2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde el ayak şişti yaa, çok rarahtsız oluyorum.
Kilo olmadığını şiş olduğunu resmen farkediyorum, çünkü sıkınca uyuşuk olduğunu hissediyorum...

günaydın ciciş anneler
2-3gundur yoktum.esim sehır dısındaydı ben de anacıgımda kaldım.nete gıremedım.ben yokken doguran oldumu ya da surprız yapan bebişler var mı.umarım hersey yolundadrır herkes adına.hoscakalın.braz uyusam ıyı olacak sahurdan sonra ev bıraz serınledı ama benı uyku tutmadı

Günaydın kızlar benimde ayaklarım balon gibi inmiyor birtürlü.Bazen karnım kaskatı kalıyor ve hareket edemiyorum.Sıcaklardan kafayı yemek üzereyim.Allah hepimize yardım etsin.Dün ablam bana doğuma giderken içinden sürekli 'Selamunkavlen min rabbirrahim' dememi tavsiye etti o doğumlarında söylemiş çok kolay geçti diynada bir bayan hoca söylemiş.Bende sizinle paylaşmak istedim.Yasin suresinin 58. ayeti.Ben şimdiden söylüyorum şifa ayetiymiş inşallah hepimize şifa olur kızlar.

günaydın kızlar nasılsınız
çok fazla girip yazmıyorum ama sizede hbr vermek istedim
dün dr a gittik veee sezeryan tarihimizi belirlediiiik
6 ağustos p.tesi çağatayıma kavuşucam inşallahh
o gün tam olarak 39+0 olucam dr da nekadr beklersek kardır dedi
oyuzden 3 ağustos için bişey demedim (benım dogum gunum 3 ağustos da )dr un dediği tarihi kabullendim
çağatayım 3200 olmus suyumuz kalbımız felen iyi çok şükür
seze eşimde girmek istiyodu dr a dedi girebilirmiyim diye
o da hiiç tavsiye etmem genelde girenler bayılıp çıkıyo dedi gülerek
kanlı felen görceksin gerek yok bence tabi yinede sizin kararınız dedi
öyle diyince eşimde vazgeçti dr sabah 8 de yatışın olur 8,30 da gireriz ameliyata
9 da da çıkarız dedi inşallah dediği gibi hızlı ve sorunsuz olur
dün son olarak ameliyat için tahlil yapıldı kan ve idrar tahlili
son olarakda çarşamba günü gidicem nst ye sokucak duruma bakıcakmış
p.teside çağatayıma kavuşma günü olcak Allahın izniyle
annemde yarın istdan gelicek yarına bilet aldım ona gelsinde evi bi paklayıversin

mavrumata teşekkürler. ben de nette araştırmıştım geçen gün. paylaşıyım belki okumak isteyen olur. başka bilen varsa paylaşırsa seviniriz.

Doğuma Girmeden Okunacaklar
1.Meryem Suresi
2.Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme
3.Ashâb-ı Kehf
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)
4.Hazreti Fâtıma’dan (r.a) rivayet edilmiştir: “Fâtımâ’nın doğurma zamanı yaklaşınca Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem Ümmü Seleme’ye ve Cahşın kızı Zeyneb’e onun yanına gidip de Âyetül-Kürsi’yi,Araf suresinin 54. ayetini, Nâs ve Felak (Muavvizeteyn) sûrelerini sonuna kadar okumala rını emretti

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar: ( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1.Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2.İnşirah suresi
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

3.Rabbiyesir duası
Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4.İnşikak suresi ilk üç ayet:
İzessemaunşakkat
Ve ezinet lirabbiha ve hukkat
Ve izel'ardu muddet

5. Abese suresi 20. Ayet:
Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)
Anlamı:Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

günaydın .iyi hafta sonları herkese..pazartesi kontrolüm var..nst ve vjinal muyene olacak..inş.bi sorun yoktur da nırmal doğurabilirim kızımı...herşeyin hayırlısı...

günaydın .iyi hafta sonları herkese..pazartesi kontrolüm var..nst ve vjinal muyene olacak..inş.bi sorun yoktur da nırmal doğurabilirim kızımı...herşeyin hayırlısı...

Cnm ayninindan pazartesi benimde var saat 14:30 da,umarim guzel haberlerle doneriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…