- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.841
bu yaaaa..olay buuuuu.... ozlenen hatun bu....canim benim..benkorkuyorum ama birakirsin bizi yine dieeee.......
habuarada fistiksin zaten iyice fistik olacan..... ftonubekliyoruz kesin dugunde....
:
hsbulduk canim....kiizzzzzz atesimi girdimm ayolll...zevkliymisss beee...niye daha once durtledin beniiiii......ilk atesim 36.1ciktiiii.........
8de olctummm..dogru duzgundu uykum falan..
8gecse one alabilirim biraz.....
oyle valla canimbenim.... de nersin iste...yeri zamani gelince iade etmek lazim..................
simdi ben bi bici bici yapayim buralardayim sonraaaa.....
sılacımm saol canımm benimmm ayy napiim valla çok fazla depresif durumlar bana göre değil ohhhh be kendime geldimm vallaaaaaaa :)))
korkma canım korkma ekstrem bi durum olmadığı sürece buradayım sizlerleyim ALlah ın izniyle :)
ayy valla o kadar heycnlıyım ki ilk defa bi arkadaşımın düğününe gidicemmm kocamla :)) valla hazırlandım süper sizi foto koycam kesin merak etmeyin :)
eee napıosunuz ne var ne yok bakalım :)
ay insallah bitanem Allah razi olsun, agzindan bal damliyo resmen... insallah kocise nikah yildönümünde hediye olur :97::97::97::97: 28 agustosa bi sonuc alirim insallah..... insallah.... seninde Allah gönlüne göre versin canim benim.. bebislerimiz bu ay gelsin insallah..
kizlar bisey daha sorucam kuppede burdayken...
ovulation akintisi seffaf mi, beyaz krem gibi mi? acabaaaa.........
yoksa her ikiside olabilir mi???
ben 7:15de ölcüyorum canim, ne kadar gec ölcersen o kadar yüksek cikar... 7 gibi felan ölc bence daha iyi olur... zaten 6da felan ölctügün zaman ici bos oluyo beyaz bi yuvarlak yapiyo o günü.. bi kere 6:40da ölctüm de o yüzden diyorum.. 8den sonra da aynisi oluyor.. en iyisi 7 civari heralde
tamam git de gel hadi...
aminnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmm inşşşşşşşşş bu ay hepimizin bebişleri gelir bi an önce
kocişine de harika bi hediye olur canikom ne güzel bebişinizle beraber kutlarsınızrabbim hepimizin gönlüne göre versin
benim de eylül de canım inşş bebişimle beraber kutlamak nasip olur
canim hani yumurtayi kirinca, böyle beyazinin icinde birazcik daha koyu kivamli bi beyaz oluyo, uzayan kivamda, iste öyle oluyor.. bilmem anlatabildim mi?? al iki parmaginin arasina sümük gibi uzuyor...
anlasildi patron........... bende 7.15 yapayim ozaman...
ha noldu.. saat caldi thérmometre hemen yanimda zaten olctum tele kaydettim geri uykuya daldim ve ruyamda da tekrar olcuyordum 36.3cikiyordu o da ........
nekadar takiyoruz yaaa... insallah Allahim bu gayretlerimizi bosa cikarmaz... bekletmeden gelir kuzucuklarimizz...
anladim tatlim ... tam tahminim uzere....
dun 18.gundeydim ve muthis beyaz akintim vardida onu yorumlamaya calistim isteee...............
neyse hayirllisi Allah'tan............. insalah bu kismetimizde vardirr.....
arti dipnot:: arkadas hala buz gibi buralar ...usuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
insallah canim insallah.. Ay canim yaa insallah bu olur da, yetisir canim benim.. Eger kismet olursa benim uc ucuna yetisecek... Ay allahim insallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh........
anladim tatlim ... tam tahminim uzere....
dun 18.gundeydim ve muthis beyaz akintim vardida onu yorumlamaya calistim isteee...............
neyse hayirllisi Allah'tan............. insalah bu kismetimizde vardirr.....
arti dipnot:: arkadas hala buz gibi buralar ...usuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahımmmmmmmmmmmmmmmm regeninnnnnnnnnnnnn ve kocişininnnnnnnnnnn yüzünüüüüüüüüüüüü güldürrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar bisey daha sorucam kuppede burdayken...
ovulation akintisi seffaf mi, beyaz krem gibi mi? acabaaaa.........
yoksa her ikiside olabilir mi???
zaten canim delirtene kadar ugrasirlar sonra da deliydi zaten derlertecrübe konusuyor.. bana kaynanam deli derdi ne alakaysa.. hem de ciddi ciddi (ama ona göre saka !!) sakaysa kendi veletlerine neden birgünde birgün deli dedini duymadim.. anan gurban olsun diye basliyorsun ne dersen.. ay neyse bosver sen onlari... hele ben hic hatirlamayim.. Allahim biliyordur zamanini.. biz ne yapabiliriz ki?? bak gör bi bebisin olacak sonra ikincisi hani diye baslayacaklar.. sonra bebisler büyüyecek, cogu sorunlu insan bunu yapiyor ki öldüresim gelyior, cocuklari yargilamaya baslayacaklar.. hep olan seyler.. en iyisi hosuna gitmeyen bir sey baktin en fazla 2. kez oluyor hemen sert bi dille uyaracaksin.. ben kaynanamin önünün alamadim baktim her firsatta delid iyor, önce kizdim, olmadi.. en son azarladim.. gücele sustu, artik demiyor
ayyyyyyyy Allahhiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nihancanin da kocisi baba olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bende geldimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?