2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aaaaaa yavrum senin benim hikayelerimden haberin yok galiba.. gercekten bu kaynanalar kopyala yapistir.. benimki de der, ooooolani elleme...ya isi yüzsüzlüge vursam cok laf derim de olmuyor iste maalesef.. gecmis olsun tatlim iste dedigin gibi anlamazlar.. ben önceleri konus konus dilimde tüy biterdi.. yok anlamayan anlamiyor iste.. ben de artik baktim olmuyo, sert cikiyorum o istiyor benim yapabilecegim bir sey oky.. ya ben üzülüp yiprancam.. ya da o susmasi icin paparayi yiyecek.. kadin kasiniyor resmen söylesen de anlamazlar.. benim kaynanam da bi kere kendiglinden düsük yapmis bi anlatiyor gören de ic organlarini aldirdi sanar... ben de kanama yüzünden hastanede yattim da kadin bana, sanki keyfimden otelde kalmisim tatil yapmisim gibi davrandi, kaynim olacak o ........ inanmadi hastanede bebk düsürüp de yattigima.. ay neyse.... Allah veriri onlara da bigün bi dert anlarlar o zaman pislik yapmayi...

Canım benim ya sanada çok geçmiş olsun gerçekten üzücü şeyler yaşamışsın ne diyelim Allah biliyor görüyor bi saygısızlık etmiyoruz dilerim benden değil diğer 2 gelininden çeksin ben çok duygusalım birine laf yetiştirirken gözleri dolmaya başlar özellikle bebekle ilgili bir mevzuda laf ederlerse hiç engel olamam 2 diğer gelini azman çıkar belki laflarını çatır çatır söylerler
Canım senide üzdüm kusura bakma unutalım bunları inşallah yakında hamileliğimzden doktor kontrollerimizden doğum korkularımızdan bahsetcez yürekten inanıyorum buna

insallah canim o günler de gelir.. topik zaten hamis dolmaya basladi... yakinda baslar o konular, gec kalmasak bari :97::97::97::97::97:

ben de biraz tartisinca gözlerim dolmaya baslar aynisi yani.. cok üzülür sinir olurum, zoruma gider neden benimle tartisiyorlar ben naptimki diye..

yok canim sen beni üzmedin, senle ne alakasi var.. üzenler baskalari onlar da zaten vicdansizlar.. aman bosver..

kizlar 5.yilimi tebrik eden,etmeyi unutan,gozden kaciran tum arkadaslarima tesekkurler...........................................

hepimizin mutlu,huzurlu bol bebisli evlilikleri olsun insallah...........

screamawaycim ve cicekcigimin dr lari var bugun..................

bekliyoruruz kizlar yegenciklerimizden haberler...

belki cicekcigim ciftesupriz yapar.gostermistir kucukfasulye kendini...

screamawaycim ve cicekcigimin dr lari var bugun..................

bekliyoruruz kizlar yegenciklerimizden haberler...

belki cicekcigim ciftesupriz yapar.gostermistir kucukfasulye kendini...

inş ikisindende güzel haberler alırız...
allahım bizlerede nasip etsin o günleri...

inş ikisindende güzel haberler alırız...
allahım bizlerede nasip etsin o günleri...
insallah canimmm........
ve insallah bizde yakalayalim onlari..zaman cabuk geciyor valla kizlar doguracak biz hala ovu.hesapliyozzzzz...

o da olacak insalahhh..
esinle de kutladiniz mi sekerim???
yok hayatimm....daha oncede soylemistim herhangi ozel gunkutlamasi yapmiyoruz....

yildonumleri,dogumgunleri,anne,baba,sevgili vs..gunleri kutlamiyoruzzz...

ha sadece 5.yila geldik..masallah..onun muhabbeti oldu ,ilk gunlerden bahsettik... oyleee...insallah geride biraktigimiz senelerden bahsederken ,yuzumuzde bu tatli tebessum olsun yine....
herkeze merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nasilsiniz kizlar???????????
Insaallah keyifler yerindedir

slmmmm iyilik biz canim senden naber??kanaman nolduuuuuu

aboooooooooo... 2000.sayfaya nekadar az kalmis....

azicik az yazisaydik ben 2000.de hamile olacadimmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84:

hayirlisi artik sonuca ulasmam icin 20gunum var henuzzz.. 2042de olsun bari o da mi cok yakiinnnn...........

kocişime yurtdışı kosova görevi çıktı 6 aylığına :84::84::84::84::84azartesi ankaraya gidip kurs görcek 20 gün 17 ağustosda da gidecek:84::84::84::84::84::84::84::84::84: çok şankınım üzgünüm

offf ya heralde bi kaç güne kadar memlekete gidecez ben orda kalıcam hiç planlanmayan bişey kızlarr sizden de uzak kalıcam belli bi süre allah yardımcımız olsun

ne yapacam ben ya tutldum kaldım resmen :95::95::95::95::95::95::95::95::95:

ay canim benim yaa... e tamam istid olur böyle seyler ama sen niye memlekete gidip kaliyorsun ki.. kal evinde.. yani 6ay uzun zaman ama kendi evinde olman daha iyi olmaz mi?? böylece bizden uzak kalmamis olursun.. ne is yapiyor ki canim esin?? ya üzüldüm simdi

kizlar 5.yilimi tebrik eden,etmeyi unutan,gozden kaciran tum arkadaslarima tesekkurler...........................................

hepimizin mutlu,huzurlu bol bebisli evlilikleri olsun insallah...........

ayyyy kafama bi taş çarptı kendimi burda buldum

SILACIM nice nice 5 yıllarınız olsun inşallah.. mutlu huzurlu 2-3 bebişli bi yuvanız olsun hayırlısıyla..

Canım inşallah bu ay o sevindirici haberini alırsında kocanı mutlu bir şekilde beklersin

Tek evinde kalamazmısın canım en azından kendi evinde beklemek daha iyi olurdu yada annenlerde :26:

kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa.... istebiz nekadar plan yaparsak yapalim.... hayat bu iste.... biz planlar yaparken ,basimiza gelen tuhaf seylerinta kendisi........
kızlar ben bu fotoyu nasıl yükleyecegim yaaaaaaaa yapamıyorum

caniiiiiiimmmmmmmmmmmm..... hadi yap... kizlar cicekigime anlatin bebisimizigorelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…