aynen canım, hadi zorlanmayı da geçtim artık merak da öldürecek biziiii, nasıl bişey, kime benziyor, onunla hayat nasıl olacak diye düşündükçe sabrımız iyice zorlanıyorrrrrr
yok yavrum moral bozukluğu yok ama korkuyorum artık uyurken nefesim daralıyor kaç gecedir eşim kaldırıyor fenalardayım yarın kontrolde dönmemişse hala sezeryan dicek kesin 8-9gibi alırım demişti ama daha erken bebekte bir sorun teşkil etmeyecekse önce almasını rica edeceğim yoksa ben gebericem az kaldı bak aynen şu moddayım
uyuz mu oldun kız yeşilim noldu sana ya
ay inşallah bulur bir çaresini yaa böyle kaşın kaşın nereye kadar zor yaaa
yok yavrum moral bozukluğu yok ama korkuyorum artık uyurken nefesim daralıyor kaç gecedir eşim kaldırıyor fenalardayım yarın kontrolde dönmemişse hala sezeryan dicek kesin 8-9gibi alırım demişti ama daha erken bebekte bir sorun teşkil etmeyecekse önce almasını rica edeceğim yoksa ben gebericem az kaldı bak aynen şu moddayım
evet ya ben de gördüm onu, bdt ye 1 kala kaka yapmış bebiş
biz anneler ne kadar ayrıntılı seyleri dusunuyoruz benimde bazen saçma seyler geliyor aklıma sonra ağlıyorum ayyy eşim baygınlık gçiriyor yazık adamaay artık on udüşünür oldum vballa,eşime diorum çocuk çizik çizik çıkmaz dimi die:)) töbe töbee
benim 6.ayımda döndü doğum pozisyonuna girdi bebeğim. erken doğum tehditi oluşturuyor diye dr.m sürekli yatak istirahati
veriyor. 36.haftamıza girdik bugün çok şükür bişey olmadı. demek istediğim 2 haftaya yada 3 aya bakmıyor belli bi
süresi yok bunun. allah vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. hepimize.
Ha haaa. Bide o var tabi. Merak merak merak. Dogumu merak ederdim korku basardi. Simdi bebegimi merak ediyorum. Sonra oturup kara kara dusun bakabilcem mi sutum olcakmi vs. Hergeven gun bisii ekliyoruz. Ben hala ay surasi bana benzesin burasi sana benzesin die hayaller kuruyorum ve merakk ediyorum cookk
Ahhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....
Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..
ay inşallah bulur bir çaresini yaa böyle kaşın kaşın nereye kadar zor yaaa
aynen canım bir kaşağımız eksik.onu da eklemek lazım ihtiyaç listesine
ay deme öyle yavrum yaa, dur en azından 37yi bitir de öyle alsın, gerçi ozaman da dr. un verdiği tarihe geliyor
inşallah bebek,bakalım bakalım.. poffffffff
Aynen bende şüphelenmeye başladım uyuzun önde gideni oldum galibaaa Sederko
kız çok fenayım sağlıkla gelsin ben beklemeye razıyım ama mahfolmuş durumdayım kız sürekli ağlama krizlerindeyim canımın acısından yarına beni tatmin edecek bir sonuçla dönerim inşallah
doktorun buna bir çare bulmadan evine dönmeseninki de can ben kızım
kız çok fenayım sağlıkla gelsin ben beklemeye razıyım ama mahfolmuş durumdayım kız sürekli ağlama krizlerindeyim canımın acısından yarına beni tatmin edecek bir sonuçla dönerim inşallah
doktorun buna bir çare bulmadan evine dönmeseninki de can ben kızım
hamilelik depresyonuna girmekten korkuyorum valla :18:hiç öyle düşünüp de beklentiye girme canımvalla ben de 37. haftadan beri hergün bekliyorum gelsin gelsin diye ama baktım gelmiyor bıraktım gitii, haftaya eli mahkum gelecek nasılsa
yani erken gelmesini bekleyince zaman çok daha zor geçiyor, hatta geçmiyorrrrrrr
uff çok fena yaa dr una söyledin mi
bu arada karnım aşağı indikçe kasıklarımda inceden çatlaklar oluşmaya başladııııııııgözüm aydın durdum durdum 39. haftada çatladım
hamilelik depresyonuna girmekten korkuyorum valla :18:
hiç çatlaksız (göğüslerim hariç onlar 2.ayımda çatladı) doğum yaptım canım doğumdan 1 hafta sonra göbeğimde çatlaklar oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?