2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakkında hayırlıı olsun..ahh o rüyalar doğurunca rahatlıcaz inş.kucağımıza aldığımızda ...

maraşta da serin bi gece yaşandı..ilk defa terlemeden uyandım..yaşasın serinlik :)))

biz dun kontroldeydık.oglusum maasallah barekallah3100gr 51 cm olmus.doktorum bayramın 1.gununden ıtıbaren tatıle gırıyormus
bana 2hafta sonra 38 de dogurmanı ıstıyorum dedı.ben de nasıl olacak o iş dedım.allaha dua et acılman olsun sunı sancıyla dogurtcam senı dedı
benım kanımda pıhtılasma var oyuzden 2dusugum olmustu gebelıgın basından berı kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum.oyuzden senın gebeliğin riskli dedı son zamanları bekleyıp bebegı rıske atamam dedı.soktayım nasıl yanı 2 hafta sonra oglusuma kavusabılek mıyım dedım.tabı hersey kendılıgınden baslamazsa bunun sonu sezaryene varacak.ne yapalım hayırlısı neyse o olsun dıyorum kızlar dualarınızda bana da yer verın acılmam sancılarım kendılıgınden gelır ınsallah.

sağlıkla sıhhatle alalım kuzuları kucağımıza en önemlisi o canım :) sende sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah canım :)

Bir günaydın da benden :) sahura kalkmadan güzel bir uyku çektim bu gece Allah razı olsun kayınvalidem izin vermedi kalkmama eşimde gece nobetindeydi zaten ikisi kalkmış bişeyler yemiş mutfağında benden güzel toplamış valla,ses bile duymadım ne ara halletmişse :) ben bu ısı sevdim artık her gece yatarım :))

Son düzenleme:

İnsallah gununu beklemez benimki. Gece bel agrisindan uyuyamadim. Ama sabah bisi yok. saglikla gelsinler insallah ama bayram olmasin dr lari bulamayabiliriz

Herkese selamlar,sizlere birşey sormak istiyorum 37+4 üncü haftamdayım artık yavaş yavaş ağrılarım başladı nst de de çıkıyor ancak yoğun olarak bağırsak problemi yaşıyorum yani ishal oluyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ya da bunun bebeğe zararı var mı ? yardımcı olursanız sevinirimmmm

valla ben sabahı yaptım ve acayip dönüş harektleri falan vardı korktum kocamı kaldırcaktım

bende de var ishal ama yoğun değil, ben biraz üşütüyorum farkında olmadan diye düşünüyorum malum hava sıcak , klima kullanıyoruz ,açık uyuyoruz , terliyoruz , ama sende yazınca merak ettim , dur bakalım google amcaya , birde bol sıvı almak gerekli galiba , ben çok az su içerimde , aklıma gelmiyor

Slm kızlar nasilsiniz?

Biraz belim agriyo ta bacaklarıma kadar iniyo agrisi bu arada Demircan dogumu yaptı haberin olan varmi?

Mümkün olduğunca su içiyorum ve günde 2 tane maden suyu ama daha önceki haftalarda 25.hafta da falan bu yüzden 4 gün hastanede yattım ( kendimi mutsuz hissediyorum çünkü bu bağırsak krampları da sancıları tetikliyormuş umarım olmaz gerçi doktorum 1 haftaya kadar bekliyor bebeğimizi ama bence biraz daha kalsa içeride iyi olur :)

aysreciğim bnde su içme özürlüsü bir olarak son 2gündür yeni bir formül keşfettim turşu seversen bol bol turşu yiyorsun bu sıcakta o turşular bir güzel susatıyor ve hoooop mideye sular yolculuğa geçiyor günde 3lt su içer moddayım 2 gündür

bende de var ama ben uzun suredır taze ıncır aserıyordum sonra kılometrelerce uzaklardan getırttık yasadıgımız yerde bulamıyorduk.tabı gelınce ben kendımı kaybettım sureklı yedım ondan cırcır oldugumu dusunuyordum.cok pıs sancı yapıyor bagırsaklarım.canım yemeyı cok ıstıyor ıncırler bana bakıyor ben onlara ama yıyemıyorum.bı de son zamanlarda oluyormus canım dogumun yaklastıgını haber verıyormus temmuz annelerınden ogrenmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…