2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy kızlarr görümcemmm gitti ve bennnnnnnnn kocamı çok özledimmm ne zmandırrrrrrrrrrrrrrrrrrr doru dürüst şaapamadıkkkk üst üste sıkıntılardann ama şimdi daha iiyizzz ayy hazırr evde boşkennn atayım ben adamı odayaaa :

ay hadi ben kaçarrr sabaha gelirim öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlarrr dun aksamdan beri gecmisi okuyamamistimm ne kdr birikmiss :) bgn oglen gibi girdim 2 sayfa fln okudumm laf yetistirdim ciktim :) bgn gezindimm birazzz arkadasimin yanina gittim bu aradaa arkadasimda artk bebek istiyomuss dr a gitti dr ara vermeden ovu. haftanizda full calisin demiss aklinizda bulunsun...

hlycimm cnm benim seni aramizda gormek ne guzell :) beni sormussun iyiyim tatlim cok sukurr sizlere duaciyimm guzel haberlerinizi duydukca daha iyi olucammm... sende hic bisey icin canini sikmaa herseyden onemlisi saglikk o oldumu hersey olur Allahin izniylee... veee screamawayin dedigi gibi bebisi erteleme bencee yani korunma ama kendinide sikintiya sokmaa bakarsin beklemedigin anda gelir bebisin... sizede iyi gelicektir Allahin izniylee....

Birkere_sevdimm cnm arkadasimm bnde bi yaramazlik yok ama yazdiklarini okuyunca cok uzuldum... ne yazikki insanlar senin ne kdr uzuldugunu anlamiycak kdr dusuncesiz... sen Rabbine siginarak en iyisini yapmissin, seni uzenler Allahindan bulsun ve bebisinj tez zmnda kucagina almayi nasip etsin.... Sen sakin uzulmeee herseyin bi zmni var ve sende zmn doldurmayi bekliosunn, kimbilir belkide bebisin zmni gelmistir :)

Regencimmm kirmizilarin gelmis sonundaw gozun aydin tatlimmm bu ayy yumurtalarinin etrafini heryerden sarr... ovu. testi, olcme , akinti bak hepsinee kacari olmasinn tatlim insallah son kirmizilarindir....

Nihan cimmm yumoslarin kocaman olmuss :) Drun dediklerini uygula cnm gerisi Allahtan insallah hamis cikicaksin :)

Kardaiz cimmm bu hafta bol bol caliss cnmm Allahimm insallah kocisin gitmeden bebisin gobusune konarrr:)

Cicekcimmm yrn dra gidiyomussunn yigenimizin resmini ve guzel haberlerini bekliyorum :)

Screamawaycimm gozun aydin cnm annen gelmiss ohh en mutlu sana :)

kizlarrr valla gozlerim iflas etti ama gecmisi okumasaydim ve cvp yazmasaydimda kudururdum :)) hepinizi coook optummm

günaydın kızlar hamiş haberlerimiz bol olsun inşlh.......hoş sohpetler diliyorummmmmm..........

Canım ya o acıyaraka yüzüme bakmaları yokmu bazen gülüyorum bazende sinir oluyorum sanki dünyanın sonu Allahın izniyle bizde bebişlerimize kavuşucaz inşalllah... Bide bende kaynana sorunsalı var kadın beni deli ediyor geçen gün bana diyorki ''sen bir doktora git belki yumurtalıkların tembeldir bende birşey yok gittim diyorum ısrar ediyor hala illa dediği olacakya bende belki senin oğlunda sorun vardır nerden biliyorsun dedim sustu ogün bugündür bişi demiyor hakikaten bigün çıldırtacaklar beni

SILA ağzından bal damlıyor canım ya inşallah hissettiklerin gerçek olur tatlım Allah Razı olsun...

Canım ya bende bişi sorayım ozaman bende ovulasyon testi yapıyorum bu ay pazar günkü test birbirine çok yakındı çok yakın derken aynısı değildi ama bugüne kadar gördüğüm koyuluktu ben hergün saat 4 te yapıyorum bizde sabahında bişiler yapmıştık
sonra pazartesi günü oda çok koyu değildi biz yine bişiler yaptık dün de çokda olmasa silikti hiç birşey analamadım hiç aynı koyuluğu yakalayamadım acaba testte mi bir soru var yoksa benmi yumurtlamadım Allah korusun

Nice nice senelere tatlım inşallah Rabbim eşinle oğlunla ve aranıza katılacak yeni bebişinizle ömür boyu mutluluklar nasip etsin

Canım arkadaşım çok tşk ederim güzel temennilerin için inşallah zamna dolmaya başlamıştır da bebişim yola çıkmıştır düşüncesi bile nekadar güzel kafa dağıtmak için işe girdim ama aklım hala buralarda bebek olayında :))

Canım ya İnşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun 11 haftalık olmuşya zaman nekadar çabuk geçiyor

Son düzenleme:

tuğçecimm canımm benimm teşekkür ederimm :) çok özledim sizleri yeter gayrı bu ayrılık dedimm ve geldimm napiim sıkıntılar geçmiyor yani hem geçiyor biraz hem devam ediyorr Allah yardımcımız olsun hepimizin :)

valla senin iyi olmana çok sevindim canım Allah sonuna kadar daim etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :))

aaa olmaz öyle sekerim, made gitmis.. git şaap (ben de ş harfi yok senden kopyaladim ) o da lazim yani.. ben diyorum, benim cocuk olursa insallah, pc'den olma ihtimali de cok yüksek

aaa olmaz öyle sekerim, made gitmis.. git şaap (ben de ş harfi yok senden kopyaladim ) o da lazim yani.. ben diyorum, benim cocuk olursa insallah, pc'den olma ihtimali de cok yüksek

:d. regentoşumm ayy sonunda şaaptımmmm valla adamı :: ayyy özlemişim ayol kocacıgımıııı canım benimmmmmmmmmmmmm :)))))

günaydınnnnnnnnnnnn tatlım hoşgeldinn :) nasılsın canım benim :)

günaydin hoşbulduk canim benim.. ben de senin mesajina cevap vermekle meşguldum.. iyiyim yaa... agrilarim gecti ya cok mutluyum.. kirmizilar da biter bi iki güne.. pek sürmez benim sen nasilsin???

:d. regentoşumm ayy sonunda şaaptımmmm valla adamı :: ayyy özlemişim ayol kocacıgımıııı canım benimmmmmmmmmmmmm :)))))

anlaşilan adamin başina cökmüşsün sen şaaptina göre ay benim kocamdan hayir yok bugünlerde.. zaten olsa da kirmizilar malum.. adam sabah 4'de ise gittii... nefret ediyorum onun isinden.. süresiz sözlesmesini alsin göndermicem öyle olur olmaz saatlerde, günler... yazik benim cocamaaaa

günaydin hoşbulduk canim benim.. ben de senin mesajina cevap vermekle meşguldum.. iyiyim yaa... agrilarim gecti ya cok mutluyum.. kirmizilar da biter bi iki güne.. pek sürmez benim sen nasilsin???

:) bnde iiyim canım nolsun işte haftasonu çok yakın arkadaşıımın düğünü var..cuma kınası c.tesi düğün...onun için heycanlıyımmm taa liseden beri arkadaşımmm kardeşim gibi yani ... bugün gidip manikür pedikür yaptırcam ayy pardon bugün değil yarın kıyafetlerimi ayarladım falan tek eksiğim dore el çantası

zaten canim delirtene kadar ugrasirlar sonra da deliydi zaten derler tecrübe konusuyor.. bana kaynanam deli derdi ne alakaysa.. hem de ciddi ciddi (ama ona göre saka !!) sakaysa kendi veletlerine neden birgünde birgün deli dedini duymadim.. anan gurban olsun diye basliyorsun ne dersen.. ay neyse bosver sen onlari... hele ben hic hatirlamayim.. Allahim biliyordur zamanini.. biz ne yapabiliriz ki?? bak gör bi bebisin olacak sonra ikincisi hani diye baslayacaklar.. sonra bebisler büyüyecek, cogu sorunlu insan bunu yapiyor ki öldüresim gelyior, cocuklari yargilamaya baslayacaklar.. hep olan seyler.. en iyisi hosuna gitmeyen bir sey baktin en fazla 2. kez oluyor hemen sert bi dille uyaracaksin.. ben kaynanamin önünün alamadim baktim her firsatta delid iyor, önce kizdim, olmadi.. en son azarladim.. gücele sustu, artik demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…