2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım ya ne güzel yazmışsın okurken bile ağladım çünkü gerçekten çok doluyum hep iyi niyetimizden kaybediyoruz biri birşey sorunca hemen anlatıyoruz biz sorunca ağızlarından kerpetenle laf alınıyor bizden çok zor durumda olanlarda var dediğin gibi Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kucaklarımızada doldursun ne diyim eşim sağolsun yanımda bu ayda olmazsa bende giderim doktora sen üzülme diyor inan dile getiremediğim okadar şey varki inşallah Rabbim bunları unutturacak çok tşk ederim tatlım ya ne güzel burda içimi döküp rahatlıyorum

Tşk edeirm tatlım inşallah duayla,sabırla,zamanla olacak elimizden birşey gelmiyorki
benim kimsenin mutluluğunda gözüm yok inana hamile kalsın sevinirimde ama söylemesinde bir mantık göremedim

iste biz de onun icin burdayiz ya gülüm... burda kimsenin birbirinden cikari yok ama herkes biribirini seviyor.. simdiki tabiri caizse ''gercek'' arkadaslaiklardan daha gercek bi bag var burda.. hani daha önce de karar almistik ya zaten, sadece burda birbirimize söylicez olani biteni... sen bos ver gel burda hep birlikte aglayip hep birlikte sevincez.. bak bana, dedimya maymun oldum resmen ama bir dahakine gercekten test felan yapinca ne kimseye diyecegim ne de bir sey.. iste buraya yaziyorum o sahte üzülmeler beni daha cok deli ediyor.. ayyyyyyy caniiiiiiiiiiimm üzülme olur olur... kurulan en güzel cümle bu..en iyisi mi bir sey oldu mu sen bize söyle.. gerisini bos ver burda kimse ne nispet yapar, ne de kücümser.. ben mesela bi sorum oldu mu deli ediyor o an topikte kim varsa... zaten o yüzden ben gelince herkes kaciyorya

aminnn canımm aminnnnnnnn bozulmasınnn zaten bayram sonrası taşınıyorum maltepe ve ötesine bakıcam artıkın daha rahat görüşürüz canım benimm :)) bnde yemek yaptım ondan geç cvp yazdım kusra bkma :) iyim şükürr işte nolsunn canımm sağlığım ii bebek mevzusunu da bayram sonrasına bıraktım bakalım Allah tan hayırlısı inşallah :)

inşşşş canım aminnnnnnn allahım duysun sesimizi bu leylekler getirsin minişlerimizi

evet canım HÜLYACIMIN da morali süper valla aman nazarlar değimesin canım arkadaşıma

saol canım arkadaşım iiyim çok şükürr yani sıkıntılarımız geçmedi ama napiim Allah ım böyle nasip etti her şerde bi hayır vardır cnım ii olmak zorundayım kocama destek olmak için :)) şükür bu halimizede :)

canım sende ateş ölçmeye başladım hayırlı olsun gülüm inşş gerek kalmadan gelir bebişkon canım

azracim a bir soru sordum valla buralara kadargeldik..... insallah canim benim insallah hepimizin agustos gebelik baslangic ayi olur......

bikeresevdim......

canim benim.. yazdiklarinda okadar cok ana fikir sakli ki!!!!!............ guzelim kimseye guvenilmiyor,kimseleredert,sIkInti acilmiyor hele bukonuda.. bu konu kadinlarinen hassas konusu... didikleyip durdukca seniyipratmaktan baska bi ise yaramaz 3.sahislarr....inan ben esimebile soyledigime pismanim... dk kullaniyorum,birakmadim de gec ...cunku onun stresi bilegercekten fazla agir.....

biliyormusun sen eltiden once hamile olacakmisin gibi sanki...elbetteAllah bilir ama insallah sen once gebe kalirsin.. o da hamile olsun ama sen ondan once hayirlisiyla ,sonuna kadar yasa hamileligini........ uzulme canim...herzaman nediyoruz..bizi bizden iyi anlayan olmaz......

kizlaarrr... konumuz yok mu yahu?? benim aklima bir sey gelmiyor artik..:44::44::44::44::44:

Arkadaşlar benim mesaim bitti inşallah yarın görüşmek ve güzel haberler almak üzere hepiniz öpüldünüz

güle güle canımm

olsun bitanem her işte vardır bi hayır inşş allahım bu uğraşlarımızı geri çevirmez
en mübarek aylardayız rabbim ettiğimiz duları kabul etsi inşş

canımm benim herşey gelip geçer yeter ki eşinde sende sağlıklı olun en önemlisi o inşş kocişinin de işeri bi an önce yoluna girer ne kadar şanslı ki senin gibi anlayışlı ve destekçi bi eşi var bence bu zor günleri çar çabuk atlatacaksınız
inşşş hiç ummadığın bi anda da bebişin gelir arkadaşım kader bizm de yüzümüze güler

selamm kızlarrrr ben geldim ama yoruldum yaaaaa

hlycımda gitmiş Allah yar ve yardımcısı olsunnnnn

doktorun demesine göre bugün benim uvo. başlıyo. burda da bi arkadaş var bebek isteyen onla beraber ovu testi aldık hemen ben bi tane yaptım veee C tam çizgi ama T silik çıktı. bölelikle negatif oluyo. siir oldummmm :95::95::95::95::95:

kızlarrrrrr şimdi baktık tekrar teste aradan biraz zaman geçti yani 10 dk kadar iki çizgide aynı bariz belli :))

Son düzenleme:

En az 4 saat tuttugun idrarinla yaptin dimi tatlim :44:

ov.testine mi basladin canim benim??? bu ay ben de kullanmak istiyorum.. evde var 3tane zaten.. yani silik cikinca gecersiz mi sayiliyor??? hamilelik testi gibi degil mi???

kardaizcim sen o zaman bos gecirme bugünü.. yani belki de ov.testi daha farklidir ben ondan cok anlamiyorum.. yani hormon artmasa sonucta o cizgi cikmaz di mi??

ov.testine mi basladin canim benim??? bu ay ben de kullanmak istiyorum.. evde var 3tane zaten.. yani silik cikinca gecersiz mi sayiliyor??? hamilelik testi gibi degil mi???

evet canim sabah ilk idarinla yapmiyorsun ama 4 saat tuttugun idrarinla yapiyosun ayrica test cizgisinin control cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor

En az 4 saat tuttugun idrarinla yaptin dimi tatlim :44:

sanırım canım yaaa emin değilim 4 saatlik olduğuna :26::26:

yok tatlım ben başlamadım burdan bi arkadaşım başladı bana bi tane verdi dene diye. bende 4 saatlik idrarla yapılcağını bilmiyodum. ama ilkden silik çıktı, silik olunca T negatif oluyomuş kağıdında ölee yazıyodu. bi 10-15 dk sonra teste yine baktık iki çizgide aynı.

ama benim daha yumurta akı gelmedi, gelmiş olsa anlardım. geldide acaba ben mi anlamadım. :97::97::97:

Son düzenleme:
KARDAİZCİĞİM senin yumoşunun boyu kaçtı gülüm :26:

ovulasyon testi almışsın canım işi şansa bırakmamak gerek tabi gülüm yarın bende alıcam

ben çıktım kızlar mesai bitti.
hepinize hayırlı akşamlar olsun. yorum yazın yinede benim durumuma okurum ben sabah.
görüşürüzzzzz

ben de bu ay iyice dikkat etmek istiyorum ya.. ates, test, akinti hepsine bakcam.. sanirim gününü tutturamiyorum :44::44::44::44: peki prospektüsünde, belli bi süre sonra gecersiz diyor mu???

evet canim sabah ilk idarinla yapmiyorsun ama 4 saat tuttugun idrarinla yapiyosun ayrica test cizgisinin control cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor

ach sooo ben en son subatta yaptim ilk ve son olarak tabi.. clearblue almistik üstelik cok pahali sen bilirsin ama onda sabah idrariyla yapin yaziyordu :44::44::44::44::44: ben de o yüzden öyle denedim gerci hic de pozitif cikmadi ya neyse..

AZRAAAA

canım bende yarın ovulasyon testi alıcam ama daha önce hiç kullanmadım

bugün 13. günümdeyim bundan sonra olur mu canım kaç gün yapmam gerkiyo :26:

bende KARDAİZCİĞİM gibi işi şansa bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…