2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

artik kendimi ben ovulasyon testlerinde uzman gormeye baslamistimmmm, o yuzden hemen atliyipppp, cevap verimmmmm...

ovulasyon testleri hamilelik testlerinden farklidir... iki cizginin koyuluklarinin ayni olmasi gerekir, ve ayni oldugundan itibaren 2. gun icinde yumurtanin catladigi soylenir... ve yani aslinda o cizgilerdeki koyuluk hemen hemen 2 gun boyunca devam eder, sonra ikinci cizgi siliklesmeye baslar....

nihancimmmm, bence sen alma ovulasyon testi... bir anlami olmaz... zaten benim bildigim kadariyla senin oldugun igne LH artimini sagliyor... ve zaten ovulasyon testleri de LH artimini olcuyor...

doktor sana 36. saat demis ya, iste ayni sey, ovulasyon testinde de pozitif gordukten (ayni koyulukta iki cizgi gordukten) sonra 2. gun yumurta catliyor...

yani sen durumu zaten biliyorsun, bence simdi alip ov. testi yapsan senin pozitif cikar zaten...

ayyy ne tezlerde bulunmusummmm... ov. testi kitabi yazimmm ben...

canim benim cok sagol güzel güzel acikliyorsunuz.. Allah razi olsun.. ben de yapmak istiyorum bu ay.. azracim da demisti dene diye.. ilk seferinde yaptim tutturamadim gününü.. bosa gitti testler. ben baslasam ne zaman yapmaliyim acaba???:44::44::44::44: 35nülük siklusa göre 18.gün baslanmali ama benim ki en son 69 oldu.. rakama bak... 69

regencimmm, bence senin tespit edebilmek icin cokkkk uzun bir sure test yapman gerek... dongun cok uzun olabiliyor sonucta... 12. gununden filan baslayip, test yaparsan her gun ayni saatte, belki birden fazla ov. oluyorsa da anlayabilirsin...

bu arada canim, clearblue'lar cok pahali ama, burda daha ucuz testler var, daha dandik olanlar... orda da vardir kesin... sen bir baksana marketlere filan... belki o ucuzlarindan alip, her gun denersin...

tam sana baskamarkalardan daha ucuz olanlardan varmidirr acaba die soracaktim ki zaten tazmissin canim.....

burdada vardir... ben markette sadece clearblue gordum ve onu almistim 40euro.. yani 40euroda deli para....kocun torunlarideiliz sonuctaaaaa

bende bakiiiim olmazsa.....ama yaa pozitif olunca test ben cok beklentiye giriyorum kesin olmali die...sonrasinda cok uzuluyorum onun icin vazgecmistim yapmaktan....
bugun 18.gundeyim bende..........zaten siklus 40 -44............

öyle yapcam artik canim.. madem bi yola basladik birakmak yok di mi??? clearblue'nun yedek kiti olanlar var.. aslinda ondan alsam ucuza gelir miki??? bi sey sitesine bakmam lazim...

ya ikizim sizin orada deli pahali yaa... burda en pahalisi clearblue o da 25 euro felan... dandik diye adlandirdiklarimizi da 12-15'den basliyor..

su icinde 7 tane olan varya gulen yuzlu... o iste carrefourdan almistim.. valla burda 25 olsun alirim her ayyyy......

hamilelik testleride ole en ucuzu 10euro... clerblue var evde 16euroya almistimya yapmalara kiyamadigimmm insallah bebegimi gosterecek o bana bu ay..........

evet canım yazdıklarına sonun kadar katılıyorum zaten benim 36 saat sonra inşşş çatlayacak

ama bi kaç topikte falan okudum çatlatma iğnesine rağmen bile yumurtası çatlamayanlar olmuş :26::26: gerçi ben ne yapabilirm ki çatlamıyosa çatlamıyodur çatlak yumurta

slm kızlar ben size tecrübeli biri olarak söyleyeyim iki günde bir esinizin pesini bırakmayın teste o kadar para mı verilir ya 40 euro vayyyyyyyy cok para yaaa hemde bir defa kullanılıyor herhalde o da denk gelirse gösteriyor sizi testi bos verin benim tavsiyeme uyun canlarım

inşşşş canım bebişin çizgisini gösterecek anneciğine

tavsiyene şiddetle katılıyorum canım

gerçi benim ki sürekli peşim de kara bulut gibi hep takipte ben peşini bıraksam da o bırakmaz

insallah canim ama gercekten pahali.. ben su elimdekini kullanayim cikmsazsa bi tane daha alirim o da yeter sanirim.. insallah bu ayyy :97::97::97::97::97:

haklısın canım kocislere de bahane gerek onların isine gelir ama hamile kalınca iyi naz yapiliyormus o zaman mecburen pesini bırakıyorlar

hiç sorma canım ya valla zaten hava çok sıcak hiç çekilmiyo ama mecbur olunca yapacak bişey yok

ama allahın izniyle bi hamile kalayım soracam ben ona yandı valla

bende yarın dr a gidecegim insallah hersey yolundadır bebisim sagliklidir bakalim gösterirse cinsiyetini de ögrenmek istiyoruz atabilirsem fotosunu yüklerim teyzeleri

catircatir catlicak insallah canim benim suan asamada zaten...meraklanda catlasin insallah catir catir ama kuru kuruya catlamasin yaninada sevgilisini alsin..... bi zahmet de dolleniversinlerrrr
ayyy canim yaaaaaaaaaa esinizin "pesini"diyosun ya orayi bambaska okudum.....Allah iyiligimi versin....
bende ole yapmaya calisiyorum garibim seviniyor...... esas amaci soylemiyorum... bi tasla iki gonul bulmaya calisiyorum yani....
bende yarın dr a gidecegim insallah hersey yolundadır bebisim sagliklidir bakalim gösterirse cinsiyetini de ögrenmek istiyoruz atabilirsem fotosunu yüklerim teyzeleri
aaaaaaaaaaaa canim gupguzel haberlerle gelesin insallah.......... yaa fotolarini gorunce cokhos oluyoruz.. yani canim minikmucizemizi gorursek coooksevinirirzzzz....
hersey yolundadir insallah canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…