2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu yaaaa..olay buuuuu.... ozlenen hatun bu....canim benim..benkorkuyorum ama birakirsin bizi yine dieeee.......

habuarada fistiksin zaten iyice fistik olacan..... ftonubekliyoruz kesin dugunde....

:

sılacımm saol canımm benimmm ayy napiim valla çok fazla depresif durumlar bana göre değil ohhhh be kendime geldimm vallaaaaaaa :)))

korkma canım korkma ekstrem bi durum olmadığı sürece buradayım sizlerleyim ALlah ın izniyle :)

ayy valla o kadar heycnlıyım ki ilk defa bi arkadaşımın düğününe gidicemmm kocamla :)) valla hazırlandım süper sizi foto koycam kesin merak etmeyin :)

eee napıosunuz ne var ne yok bakalım :)

hsbulduk canim....kiizzzzzz atesimi girdimm ayolll...zevkliymisss beee...niye daha once durtledin beniiiii......ilk atesim 36.1ciktiiii.........

8de olctummm..dogru duzgundu uykum falan..

8gecse one alabilirim biraz.....

ben 7:15de ölcüyorum canim, ne kadar gec ölcersen o kadar yüksek cikar... 7 gibi felan ölc bence daha iyi olur... zaten 6da felan ölctügün zaman ici bos oluyo beyaz bi yuvarlak yapiyo o günü.. bi kere 6:40da ölctüm de o yüzden diyorum.. 8den sonra da aynisi oluyor.. en iyisi 7 civari heralde

oyle valla canimbenim.... de nersin iste...yeri zamani gelince iade etmek lazim..................

simdi ben bi bici bici yapayim buralardayim sonraaaa.....

tamam git de gel hadi...

tamam ozaman canim.... extréme durumlar hiiiicc olmaz insallahh......... hayatinin butun alaninda.....

ssanada iyi gelir birazdaha eski formunu iice yakalamis olursun......

aminnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmm inşşşşşşşşş bu ay hepimizin bebişleri gelir bi an önce

kocişine de harika bi hediye olur canikom ne güzel bebişinizle beraber kutlarsınız rabbim hepimizin gönlüne göre versin

benim de eylül de canım inşş bebişimle beraber kutlamak nasip olur

kizlar bisey daha sorucam kuppede burdayken...

ovulation akintisi seffaf mi, beyaz krem gibi mi? acabaaaa.........

yoksa her ikiside olabilir mi???

canim hani yumurtayi kirinca, böyle beyazinin icinde birazcik daha koyu kivamli bi beyaz oluyo, uzayan kivamda, iste öyle oluyor.. bilmem anlatabildim mi?? al iki parmaginin arasina sümük gibi uzuyor...

anlasildi patron........... bende 7.15 yapayim ozaman...

ha noldu.. saat caldi thérmometre hemen yanimda zaten olctum tele kaydettim geri uykuya daldim ve ruyamda da tekrar olcuyordum 36.3cikiyordu o da ........

nekadar takiyoruz yaaa... insallah Allahim bu gayretlerimizi bosa cikarmaz... bekletmeden gelir kuzucuklarimizz...

insallah canim insallah.. ay canim yaa insallah bu olur da, yetisir canim benim.. eger kismet olursa benim uc ucuna yetisecek... ay Allahim insallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh........

canim hani yumurtayi kirinca, böyle beyazinin icinde birazcik daha koyu kivamli bi beyaz oluyo, uzayan kivamda, iste öyle oluyor.. bilmem anlatabildim mi?? al iki parmaginin arasina sümük gibi uzuyor...

anladim tatlim ... tam tahminim uzere....

dun 18.gundeydim ve muthis beyaz akintim vardida onu yorumlamaya calistim isteee...............

neyse hayirllisi Allah'tan............. insalah bu kismetimizde vardirr.....

arti dipnot:: arkadas hala buz gibi buralar ...usuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

ahhhhhhh ahhhhhhhh kızlarr ne güzell varyaa kendimizden çok kocalarımmızı düşünüyoruzz onlar için bişiler yapmak istiyoruzz şu zaman olsa şu hediyesi olurr gibi bunu bile düşünüyoruzz valla kocalarımız çok şanslııı :))

gerçiii ben de kendimi şanslı görüorummm oyyyyyyyy yerim ben kocamıııı kızzz çok seviyorummmmmmmmm kanım kaynadıı du ben bi arayımm kocacıgimi :

ben de öyle yapiyorum kuzum benim.. her sey basucumda, ölcüp haydeee vurup kafayi tekrar yatiyorum... insallah bitanem yaaa Allahim bu ay verir bebisilerimizi.. bari yilin son firsatinda hediye olur kocisime... 28 agustosa zaten olursa anca yetisiyor.. insallah da yetisir...

canim en iyi rahim agizina kadar uzatiyorsun parmagini aliyorsun... öyle daha iyi anlasiliyormus..

buralarda cok soguk yaa.. yagmur yagiyor halen..

insallah canim insallah.. Ay canim yaa insallah bu olur da, yetisir canim benim.. Eger kismet olursa benim uc ucuna yetisecek... Ay allahim insallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh........

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allahımmmmmmmmmmmmmmmm regeninnnnnnnnnnnnn ve kocişininnnnnnnnnnn yüzünüüüüüüüüüüüü güldürrrrrrrrrrrrrrrrrr

sılacımm artı dipnotuna cevabennnnn : yanıyorummmmmmmmm terdennn yapış yapışımmmmmmmm duramıyorummm bayılacammmmmmm

ayyyyyyyy Allahhiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nihancanin da kocisi baba olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

sendemi çekiyosun tatlım ya nedir bu kaynanalardan çektiğimiz beni delirtti evde kaldığım günlerde çareyi işe girmekte buldum eşime bişi söylesem yanında benim oğluma dokunma laf söyleme biraz cilveleşsek buldun yakışıklı oğlumu seversin tabi afedersinde biz neyiz neciyiz bir çok kez uyardım anne onlar senin oğulların biz eşleriyiz aramızdaki ilişki seninkiyle aynı mı olacak biz bir hayat paylaşıyoruz birbirimize kızarız,bağırırız,severiz anlamıyo kadın
Birde ben dış gebeliği ameliyat ile attım ya dikişlerim var namaz kılarken bile zorlanıyorum bastıramıyorum üzerine beni halı yıkamaya çağırıyor anne ben yıkayamam diyorum bin tane laf aman konuş konuş bitmez bu işler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…