- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.761
iyi akşamlar kızlarrr allah muhabbetinizi bozmasınbu akşam baya eğlenceli anlaşılan muhabbet
iyi aksamlarcanim...senden naber?? kayboldular kizlar ..gelebilirler simdi....
cok kozmopolit bi topicigiz sen hangi sehirdesin canim..ben belcikadayim...
iyilik tatlım takılıorum öyle...
bursada oturuorum canım bende...
farklı şehirler farklı kişilikler ama herkesin dileği aynı
ne zor iş hamile kalmak yaw
iyilik tatlım takılıorum öyle...
bursada oturuorum canım bende...
farklı şehirler farklı kişilikler ama herkesin dileği aynı
ne zor iş hamile kalmak yaw
neguzel bak yeni bi sehrimiz daha oldu:)))).......
evet canim gercekten de zor pat die ilk denemede hamile kalanlara masallah gerekten.... ama sukur ki ciddi bir saglik sorunlarimiz yok sanirim sadece dogru zamani bekliyorlar... ve insalla zamanda yaklasmistir....
sende benim gibi erken evlenenlerdensin....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta bugun benim nikah donumum bakarmisiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... inanmiyorum kendimeeee 22 sindede dugun olmustu....
5 yil oldu tam vay beee seneler ne de cabuk gecti... nice nice katlana katlana 5 yillara insallah......
evet canim gercekten de zor pat die ilk denemede hamile kalanlara masallah gerekten.... ama sukur ki ciddi bir saglik sorunlarimiz yok sanirim sadece dogru zamani bekliyorlar... ve insalla zamanda yaklasmistir....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta bugun benim nikah donumum bakarmisiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... inanmiyorum kendimeeee 22 sindede dugun olmustu....
5 yil oldu tam vay beee seneler ne de cabuk gecti... nice nice katlana katlana 5 yillara insallah......
haklısın canım hamile kalmak cok zor insan cok yıpranıyor bende kafama cok takmıstım iki ay sonra öğrendim ki hamileymisim hemde tedavi olmadan kendiliginden oldu yani tedavime ara vermistim mucizem geldi insallah burdaki tüm arkadaslarımın hepsinin de en kısa zamanda mucizeleri gelir
inş bende doktora gitmeme gerek kalmadan hamiş kalırım
catircatir catlicak insallah canim benim suan asamada zaten...meraklanda catlasin insallah catir catir ama kuru kuruya catlamasin yaninada sevgilisini alsin.....bi zahmet de dolleniversinlerrrr
ayyy canim yaaaaaaaaaa esinizin "pesini"diyosun ya orayi bambaska okudum.....Allah iyiligimi versin....
bende ole yapmaya calisiyorum garibim seviniyor...... esas amaci soylemiyorum... bi tasla iki gonul bulmaya calisiyorum yani....
aaaaaaaaaaaa canim gupguzel haberlerle gelesin insallah.......... yaa fotolarini gorunce cokhos oluyoruz.. yani canim minikmucizemizi gorursek coooksevinirirzzzz....
hersey yolundadir insallah canim...
Allahrazi olsun canim insallah.......... neguzel ilk yil icerisinde sende kavustun bebisine... Allahim tamamina erdirsin insallah.. sizede nice yillar insallah canimnice yıllara sılacım esinle oglusunla ve olacak diger coçuklarınızla insallah bizim de evlilik yıldönümümüz dündü bize de bir yil oldu
yıl dönümünüz kutlu olsun hayatım
evet tatlım erken evlendim biraz 19 umda
ama iyiki evlenmişim çok mutluyum allah bozmasın
birde bebişim olsa daha da mutlu olucam
zaman çabuk geçiyo tatlım benmde 2 sene oldu dün gibi daha:97:
Tatlim screamawaycim yanitlamis bencede senin almana gerek yokki sen zaten doktor kontrolunde yumoslarinin catladigini gorceksin insallahAZRAAAAcanım bende yarın ovulasyon testi alıcam ama daha önce hiç kullanmadım bugün 13. günümdeyim bundan sonra olur mu canım kaç gün yapmam gerkiyo :26: bende KARDAİZCİĞİM gibi işi şansa bırakmak istemiyorum
Daha nice 5 seneler gecirisiniz insallah evlatlarinzla mutlu mesut insallahhh canim benimneguzel bak yeni bi sehrimiz daha oldu:)))).......evet canim gercekten de zor pat die ilk denemede hamile kalanlara masallah gerekten.... ama sukur ki ciddi bir saglik sorunlarimiz yok sanirim sadece dogru zamani bekliyorlar... ve insalla zamanda yaklasmistir....sende benim gibi erken evlenenlerdensin.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta bugun benim nikah donumum bakarmisiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... inanmiyorum kendimeeee 22 sindede dugun olmustu....5 yil oldu tam vay beee seneler ne de cabuk gecti... nice nice katlana katlana 5 yillara insallah......
canim beniimmm o gunleri oook iyi hatirliyorum... iste Mevlamin gucu........yooktan var edisinin orneklerinden sadece biri....tuylerim diken diken oluyoooo.. masallah.. Allah bagislasin canim yavrunu.. dr da bisi yaptim sanmasin gicik......insallah canım cünkü doktora gitmek insanı daha cok üzüyor her an aklında oluyor ben en son dr dan ağlayarak cıkmıstımyumurta takibi yaptırıyordum dr da yumurtanın boyutunu begenmedi cok ters konustu ne sorduysam ters cevap aldim öyle bir söyledi ki sanki hiç çocugum olmayacak gibi hissettim ama cansız yumurtaya can veren rabbim istedi ve ben o ay hamile kaldim rabbim insallah tüm isteyen herkesin de duasını istegini kabul eder hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
gercekten ne lüzumsuz insanlar var yaface'i bi actim, duvarimda kocaman bi soru cümlesi... yok mu bebek felan daha biz ne zaman teyze olucaz???? gercekten iyi niyetli bi insan yürekten isteyen, özwl mesaj atar hal hatir sorar.. ama dedim ya yürekten...yaaaaaaaaa Rabbim........
gercekten ne lüzumsuz insanlar var yaface'i bi actim, duvarimda kocaman bi soru cümlesi... yok mu bebek felan daha biz ne zaman teyze olucaz???? gercekten iyi niyetli bi insan yürekten isteyen, özwl mesaj atar hal hatir sorar.. ama dedim ya yürekten...yaaaaaaaaa Rabbim........
Tatlim screamawaycim yanitlamis bencede senin almana gerek yokki sen zaten doktor kontrolunde yumoslarinin catladigini gorceksin insallah Daha nice 5 seneler gecirisiniz insallah evlatlarinzla mutlu mesut insallahhh canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?