- Konu Sahibi screamaway
- #11.281
oooooo herkes teker teker gidiyoo....... kizlar kan kaybediyoruz...
kandil ya bu gece.... cokkk dua etmek lazimmm cokkk... haziranda olsun hepimizin bebegiiii....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooo herkes teker teker gidiyoo....... kizlar kan kaybediyoruz...
Merhaba
Hassas dönem dedik, hormonlar dengesini yitirdi dedik ama bu mesajımdan sonra konu dışı mesaj yazan herkes 3 gün uzaklaştırma alacaktır. Anne adaylarına olan iyi niyetimizi lütfen kötüye kullanmayın.
İlk ve son bilgilendirmemdir....
sen de benim gibisin yanii.. ben de erkek cocugum olsun isterimmm... kiz yetistirmek zor is...![]()
kizlar rabbim sizede versin insallah... bende kizligimdan beri hep oglan isterdimmm Allahim gonlume gore verdiii... cok sukurrr.. simdi deli gibi kizim olsun isitiyorulmmm... ha oglumda olursa hayirla saglikla basim gozum ustuneeee..........bende hep erkek istiyordum.. yiğitim gelse artık
ama yiğenlerden sonra kız çocukta ayrı bi güzel diye düşünüyorum. onu giydirmesi süslemesi bile çok güzel bişey..![]()
evet canimm oleydi neyseki tecrubemle hemmen yaptimmmtamam tatlım ben kaçıyorumyanlış hatırlamıyorsam yemek yapmayı unuttum çocuk acıktı diyordu araya kaynadı zaten
bende parise gitmek istiyorum gec kalcalmmm herifin basini agritiyom 1haftadir ralond Garros icinnnn... tenis hastasiyimmm ama geckaldikkk pazarr finalllll federer cimiiin mai kaldi geneee seneye insnartanesi canim sagol... bizler icin de dua et...
kizlar yaaa ne yapalim bu aksam ???? fransadan katilan var mi aramizda, olmazsa diyorum bu aksam Paris'e gidelim![]()
kandil ya bu gece.... cokkk dua etmek lazimmm cokkk... haziranda olsun hepimizin bebegiiii....![]()
bende parise gitmek istiyorum gec kalcalmmm herifin basini agritiyom 1haftadir ralond Garros icinnnn... tenis hastasiyimmm ama geckaldikkk pazarr finalllll federer cimiiin mai kaldi geneee seneye ins
ben inaniyorum olacakcanimcim yaa o ff'de benim cizgi cekti yaa assagidaki kutucuklarda da yesil-turuncu renklendirme yapmis... onlar da potansiyel hamile kalma günleri mi oluyor yani??? bir de 18ini isaretlemis.. benim pazar sali ve carsamba geceleri doluydu
ff'ye göre yimirtlama pazartesi olmus...dogru yapmis miyim??? sana zahmet bi bakar misin falima???
ay linki vermeyi unutmusum:
3577da Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaaa ben de cok istiyorum ama dil problemi var.. aramizda fransizca bilen yok.. ingilizce de fransizlar konusmazmisama biri var bize orda rehberlik edecek... insallah gidebilirsek.. bize cok uzak da düsmüyo... bende o seyin önünde resim cektirmek istiyorum
![]()
silacimmmm, sakin gitme... sana birsey dicem cikmadan... o daha once bana sordugun soruyla alakali....
kiiz bende gittimm pariseee ..ne yalan soyleyiimmm cok heycanlandim hakkaten tuhaf bi aurasi var... simdi turnuva barya orda teniscilerede soruyolar paris nasil diee... hangisiydi hatirlamiorum ama "daha temiz olabilir cokpis" dediiii....yaaa ben de cok istiyorum ama dil problemi var.. aramizda fransizca bilen yok.. ingilizce de fransizlar konusmazmisama biri var bize orda rehberlik edecek... insallah gidebilirsek.. bize cok uzak da düsmüyo... bende o seyin önünde resim cektirmek istiyorum
![]()
silacimmmm, sakin gitme... sana birsey dicem cikmadan... o daha once bana sordugun soruyla alakali....
ayyy koptummm bu aradaaaa... is yerindeydimmm, arastiramadimm.. ama simdi arastirdimmm, cevabimizi buldummm silacimmm.. kendi kendisiyle celisennn bir cevap vermis birileri zaten...
ben sana yazimmm de cikimmm artik.. cok geciktim...
ayyy koptummm bu aradaaaa... is yerindeydimmm, arastiramadimm.. ama simdi arastirdimmm, cevabimizi buldummm silacimmm.. kendi kendisiyle celisennn bir cevap vermis birileri zaten...
ben sana yazimmm de cikimmm artik.. cok geciktim...
kizlarrr silaya detayli yazdimmmm...
ondan ogrenirsinizzz...
benimmm cokkk acilll cikmam lazimmm... esim kizcakk.. disarda beni bekliyorrrr...
ama cokkk komik olmus yaaa... kendi kendini yalanlamis postu... kimse de habersizzz...
optummmm hepiniziiii....![]()
kizlarrr silaya detayli yazdimmmm...
ondan ogrenirsinizzz...
benimmm cokkk acilll cikmam lazimmm... esim kizcakk.. disarda beni bekliyorrrr...
ama cokkk komik olmus yaaa... kendi kendini yalanlamis postu... kimse de habersizzz...
optummmm hepiniziiii....![]()
canimmmm.. yesil olanlar, ovulasyonun oldugu zamanlar... yani iliskiye girilmesi gereken zamanlar... sari olanlarda luteal faz donemin.... 18'ini isaretlemisse, bu grafikten o gorunmuyor ama herhalde sana test icin 18ini bekle diye isaretlemistir...
ben gitmistim kizlar... paris ooole ahim sahim diil... o "seyin" onunde resim cektiriyorsunuz o kadar yaniii...![]()
kiiz bende gittimm pariseee ..ne yalan soyleyiimmm cok heycanlandim hakkaten tuhaf bi aurasi var... simdi turnuva barya orda teniscilerede soruyolar paris nasil diee... hangisiydi hatirlamiorum ama "daha temiz olabilir cokpis" dediiii....
bekliyorum canimmmmmmm
regen kiiiiizzzzzzzz biz fransizca konusuyoruzzz ha sormak istedigin bisi varsa sorabilirsinnn.. ingilizcede idare eder yaaa ............ kurtarirsinn
sac acici almistim... kizla,r az önce ucunda denedim... simdi yikamaya gidiyorum.. insallah güzel bi renk cikar....![]()
sac acici almistim... kizla,r az önce ucunda denedim... simdi yikamaya gidiyorum.. insallah güzel bi renk cikar....![]()