- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.741
en son hatırladığım ayın 17 sinde gittim doktora. adetimin 11. gününde 19 cm di. şimdi 14. günümdeyim.
ben kaçtım by
en son hatırladığım ayın 17 sinde gittim doktora. adetimin 11. gününde 19 cm di. şimdi 14. günümdeyim.
ben kaçtım by
selamm kızlarrrr ben geldim ama yoruldum yaaaaa
hlycımda gitmiş Allah yar ve yardımcısı olsunnnnn
doktorun demesine göre bugün benim uvo. başlıyo. burda da bi arkadaş var bebek isteyen onla beraber ovu testi aldık hemen ben bi tane yaptım veee C tam çizgi ama T silik çıktı. bölelikle negatif oluyo. siir oldummmm :95::95::95::95::95:
kızlarrrrrr şimdi baktık tekrar teste aradan biraz zaman geçti yani 10 dk kadar iki çizgide aynı bariz belli :))
sanırım canım yaaa emin değilim 4 saatlik olduğuna :26::26:
yok tatlım ben başlamadım burdan bi arkadaşım başladı bana bi tane verdi dene diye. bende 4 saatlik idrarla yapılcağını bilmiyodum. ama ilkden silik çıktı, silik olunca T negatif oluyomuş kağıdında ölee yazıyodu. bi 10-15 dk sonra teste yine baktık iki çizgide aynı.
ama benim daha yumurta akı gelmedi, gelmiş olsa anlardım. geldide acaba ben mi anlamadım. :97::97::97:
AZRAAAA
canım bende yarın ovulasyon testi alıcam ama daha önce hiç kullanmadım
bugün 13. günümdeyim bundan sonra olur mu canım kaç gün yapmam gerkiyo :26:
bende KARDAİZCİĞİM gibi işi şansa bırakmak istemiyorum
artik kendimi ben ovulasyon testlerinde uzman gormeye baslamistimmmm, o yuzden hemen atliyipppp, cevap verimmmmm...
ovulasyon testleri hamilelik testlerinden farklidir... iki cizginin koyuluklarinin ayni olmasi gerekir, ve ayni oldugundan itibaren 2. gun icinde yumurtanin catladigi soylenir... ve yani aslinda o cizgilerdeki koyuluk hemen hemen 2 gun boyunca devam eder, sonra ikinci cizgi siliklesmeye baslar....
canim benim cok sagol güzel güzel acikliyorsunuz.. Allah razi olsun.. ben de yapmak istiyorum bu ay.. azracim da demisti dene diye.. ilk seferinde yaptim tutturamadim gününü.. bosa gitti testler. ben baslasam ne zaman yapmaliyim acaba???:44::44::44::44: 35nülük siklusa göre 18.gün baslanmali ama benim ki en son 69 oldu.. rakama bak... 69
regencimmm, bence senin tespit edebilmek icin cokkkk uzun bir sure test yapman gerek... dongun cok uzun olabiliyor sonucta... 12. gununden filan baslayip, test yaparsan her gun ayni saatte, belki birden fazla ov. oluyorsa da anlayabilirsin...
bu arada canim, clearblue'lar cok pahali ama, burda daha ucuz testler var, daha dandik olanlar... orda da vardir kesin... sen bir baksana marketlere filan... belki o ucuzlarindan alip, her gun denersin...
regencimmm, bence senin tespit edebilmek icin cokkkk uzun bir sure test yapman gerek... dongun cok uzun olabiliyor sonucta... 12. gununden filan baslayip, test yaparsan her gun ayni saatte, belki birden fazla ov. oluyorsa da anlayabilirsin...
bu arada canim, clearblue'lar cok pahali ama, burda daha ucuz testler var, daha dandik olanlar... orda da vardir kesin... sen bir baksana marketlere filan... belki o ucuzlarindan alip, her gun denersin...
tam sana baskamarkalardan daha ucuz olanlardan varmidirr acaba die soracaktim ki zaten tazmissin canim.....
burdada vardir... ben markette sadece clearblue gordum ve onu almistim 40euro.. yani 40euroda deli para....kocun torunlarideiliz sonuctaaaaa
bende bakiiiim olmazsa.....ama yaa pozitif olunca test ben cok beklentiye giriyorum kesin olmali die...sonrasinda cok uzuluyorumonun icin vazgecmistim yapmaktan....
bugun 18.gundeyim bende..........zaten siklus 40 -44............
19 cm olan ne??? :44::44::44::44::44::44: yani yumurta mi?? 19 mm anlaminda.. yoksa bilmedigim seyler mi dönüyor???
öyle yapcam artik canim.. madem bi yola basladik birakmak yok di mi??? clearblue'nun yedek kiti olanlar var.. aslinda ondan alsam ucuza gelir miki??? bi sey sitesine bakmam lazim...
ya ikizim sizin orada deli pahali yaa... burda en pahalisi clearblue o da 25 euro felan... dandik diye adlandirdiklarimizi da 12-15'den basliyor..
nihancimmmm, bence sen alma ovulasyon testi... bir anlami olmaz... zaten benim bildigim kadariyla senin oldugun igne LH artimini sagliyor... ve zaten ovulasyon testleri de LH artimini olcuyor...
doktor sana 36. saat demis ya, iste ayni sey, ovulasyon testinde de pozitif gordukten (ayni koyulukta iki cizgi gordukten) sonra 2. gun yumurta catliyor...
yani sen durumu zaten biliyorsun, bence simdi alip ov. testi yapsan senin pozitif cikar zaten...
ayyy ne tezlerde bulunmusummmm...ov. testi kitabi yazimmm ben...
su icinde 7 tane olan varya gulen yuzlu... o iste carrefourdan almistim.. valla burda 25 olsun alirim her ayyyy......
hamilelik testleride ole en ucuzu 10euro... clerblue var evde 16euroya almistimya yapmalara kiyamadigimmminsallah bebegimi gosterecek o bana bu ay..........
slm kızlar ben size tecrübeli biri olarak söyleyeyim iki günde bir esinizin pesini bırakmayınteste o kadar para mı verilir ya 40 euro vayyyyyyyy cok para yaaa hemde bir defa kullanılıyor herhalde o da denk gelirse gösteriyor sizi testi bos verin benim tavsiyeme uyun canlarım
tavsiyene şiddetle katılıyorum canım
gerçi benim ki sürekli peşim de kara bulut gibi hep takipte ben peşini bıraksam da o bırakmaz
su icinde 7 tane olan varya gulen yuzlu... o iste carrefourdan almistim.. valla burda 25 olsun alirim her ayyyy......
hamilelik testleride ole en ucuzu 10euro... clerblue var evde 16euroya almistimya yapmalara kiyamadigimmminsallah bebegimi gosterecek o bana bu ay..........
haklısın canım kocislere de bahane gerek onların isine gelir ama hamile kalınca iyi naz yapiliyormus o zaman mecburen pesini bırakıyorlar
catircatir catlicak insallah canim benim suan asamada zaten...meraklanda catlasin insallah catir catir ama kuru kuruya catlamasin yaninada sevgilisini alsin.....evet canım yazdıklarına sonun kadar katılıyorum zaten benim 36 saat sonra inşşş çatlayacak
ama bi kaç topikte falan okudum çatlatma iğnesine rağmen bile yumurtası çatlamayanlar olmuş :26::26: gerçi ben ne yapabilirm ki çatlamıyosa çatlamıyodur çatlak yumurta
ayyy canim yaaaaaaaaaa esinizin "pesini"diyosun ya orayi bambaska okudum.....Allah iyiligimi versin....slm kızlar ben size tecrübeli biri olarak söyleyeyim iki günde bir esinizin pesini bırakmayınteste o kadar para mı verilir ya 40 euro vayyyyyyyy cok para yaaa hemde bir defa kullanılıyor herhalde o da denk gelirse gösteriyor sizi testi bos verin benim tavsiyeme uyun canlarım
aaaaaaaaaaaa canim gupguzel haberlerle gelesin insallah.......... yaa fotolarini gorunce cokhos oluyoruz.. yani canim minikmucizemizi gorursek coooksevinirirzzzz....bende yarın dr a gidecegim insallah hersey yolundadır bebisim sagliklidir bakalim gösterirse cinsiyetini de ögrenmek istiyoruzatabilirsem fotosunu yüklerim teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?