2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benım doktorum bişi demedi zaten duzensızdı,senın erken bır haftadamı basladıgı ıcın ılac verdı acaba cnm ?:44:

Evet canım benim yaklasık 3 hafta once oldu ve bebekte gelişimini normal surdurmuyormus ortalama 3hafta gerisinde gununun yani ozaman 1.700 civarıydı ciger gelişim haftasınada gelmemişti ondan doktor biraz panik yaptı hemen kesmeliyiz diye sancıları şimdide hala kullanmamı istiyor sizin gunleriniz normal oldugundan mudahale etmezler

kızlar bişey sorucam sezeryan doğumdan sonra banyo yapılıyomu ve bebek göbeği düşene kadar yıkanmıyomu

kızlar bişey sorucam sezeryan doğumdan sonra banyo yapılıyomu ve bebek göbeği düşene kadar yıkanmıyomu

Banyo yapılıyor aynı gun içinde canım su gecirmez bandajlar yapıyorlarmıs artık.Gobekte bir nevi adetler ile ilgili kimileri gobegi dusene kadar banyo yaptırmıyor kimiside aksine hergun yaptırıyor gobegi dusene kadar. Yani yaptırılabiliyor normalde

Bende az önce doktordan geldim. Benimde azda olsa sancım görünüyo dünden beri karnımda ağrılar hissediyorum.Doktor ay ağrıları dedi tam nts den çıktım karnım ağrımaya başladı.acaba nts sırasında ağrısaydı görünürmüydü bilmiyorum.Şans işte. haftaya kontrole çağırdı Ağustosun 14 ündede sezeryan günü verdi.oğlum 2850 gr olmuş.Haftasına göre iyi dedi Şimdi evde sancılarıma saat tutucam bakalım ritmik olucakmı. :44:

canım mesaj atamıyorum henüz, o yüzden buradan cevap vereyim, normalde hemoroid normal doğuma engel değilmiş, ancaaak benimki uzun yıllardır var, hamileliğin başlarında sorun olmamıştı ama bu son zamanlarda mahvetti beni, bu hastalıkta ıkınmamak lazım, normal doğumda mecburen ıkınıcaz ve hemoroidden dolayı oluşan memeler çok çok büyüyüp sorun yaratabilirmiş, ben de kendimi riske atmak istemediğimden sezaryene karar verdim, doktorum da onayladı şekerim, böyle işte

kızlar ben bu sıcaklardan dolayı cok huzursuzum bu ne ya iyice su kaplumbağalarına dondum dusta kar etmiyor.

birkaç kişiden duydum banyo yapılmıyo diye bu yaz günü naparım diye düşünüyodum çok sağol canım içimi rahatlattın

kızlar ben bu sıcaklardan dolayı cok huzursuzum bu ne ya iyice su kaplumbağalarına dondum dusta kar etmiyor.

ben özellikle boyun ve göğüs terlemesi yaşıyorum. özel bir amacı bile olabilir diye düşünüyorum, şimdi bu kız manyak diyeceksiniz ama garip ekşi ve kişiye has bir koku salgılanıyor terledikçe. normalde duştu roll-ondu parfümdü derken artık kendimiz gibi kokamıyoruz maalesef, ama ben kaç sabahtır kişisel bir koku hissediyorum. bebek bu kokuyu ararmıs, hatta calisan anneler giderken emzirme sütyenleri ya da atletlerini besigin yanına bıraktıklarında bebeklerin daha az ağladığı çıkmış ortaya. naçizane bilgi :)

çok güzel bir bilgi bence evet o kokuyu bende alıyorum ama ben ben oyle parfüm kol altı deo yada rollon sürmüyorum terle karısıp midemi bulandırmasın diye eşimde diyor vücut kokun değişti diye yine yazmıstım süt kokuyormusum bende alıyorumo kokuyu ama yinede sinirlerimin bozulmasına engel olamıyorum

sakin canım geçecek geçecek, 40ımız çıkacak ve bu sefer 1-2 aya donmaya da başlıcaz. insan olmanın, kaderde yazılanı yaşamanın ve en önemlisi ANNE olmanın getirisi bunlar...

sakin canım geçecek geçecek, 40ımız çıkacak ve bu sefer 1-2 aya donmaya da başlıcaz. insan olmanın, kaderde yazılanı yaşamanın ve en önemlisi ANNE olmanın getirisi bunlar...

oyle tabiki canım ama su hava sıcaklıkları biraz normalinde gitse ya ben erzurumluyum o yuzden soğuk havaları daha cok seviyorum sıcaklara alısamadımmm

birkaç kişiden duydum banyo yapılmıyo diye bu yaz günü naparım diye düşünüyodum çok sağol canım içimi rahatlattın

Bir arkadasım nisanda dogum yaptı havalar serindi bayagı biliyorsun usumesin diye az banyo yaptırıyorlardı ilk gunler cocuk pişik oldu kac tane krem kullandılar.Hemşireler kremleri bosver sık sık yıka demişler onlarda gercekten sık yıkamaya basladı hemen pişik gecti.Bu sıcaklarda yıkamadan bekletmek cok zor zaten bazı bebeklerin gobegi 15 gunden dusuyor mesela beklenmez ya bu gunlerde :)

ay biz dayanamıyoruz bebişler ne yapsın yazık valla yıkarım hergün

uf uf hemde ne mide yanmasııı walla mecburen içiyorum talcid aldım doktoruma da sordum içebilirsin dedi dayanılcak gibi deil bide sahurda acıkıyorum eşimle kalkıp yiyorum bırden yıyıp yatınca daha cok yanıyor o yuzden talcid surubunu kullanıyorum ben saç çıkması değildir bence ya artık bebek büyüdü ya iyice mideye cok baskı yapıyordur falan herhalde bıde bulantım oluyor ne yesem cıkarasım geliyoor

uf uf hemde ne mide yanmasııı walla mecburen içiyorum talcid aldım doktoruma da sordum içebilirsin dedi dayanılcak gibi deil bide sahurda acıkıyorum eşimle kalkıp yiyorum bırden yıyıp yatınca daha cok yanıyor o yuzden talcid surubunu kullanıyorum ben saç çıkması değildir bence ya artık bebek büyüdü ya iyice mideye cok baskı yapıyordur falan herhalde bıde bulantım oluyor ne yesem cıkarasım geliyoor

ben de geldim doktordan...nst iyi çıktı...çatı muayenesinde çok kastım kendimi tam bakamadım dedi ...doğumun çok iyi gidiyo ama rahat olman gerekir de dedi..kilosu 2600 olmuş küçük bir bebek olacak dedi..üzüldüm ,kendime kızdım bakamadım bebeğime diye...doğum için 10 gün içinde bekliyoruz..ağrıların 3 sn düştüğünde gel belden başlayıp alta inecek dedi...erken gelme yoruluyosunuz sonra burda dedi :)))eğer bu süre içinde doğum başlamazsa geliyosun dedi sanırım suni sancıyla başlayılacak..bizden haberler böyle..

çok haklısın canım biz dayanamazken yavrucaklar ne yapsın

ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....

nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)

dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına :):)

anladım canım dediğin mantıklı normal doğurmak adına bir de hemoroid ameliyatına gerek yok.çok zor bir durum.çok iyi bilirim.dediğim gibi sıcak su iyi geliyor.bir de aktarda h8 diye bir krem var çok rahatlatıyor.bitkisel bir krem.

dualar seninle hadi hayırlısı en azından tarih belli canım.beklemek yorucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…