2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şükürler olsun pek bi sorunum yok genel olarak ıyı bır hamılelık gecırıyorum,ama ben yınede cok sıkıldım bu hamılelıkten
dua edıyorum bazen ne yalan soylım 38. hafta doldugunda agustosun 5 de felan gelsin diye valla benım kadar sıkılan varmı

sen de mi yeşilim, benim sadece sineklere yem olan yerlerim kaşınıyor

Sinek ısırsa da kaşınam keşke!!

Yavrum ya kaşınmadık yerim yok,birden bi başlıyo gece en az 1 saat kaşınıyorum heryerımı yara tırnak izi yaptım.Duş alıyorum,defalarca yok... en fazla 5 dk duruyo sonra yeniden başlıyorum.. Dalıyorum uykuya,bu kezde sabah hatır hatır kaşınarak uyanıyorum..

hepsini çantamda taşıyorum heran nolur nolmaz diye :)
kısmetse kevser diyoruz bizde kızışıma :)

valla doğru soyluyorsun ce ee senin çocugun ayrca hayırlısı olsun sağlıklı gelsin hayata onemli olan bu

Valla şu cumartesiyi iple çekiyorum,sorup bi çare bulsun bana ne verecekse versin deli oldum artık. çocuktada tırnak izi falan çıkacak diye korkuyorum valla ya

hiç öyle düşünüp de beklentiye girme canım valla ben de 37. haftadan beri hergün bekliyorum gelsin gelsin diye ama baktım gelmiyor bıraktım gitii, haftaya eli mahkum gelecek nasılsa
yani erken gelmesini bekleyince zaman çok daha zor geçiyor, hatta geçmiyorrrrrrr

uff çok fena yaa dr una söyledin mi

Her gecen gun biraz daha zorlasiyor ewet sona geldikce dayanamicak gibi oluyor insan sanki ama mecbur bekliyoruz. Saglikli olsunlar yeterki

Gunaydinlar herkese.
Bidahakine son ayi kişa getirmek lazim. Bole cok zooooorrrrrr. Terlemekten sinirlerim alt ust oldu

aynen kızlar sabrediyorum valla sıcak zor ençok.bir de arada giren ağrılar

bu arada karnım aşağı indikçe kasıklarımda inceden çatlaklar oluşmaya başladıııııııı gözüm aydın durdum durdum 39. haftada çatladım

Her gecen gun biraz daha zorlasiyor ewet sona geldikce dayanamicak gibi oluyor insan sanki ama mecbur bekliyoruz. Saglikli olsunlar yeterki

aynen canım, hadi zorlanmayı da geçtim artık merak da öldürecek biziiii, nasıl bişey, kime benziyor, onunla hayat nasıl olacak diye düşündükçe sabrımız iyice zorlanıyorrrrrr

telefo naçıp sormadım bilerek,yanında sormak istiyorum o hırsımı görsün deli olduğumu görsün diye az kaldı dayancam,göstercem heryerimi çare bul artık kadın dicem

eğer ağrıyan kemikse bebiş kalsiyumlarını hortumluyordur canım.benim bacak kemiklerim ağrıyor kız kalsiyum bırakmayacak.kemikleşme dönemiymiş son zamanlar 2 farklı kişi söyledi.

dun temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum bir annenin bebişi vefat etmiş çok uzuldum halada çok kotu durumdayım allahsabır versin herşeyin hayırlısı diyorum bası sağolsun oraya yazmaya elim varmadı

telefo naçıp sormadım bilerek,yanında sormak istiyorum o hırsımı görsün deli olduğumu görsün diye az kaldı dayancam,göstercem heryerimi çare bul artık kadın dicem

ay inşallah bulur bir çaresini yaa böyle kaşın kaşın nereye kadar zor yaaa

yok yavrum moral bozukluğu yok ama korkuyorum artık uyurken nefesim daralıyor kaç gecedir eşim kaldırıyor fenalardayım yarın kontrolde dönmemişse hala sezeryan dicek kesin 8-9gibi alırım demişti ama daha erken bebekte bir sorun teşkil etmeyecekse önce almasını rica edeceğim yoksa ben gebericem az kaldı bak aynen şu moddayım

Ahhh ahhh bu kaşınttıı ne zaman geçecek çok merak ediyorum....

Deli gibi kaşınıyorum her gece ve her sabah artık iyice sinirim bozulmaya başladı..

uyuz mu oldun kız yeşilim noldu sana ya

dun temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum bir annenin bebişi vefat etmiş çok uzuldum halada çok kotu durumdayım allahsabır versin herşeyin hayırlısı diyorum bası sağolsun oraya yazmaya elim varmadı

evet ya ben de gördüm onu, bdt ye 1 kala kaka yapmış bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…