2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim 6.ayımda döndü doğum pozisyonuna girdi bebeğim. erken doğum tehditi oluşturuyor diye dr.m sürekli yatak istirahati
veriyor. 36.haftamıza girdik bugün çok şükür bişey olmadı. demek istediğim 2 haftaya yada 3 aya bakmıyor belli bi
süresi yok bunun. allah vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. hepimize.

selam annişlerr

yeni bir haftaya daha oğluşumla tek bedende girdik, hadi hayırlısı

ama dünden beri sancılarım çok arttı, sabahı da zor ettik bakalım bugün nasıl gececek

kız yarın gideceksin kontrole memnun kalırsan haber ver

ne yalan söyleyim heyecan var
umarım doktor bana bu zamana kadar başka yere gittinde doğum için buraya geldin demez :))
doktor konusunda tereddütüm yok sen ve doğum yapan arkadasımın ve çevremdeki birkaç kişinin
bir bildiği vardırki önerdiniz
eşime söledim oraya gidicemi
biraz uzak ama sen nasıl istersen içine sinsin yeter dedi
içim rahat şimdiden
keşke gelmişken seninlede görüşme imkanımız olsaydı (

canımcım hiç oyle bir kişi değil gorunce zaten seversin kız benimde bugunlerde ağrılarım arttı bende gelebilirim salı gunu belli olmaz benim kız 3 gundur hiç normal değil

canım bebek dönmediği için benim bu durumda olmam malesef normalde ayın 1ine almıştık randevumuzu aman nolacak biraz geç olsun son kontrol olsun diye ama artık dayanamıyorum gittiğimde 13gün olmuş olacak yarın gidicem ''diğer geldiğinde doğum pozisyonunu konuşucaz'' demişti zaten kadın dönmediyse hala konuşmaya gerek yok sezeryan demişti artık bende dayanamaz oldum alın sezeryanla diyeceğim

selam annişlerr

yeni bir haftaya daha oğluşumla tek bedende girdik, hadi hayırlısı

ama dünden beri sancılarım çok arttı, sabahı da zor ettik bakalım bugün nasıl gececek

democaaaan hoşgeldin yavrum akıntı sızıntı yok di mi hala ?

canımcım hiç oyle bir kişi değil gorunce zaten seversin kız benimde bugunlerde ağrılarım arttı bende gelebilirim salı gunu belli olmaz benim kız 3 gundur hiç normal değil

ayy senınde kız ne oluyo bizim kızlara bilmiyom
resmen artık benı çıkar dercesine baskı yapıyo benımkı
midemin üstüne kaburgalrıma kadar oydu içimi
gel valla görüşelim ya

yok kuzum ne akıntıııııı ne sızıntıııı ama dünden beri ciddi sancılarım var belimden belimden vurup kasıklarıma yayılan.. gerçi düzenli değil bunlar da yalancı ama napalımm.. çarşamba bizim de kntrl var bakalım ne diyecek, muhtemelen haftaya suni sanıyla deniycez.. sen de takma kafana dönmediyse sezaryen olursun, bak benimki de kanala girmedi diye dr.um morali bozuldu, sezaryene dönebiliriz heran

Ahhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....

Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..

oh kızlar sizin dönermi dönmezmi ihtimaliniz var bnm ilkindede bundada hiç olmadı maalesef rahim şeklinde bozukluk var bnm.bebişime nasıl rahat gelirse öyle duruyo pek değişme şansı yok iştte ondan normale müsait oldugum halde öncekide buda sezeryan.ama bu genell olmıcak ve kuzucumu ilk ben görücem genel anestezi acayip geldi bana uyanıyosun bak bu çocugu sen dogurdun oluyo.bakalım bu nasıl geçicek

adı ne olcak yeğenimin:))
ya efsa yada lizge hayırlısı ile benim yeğenimin ismi ne bakalım
canım birde diğer kontrol bilgilerinide gotur lazım olabilir
Ahhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....

Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..
bendede var kasıntı benmi kontrol kartımın arkasında normal diye yazıyor takmıyorum o yuzden

Cok az gunun kalmis. Belkideeee yakinda guzel haberlerini aliriz insallahh

inşallah canım... valla böyle biran önce doğsun artık falan diyip isyan eder gibi olmak istemiyorum sağlıkla hayırlısıyla gelsin ama cidden artık çok zorlanıyorum, ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, geceleri yatmak falan işkence gibi artık, Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…