arkadaslar yaa biz isimi kesinleştiremedik daha babamıza sen bul bu sefer dedim oda DİDEHAN ismini istiyo ilk mısra dedi ben anlamı güzel deil dedim DİDE gözbebeği demekmiş.
bende rümeysa istiyorum cennetle müjdelenen ilk kadınmış.sizce rümeysa mı didehan mı güzel yada bildiğiniz güzel bi isim varmı.bide AFRA var ilk kızıma göbek adı koymuştu ebemiz 1_didehan
2_afra
3_rümeysa
yaa sende rümeysa yı beğendin demek bende onu istiyorum aslında
yaa sende rümeysa yı beğendin demek bende onu istiyorum aslındabence afra bir marka adı gibi..
hiçte duymadm ve açıkcası kulağa hoş gelmyo.
rümeysa çok kibar bi bayan adı bencee
söylenişide rahat, anlamıda..
dide güzel ama han uymamş gibi sanki..
hayırlısı bakalm..
bugün çok zor geçti.Biraz yürüyüş olsun diye eşimle pazara çıktık.Neyse gelirken o kadar zorlandım ki.Hem de çok yakın evimize pazar.Artık yürüyemiyorum ya aşağıdan acayip çekiyor.Bir de karnımın içi kaya gibi o kadar gergin ki resmen acıtıyor.Bi de şu ter basması felaket.Ay allahım acayip olduk artık yaa.Zamanın çabuk geçmesini istiyorum artık.Çok zorlanmaya başladım çünkü..
canım evlilik cüzdanı ne hastanede nede nüfus cüzdanı çıkarırken gerekli olmadı bizde ama yinede siz bilirsiniz tabi...Geçenlerde Mufffin söylemişti hastaneye yanımıza evlilik cüzdanı alalım mı diye..birkaç arkadaş ne gerek var niye gibilerinden
laf etmişlerdi. hastanede gerekiyormu bilemem ama yanımızda almamızda (bencede) fayda var. belki hastanede gerekebilir.
gerekmese bile nüfus cüzdanı çıkartırken gerekecek. bekletmeye uzatmaya gerek yok bence ama ilk gün 2.gün bekletmeden
bu resmi işlemi de halledip kafamızı rahatlatmalıyız diye düşünüyorum. zaten 30 gün içinde çıkartılmazsa cezaya giriyormuş
ve aileden ceza olarak x bir ücret tahsil ediliyormuş. bilgilerinize.
bebek nüfus cüzdanı çıkartmak için neler gereklidir..?
1. anne veya babanın müfus cüzdanları
2. evlilik cüzdanları
3. bebeğin doğum belgesi
4. işlem ve posta ücreti
5. anne veya babanın direkt başvurusu
2 hafta önce gel uyku gel derken şimdi git uyku git diyorum
zaten uyuyamıyorm birde tuvalet ve sahur nöbetleri eklenince üstüne çekilmez oluyo geceler..
neyseki annem ve kız kardeşim yanmda olcaklar artk
eşim almaya gitti şuan terminalden.
kaç zamandr görmüyorm, özledmmm..
Allah herkesi kavuştursnn sevdiklerine
acı gerçek ama evet
eyvahhhh ben ne kadanda cahilmişim :)
günaydın arkidişler
ne alakası var canım ben oylemi demek istedim şimdi :))
deli bide açıklama yapmısın biliyorum bende saka oylesine yazdımm hiç yanlıs anlamam seviyorum kız hepiniziyok cnm ya yanlış anladın benı
habersiz olduğum için bu şeyden ben öle yorumladım kendımı
senın söylemenle kesinlikle alakası yok lütfen yanlış anlama
bende oyleyim valla eşim artık bana canım, hayatım yerine penguenim diyorgünaydııınnnbu cuma son iş gunumuz artık kızımla evde vakit gecirecez kavuşma gunumuzu beklicez ama çatı kemiği ağrımız artarak devam ediyor ve yurutmez ediyor aaa birazdandaa göbüş resmi eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?