2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

41 kere maşallah canım

rabbim eşinle ve oğluşunla sağlılı nice daha 5 yıllar göstersin canımmm

sagolasin canim insallah........... hepimiz nice nice yillara erisiriz insallah.. evlerimizin senligi bebeklerimizle.......
Tatlim screamawaycim yanitlamis bencede senin almana gerek yokki sen zaten doktor kontrolunde yumoslarinin catladigini gorceksin insallah Daha nice 5 seneler gecirisiniz insallah evlatlarinzla mutlu mesut insallahhh canim benim

tesekkurler guzel arkadasim.. insallah hepimiz nice senelergoruruz.. Allahim duzenimizi bozmasin.. yuvalarimizi bebeklerimizle senlendirsin....

ah tatlım bilmem ilk hamileliğimden biliorum dr git gel git gel helak olmuştum artık doktorlara bile güvenim kalmadı hiç... insana doğru düzgün yapmıolar 6 ay önce bi döllendi bi tüplerde bi kanallarda deyip durdular sonra tekrar gittim hamile değilsin söktürücü verelim dediler aaa oda ne hamileymişim ama allahım ömrünü kısa yazmış o başka... öyle işte tatlım allahtan neşeli bi yapım var çabuk üstesinden geldim

nihanca canim benimmm... 36saat sonra esin nobette falan deil demi.... anlamam ben yaniiiiii sen rezervlemeye basla istersen..:82::82: kaliteside cokdusmesin amaa dikkat etttt.........

bazı doktorlarımız da böyleler anlamıyorlar onun için dr cok önemli öncelikle ona güvenmen lazım insallah gerek kalmadan hamile kalırsın .bebisinin kontrolleri icin dr a gidersin canım

nihanca canim benimmm... 36saat sonra esin nobette falan deil demi.... anlamam ben yaniiiiii sen rezervlemeye basla istersen..:82::82: kaliteside cokdusmesin amaa dikkat etttt.........

yok kuşum ya herşeyi ayarlamışız gibi denk geldi valla zaten bu akşam nöbetçi yarın ful evde sonraki gün gece saat 2 de canım işi bitiricez

o zamana kadar yapmak yok canım kaliteli olsun aslancıklar

amin tatlım inş allah isteyen herkese nasip etsin yumoş yumoş bebişlerimiz olsun
inşşş canım benim aminnnnn

bu dr bazen çok sapıtıyolar ya insanı kobay gibi kullanıyolar bişey ya vardır ya da yoktur benim de dış gebelik olduğumu hiç bi dr anlamamıştı hayret valla neresiyle bakıyolar acaba ultrasona bilmem ki

ah zaten doktorların eline düşdükmü yandık dmektir

iyiside var tabikide çoğu ilgisiz sadece çalışmak için çalışıolar

insanların düşünceleri hisleri onları hiç igilendirmio

regl bitsin yumurta takibine başlıycam hayırlısıyla

ay yine eski günler geri geldi :18:

alttan muayeden nefret ediorum

insan biraz nazik sokar hars diye

ya iste ne dersin ne söylersin yavru ceylanim anlamadim yaa bu arada evlilik yildönümü felan mi kutluyorsun?? tebrikler yagmis.. ayy ne insallah benim de 5.yilimda bebisime kardes geliyor olur daha birini beceremeden ikinciye göz diktim

gel canim sen de bendensin.. ben de sinir olyuorum o catala :95::95::95::95::95: bi ara muhabbetini yapmistik bi arkadasim demistiki: prezervatifi ilk ben o aletle kullandim

anaaaaaaaaa ben bu kadar zaman sonra geleyimm ama kimse kalmasınnn buralarda olacak iş mi yanii aşk olsunnn

iyi akşamlar kızlarrr allah muhabbetinizi bozmasın bu akşam baya eğlenceli anlaşılan muhabbet

aaa bi hülya daha gelmis, hosgelmis

ayy adaşımm hoşgeldin aramızaaa tamm bn yazıodumm regentoşum yazmışş bi hülya daha gelmşiş diyee :))

ah zaten doktorların eline düşdükmü yandık dmektir

iyiside var tabikide çoğu ilgisiz sadece çalışmak için çalışıolar

insanların düşünceleri hisleri onları hiç igilendirmio
hemde nasıl valla canım hiç insafları yok

ahhh ben daha bu sabah karıştırıldım çok kötüydü sabah sabah içeme fenalıklar çöktü :95::95::95::95::95::95:

bide dr diyo kasma kendini rahat bırak diye içimden diyorum sana öyle bişey yapsalar sen rahat olabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…