ya kızlar en son 35 .haftada dr gittiğimde bebişim doğum pozisyonunu almıştı bende normal doğuma hazırlamıştım kendimi doktor muhtemelen daha dönmez demişti bugün gittim şuan 37+3 üm bebeğim makat gelişmiş.yawwww dönmüş ya.1 hafta sonra gidince tekrar dönmemiş olursa sezeryan olucakmışımsevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18:
6 olur mu kız 12 tane :) her poşette 2 şer bez var 2 pkt. çıkıyo bi kutudan.
Onları koydum hast.çantasına
kızcelerim size bir sorum olucak,şimdi bizim bebişler 6 ayda ek gıdaya gecıcekler ya besin degerlerı kaybolmadan pişirmek için buharlı pişirme makinelerini tavsiye ediyorlar,kullanan yada cevresınde kullananız varmı?yada siz bu konuda ne düşünüyosunuz???
ben çoçugu doğurdumda sanki,bunun derdıne düştüm şimdideden
kızlar selam nasılsınız.biz bugün dktora gittik.nst ye girdim bi sıkıntı çıkmadı.ama bebişimin kilosu 2200 çıktı.doktor çok sorun değil bundan sonra atağa geçer daha dedi ama benim canım çok sıkıldı.zaten 34 haftalık görünüyorbişey anlamadım vallahi. Bayramda hastanedemisiniz dedim, güldü merak etme bu bayram sonunu bekler panik yapma dedi.bende ilk günden beri erken doğum korkusu var.daha önce çok sıkıntılı bişekilde yaşadığım için erken doğumu,bu sefer ne kadar bunalsam da sıkıntı çeksem de son güne kadar kalsın istiyorum sizin tersinize.
Bu çocuk nasıl kilo alır bilmiyorum.keyfim çok kaçtı.dua edin kızlar da biraz toparlansın artık..
altenatiflere acığım kızlar bebişlerimiz için en ıyısını bulucaz,gerçekten işe yarıyorsa böyle küçük bir aparatbencede daha mantıklı.Eki Görüntüle 473756
işte kevgirr:=) hem bunlar katlanıordaa , bırak tezgah üstünde durmasını çekmecede yer kaplamazz
n son piyasaya sürülen pişirme kapları çelik, krom ve nikel alaşımıyla yapılmıştır ve “çelik tencere” adıyla satılmaktadır. Bu kapların görünümü güzeldir, alüminyum tencerelerin aksine kolay yıpranmaz, yemekler fazla yapışmaz, yapışanlar kolayca temizlenebilir. Kapakları iyi kapandığından ısı kaybı fazla olmaz, tabanına eklenen kaplamayla sıcaklığı tutar ve geç soğur. Satın alınabilecek en uygun pişirme kapları çelik tenceredir. Yaşam boyu kullanılabilir. Ancak evde emaye, alüminyum gibi tencereler varsa, bunları sağlıksız diye atıp çelik tencere almak gerekmez. Pişirme kapları yıkanmadan önce ıslatılırsa yapışan maddeler daha kolay temizlenir. Böylece kapları sert, madeni tellerle ovma gereği kalmaz. Madeni teller çizikler oluşturarak tava ve tencerelerin yıpranmasına neden olur.
canım hakkında hayırlısı olsun.normal yada sezeryan yavrunu sağlıkla kucakla inşallah
az ihtimalde olsa dönebilir. yer daraldıkça dönüşleride zorlanıyor. benimde bir arkadaşım geçen gttiğinde makat idi bu gidişinde 36. haftasında dönmüş bebek normal doğum pozisyonuna..
kısmet.. hayırlısı olsun
hayırlısı olsun deyip beklıyceksın cnm yapabılıcegın bişi yok die bılıyorum,canını sıkıp germe boşuna kendını
merhaba öncelikle hayırlı olsun bebişin
Ben bebeğime mustelanın hem vucut hem saç için olan şampuanını aldım (500ml). 1 yıl gidiyo dediler, yeni doğan için iyiymiş. Birde mustelanın pişik önleyici kremini aldım.
doktor olan kuzenlerim, bebekler için vucut yağlarını, nemlendiricilerini önermiyorlar. çocuklarda erken ergenliğe sebep olabiliyor diye. bunu her yerde yazıyorum artık. Ben bu yüzden almadım, kimseye de tavsiye etmem. Bunlara verilecek para yerine en kaliteli banyo şampuanını ve pişik önleyici kremini alın. Mustelayı yeni doğan için aldım, bitince başka bi markaya geçmeyi düşünüyorum, tabi ürünün ne kadar gittiğide önemli. Dedikleri gibi 1 yıl kullanabilirsem değiştirmem.
Chicconun şampuanınıda düşüne bilirsin. Onunda 500 ml var, hem fiyatı uygun hemde alanlar gayet memnun.. Onunda yorumlarını bi araştır istersen. Pişik önleyici krem ve şampuan dışında bebeğin hiçbirşeye ihtiyacı yok bence
Buraya canımDogum yapan anneler hikayelerini nereye yazıyorlar?
kızlar hayırlı aksamlar dılerım hepnıze
vede hayırlı dogumlar
tup bebek tedavısıne baslıyacagım
41 hamıleden 1 tane AYETEL KURSI TOPLUYORUM
SON 20 TANE KALDI
BENIM NIYETIME HAYIRLI BIR EVLADIMIN OLMASI ICIN 1 TANE AYETEL KURSI OKURMUSUNUZ
RICA ETSEM
ADIM ESRA.....
HAKKINIZI HELAL EDIN
vede hayırlı dogumlar
SON 20 TANE KALDI
BENIM NIYETIME HAYIRLI BIR EVLADIMIN OLMASI ICIN 1 TANE AYETEL KURSI OKURMUSUNUZ
RICA ETSEM
ADIM ESRA.....
HAKKINIZI HELAL EDIN
vede hayırlı dogumlar
SON 20 TANE KALDI
RICA ETSEM
ADIM ESRA.....
HAKKINIZI HELAL EDIN
[sıze=2]
buraya canım
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/542042-2012-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
Hayırlı akşamlar teşekkür ederiz, zorlu bir döneme giriyorsunuz rabbim hakkınızda hayırlısını versin,yar ve yardımcınız olsun inşaallah..
Ben iki tane alayım biri bana diğeri yengeme[/sıze]
ben okudum cnm.inşallah bebeğine kavuşursun en kısa sürede..
ben okudum canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.tez zamanda evlatla müjdelen hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?