2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben hiç bunu düşünmemiştim olabilir tabi cnm

kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaa.... istebiz nekadar plan yaparsak yapalim.... hayat bu iste.... biz planlar yaparken ,basimiza gelen tuhaf seylerinta kendisi........

caniiiiiiimmmmmmmmmmmm..... hadi yap... kizlar cicekigime anlatin bebisimizigorelimmmm
çok haklısn canım hiçbişey bizim istediğimiz planladığımız gibi olmuyo kader kısmet rabbim nasıl yazdıysa öyle olcak hala şoktayım valla düzenim bozulcak kocişimi çok ama çok özleyeceğim
Canım inşallah bu ay o sevindirici haberini alırsında kocanı mutlu bir şekilde beklersin

Tek evinde kalamazmısın canım en azından kendi evinde beklemek daha iyi olurdu yada annenlerde :26:
aminnnnnnnnn canımmm inşşşş allah biliyodur işini eğer olmazsa zaten 6 ay sonraya kalacak kısmet
yok canım tek olmaz zaten kocişim de bırakmaz

canım benim burda oturduğum yerde tanıdık akraba fakan kimsemiz yok yapayalnız ne yaparım burda 1 gün değil 5 gün değil canım hem eşimde bırakmaz zaten
canım eşim asker benim zorunlu bi görev yani :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlarrr merhaba...

20 sayfa yazmıssınız masallah.. inanın okumaya takatim yok... cok yorgunummm cok... kapıma evde yokumm yazacak hale geldımm...

siz napıyorsunuz ?? var mı yeni haberler ????

ay canim annemler olsa giderim de baska bi yere gitmem ben.. yalnizim ya da degil fark etmez.. gitmem ben kaynanamlara.. iiiiyyyyyykkkkk... sen kimde kalcaksin ki? neyse canim hayirlisiyla gitsin gelsin esin.. yolu acik olsun.. gelince zaten yine kalcaksiniz evinizde

kızlarrr merhaba...

20 sayfa yazmıssınız masallah.. inanın okumaya takatim yok... cok yorgunummm cok... kapıma evde yokumm yazacak hale geldımm...

siz napıyorsunuz ?? var mı yeni haberler ????

ben mucizeyken, hikaye oldum canim... kirmizilar geldi baska da gözüme takilan bi gelisme olmadi benim..

bende canım kaynanama gitmem hiç işim olmaz valla orda kafayı yerim ben annem de kalıcam sağolsun kocişim de nerde istersen orda kal dedi
hemen anneme gider gitmez nette bağlattıracam sizden kopmaya hiç niyetim yok

daha yeğenlerimin haberlerini alıcam ben allahın izniyle

offff bizm de 4 gün var önümüzde galiba ful+ful çalışıcaz yeter mi bilmem rabbim bilir yeter ki nasip etsin bi kereyle bile olur inşşş kocişimi bebişimle beklemek nasip olur yoksa 6 ay sonra çalışmalar devam tabi tedavi de kalıcak

kızlar ben geldim bu defa sizler yoksunuz elektrikler gitti aksi gibi daha yeni geldi bilen biri anlatırsa yüklerim artık

canim benim simdi konuya cevap ver deyip yaziyorsun yaa... orda A harfi var, yanindada atac, ona tikla acilan sayfada dosya ekle yaziyor ona da tikla ordan resimi bul bilgisayarindan ve yükle.. resim bilgisayarda di mii??

kızlar ben geldim bu defa sizler yoksunuz elektrikler gitti aksi gibi daha yeni geldi bilen biri anlatırsa yüklerim artık

cnm mesaj alanında yukarda Image butonu var ordan dosyayı seçip eklentiyi yükle dersin. cinsiyeti belli oldu mu?

kizlar 5.yilimi tebrik eden,etmeyi unutan,gozden kaciran tum arkadaslarima tesekkurler...........................................

hepimizin mutlu,huzurlu bol bebisli evlilikleri olsun insallah...........

sılacımmm daha niceeeeeeeeee 5 yıllarınız olsun sağlıkla mutlulukla huzurla aşkla bebeklerle olsun canım inşallah :))

nihannnnnnnnnnnnnnnnnnnn kader arkadaşımmmmmmmmmmmm nereye gidiosun yaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeee ((

huuuuu kizlarrrr... orda misiniz?????????

cicek naptin yüklüyor musun yegenimizin resmini???

Son düzenleme:
sagolun kızlar hepsini denedim ama olmuyor rsim pc de yüklü her asamayı yapiyorum yükle diyorum resimi atmıyor sonra bir daha deneyeyim olmazsa cinsiyeti belli olmadı küçükmüs hersey cok güzelmis saglikli cok sükür kalp atıslarını dinledik masallah gittikce daha da büyüyor

iiyiimm kuzucum sen nasılsınn ??

bugün iş yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkk sıcaktı hava mahvoldum vallaaaaaa kı.ımdan ter aktı valla D:: birazdan da duşa gircem valla yapış yapışımmm

gir kuzum gir... burda da kazakla oturuyoruz resmen... soguktan is de yapmadim.. soguk bahane, tembellik sahaneeee amann adetliyken hic bir sey yapmak istemiyor canim zaten.. yarin ben de hormon testi icin gidicem caniskom.. sabah erkenden gidip geleyim yaaa.... aaaah ah... bi bebek de bana Allahimmmmmmmmmm, sonra bi tane hülyaya, bi tane kardaize, bi tane silaya, bi tane nihancaya, bi tane menbetaya, bi tane mbp'ye, bi tane bikere-sevdime, bi tane azraya, bi tane leplepiye, bi tane nartanesine, bi tane wifeofdemona, bi tane arzuma, bi tane renewala, bi tane tatlicadiya.... unuttugum varsa onlara ve isteyen herkeseee.....

canim assagiya getirip, kösesindeki kutuyu isaretlemen lazim yoksa olmuyor zaten.. yüklemiyor.. ona dikat ettin mi??? hadi canim masaalllaaahhh.. Allah saglikli bi hamilelik ve kolay bi dogum nasip etsin insallah..

ya da olmazsa ciceeeekkkk albüm yapmistikya, albüm yap yine oraya koy ordan bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…