarin duygud´suzluguna resmen... dk haplarini biraktigimi söylemez olaydim, herkes didikliyor diyor, ve herkes de iyi niyetli olmayabiliyor.. sen aglama canim benim üzme kendini... ya da daha iyi hissedeceksen agla ama rahatlamak icin agla, hüznünü uzatmak icin degil. dün de baska bi arkadasimla konustum... icim parcalandi resmen.. saglikli bi bebekleri olmasi icin tedavi olmalari gerekiyormus.. bebek ya %50 tasiyici olacak ya da %50 hasta o zaman da ömür boyu ilac kullanacak.. ve tedavi almanyada yasakmis, yani kilise bebegin genleriyle sözüm ona ''oynanmasina'' karsiymis.. zenginler isi abartip bebeklerini göz rengine kadar degistirince devlet de yasaklamis... simdi care ya türkiyede ya da avusturyada.. ve bu da dünya para demek.. yaslari da oldukca büyük.. halimiz gercekten bazi insanlara göre coook ama cok daha iyi birtanem.. bana sordu var mi diye.. diyemedim ki deniyoruz. yok ben daha istemiyorum dedim.. hem belki farkli anlar ne geregi var.. olunca herkes zaten ögrenecek.. ve kusura da bakmasin kimse ama öyle kisa dogru yok yaza dogru hesaplamaya gelmiyormus bu isler, burdaki herkes bunu tecrübe etmistir.. sen iyi ol esine de bu gerek, sen mutlu ol o zaman hayat sana bu mutlulugun devamini kendi elleriyle getirecektir.. bakarsin senin daha önce bebisin olur.. Allah böyle durumlarda kalbi temiz kullarini boynu bükük birakmaz, emin ol

Kızlarrr 3 yaşından beri istanbulda olmama rağmen bugün çok komik birşey yaşadım birazda eşim yüzünden oldu aslında sabah otobüsü kaçırdım iş yerime evden tek bir otobüs var sonra kadıköy arabalarıyla aktarma yapayım dedim işyerime yakın durakta indim sadece 2 durak için başka bir otobüse binmem gerek veee ben karşı otobüsüne binmişim olayı idrak edene kadar biz çoktan geçtik gittik nasıl üzüldüm anlatamam eşim yanımda olsa fena olacaktı :) neyse patronumu aradım adam güldü resmen yanlış otobüse bindim diyince bende karşı tarafları pek bilmem belki 20 kişiye sordum işin içinden çıkamadım ve taksiye binip geldim şimdi düşünüyorumda bu kadar eziyeti yaşayana kadar sabah niye taksiye binip gelmedim yaşıycam bu eziyeti işte kaçınılmıyo

aminnnnnn canım benimm aminnnnn

evet canım kesinlikle öyle en önemlisi keseyi görmek pıt ptıları duymak ve doğru yerde olması benim için en önemlisi o :26: zaten eğer rabbim nasip ederse bu ay hamile kalırsam dr ilk sorcağım şey bebek doğru yerde mi olcak ve bi dr sınırlı kalmayacağım bi kaç dr gözükürüm
inşş allahım o günleri de gösterir nasip eder canım

olmussssssss

canimmmmmmmmmmmmm, cok uzuldummmm, yaziklarina... insanlar ne kadar acimasiz.... sen bakma onlara... kafani rahat tut... biliyorsun yapilmasi gereken en onemli sey bu.. bebek isterken...
insallah biran once sende hamile kalirsin canimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…