2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

makinelik çamaşır hiç yok ama ütü çok

Darısı sana artık ama ben seni görücem bak demedi deme nasıl olsa diceksin uykusuzum diye o zaman doğurayım diye sızlanan kadar nerde dicem

vayyyyy demek öyleee, ee sen de doğuracan kuzum ozaman düşersin elime

Karakızın bebişi tam gününde geldi, neyseki bugüne kadar hiçbir bebiş gününü geçirmedi.
Uamrım bizimkilerde geçirmez, hatta haftaya buyursun gelsin benim oğlum :)

kızcelerim size bir sorum olucak,şimdi bizim bebişler 6 ayda ek gıdaya gecıcekler ya besin degerlerı kaybolmadan pişirmek için buharlı pişirme makinelerini tavsiye ediyorlar,kullanan yada cevresınde kullananız varmı?yada siz bu konuda ne düşünüyosunuz???
ben çoçugu doğurdumda sanki,bunun derdıne düştüm şimdideden

canım özellikle buharlı pişiricileri bilmiyorum ama özellikle cam rende kullanıldığını biliyorum bebekler için besin değeri açısından :)

ya kızlar en son 35 .haftada dr gittiğimde bebişim doğum pozisyonunu almıştı bende normal doğuma hazırlamıştım kendimi doktor muhtemelen daha dönmez demişti bugün gittim şuan 37+3 üm bebeğim makat gelişmiş.yawwww dönmüş ya.1 hafta sonra gidince tekrar dönmemiş olursa sezeryan olucakmışım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18:

az ihtimalde olsa dönebilir. yer daraldıkça dönüşleride zorlanıyor. benimde bir arkadaşım geçen gttiğinde makat idi bu gidişinde 36. haftasında dönmüş bebek normal doğum pozisyonuna..
kısmet.. hayırlısı olsun

canım özellikle buharlı pişiricileri bilmiyorum ama özellikle cam rende kullanıldığını biliyorum bebekler için besin değeri açısından :)
eet cnm cam rendeyı bende duydum ama o sadece yumuşak meyvelerı elma,kayısı,armut vs gibi rendelemek püre haline getirmek için iyi gibi geldi bana.burokoli,patates,havuç vs. gibi sebzeleri püre haline getirmek için yumusaması lazım yumusaması içinde haslarsın haslayınca besın degerlerı oluyo püff ne zormus anne olmak ne yapıcaz biz böyle

Merhabalar arkadaslar bugun kontrolumuz vardi 37+6 yim AMA bebegim gecen haftadan beri hic kilo almamis gerci kilosu iyi AMA neden bir haftadir kilo almadi acaba doktorumla da dogumla ilgili konusurken bunu sormayi unuttum carsamba gunu sezaryanimiz varda. AMA sonradan cok kafama takildi nedendir sizce

hayırlısı olsun deyip beklıyceksın cnm yapabılıcegın bişi yok die bılıyorum,canını sıkıp germe boşuna kendını

biz doktoraa gittik,,,,,, dün gece kahverengi bir lekelenme olmuştu , ondan önce de ishal gibi bir durum olunca , dur bakalım bu gece ne olucak durumuna girmiştim ama pekte şahane uyudum , sabah doktoru aradım gel bakalım dedi, zaten sancı felen hiç bir şey yokk tu, hiç açılma yok , bırak onu benimkisi doğum kanalına bile girmemiş, pek bir rahat tepikleyip duruyor kaburgalarımı artık ordan destek alıp kendini aşağımı itmeye çalışıyorsa yavrum , neseee tıpış tıpış geri geldik, hem zatenn hayırlısı ile daha var vaktimizde,

ığğğ buharlı pişirici tam bir mali kayıp :) bende var :) sevgili eşim benim tefal active friy die bişieyi var ya ben tırım tırım onun fiyat araştırmasını yaparken işi yanlış anlayıp bana buharlı pişirici aldı hemde 3 katlı , öyle bir şey hem yer kaplıyor hem elektrik harcıyor , açıkçası bir şeyi buharda pişirmek için tencere içlerine konulan kevgir gibi bir şeyler var, fotosunu bulursam eklerim , hem daha az maliyetli, hemde az yer kaplıyor derim bence .

Canım oncelikle surekli kilo alsalar işimiz zor :) sonucta ortalama bir bebek 3-3.50 kilo doguyor ve bunu dengeliyorlar hafta hafta zaten kilosu iyi ise hiç takılma
Birde ozellikle son zamanlardaki olcumler dogru olmuyor yeni dogum yapan bir arkadasıma dogumdan 15 gun once 4.200 dedi doktoru sonraki hafta 4.100 dedi oda nasıl yani zayıfladımı bu cocuk dedi artı eksi yanılma payı var demiş ve cocugu sonucta 4 kilo dogdu. Zaten muayenelerde de farkettiğimiz gibi eli ayagı govdesi tek noktada değil eskisi gibi şimdi heryere dagıldılar olcumu zor :) Saglıklı olsunlarda dısarda alırlar yavas yavas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…