ben 1 makinede şimdi yıkadım astım kuruylar(
bebiş geliyooooorrrrr
makinelik çamaşır hiç yok ama ütü çok
Darısı sana artık ama ben seni görücem bak demedi deme nasıl olsa diceksin uykusuzum diye o zaman doğurayım diye sızlanan kadar nerde dicem
e-bebek mağazalarnda form doludrp primanın ilk hediyem paketini alabiliyosıunuz,ben öyle yaptım.
bende öyle yaptım 3 kutum var
vayyyyy demek öyleee, ee sen de doğuracan kuzum ozaman düşersin elime
kızım ben doğurayım da doğurayım derdinde değilim bak daha çoooook günüm var
bende 1 kutu var
ay ben 3 tane doldurmadım kabul olmaz die :)
bende bi kerede değil her gidişimde 1 form 1 kutu
kızcelerim size bir sorum olucak,şimdi bizim bebişler 6 ayda ek gıdaya gecıcekler ya besin degerlerı kaybolmadan pişirmek için buharlı pişirme makinelerini tavsiye ediyorlar,kullanan yada cevresınde kullananız varmı?yada siz bu konuda ne düşünüyosunuz???
ben çoçugu doğurdumda sanki,bunun derdıne düştüm şimdideden
ya kızlar en son 35 .haftada dr gittiğimde bebişim doğum pozisyonunu almıştı bende normal doğuma hazırlamıştım kendimi doktor muhtemelen daha dönmez demişti bugün gittim şuan 37+3 üm bebeğim makat gelişmiş.yawwww dönmüş ya.1 hafta sonra gidince tekrar dönmemiş olursa sezeryan olucakmışımsevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18:
eet cnm cam rendeyı bende duydum ama o sadece yumuşak meyvelerı elma,kayısı,armut vs gibi rendelemek püre haline getirmek için iyi gibi geldi bana.burokoli,patates,havuç vs. gibi sebzeleri püre haline getirmek için yumusaması lazım yumusaması içinde haslarsın haslayınca besın degerlerı oluyo püff ne zormus anne olmak ne yapıcaz biz böylecanım özellikle buharlı pişiricileri bilmiyorum ama özellikle cam rende kullanıldığını biliyorum bebekler için besin değeri açısından :)
ya kızlar en son 35 .haftada dr gittiğimde bebişim doğum pozisyonunu almıştı bende normal doğuma hazırlamıştım kendimi doktor muhtemelen daha dönmez demişti bugün gittim şuan 37+3 üm bebeğim makat gelişmiş.yawwww dönmüş ya.1 hafta sonra gidince tekrar dönmemiş olursa sezeryan olucakmışımsevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18:
eet cnm cam rendeyı bende duydum ama o sadece yumuşak meyvelerı elma,kayısı,armut vs gibi rendelemek püre haline getirmek için iyi gibi geldi bana.burokoli,patates,havuç vs. gibi sebzeleri püre haline getirmek için yumusaması lazım yumusaması içinde haslarsın haslayınca besın degerlerı oluyo püff ne zormus anne olmak ne yapıcaz biz böyle
Merhabalar arkadaslar bugun kontrolumuz vardi 37+6 yim AMA bebegim gecen haftadan beri hic kilo almamis gerci kilosu iyi AMA neden bir haftadir kilo almadi acaba doktorumla da dogumla ilgili konusurken bunu sormayi unuttum carsamba gunu sezaryanimiz varda. AMA sonradan cok kafama takildi nedendir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?