- Konu Sahibi screamaway
-
- #19.901
aaa yok canim her dakka vurulmaz yoksa benim komsunun duvarindan el cekmemem lazimgecen gece costular müzik felan.. baska biri vurdu güm güm.. sustular.. ama ses seda yokken neden vurulsun, hos degil.. belki de vurmuyordur, baska bir sey yapiyordur.
çok haklısn canım hiçbişey bizim istediğimiz planladığımız gibi olmuyo kader kısmet rabbim nasıl yazdıysa öyle olcakkuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa.... istebiz nekadar plan yaparsak yapalim.... hayat bu iste.... biz planlar yaparken ,basimiza gelen tuhaf seylerinta kendisi........
caniiiiiiimmmmmmmmmmmm..... hadi yap... kizlar cicekigime anlatin bebisimizigorelimmmm
aminnnnnnnnn canımmm inşşşş allah biliyodur işini eğer olmazsa zaten 6 ay sonraya kalacak kısmetCanım inşallah bu ay o sevindirici haberini alırsında kocanı mutlu bir şekilde beklersin
Tek evinde kalamazmısın canım en azından kendi evinde beklemek daha iyi olurdu yada annenlerde :26:
ay canim benim yaa... e tamam istid olur böyle seyler ama sen niye memlekete gidip kaliyorsun ki.. kal evinde.. yani 6ay uzun zaman ama kendi evinde olman daha iyi olmaz mi?? böylece bizden uzak kalmamis olursun.. ne is yapiyor ki canim esin?? ya üzüldüm simdi
ben hiç bunu düşünmemiştim olabilir tabi cnm
çok haklısn canım hiçbişey bizim istediğimiz planladığımız gibi olmuyo kader kısmet rabbim nasıl yazdıysa öyle olcakhala şoktayım valla düzenim bozulcak kocişimi çok ama çok özleyeceğim
aminnnnnnnnn canımmm inşşşş allah biliyodur işini eğer olmazsa zaten 6 ay sonraya kalacak kısmet
yok canım tek olmaz zaten kocişim de bırakmaz
canım benim burda oturduğum yerde tanıdık akraba fakan kimsemiz yok yapayalnız ne yaparım burda 1 gün değil 5 gün değil canım hem eşimde bırakmaz zaten
canım eşim asker benim zorunlu bi görev yani :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrr merhaba...
20 sayfa yazmıssınız masallah.. inanın okumaya takatim yok... cok yorgunummm cok... kapıma evde yokumm yazacak hale geldımm...
siz napıyorsunuz ?? var mı yeni haberler ????
ay canim annemler olsa giderim de baska bi yere gitmem ben.. yalnizim ya da degil fark etmez.. gitmem ben kaynanamlara.. iiiiyyyyyykkkkk... sen kimde kalcaksin ki? neyse canim hayirlisiyla gitsin gelsin esin.. yolu acik olsun.. gelince zaten yine kalcaksiniz evinizde
kızlarrr merhaba...
20 sayfa yazmıssınız masallah.. inanın okumaya takatim yok... cok yorgunummm cok... kapıma evde yokumm yazacak hale geldımm...
siz napıyorsunuz ?? var mı yeni haberler ????
kızlar ben geldim bu defa sizler yoksunuzelektrikler gitti aksi gibi daha yeni geldi bilen biri anlatırsa yüklerim artık
kızlar ben geldim bu defa sizler yoksunuzelektrikler gitti aksi gibi daha yeni geldi bilen biri anlatırsa yüklerim artık
kizlar 5.yilimi tebrik eden,etmeyi unutan,gozden kaciran tum arkadaslarima tesekkurler...........................................
hepimizin mutlu,huzurlu bol bebisli evlilikleri olsun insallah...........
kocişime yurtdışı kosova görevi çıktı 6 aylığına :84::84::84::84::84azartesi ankaraya gidip kurs görcek 20 gün 17 ağustosda da gidecek:84::84::84::84::84::84::84::84::84: çok şankınım üzgünüm
offf ya heralde bi kaç güne kadar memlekete gidecez ben orda kalıcam hiç planlanmayan bişey kızlarr sizden de uzak kalıcam belli bi süre allah yardımcımız olsun
ne yapacam ben ya tutldum kaldım resmen :95::95::95::95::95::95::95::95::95:
hülya nasilsin kuzuuummm???
iiyiimm kuzucum sen nasılsınn ??
bugün iş yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkk sıcaktı hava mahvoldum vallaaaaaa kı.ımdan ter aktı vallaD: : birazdan da duşa gircem valla yapış yapışımmm
sagolun kızlar hepsini denedim ama olmuyor rsim pc de yüklü her asamayı yapiyorum yükle diyorum resimi atmıyor sonra bir daha deneyeyim olmazsa cinsiyeti belli olmadı küçükmüs hersey cok güzelmis saglikli cok sükür kalp atıslarını dinledik masallah gittikce daha da büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?