- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.801
ben burdayım kuzummmmm
iste biz de onun icin burdayiz ya gülüm... burda kimsenin birbirinden cikari yok ama herkes biribirini seviyor.. simdiki tabiri caizse ''gercek'' arkadaslaiklardan daha gercek bi bag var burda.. hani daha önce de karar almistik ya zaten, sadece burda birbirimize söylicez olani biteni... sen bos ver gel burda hep birlikte aglayip hep birlikte sevincez.. bak bana, dedimya maymun oldum resmenama bir dahakine gercekten test felan yapinca ne kimseye diyecegim ne de bir sey.. iste buraya yaziyorum o sahte üzülmeler beni daha cok deli ediyor.. ayyyyyyy caniiiiiiiiiiimm üzülme olur olur... kurulan en güzel cümle bu..en iyisi mi bir sey oldu mu sen bize söyle.. gerisini bos ver burda kimse ne nispet yapar, ne de kücümser.. ben mesela bi sorum oldu mu deli ediyor o an topikte kim varsa... zaten o yüzden ben gelince herkes kaciyorya
azracim a bir soru sordum valla buralara kadargeldik..... insallah canim benim insallah hepimizin agustos gebelik baslangic ayi olur......
bikeresevdim......
canim benim.. yazdiklarinda okadar cok ana fikir sakli ki!!!!!............ guzelim kimseye guvenilmiyor,kimseleredert,sIkInti acilmiyor hele bukonuda.. bu konu kadinlarinen hassas konusu... didikleyip durdukca seniyipratmaktan baska bi ise yaramaz 3.sahislarr....inan ben esimebile soyledigime pismanim... dk kullaniyorum,birakmadim de gec ...cunku onun stresi bilegercekten fazla agir.....
biliyormusun sen eltiden once hamile olacakmisin gibi sanki...elbetteAllah bilir ama insallah sen once gebe kalirsin.. o da hamile olsun ama sen ondan once hayirlisiyla ,sonuna kadar yasa hamileligini........ uzulme canim...herzaman nediyoruz..bizi bizden iyi anlayan olmaz......
Arkadaşlar benim mesaim bitti inşallah yarın görüşmek ve güzel haberler almak üzere hepiniz öpüldünüz[/QUOTE
hadi canim gule guleeee............ yarin sabah yanlis otobuslere binme emi
hadi coook opuyorumseni... uzulmemeni istiyorum luzumsuzluklar icin....biz seni cok seviyoruz....ve dua ediyoruz biliyorsun....
bu sefer sıkıntısız ve doğru ototbüsle geldim
artik kendimi ben ovulasyon testlerinde uzman gormeye baslamistimmmm, o yuzden hemen atliyipppp, cevap verimmmmm...
ovulasyon testleri hamilelik testlerinden farklidir... iki cizginin koyuluklarinin ayni olmasi gerekir, ve ayni oldugundan itibaren 2. gun icinde yumurtanin catladigi soylenir... ve yani aslinda o cizgilerdeki koyuluk hemen hemen 2 gun boyunca devam eder, sonra ikinci cizgi siliklesmeye baslar....
neguzel bak yeni bi sehrimiz daha oldu:)))).......
evet canim gercekten de zor pat die ilk denemede hamile kalanlara masallah gerekten.... ama sukur ki ciddi bir saglik sorunlarimiz yok sanirim sadece dogru zamani bekliyorlar... ve insalla zamanda yaklasmistir....
sende benim gibi erken evlenenlerdensin....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta bugun benim nikah donumum bakarmisiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... inanmiyorum kendimeeee 22 sindede dugun olmustu....
5 yil oldu tam vay beee seneler ne de cabuk gecti... nice nice katlana katlana 5 yillara insallah......
Birkere_sevdimm cnm arkadasimm bnde bi yaramazlik yok ama yazdiklarini okuyunca cok uzuldum... ne yazikki insanlar senin ne kdr uzuldugunu anlamiycak kdr dusuncesiz... sen Rabbine siginarak en iyisini yapmissin, seni uzenler Allahindan bulsun ve bebisinj tez zmnda kucagina almayi nasip etsin.... Sen sakin uzulmeee herseyin bi zmni var ve sende zmn doldurmayi bekliosunn, kimbilir belkide bebisin zmni gelmistir :)
kizlarrr dun aksamdan beri gecmisi okuyamamistimm ne kdr birikmiss :) bgn oglen gibi girdim 2 sayfa fln okudumm laf yetistirdim ciktim :) bgn gezindimm birazzz arkadasimin yanina gittim bu aradaa arkadasimda artk bebek istiyomuss dr a gitti dr ara vermeden ovu. haftanizda full calisin demiss aklinizda bulunsun...
hlycimm cnm benim seni aramizda gormek ne guzell :) beni sormussun iyiyim tatlim cok sukurr sizlere duaciyimm guzel haberlerinizi duydukca daha iyi olucammm... sende hic bisey icin canini sikmaa herseyden onemlisi saglikk o oldumu hersey olur Allahin izniylee... veee screamawayin dedigi gibi bebisi erteleme bencee yani korunma ama kendinide sikintiya sokmaa bakarsin beklemedigin anda gelir bebisin... sizede iyi gelicektir Allahin izniylee....
Birkere_sevdimm cnm arkadasimm bnde bi yaramazlik yok ama yazdiklarini okuyunca cok uzuldum... ne yazikki insanlar senin ne kdr uzuldugunu anlamiycak kdr dusuncesiz... sen Rabbine siginarak en iyisini yapmissin, seni uzenler Allahindan bulsun ve bebisinj tez zmnda kucagina almayi nasip etsin.... Sen sakin uzulmeee herseyin bi zmni var ve sende zmn doldurmayi bekliosunn, kimbilir belkide bebisin zmni gelmistir :)
Regencimmm kirmizilarin gelmis sonundaw gozun aydin tatlimmm bu ayy yumurtalarinin etrafini heryerden sarr... ovu. testi, olcme , akinti bak hepsinee kacari olmasinn tatlim insallah son kirmizilarindir....
Nihan cimmm yumoslarin kocaman olmuss :) Drun dediklerini uygula cnm gerisi Allahtan insallah hamis cikicaksin :)
Kardaiz cimmm bu hafta bol bol caliss cnmm Allahimm insallah kocisin gitmeden bebisin gobusune konarrr:)
Cicekcimmm yrn dra gidiyomussunn yigenimizin resmini ve guzel haberlerini bekliyorum :)
Screamawaycimm gozun aydin cnm annen gelmiss ohh en mutlu sana :)
kizlarrr valla gozlerim iflas etti ama gecmisi okumasaydim ve cvp yazmasaydimda kudururdum :)) hepinizi coook optummm
KARDAİZZZZZZZ
ayy kızlarr görümcemmm gitti ve bennnnnnnnn kocamı çok özledimmm ne zmandırrrrrrrrrrrrrrrrrrr doru dürüst şaapamadıkkkk üst üste sıkıntılardann ama şimdi daha iiyizzz ayy hazırr evde boşkennn atayım ben adamı odayaaa:
ay hadi ben kaçarrr sabaha gelirim öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
aaa olmaz öyle sekerim, made gitmis.. git şaap (ben de ş harfi yok senden kopyaladim) o da lazim yani.. ben diyorum, benim cocuk olursa insallah, pc'den olma ihtimali de cok yüksek
günaydınnnnnnnnnnnn tatlım hoşgeldinn :) nasılsın canım benim :)
: d. regentoşumm ayy sonunda şaaptımmmm valla adamı : : ayyy özlemişim ayol kocacıgımıııı canım benimmmmmmmmmmmmm :)))))
günaydin hoşbulduk canim benim.. ben de senin mesajina cevap vermekle meşguldum.. iyiyim yaa... agrilarim gecti ya cok mutluyum.. kirmizilar da biter bi iki güne.. pek sürmez benimsen nasilsin???
Canım ya o acıyaraka yüzüme bakmaları yokmu bazen gülüyorum bazende sinir oluyorum sanki dünyanın sonu Allahın izniyle bizde bebişlerimize kavuşucaz inşalllah... Bide bende kaynana sorunsalı var kadın beni deli ediyor geçen gün bana diyorki ''sen bir doktora git belki yumurtalıkların tembeldir bende birşey yok gittim diyorum ısrar ediyor hala illa dediği olacakya bende belki senin oğlunda sorun vardır nerden biliyorsun dedim sustu ogün bugündür bişi demiyor hakikaten bigün çıldırtacaklar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?