- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.881
kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa.... istebiz nekadar plan yaparsak yapalim.... hayat bu iste.... biz planlar yaparken ,basimiza gelen tuhaf seylerinta kendisi........
caniiiiiiimmmmmmmmmmmm..... hadi yap... kizlar cicekigime anlatin bebisimizigorelimmmm
şu regl bitsede çalışmalara başlasak daral geldi beklemekten
aynisini ben de bekliyorum su günlerde sekerim... gerci hos, bitse de baslasak da bi ise yarayacak miki??? su yumurta... kim bilir ne zaman tesrif edecek :97::97::97::97::97::97::97: gelecegi de mechul yani..
iyice kafaya koydum bu ay tutturmam lazım allahın izniyle 2 sene oldu yaw tam yumurtlama günleri bi iş çıkıo kapıya yazıcam rahatsız etmeyiniz çalışma var diee
yaz yaz... temel atma calismalari yaz hattavallahi yumurtayi ben mi yakalayamiyorum yoksa baska bi sebep mi var bakicaz artik... benim de gecen ay iki sene bitti.. artik zamani geldi diyorum ben de :97::97::97::97::97::97: ama bebis gelmiyor kac aydir.. millet ne dogurgan cikti ya... herkes pitir pitir doguruyor mübarek..
ben geldimmmmm çok yorgunum ama yaaa ben akşama nasıl iş tutcammmm
napıyosunuz bakim durumlar nasıl
sılacım la regencimmm varmışşşş
oooooooo çoğalmışızzzzz
oooooooo çoğalmışızzzzz
tuğçecimmm nasılsın, bebişimiz nasıl ????
srdrhly hoşgeldinnn
hayatım ben yakalıyorumda ne oluo hep bi iş çıkıo bu ayda yazlığa gitcez kayınvalidem kayınpeder bu ayda zor gözüküo bi rahat kalamadık 2 oda ev duvarlar incecik gık desen duyuluoooanlıycan gık diyemiycik galiba
oooooooo çoğalmışızzzzz
tuğçecimmm nasılsın, bebişimiz nasıl ????
srdrhly hoşgeldinnn
cnmmm iyi olmaya calisiyrm iste sen nasilsin? bebis iyidir heralde:) bgn kendi kendime nazar ettim kahvalti yaparken dedimki 3 gundur kusmuyorum msllahh fln sonra sofradan kalktimm ve kustum :))
kardaizcimm hic bisey engel olmamali sanaa durmak yook yola devammm:)
e naparsin gik demeyiverin artik... ben de 1bucuk sene gik etmedim yani, birlikte otururken.. simdi de ben yine gik etmiyorum.. sagolsun bizim komsu mübarek yani sey filmi gibi.. aaa iii uuu oooo bi bagiriyor, yaglanmamis kapi gibi :89::89::89::89::89::89: anlamadigim acaba farkli olan ne??? :44::44::44::44::44::44::44:
gecen gece yatiyoruz, uyumaya calisiyoruz akilli uslu.. ses gelmeye basladi yine.. benimki de benden geliyo sanmis, uyku arasinda.. kafayi kaldirdi dinliyor, sonra anladi yine bizim komsu oldugunu... bu kari manyak yaaaa dedi uykulu uykulu.. hayir bir sey degil adam benden sogur felan maazallah.....
yoksa üstünde oturan ben miyim geçen gık dioruz baya gıkladık yani alttan oklava sesi geldi tabi biz kıpkırmızı bi anda yoksa kız sen miydin ooayy akşam akşam benm keçiler birer birer gidiyo
yok canim sen bursadasin ben teee nerde... bir de ben en üstte oturuyorum zaten.. ben degildim yaniacaba ben de mi birgün vursam bir seyle.. bizim komsunun maceralari zaten ohhooooooo... bugün sessiz.. pek kimse yok evde galiba..
ben çıkıyorum sultanlarrrrr
hepinize hayırlı akşamlar. yarın sabah görürşürüzzzzzzz
by
dettt rahatsız etme kadınıımahdurumda mahdurum mahdurum arada benide dürtüolar insanın bebiş yapası kalmıo ama bizim komşu iyice paranoyak olmuş anam sessiz sessiz yatıoruz yine oklava sesi bizim komşu galipten seslerde duyuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?