- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.721
ah kuzum ne de güzel tercüman olmussun benim de duygularima.. üstüne söylecek söz bulamiyorum, tam okurken kendi kendime dedimki; her seyden herkese bahsetmek dogru degilmis gercekten, yakinlik derecesi ne olursa olsun.. ama sen zaten bunu da yazmissin devaminda... bugün arakadasimla konustum isyan ediyor insanlarin duygud´suzluguna resmen... dk haplarini biraktigimi söylemez olaydim, herkes didikliyor diyor, ve herkes de iyi niyetli olmayabiliyor.. sen aglama canim benim üzme kendini... ya da daha iyi hissedeceksen agla ama rahatlamak icin agla, hüznünü uzatmak icin degil. dün de baska bi arkadasimla konustum... icim parcalandi resmen.. saglikli bi bebekleri olmasi icin tedavi olmalari gerekiyormus.. bebek ya %50 tasiyici olacak ya da %50 hastao zaman da ömür boyu ilac kullanacak.. ve tedavi almanyada yasakmis, yani kilise bebegin genleriyle sözüm ona ''oynanmasina'' karsiymis.. zenginler isi abartip bebeklerini göz rengine kadar degistirince devlet de yasaklamis... simdi care ya türkiyede ya da avusturyada.. ve bu da dünya para demek.. yaslari da oldukca büyük.. halimiz gercekten bazi insanlara göre coook ama cok daha iyi birtanem.. bana sordu var mi diye.. diyemedim ki deniyoruz. yok ben daha istemiyorum dedim.. hem belki farkli anlar ne geregi var.. olunca herkes zaten ögrenecek.. ve kusura da bakmasin kimse ama öyle kisa dogru yok yaza dogru hesaplamaya gelmiyormus bu isler, burdaki herkes bunu tecrübe etmistir.. sen iyi ol esine de bu gerek, sen mutlu ol o zaman hayat sana bu mutlulugun devamini kendi elleriyle getirecektir.. bakarsin senin daha önce bebisin olur.. Allah böyle durumlarda kalbi temiz kullarini boynu bükük birakmaz, emin ol
olmussssssss
canimmmmmmmmmmmmm, cok uzuldummmm, yaziklarina... insanlar ne kadar acimasiz.... sen bakma onlara... kafani rahat tut... biliyorsun yapilmasi gereken en onemli sey bu.. bebek isterken...
insallah biran once sende hamile kalirsin canimmmm...
Canım ya ne güzel yazmışsın okurken bile ağladım çünkü gerçekten çok doluyum hep iyi niyetimizden kaybediyoruz biri birşey sorunca hemen anlatıyoruz biz sorunca ağızlarından kerpetenle laf alınıyor bizden çok zor durumda olanlarda var dediğin gibi Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kucaklarımızada doldursun ne diyim eşim sağolsun yanımda bu ayda olmazsa bende giderim doktora sen üzülme diyor inan dile getiremediğim okadar şey varki inşallah Rabbim bunları unutturacak çok tşk ederim tatlım ya ne güzel burda içimi döküp rahatlıyorum
yok yaaaa bu burda kalmaz bi fena olduk valla
Allah arkadaşlığımızı daim eder inşallah. payduşka oynarız tızzzzzzzzz
nasılsın canım sağlığın huzurun yerinde mi bi tanem. sen yaz ben sonra okurum. çıkmam lazım((
öptüm çokkkkkk
arkadaşlarrrrrrr hepinizi çok öptümmmmmm
6:30 gibi gelirim herhalde bitmezsem....
inşşşş canım aminnnnnnnallahım duysun sesimizi bu leylekler getirsin minişlerimizi
evet canım HÜLYACIMIN da morali süper valla aman nazarlar değimesin canım arkadaşıma
canım sende ateş ölçmeye başladım hayırlı olsun gülüminşş gerek kalmadan gelir bebişkon canım
Arkadaşlar benim mesaim bitti inşallah yarın görüşmek ve güzel haberler almak üzere hepiniz öpüldünüz[/QUOTE
hadi canim gule guleeee............ yarin sabah yanlis otobuslere binme emi
hadi coook opuyorumseni... uzulmemeni istiyorum luzumsuzluklar icin....biz seni cok seviyoruz....ve dua ediyoruz biliyorsun....
Arkadaşlar benim mesaim bitti inşallah yarın görüşmek ve güzel haberler almak üzere hepiniz öpüldünüz
olsun bitanem her işte vardır bi hayır inşş allahım bu uğraşlarımızı geri çevirmezazracim a bir soru sordum valla buralara kadargeldik..... insallah canim benim insallah hepimizin agustos gebelik baslangic ayi olur......
bikeresevdim......
canim benim.. yazdiklarinda okadar cok ana fikir sakli ki!!!!!............ guzelim kimseye guvenilmiyor,kimseleredert,sIkInti acilmiyor hele bukonuda.. bu konu kadinlarinen hassas konusu... didikleyip durdukca seniyipratmaktan baska bi ise yaramaz 3.sahislarr....inan ben esimebile soyledigime pismanim... dk kullaniyorum,birakmadim de gec ...cunku onun stresi bilegercekten fazla agir.....
biliyormusun sen eltiden once hamile olacakmisin gibi sanki...elbetteAllah bilir ama insallah sen once gebe kalirsin.. o da hamile olsun ama sen ondan once hayirlisiyla ,sonuna kadar yasa hamileligini........ uzulme canim...herzaman nediyoruz..bizi bizden iyi anlayan olmaz......
aminnn canımm aminnnnnnnn bozulmasınnn zaten bayram sonrası taşınıyorum maltepe ve ötesine bakıcam artıkın daha rahat görüşürüz canım benimm :)) bnde yemek yaptım ondan geç cvp yazdım kusra bkma :) iyim şükürr işte nolsunn canımm sağlığım ii bebek mevzusunu da bayram sonrasına bıraktım bakalım Allah tan hayırlısı inşallah :)
saol canım arkadaşım iiyim çok şükürr yani sıkıntılarımız geçmedi ama napiim Allah ım böyle nasip etti her şerde bi hayır vardır cnım ii olmak zorundayım kocama destek olmak için :)) şükür bu halimizede :)
selamm kızlarrrr ben geldim ama yoruldum yaaaaa
hlycımda gitmiş Allah yar ve yardımcısı olsunnnnn
doktorun demesine göre bugün benim uvo. başlıyo. burda da bi arkadaş var bebek isteyen onla beraber ovu testi aldık hemen ben bi tane yaptım veee C tam çizgi ama T silik çıktı. bölelikle negatif oluyo. siir oldummmm :95::95::95::95::95:
selamm kızlarrrr ben geldim ama yoruldum yaaaaa
hlycımda gitmiş Allah yar ve yardımcısı olsunnnnn
doktorun demesine göre bugün benim uvo. başlıyo. burda da bi arkadaş var bebek isteyen onla beraber ovu testi aldık hemen ben bi tane yaptım veee C tam çizgi ama T silik çıktı. bölelikle negatif oluyo. siir oldummmm :95::95::95::95::95:
ov.testine mi basladin canim benim??? bu ay ben de kullanmak istiyorum.. evde var 3tane zaten.. yani silik cikinca gecersiz mi sayiliyor??? hamilelik testi gibi degil mi???
En az 4 saat tuttugun idrarinla yaptin dimi tatlim :44:
ov.testine mi basladin canim benim??? bu ay ben de kullanmak istiyorum.. evde var 3tane zaten.. yani silik cikinca gecersiz mi sayiliyor??? hamilelik testi gibi degil mi???
KARDAİZCİĞİM senin yumoşunun boyu kaçtı gülüm :26:
ovulasyon testi almışsın canım işi şansa bırakmamak gerek tabi gülümyarın bende alıcam
sanırım canım yaaa emin değilim 4 saatlik olduğuna :26::26:
yok tatlım ben başlamadım burdan bi arkadaşım başladı bana bi tane verdi dene diye. bende 4 saatlik idrarla yapılcağını bilmiyodum. ama ilkden silik çıktı, silik olunca T negatif oluyomuş kağıdında ölee yazıyodu. bi 10-15 dk sonra teste yine baktık iki çizgide aynı.
ama benim daha yumurta akı gelmedi, gelmiş olsa anlardım. geldide acaba ben mi anlamadım. :97::97::97:
evet canim sabah ilk idarinla yapmiyorsun ama 4 saat tuttugun idrarinla yapiyosun ayrica test cizgisinin control cizgisi kadar koyu olmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?