bnm kide öyle cnm nerde sahipsiz iş var onun başında onada kıyamıyorum bende ama diyorum ya insan öyle olsa bile evdeykenbari bi tatlı bakış istiyo yoksa onu anlıyorum kıyamıyorum çok seviyorum
Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube bu beebeğin tıpkısının aynısından istiyorum allahım maşallah yemelik
canım ben çok hamurişi(kek) çikolata vb yedim.bir de vitamin hapını haftada 1,demir hapını 2 güne 1 alıyorum ondan mı oldu acaba?şeker var mı ailende bizimkilerde var.benim gebelik şekerim ilk yükleme 140 tan itibaren gebelik şekeri mi başlıyordu sayıyı tam hatırlamıyorum ama benimki 138 di sanırım çok az bir fark vardı.onla ilgisi var mıdır
kızlar konuyla alakalı degıl ama bır kek tarıfı denedım bugun yağsız,light sütle yaptım cok hafıf lezzetlı oldu deneyebılırsınızCanımm, şimdi bak ben toplasan 3-5 defa kaçamak yapmışımdır onun dışında cok dikkat ettim yeme içmeme ,10 kilo falan aldım toplamda su ana kadar ama bende de gebelik şekeri riski çıktı ilki sınırda çıktı sanırım benimde 138 di sonra birdaha yaptırdık normal cıktı ,yani ben nolur nolmaz die dikkat ettim,tuzu,şekeri en aza indirdim.ama bebek iri deyince üzüldüm ,çok zayıfta olmasını istemem ama sağlıklı olması herşeyden önemli,normal dogum istiyorum ama olmazsa olmaz bebeğimin saglıgı daha önemli oyuzden taktım inşallah perşembe kontrolde normal cıkar..
kızlar konuyla alakalı degıl ama bır kek tarıfı denedım bugun yağsız,light sütle yaptım cok hafıf lezzetlı oldu deneyebılırsınız
tarif alalım hemen.nickimden anlıyorsunuzdur kekle aramızdaki bağı
kek aşerdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eline sağlık oz cum.Malzemeler
3 yumurta(ben 2 yumurta kullandım)
1 su bardağı şeker(su bardagı yerıne çay bardagı kullandım hepsınde)
2 su bardağı un
1 çorba kaşığı limon suyu(alternatif olarak,portakalda kullanabılırsınız)
1 limon kabuğu rendesi
1 çay bardağı süt(ben ligt süt kullandım)
1 çay bardağı çekirdeksiz üzüm
1 paket kabartmatozu
1 paket vanilya
Yapılışı
klasık kek yapımı şekli,şeker yumurta ıyıce cırpılır,süt eklenır bırazdaha cırpılır,limon rendesı ve suyu,vanılya eklenır cok az daha cırpılır.unu ve kabartma tozuda eklenerek çırpılır.karışan malzemeler yaglanmıs kek kalıbına dökükülür önceden 180 c lik ısıtılmış fırında 35 dakıka pişirilir.(siz yinede kendi fırınınıza göre kontrol edin) yoğun ve hafıf bır kek oluyor bız esımle cok begendık pastane kekı gibi.afıyet olsun kızlar
selam taze annişlerr....
KAVUŞMAYA SON 9 SAATTTTTTTT
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................
selam taze annişlerr....
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................
sonrasını yazmadığı için silinen msjlardada yoktur muhtmelen,melul melul bekliodur:)
selam taze annişlerr....
melul melul beklesem keske . Sancılarım basladi. Sma duzensiz. birde aksam 10 da tekrardan gittim hastaneye . Gündüz ki Nişandan sonra aksam 8 gibi yine nişan geldi. Gerci
Normalmiş ogrenmis oldum. 50 Dakika'ya yakın nst ye bağlı kaldım. Sancı var ama duzensiz. Bebisimin kalp atislarida iyi sukur. Sabaha doğururum muhtemelen . Sancıların düzene girmesini evde beklemeyi tercih ettim. İnsanın evi gibisi yok sonuçta .
Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz :)selam taze annişlerr....
Heyecandan uyunmaz ki ya :)hadi git uuyu güzel anne, yarın bol enerjiye ihtiyacın olucak ,hem bebişininde ihtiyacı var, muhteşem buluşma için ,dinlenmelisiniz ... tamam heyecan var daaa, eğer şafakba da bu gece beklerse aynı gün kısmetse doğumlarınızbol uykuuuuuuuuuu , hadi gözüm görmesin sizi burda sonra hemen ilk fırsatta haber veriyorsun bize ama ,
Sana guveniyoruz hadi bakalım :)melul melul beklesem keske . Sancılarım basladi. Sma duzensiz. birde aksam 10 da tekrardan gittim hastaneye . Gündüz ki Nişandan sonra aksam 8 gibi yine nişan geldi. Gerci
Normalmiş ogrenmis oldum. 50 Dakika'ya yakın nst ye bağlı kaldım. Sancı var ama duzensiz. Bebisimin kalp atislarida iyi sukur. Sabaha doğururum muhtemelen . Sancıların düzene girmesini evde beklemeyi tercih ettim. İnsanın evi gibisi yok sonuçta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?