İnşallah herşey yolunda gider canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bu gece dualarımız sizlerle
Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz :)
Heyecandan uyunmaz ki ya :)
Sana guveniyoruz hadi bakalım :)
İnşallah herşey yolunda gider canım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bu gece dualarımız sizlerle
Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz :)
Heyecandan uyunmaz ki ya :)
Sana guveniyoruz hadi bakalım :)
melul melul beklesem keske . Sancılarım basladi. Sma duzensiz. birde aksam 10 da tekrardan gittim hastaneye . Gündüz ki Nişandan sonra aksam 8 gibi yine nişan geldi. Gerci
Normalmiş ogrenmis oldum. 50 Dakika'ya yakın nst ye bağlı kaldım. Sancı var ama duzensiz. Bebisimin kalp atislarida iyi sukur. Sabaha doğururum muhtemelen . Sancıların düzene girmesini evde beklemeyi tercih ettim. İnsanın evi gibisi yok sonuçta .
Bizede sira gelicek zambakcigim az kaldi:)
Ne olacak bu uykular yahu kızlar ? Yattım güya ne sağa dönebiliyom ne sola...Ateş bastı ter döktüm.Bir ağlama tuttu beni.Ne olacak bu halim böyle diye.Sonra bir ter nöbeti daha.Uykum tamamen kaçtı.Kalktım bende napayım ? Ay allahım ne olur yardım et.Bu şişkoluk ağırlık ne zor şeymiş.Karnımda kaya var sanki...
Bende geceleri uyuyamiyorum bebek olunca da uyku zor gorunuyo birde ben dayanamiyorum uykusuzluga d'un gece uyuyamadim bugun tum gun sersem gibiydim
selam taze annişlerr....
KAVUŞMAYA SON 9 SAATTTTTTTT
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................
Kızlar uyuyamazsaniz gelin ben burdayim. Bu sancılar beni uyutmaz bu gece
Hadi Allah kavustursun bebegine saglıkla, guzel haberlerini bekliyoruz :)selam taze annişlerr....
KAVUŞMAYA SON 9 SAATTTTTTTT
dualarınızı eksik etmeyin benimde dualrım sizlerde olucak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın. kucaklarımızı meleklerle donatsın inş................
Uyunmaz ki ya heyecandan :)hadi git uuyu güzel anne, yarın bol enerjiye ihtiyacın olucak ,hem bebişininde ihtiyacı var, muhteşem buluşma için ,dinlenmelisiniz ... tamam heyecan var daaa, eğer şafakba da bu gece beklerse aynı gün kısmetse doğumlarınızbol uykuuuuuuuuuu , hadi gözüm görmesin sizi burda sonra hemen ilk fırsatta haber veriyorsun bize ama ,
melul melul beklesem keske . Sancılarım basladi. Sma duzensiz. birde aksam 10 da tekrardan gittim hastaneye . Gündüz ki Nişandan sonra aksam 8 gibi yine nişan geldi. Gerci
Normalmiş ogrenmis oldum. 50 Dakika'ya yakın nst ye bağlı kaldım. Sancı var ama duzensiz. Bebisimin kalp atislarida iyi sukur. Sabaha doğururum muhtemelen . Sancıların düzene girmesini evde beklemeyi tercih ettim. İnsanın evi gibisi yok sonuçta .
Sana guveniyoruz canım az kaldı :)Kızlar uyuyamazsaniz gelin ben burdayim. Bu sancılar beni uyutmaz bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?