- Konu Sahibi screamaway
- #13.461
ffffffffff benim eşimde tam aksi hergün yaaaaaaaaaaaa hergün heleki muhteşem günler kaçmasam 2 kez bezdim yaa yani fullperformans sergilesede yok olunca yoook hamile kalsamda kurtulsam yaaturnuva maci mi???? bu ne peki??? yani is isten gectikten sonra zaten isterse hergün yapsin... ya resmen adamlarin pesinde geziyorz bu is icin.. ama filmlerde neden öyle degil?? adamlar gelip cöküyor kadinlarin basina![]()

tebrikediyorum canım darısı bizim başımıza sağlıkla bebeğini kucağına al inşMerhaba bayanlar,benim de hiç iştahım yok ve midem acaip şişiyor,canım hiç bir şey istemiyor,eşimde yok,çok özledim onu yaaa,sıkıcı bugün.Birde kabızlık var kızlar çok rahatsız ediyor.
Sizler nasılsınız?Yeni bir hamile haberi var mı???![]()
![]()
geçmiş olsun canım Allah şifa versinarkadaslarimm napiyosunuzzzz... bnde annemi dr a goturdum simdi ellerinde lekelenmeler fln oldu tahlil yapip yolladilar ins kotu bisey cikmazzz....
renewalcim morali sakin bozmaaa... Allahim ol diycek ve olacakk. soncta ovulasyona yakin gunlerde calismissin olma ihtimali hala yuksek bncee.. Allahiim insallahhhh
regencimmm ayy bstin yaklasiyo tatlim bende heycanlanmaya basladimm vlla:) hadi insallah senide hamis cikarcaz bu ayy .
çok şükürr çok sevindim sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçir inşşkızlar merhaba. dün doktora gideceğimi söylemiştim bugün de haberlerimi getireyim dedim.çok şükür güzel haberlerle geldim.kanamam görünmüştü geçen hafta ultrasonda bugün çok temiz çıktı.bebeğimin keseside baya büyümüş hatta embriyoyu bile gördük.Allah en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu mutluluğu.buarada yeni hamile arkadaşlar varmış onlarıda tebrik ediyorum.özellikle neşeli kız çok sevindim allah tamamına erdirsin busefer