- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.701
tamamdir canim ekliyorum senide tablolarimiza insallah bu ay sana sans getirir bu tablo
ayy cok sagol tatlim.. insallah hepimiz icin oyle olur.. hadi bu tablolarimizla yikalim.... insallah yaaa .. cok istiyorum hayirlisi.........
bende cok istiyorum tuhaf bir istek bu hicbirseyi bu kadar cok istememistim ben yaulasamadikca dahada cok koruklenen
regencimmmmm, ben toplu okuyorummm, once ilk yazdigini gordum, nereye yaaa neden gidiyorsunnnnnnnn diye mesaj atcaktimmm, ve sana kizcaktim, bizi birakip nereye boooole diye...:95::95::95::95:
ama neyse, sonra ikinciyi gordum, icim rahatladi valla...
bi dkk a yaa ben ff de bogusurken biseyler olmus ikizim ne diyon sen gitmek mitmek......
ayy tam bu sira esimesiparis verdigim ayakkabilarda gelince iice koptum sizden... bi el atayim..noluyoooo...
screamawaycim..buldum canim ffye bugunun notunu nasil girecegimi..heycan yaptimmmmmmmm
geçmişi de okudummmmmmmmm
regencim böle şakalar yapıp da yüreğimize indirme hayatım.
sılacım tatlımmmmm evet eşim gidince akşamları da nöbete başlıyorum topik de
ama ilk hedefim eşim giderditmez randevum var hly cımla buluşcam allah kısmet ederse.
bende cok istiyorum tuhaf bir istek bu hicbirseyi bu kadar cok istememistim ben yaulasamadikca dahada cok koruklenen
çalıştığım için fazla giremiyorum girsemde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum :)
screamaway nasılsın tatlım annene de kavuşmuşsun çok şükür miniğin nasıl
Nihancım çok ama çok sevindim yumurtan çok güzel gelişmiş bence bende incir kürü yaptım bu ay 16 gün 2 gündür de içmedim bakalım hayırlısı bu ayda olmazsa zaten Ramazandan sonra yumurta takibi yaptırcam canım benim inşallah hamiş olursun bu ay
SILACIM,AZRACIM,KARDAİZCİM,REGENCİM,MENTABACIM,TUĞÇECİM,MBPCİM İSİMİNİ HATIRLYAMADIM VE YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZLERDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
Havalar çok sıcak kızlar nasıl dayanacak Ramazanda Rabbim yardım etsin hepimizie inşallah.
İnsanalrın sürekli bebek sormasından sıkıldım kızlar zaten çok üzülüyorum ısrarla soruyorlar başımdan geçenleri bildikleri halde ağlıyorum hergün kimse beni anlamıyor
Kaynım yeni evlendi 3 ay oluyorlar eltimle herşeyimizi paylaşırız yaşıtız biliyor benim ne kadar uğraştığımı her ay hüsrana uğradığımı pazar günü diyorki bana ''kışın hamilelik haberimi alabilirsin belki'' yap bebek napim niye bana söyleme gereği duyuyosnki inşallah olur kimsenin mutluluğunda gözümüz yok şunu çok iyi öğrendimki asla zaaflarınızdan ve üzüntülerinizden bahsetmemeyi insanlar çok acımasız oluyorlar çok konuştum kızlar affedin ama napim çok doluyum sürekli ağlayasım geliyor napacam bilmiyorum tek dileğim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin yaşadığım acı olayı tekrar yaşatmasın sürekli gözüm hamileleri seçiyor ya her gördüğümde içim acıyor bende ANNE olmak istiyorum bu duyguyu tatmak yaşamak istiyorum eskiden doğumdan l-korkardım şimdi bütün acısına razıyım yeterki ANNE olayım inşallah hayırlısıyla hepinizi çok öpüyorum beni dinlediğiniz içini
yok bitanem ya eminim gözden kaçtınihannn kuzucuummm unuttum sanmayasin bomba haberelrini....
Allahim tamamina erdirsin insallah yarabbim... hadi canim bol bol dua edelim.....
once kardaiz ve sen insallah arkaniza ben ve azra geliyoruz.................................sonrada regenim takip ediyorr...
kizlar bunlari saydim cunku bitek bizim batlarimiz agustosta simdilik oyle deilmi????
Nihancım çok ama çok sevindim yumurtan çok güzel gelişmiş bence bende incir kürü yaptım bu ay 16 gün 2 gündür de içmedim bakalım hayırlısı bu ayda olmazsa zaten Ramazandan sonra yumurta takibi yaptırcam canım benim inşallah hamiş olursun bu ay
SILACIM,AZRACIM,KARDAİZCİM,REGENCİM,MENTABACIM,TUĞÇECİM,MBPCİM İSİMİNİ HATIRLYAMADIM VE YENİ GELEN ARKADAŞLAR SİZLERDE İYİSİNİZDİR İNŞALLAH...
Havalar çok sıcak kızlar nasıl dayanacak Ramazanda Rabbim yardım etsin hepimizie inşallah.
İnsanalrın sürekli bebek sormasından sıkıldım kızlar zaten çok üzülüyorum ısrarla soruyorlar başımdan geçenleri bildikleri halde ağlıyorum hergün kimse beni anlamıyor
Kaynım yeni evlendi 3 ay oluyorlar eltimle herşeyimizi paylaşırız yaşıtız biliyor benim ne kadar uğraştığımı her ay hüsrana uğradığımı pazar günü diyorki bana ''kışın hamilelik haberimi alabilirsin belki'' yap bebek napim niye bana söyleme gereği duyuyosnki inşallah olur kimsenin mutluluğunda gözümüz yok şunu çok iyi öğrendimki asla zaaflarınızdan ve üzüntülerinizden bahsetmemeyi insanlar çok acımasız oluyorlar çok konuştum kızlar affedin ama napim çok doluyum sürekli ağlayasım geliyor napacam bilmiyorum tek dileğim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin yaşadığım acı olayı tekrar yaşatmasın sürekli gözüm hamileleri seçiyor ya her gördüğümde içim acıyor bende ANNE olmak istiyorum bu duyguyu tatmak yaşamak istiyorum eskiden doğumdan l-korkardım şimdi bütün acısına razıyım yeterki ANNE olayım inşallah hayırlısıyla hepinizi çok öpüyorum beni dinlediğiniz içini
canim allah yardim eder sevabi daha cok olur boyle aylarda zorluk icinde tutulan orucun insallahh bizde sebepleniriz bu sevaptanhemen hemen ayni seyleri yasiyoruz tatlim allahim bizlerinde yuzunu guldurcek insallah kimin ne yasiycagi hic belli olmaz eltinin iside kimse kimseye gulmesin gulme komsuna gelir basina nispet daha kotu
ayy cok sagol tatlim.. insallah hepimiz icin oyle olur.. hadi bu tablolarimizla yikalim.... insallah yaaa .. cok istiyorum hayirlisi.........
azracim canim grafigimi gordunmu...
bunun fikir anasi sensin canim artrik gerisi sana emanet ellerinden oper... ben atesimi alacam yarin sabah itibariyla insallah....
yok bitanem ya eminim gözden kaçtıçünkü bilirim bana yazacağını canım benimmm
inşşş gülüm rabbim hepimizin herşeyini bütün isteklerini tamamına erdirir
aminnnnn canım ağustos bizim ayımız olur inşşş ramazan bereketiyle gelir kuzummmm
canım çok sağol çok teşekkür edrim gülüm
şu anlık herşey yolunda canım bütün iş bundan sonra bize ve rabbime kalmış
benim bugün de içrsem 10 gün olcak bende bi kaç gün daha içip bırakıcam canım
inşş canım tedaviye kalmadan gelir bebişin
incir havuç bebekleri olurtatlı mı tatlı
Ayy inşallah canım ya hayırlısıyla hamile kalırsam eğer inşallahhhhhh bu seferde keseyi görecekmiyiz stresi var çünkü ilk hamilelğimde kese görmek için 3 hafta beklemiştim stresi çok kötü Rabbim düşmanıma yaşatmasın Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıkı bebekler nasip etsin inşallah
Kızlarrr 3 yaşından beri istanbulda olmama rağmen bugün çok komik birşey yaşadım birazda eşim yüzünden oldu aslında sabah otobüsü kaçırdım iş yerime evden tek bir otobüs var sonra kadıköy arabalarıyla aktarma yapayım dedim işyerime yakın durakta indim sadece 2 durak için başka bir otobüse binmem gerek veee ben karşı otobüsüne binmişim olayı idrak edene kadar biz çoktan geçtik gittik nasıl üzüldüm anlatamam eşim yanımda olsa fena olacaktı :) neyse patronumu aradım adam güldü resmen yanlış otobüse bindim diyince bende karşı tarafları pek bilmem belki 20 kişiye sordum işin içinden çıkamadım ve taksiye binip geldim şimdi düşünüyorumda bu kadar eziyeti yaşayana kadar sabah niye taksiye binip gelmedim yaşıycam bu eziyeti işte kaçınılmıyo
366ae4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Yapmis olmam lazim canim bakalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?