2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aynen öylee regentoşum ay napiim kızzzzz taaaaaa 15 gündür iş yok yanii özledim kocamııı doru dürüst sarılıp konuşamadık bile aksiliklerdenn nyse ki şükürr sıkıntılarımız yavaş yavaş geçecek Allah ın izniylee :)))

ay bu arada screamcım ve tuğçecimm bebek mevzusunu bayram sonrasına bıraktım derken canlarımm yani tedaviyi bıraktım yoksaaaaaaaaaaaaaaaaa durmak yok yola devam yaniiiiiii :

ooooo hadi bağaaalim.. iyi eğlenceler sekerim.. dore el cantasi kolay ya bulursun,, ankarada kizilayda 5 tl'ye el cantalari vardi ne diye almadiysam olan renklerden, salaklik iste.. disari ciktiginda halledersin onu da.. olsa ben de surdan uzatirdim ama ben de siyah var.. o da bi ise yaramaz ki

19 cm olan ne??? :44::44::44::44::44::44: yani yumurta mi?? 19 mm anlaminda.. yoksa bilmedigim seyler mi dönüyor???

tızzzzz yanlış yazmışım ne 19 cm yaaaa mm mm
canımmmmmmm nerdesinn yahuuuu sana ilk günaydını diyeyim diye sabahtan geldim ama yoksunnnnnnnnn

ayyyyyyyyyy hele şüküürr geldinn canım yaaaaaaaaaaaa :))

günaydınnnn tatlımmmmmmmmmm
işler çokkkkkkkk yoğun ve moralim bozuk bi tanem
senin durumlarda toparlanmış bak halvetede girmişsin ohhhhhh çok şükür çok sevindim

Son düzenleme:
ay ben bu arada günaydin demeden direk muhabbet daldim sanirim...

GÜNAYDDDIIIIIIINNNNNNNNNNNNN KIZLAAAAAAAAAARRRRR

kusura bakmayin biraz gec oldu ama

yok canim sen alt yapi calismalarina devam et tabiki.. Allah büyük, o bilir anca ne olacagini.. insallah tedaviye felan da gerek kalmaz..

ayy regentoşşş sordum da 40 tl den başlıyorrr zaten bi sürü masraf yapcam kuaför dü altındı derken bide çantaya para vermiim diorumm arkadaşlarıma sorcam bakiimmm bnde de lame var çantaa ayy bakiim iştee kız resmimi koyarım sizee

ayy canım arkadaşım noldu sana yaa neden moralin bozukk

valla napiim sıkıntılarr şaapmayınca geçmiyorrr baktımmm en iyisii saldım çayora mevlam kayıra ::

en iyisini yapmışsın hayatım zamana bırak herşey düzelir. takma kafana üzülme
biz dün eşimle biraz tartıştık çok ağlattı beni sinir etti ve hiç bişey yapamadık. daha çok bişey yapamadığımıza ağladım zaten. amannnnnn koyverdim gitti olduğu kadar.

40 mi??? el cantasi icin cok fazla canim benim... bi bak cevrene vardir insallah...

regencimmmmmmm tatlım sanada günaydın hayatım
sende kendini takiba almakta iyi yapmışsın. bu ayda gelişmelere bak bakalım ama döngünde bayaaaa. ama olsun herşeyin hayırlısı

ahh be gülümmmm ne diyee en lazım olan zamanda tartıştınız yahu ( üzüldüm bak şimdi senin içinnn.... ee bugünnn şaapın sizdeeee affet gitsin canımm bak sayılı günlerin varr boşver şimdi kızgınlığıı falannn he canım... :)

regencimmmmmmm tatlım sanada günaydın hayatım
sende kendini takiba almakta iyi yapmışsın. bu ayda gelişmelere bak bakalım ama döngünde bayaaaa. ama olsun herşeyin hayırlısı

ay döngü bu sefer gününü epeyce sasirdi.. yani tam 2 tane döngü bitti geldi kirmizilar... bakalim yine 35günden hesaplicam mecburen... ama su kirmizilar bitsin herifin basini birakmicam...Allah yardimcim olsun....

çok sağol canım benim inşş bu ay gelir bebişim allahın izniyle yeğenimiz nasıl canım iyisinizdir inşş :)))
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nihancımmmmmmmmmmmmmmmm 21.7 mm lik yumoşun varr hala iyimi diosunn daha ne olsunnn benim şimdiye kadar gördüğüm en büyük yumoşum 14 mm di : yat kalk şükret halinee :)

canımmmmmmmmm hülyacığımmmmmm kuzummmmmm
valla canım bende çok uzun bi aradan sonra ilk kez bu kadar çok büyüdüğünü gördüm canım şaşkınlığım ondan galiba kuşumm
inşşşş sen benden falza görürüsün gülümm kocaman olur yumoşların
ama bence sende incir havuç kürünü dene bi istesen canım belki bana o iyi geldi inşşş sana da fayda olur

KARDAİZCİĞİM kocişinle atışmışsın canım olur öyle şeler gülüm bu ara senin için çok önemli kırgınlığını bırak bi kenara yumoşları kaçırmayın canım

REGENCİĞİM kırmızlar bitmek üzereymiş canım ne güzel hiç olmazsa beliriszlikten kurtuldumn buda iyi bişey inşşş canım yeni ayda senin de bebişin gelir kocanın peşini bırakma canım işi garantiye al

Son düzenleme:

ay insallah bitanem Allah razi olsun, agzindan bal damliyo resmen... insallah kocise nikah yildönümünde hediye olur :97::97::97::97: 28 agustosa bi sonuc alirim insallah..... insallah.... seninde Allah gönlüne göre versin canim benim.. bebislerimiz bu ay gelsin insallah..

hayatim kutlama deilde lafigecti baktim srdrhlycim 2yillik evligim degince,ben de benimkini yazacaktim baktimayin 19u...bende yeni farketmistim yaniii.....
hepimizin insallah omur boyu huzurlu,mutlu,bebekli evlilikleri olsun...
bu yaaaa..olay buuuuu.... ozlenen hatun bu....canim benim..benkorkuyorum ama birakirsin bizi yine dieeee.......

habuarada fistiksin zaten iyice fistik olacan..... ftonubekliyoruz kesin dugunde....
hastayim sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........biliyosun degil mi??
guculen sustu demek....................

evet coook dogru delirtirler,deliydi derler..... benim icinde psikopat derlerdi.......... psikopati bile soyleyemiyorda cok baskasekilde telafuz ediyordu.......
alem bunlar yaaaaa.........:86::86::86::86:

laf konusmayi ögrenip gelsinler önce laf bilmezler ama konusurlar... biz nice 5 yillar devirdikce onlar psikopat olacaklar delirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…