Neyse kızlar bunu da halledicez.nelerin üstesinden beraber gelmedik ki.bu topikte beraber üzüldük beraber sevindik.paylaştık duygularımızı rahatladık.kızkardeş olduk ve o kadar çok ki sayımız.bu bana güç veriyor düşündükçe.allah ağız tadımızı bozmasın.çözüm buldum annelere birer koli bandı yapıştırırız olur biter.sizlerle konuştum yalnız olmadığımı anladım içim rahatladı derdimi paylaşınca.allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almamıza izin versin de bu sıkıntılar gelir geçer.allah sabır verir.öptüm teyzeleri.yeni grup açalım.analara ithafen ***2012 ağustos annelerinin cadaloz anaları** diyeNasıl fikir
:))
Valla yalnız değilsin hatta emin ol daha beter seylerde gordum ben yine alınganlıgına falan sukrediyorum cogu zaman annemin :)
Bu yastan sonra değişmeyeceklerine gore bizde etrafımızdakilerde idare edecez mecburen :)
ayyyyy ben geç kalmışım konuyaa ,benim annem vefat edeli 8 yıl oldu , ama sağolsun ablamlar aratmazlar yerini , hatta annemle son dönemlerinde birbirimizle olan farklılkığımızı kabul etmiştik tam , sonra kendisini kaybedince ablamlarla aşamadık bu durumu, hele de biz 3 kız kardeş en küçükleri ben olunca , seyreyleyin karışmayı herşeyi onların doğru bilmesini, yalnız yaşamaya başlayınca ve direkt artık görüşmemek üzerine rest çekince toparlandılar, yada uzaktan davul sesi gibi hoş geliyorduk birbirimize, sonra evlenince o aşamada neyse aileleri birbirine kaynaştırma da yine aile bağları derken bir sevgi şefkat seli oluştu aramızda (yanlışlıkla : ) ha hala pek karıştırmam ama idare etme pozisyonuna geçtim ki oda kasıyor artık beni, birde gittikçe farketiğim başka bir durum varki , hiçbir şeyime karışmaz dediğim eşimin annesi , büyük bir heyecanla (ilk torun ) torunu bekliyor , bizden alıp büyütmeye kalkmassa iyi , acaip fena bir sahiplenme durumu var , eylül de tatile gitçeklerdi ,'' nereye gidiceğiz daha çoçuk küçüçük olucak '' diye konuşuyor
arkadaşlarımızın 8 eylül de düğünü var ''ben gidemem, uzak olucak çoçuğu ziyan edemem , o kadar saatte ayrı kalamam'' diyorum , çokk hevesli '' biz bakarız nolcak '' diyoreee tabi birde hastanede kalırsam ablam mı kalıcak o mu kalıcak derdi olucak , ayyhhhhhhhhhhhh düşünmüyorum , evet en güzeli bu
Sezaryene giderken aç gidicez, belirli bi saatten sonra su bile içmicez, ve doğum sonrasında da serumla idare etcez. Nasıl ?!
39. haftadan önce sezaryen olmayın | Blogcu Anne
Kızlar paylaşmadan edemedim, ne yapıcaz? Çoğu doktor 38de alıyor. Bekle bekle de normal doğum sürecine giriliyor. So?
39. haftadan önce sezaryen olmayın | Blogcu Anne
Kızlar paylaşmadan edemedim, ne yapıcaz? Çoğu doktor 38de alıyor. Bekle bekle de normal doğum sürecine giriliyor. So?
allahım ıyıden ıyıye doguruyoruz artık.canım saatler kalmıs bızı haberdar etmeyı unutma rabbım cumlemızı saglıcakla kolaylıkla kurtar bu mubarek gunlerde.
ayyy kızlar anne konusunda inanamıyorum yaa bnm annem eşi benzeri yok ilk kızımda 22. gün bebek gibi baktı bana gelen gidenime ikramı yemekleri kıyamam yaa beni ayakta gördümü kovalıyodu süpürgeyle 20 gün durdu kaynanam alınmasın diye o gitti bi gece kaynanam geldi kaldı benden önce uyudu döndü p...nu sabahın köründe gitti annem geldi nerde dedi dedim gitti aaa ben bırakmam seni o var diye bıraktım istemiyo demekki dedi kaynanam misafir gibi gelip gidiyodu kaynanam.anneeeemmm ist da valla dogurmadan gelsin die dua ediyorum
Bizimde karnımız doydu ama durdu hareketleri baya azaldı bu veletin.
İlla dürtcen hareket etsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?