- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.781
aaa bi hülya daha gelmis, hosgelmis
sagolasin canim insallah........... hepimiz nice nice yillara erisiriz insallah.. evlerimizin senligi bebeklerimizle.......41 kere maşallah canım
rabbim eşinle ve oğluşunla sağlılı nice daha 5 yıllar göstersin canımmm
Tatlim screamawaycim yanitlamis bencede senin almana gerek yokki sen zaten doktor kontrolunde yumoslarinin catladigini gorceksin insallah Daha nice 5 seneler gecirisiniz insallah evlatlarinzla mutlu mesut insallahhh canim benim
insallah canım cünkü doktora gitmek insanı daha cok üzüyor her an aklında oluyor ben en son dr dan ağlayarak cıkmıstımyumurta takibi yaptırıyordum dr da yumurtanın boyutunu begenmedi cok ters konustu ne sorduysam ters cevap aldim öyle bir söyledi ki sanki hiç çocugum olmayacak gibi hissettim ama cansız yumurtaya can veren rabbim istedi ve ben o ay hamile kaldim rabbim insallah tüm isteyen herkesin de duasını istegini kabul eder hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
inşş canım tedaviye dr gerek kalmadan geliş bebişin
ah tatlım bilmem ilk hamileliğimden biliorum dr git gel git gel helak olmuştum artık doktorlara bile güvenim kalmadı hiç... insana doğru düzgün yapmıolar 6 ay önce bi döllendi bi tüplerde bi kanallarda deyip durdular sonra tekrar gittim hamile değilsin söktürücü verelim dediler aaa oda ne hamileymişim ama allahım ömrünü kısa yazmış o başka... öyle işte tatlım allahtan neşeli bi yapım var çabuk üstesinden geldim
nihanca canim benimmm... 36saat sonra esin nobette falan deil demi.... anlamam ben yaniiiiii sen rezervlemeye basla istersen..:82::82: kaliteside cokdusmesin amaa dikkat etttt.........
inşşş canım benim aminnnnnamin tatlım inş allah isteyen herkese nasip etsinyumoş yumoş bebişlerimiz olsun
ah tatlım bilmem ilk hamileliğimden biliorum dr git gel git gel helak olmuştum artık doktorlara bile güvenim kalmadı hiç... insana doğru düzgün yapmıolar 6 ay önce bi döllendi bi tüplerde bi kanallarda deyip durdular sonra tekrar gittim hamile değilsin söktürücü verelim dediler aaa oda ne hamileymişim ama allahım ömrünü kısa yazmış o başka... öyle işte tatlım allahtan neşeli bi yapım var çabuk üstesinden geldim
inşşş canım benim aminnnnn
bu dr bazen çok sapıtıyolar ya insanı kobay gibi kullanıyolar bişey ya vardır ya da yokturbenim de dış gebelik olduğumu hiç bi dr anlamamıştı hayret valla neresiyle bakıyolar acaba ultrasona bilmem ki
canim beniimmm o gunleri oook iyi hatirliyorum... iste Mevlamin gucu........yooktan var edisinin orneklerinden sadece biri....tuylerim diken diken oluyoooo.. masallah.. Allah bagislasin canim yavrunu.. dr da bisi yaptim sanmasin gicik......
ahhahh kapat sen hemen facei.. yik o duvarlariiiiiiiiii........
siparisi aldim yarina hazir deseydinnnnn.......gorucez bakalimmmmmm diyenleriiii
bazı doktorlarımız da böyleler anlamıyorlar onun için dr cok önemli öncelikle ona güvenmen lazım insallah gerek kalmadan hamile kalırsın .bebisinin kontrolleri icin dr a gidersin canım
regl bitsin yumurta takibine başlıycam hayırlısıyla
ay yine eski günler geri geldi :18:
alttan muayeden nefret ediorum
insan biraz nazik sokar hars diye
gel canim sen de bendensin.. ben de sinir olyuorum o catala :95::95::95::95::95: bi ara muhabbetini yapmistikbi arkadasim demistiki: prezervatifi ilk ben o aletle kullandim
kızlar ben çıkıorum herkese iyi geceler öpüorum hepinizi
iyi akşamlar kızlarrr allah muhabbetinizi bozmasınbu akşam baya eğlenceli anlaşılan muhabbet
aaa bi hülya daha gelmis, hosgelmis
anaaaaaaaaa ben bu kadar zaman sonra geleyimm ama kimse kalmasınnn buralarda olacak iş mi yanii aşk olsunnn
ayy adaşımm hoşgeldin aramızaaa tamm bn yazıodumm regentoşum yazmışş bi hülya daha gelmşiş diyee :))
hemde nasıl valla canım hiç insafları yokah zaten doktorların eline düşdükmü yandık dmektir
iyiside var tabikide çoğu ilgisiz sadece çalışmak için çalışıolar
insanların düşünceleri hisleri onları hiç igilendirmio
regl bitsin yumurta takibine başlıycam hayırlısıyla
ay yine eski günler geri geldi :18:
alttan muayeden nefret ediorum
insan biraz nazik sokar hars diye
anaaaaaaaaa ben bu kadar zaman sonra geleyimm ama kimse kalmasınnn buralarda olacak iş mi yanii aşk olsunnn
ayy adaşımm hoşgeldin aramızaaa tamm bn yazıodumm regentoşum yazmışş bi hülya daha gelmşiş diyee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?