ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....
nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)
dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına :):)
dualar seninle hadi hayırlısı en azından tarih belli canım.beklemek yorucu oluyor.
canım dualarım seninle ve kızınla..allah kurtarsın ikinizide. sağ salim al kızını kucağına inşallah...bende seninle aynı duyguları yaşıyorum.heyecanlıyım,nasıl olacak nasıl edecek diye geceleri sıcaktan ve heyecandan uyuyamıyorum.bizde nasipse 7 ağustosta gireceğiz doğuma..sizden bir gün önce..sende oğluşumla bana dua et:)
şöyle kısaca geçmişe bir göz gezdirdim de demircanda doğurdu anlaşılan inş.kurtulmuşardır sağlıkla. doğumu yaklaşanlar var Allah yardımcınız olsun.
esrapdr canım kanaman eğer sümüksü akıntılı bir kanamaysa takipte kal. açık renkte bolsa doktorunu ara. sık sık ılık duş al ama kısaca şöyle ferahlıcak kadar dökün çık derler ya öle. anladığım kadarıyla normal bekliyorsun sancıların yanı sıra doğumun en büyük işareti ayıptır söylemesi büyük tuvaletin gelmişte yapamıyor gibi hissedersin sık sık wc de bulursun kendini ( bazı kişilerde sancı yok düzeyde oluyo kasılmalarda şaşırtabiliyo ) bunları hissedersen hem doktorunu ara hem hastahanenin yolunu tut.
karakız cım Allah yardım etmiş çok geçmiş olsun canım şimdi okuycam hikayeni ama ne yalan söyliim buraya yazdıklarından bile ürperdim.
bize gelince bu gün ilk kontrolümüz vardı paşam maşallah kilo almış normalde vermesi gerekirdi. bana gelince 45 kiloya düşmüşüm.bu kiloda kalırım inş. daha vermek istemiyorum. işitme testimiz yapıldı çok şükür iyi ilk göz taramamızı yaptırdık göz kanallarında tıkanıklık vs. varmı diye oda sorunsuz. ama bende sorun büyüktü iki gündür göğüslerim taş gibiydi zor emziriyordum naptıysam olmadı. duş aldım sağdım, ıslak havlu tuttum sağdım, masaj yaptım vs. yok yok yok altlarda iki kitle açamadım bi türlü. bu arada bu yöntemler hep aklınızda olsun son çare iğne yaptırdım bu gün hastahaneye gitmeşken iğne yaptırdım eve geldiğim gibi bi daha oturdum makinanın başına yaklaşık 1,5 saat sağmışım ama şükür ki sonunda açıldı şimdi rahat rahat emziriyorum.ufaklığa gelince abimiz isim taktı sizede söyliyimde gülün acık ağlamayı bilmeyip eh eh deyip durduğu için adı EH EH KARDEŞİM oldu evde herkes eh eh diyo şimdi
saol şekercik..
valla bugun gittik yine doktora,safra keseme bakıldı bişey çıkmadı. ama doktor tekrarladı yıne,haftaya belki sezeryana gırebılırım.yoksa bebekiçin huzurusz oluyorum ne olacagı bellı değil,aniden kötü bişey olabilir diyo.
Devamli bir bel agrim var. Adet olcakmis gibi. Sanci falan degil. Dogum yaklasiyor az kaldi anlamina gelirmiki bu!)
günaydın kızlar.ilk kez deliksiz uyudum.vantilatörü icat edene bol dua.bir de hava sıcaklığı düşecek bu aralar onun da verdiği bişey tabi.şükür kavuşturana.bişey sorucam .biz uyurken bizim minikler de uyuyor mu yoksa içerde her tür muzipliğe devam ediyorlar mı bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?