canım sormaa benim durumumda aynneen oylee bide masabaşı iş otur kalk surekliibende oyleyim valla eşim artık bana canım, hayatım yerine penguenim diyor
Sıcaktan eritecek dereceye gelen Adana'dan bol mide bulantılı,koca bir kafanın göğüs kafesime baskı yapmasıyla güne başlayan bir annenin dramı ile günaydın...
oy maşallah Duru hanıma kocaman olmuş bu beeeee
koca gobeğini seveyimm kız o göbişlerin içinde bizim pırtikler var
canım sormaa benim durumumda aynneen oylee bide masabaşı iş otur kalk surekliicok yurusem yada cok otursam agrım yok ama oturunca yatıncaa ilk kalkmam var yaa ölsemmi dedirtiyor buyuzdende işte zorlanıyorum
canım sanada geçmiş olsun yaa adanada olan biri olaraktaan vucuduma klima taktırasım var vallaa
evet teyzemiz ama hala çalışıyoruzgiyindikk sabah size foto cektiik sonrada yollara verdik kendimizi kızımlaa
evet ama bizimki doktorunda dediği gibi iri bi pırtikmiş
yavrum sen sadece sıcaktan bunalma durumundasın bende bir de mide bulantısı mevcut doğuma da öğğğ öğğğ dye dye gidicem sanırım
valla bizim kızda oyle daha ne kadar buyuyecek bu gobiş bilmiyorum ama bacaklarımı kapattıgımda kaslarımın acıldıını hissediyorum sanki bacaklarımın arası acık kalmıs gibi hissediyorum bilmiyorum eşim bugun yarın doğurursun diyor beni korkutuyor bu hafta kontrolum var bakalım hayırlısı
çok terbiyesiz dunurum bu takvim ben 9ay 10 gunun o 10 gunluk kısmını bile gormezlikten gelirken bu bizi hala 36 gösteriyordünürüm biz 37.haftaya girmedikmi bu hamilelik takvimi niye halen bizi 36. haftada gösteriyor,ne kadar ayıp
çok terbiyesiz dunurum bu takvim ben 9ay 10 gunun o 10 gunluk kısmını bile gormezlikten gelirken bu bizi hala 36 gösteriyordünürüm biz 37.haftaya girmedikmi bu hamilelik takvimi niye halen bizi 36. haftada gösteriyor,ne kadar ayıp
ben kızım olsa afra nur koymak ıstemıstırım cok severım be ısmıarkadaslar yaa biz isimi kesinleştiremedik daha babamıza sen bul bu sefer dedim oda DİDEHAN ismini istiyo ilk mısra dedi ben anlamı güzel deil dedim DİDE gözbebeği demekmiş.
bende rümeysa istiyorum cennetle müjdelenen ilk kadınmış.sizce rümeysa mı didehan mı güzel yada bildiğiniz güzel bi isim varmı.bide AFRA var ilk kızıma göbek adı koymuştu ebemiz 1_didehan
2_afra
3_rümeysa
çatı kemiği agrısı nedir bilirmisin sen sederksunnetli cocuklar gibi yuruyorum kucuk emrah modundayım valla bugun bu agrı yuzunden
deli bide açıklama yapmısın biliyorum bende saka oylesine yazdımm hiç yanlıs anlamam seviyorum kız hepinizi
Allah onu da yaşatmasın kız zaten dönmemiş bu bebe sürekli kafası göğsümde fena durumdayım
kız yarın gideceksin kontrole memnun kalırsan haber veryuppiiii
bende kırıldın sandım ohhh beeeeeee
selam arkadaslar off bende baya oldu olcak moduan girdim daaha var gerçi ağustoos başında gidicem gün vercek 37. haftada olcam zaten 38 39 da olucak sezeryan oldugu için yani dr a gidene kadar rahatımama göbüşüm birden büyüdü bu ara acayipte hareketler geliyo içerden.KIZLAR BİDE GÖBEK DELİĞİM ÇIKTI DIŞARI BNM RESMEN SİZİNDE ÖYLEMİ
evet canmm benmde göbek deliğim dışa doğru çıktı
bluzlarımın üzerinden bile belli oluyor hatta..
karnm çk büyük değil ama göbeğimn şekli değişti.
Evet benimde oyle ince birsey giyince pirt diye belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?