• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

turnuva maci mi???? bu ne peki??? yani is isten gectikten sonra zaten isterse hergün yapsin... ya resmen adamlarin pesinde geziyorz bu is icin.. ama filmlerde neden öyle degil?? adamlar gelip cöküyor kadinlarin basina :17::17::17::17::17::17:
ffffffffff benim eşimde tam aksi hergün yaaaaaaaaaaaa hergün heleki muhteşem günler kaçmasam 2 kez bezdim yaa yani fullperformans sergilesede yok olunca yoook hamile kalsamda kurtulsam yaa :49:
Merhaba bayanlar,benim de hiç iştahım yok ve midem acaip şişiyor,canım hiç bir şey istemiyor,eşimde yok,çok özledim onu yaaa,sıkıcı bugün.Birde kabızlık var kızlar çok rahatsız ediyor.
Sizler nasılsınız?Yeni bir hamile haberi var mı??? :21: :21:
tebrikediyorum canım darısı bizim başımıza sağlıkla bebeğini kucağına al inş
arkadaslarimm napiyosunuzzzz... bnde annemi dr a goturdum simdi ellerinde lekelenmeler fln oldu tahlil yapip yolladilar ins kotu bisey cikmazzz....

renewalcim morali sakin bozmaaa... Allahim ol diycek ve olacakk. soncta ovulasyona yakin gunlerde calismissin olma ihtimali hala yuksek bncee.. Allahiim insallahhhh:emir_bebek:

regencimmm ayy bstin yaklasiyo tatlim bende heycanlanmaya basladimm vlla:) hadi insallah senide hamis cikarcaz bu ayy .
geçmiş olsun canım Allah şifa versin

kızlar merhaba. dün doktora gideceğimi söylemiştim bugün de haberlerimi getireyim dedim.çok şükür güzel haberlerle geldim.kanamam görünmüştü geçen hafta ultrasonda bugün çok temiz çıktı.bebeğimin keseside baya büyümüş hatta embriyoyu bile gördük.Allah en kısa zamanda hepinize yaşatsın bu mutluluğu.buarada yeni hamile arkadaşlar varmış onlarıda tebrik ediyorum.özellikle neşeli kız çok sevindim allah tamamına erdirsin busefer
çok şükürr çok sevindim sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçir inşş

çünkü TR gibi bi memleket yokkkkk..cennet gibi her köşesii cicimm..istediğin kadarr şehir gezzz..Türkiyenin yerini tutamaz :9::21::21::9:
bu zaten tartismasiz kabulummm lakin Allah in yarattigi hunuz oncaaa cennet yerler varkiiii... yani masaallah.... kendimi tekrari sevmiyorum acikasiii... kultur gelisimi yapmak lazimm...ama tr imiz nese ahhh ahhhhh
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

şimdi geldim doktordann solda gözüken kist değill yumurtaymıışş ve haftasonu çatlamışş...vee bizde cumadan beri çalışma varrr:17::17::17::17::17: yani belki tutmuşturr :emir_bebek::emir_bebek:
şimdi erken dedi belki hamileyim belki değilim belli değil şu an içinn hayırlısı inşallah:nazar::nazar::nazar:

ayrıca bana duphaston verdi söktürücü yani...bu bebeğe hiç zararlı değil tam tersi bebeği besliyor merak etme dedi...yani eğer hamiş değilsemm adetim gecikmesin normal döngüde olsun diye verdi..eğer ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmazsam gel betahcg yapalım dedi..hayırlsıı ya bakalım.....yanlız kocam biraz kızdı doktoraa bu ne böyle bi kist var bi yok diyo mevzu uzuyor falan dedi..eğer bu ay bişi yoksa doktoru değiştirelim dedii bilmiyorum napcammm:26::26::26:

ayyy gulum yaab kendim bunlari duymus gibi sevindim acikcasii... nekadar agladin uzuldun..vesonucunda da insallah gulersin bitanem ve gulersiz hepbir...

işte bu harika :46::46::46:
maşallah canım sana :nazar::nazar::nazar:
bundan sonra da dikkat et kendine. iyi bak çok şükür bi sorun çıkmamış. gözün aydın olsun canım. :16:
ediyorum zaten canım şu 10 gün çok zor geçti inşallah tüm sorunları böyle atlatmışızdır.

çok şükürr çok sevindim sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçir inşş

çok teşekkür ederim canım inşallah hep güzel geçer inşallah bundan sonra

kardaiz ,canim kizin iin cook gecmis olsunn daha da iyiceymis sanirim.... iyi olsun..

sende uzulmemeye bak canim inan her iste bir hayir vardir.... "sizin ser bildiklerinizde hayir, hayir bildiklerinizde ser vardir" diyor hadis.....

bak bir gunu gecti bileee....

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)

Son düzenleme:
feryalefecim.. masallah canim cok guzel haberlerle dondun... insallah sonuna kadar sorunsuz deval edersin.... hayirla kucagina almayi nasip etsin Rabbim.. bizleri unutmayin canlarimmm da artik yakalayalim sizleri..

bu arada masallah topicimiz bugun guzel haberlerle dolup tasiyor.. bugun sonuc bekleyen tum arkadaslar icinde ayni guzellik devam eder insallahhh...

kardaiz ,canim kizin iin cook gecmis olsunn daha da iyiceymis sanirim.... iyi olsun..

sende uzulmemeye bak canim inan her iste bir hayir vardir.... "sizin ser bildiklerinizde hayir, hayir bildiklerinizde ser vardir" diyor hadis.....

bak bir gunu gecti bileee....

Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)

canım desteğin için çok teşekkür ederim. paylaşımın çok doğru ve süper allah razı olsun.
sabretmekten başka çarem yok canım hakkımızda hayırlısı neyse allahtan gelen yapacak hiç bişey yoktur. dediğim gibi tek sıkıntım zamanımızın dar olması ...

kızlar bizde dünü boş geçtik maalesef :59: 15. günümdü dün .. bu ay sadece 11. ve 13. günlerde çalışma oldu bide 8. günde o yzden bu ayıda boş geçicm muhtemelen :63: bundan sonra olsada bişi çıkmaz heralde

olacaksa bir kerede bile oluyor renewalcimmm, boyle dusunme... insalalh tutmustur...:16::16::16:

kizlar wifeofdemon nerde bu aralar??? ben mi denk gelmiyorum yoksa girmiyor mu bu aralar??? :44::44::44::44::44:

regencimm, yok girmiyor herhalde.. bende gormedim bayadir...:26:

kızlarrrrr sessizlik çöktü...... hava sıcak bugün bayaa bunaldım valla...:37::37:

radyoda bi şarkı duydum sabahtan beri kim bilir kaç oldu hala dinliyorum :D... severim ben müziği. yeni çıkmış du paylaşıyım. screamaway cım sende seversin kesin müzik güzelll

Ah ne zormuş bitsin demek hala severken seni
Dudaklarını öpmemek bir yabancı gibi

Bilirsin ayrılık konusunda iyi değiliz ikimiz de
Bir kıvılcım yeterdi her zaman koşup geri dönmemize

Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler
Yine erir gideriz unutulur yeminler

Biz hiç beceremedik sevmeyi de terk etmeyi de
Aşk kokan dudakların karşısında direnmeyi de

İşte bir kez daha durup karşında
Belki de son defa soruyorum sana

Bitti mi hikayemiz? Bu ne biçim son böyle?
Değmez miydi sevgimiz savaşıp direnmeye?

Bitmesin hikayemiz.
Model

aaa, kardaizcimmmm merak ettimmmm, hemennnn arastirayimmmmm....:66::66::66::66::66:

test almaya gidiyorum dua edinnnnnnn sonuç olumlu olsun

ayyyyy cokkk merak ettimmm, damlalar gelmedi mi hala.... hadi gelsin de listeye bir hamile daha ekleyelimmm....:1::1::1::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
canım desteğin için çok teşekkür ederim. paylaşımın çok doğru ve süper allah razı olsun.
sabretmekten başka çarem yok canım hakkımızda hayırlısı neyse allahtan gelen yapacak hiç bişey yoktur. dediğim gibi tek sıkıntım zamanımızın dar olması ...

rica edeerim tatlim... insallah inaniyorum ben yakalayabileceksinizzz...

Back
X