2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dualarım seninle ve kızınla..allah kurtarsın ikinizide. sağ salim al kızını kucağına inşallah...bende seninle aynı duyguları yaşıyorum.heyecanlıyım,nasıl olacak nasıl edecek diye geceleri sıcaktan ve heyecandan uyuyamıyorum.bizde nasipse 7 ağustosta gireceğiz doğuma..sizden bir gün önce..sende oğluşumla bana dua et:)

dualar seninle hadi hayırlısı en azından tarih belli canım.beklemek yorucu oluyor.

saol canım teiekkürler :)

saol tatlım yaa inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucaklarımıza.. tüm dualarım seninle oğlunla canım.. Rabbim hepimizi korusun kollasın inşallah....

Insaallah dediginiz Gibi makina fazla olcum yapiyordur.bir umit iste belki gelmeye karar verirde tombis kizim beni uzmez.bir de bugun ki cati muayenesinden sonra biraz kanamam oldu normal mi sizce?daha once bunu yasayan varmi?yani kanama olayini.Nisan olsaydi keske AMA degil muhtemelen zira cati muayenesinden 3-4saat sonra oldu

Insaallah dediginiz Gibi makina fazla olcum yapiyordur.bir umit iste belki gelmeye karar verirde tombis kizim beni uzmez.bir de bugun ki cati muayenesinden sonra biraz kanamam oldu normal mi sizce?daha once bunu yasayan varmi?yani kanama olayini.Nisan olsaydi keske AMA degil muhtemelen zira cati muayenesinden 3-4saat sonra oldu

şöyle kısaca geçmişe bir göz gezdirdim de demircanda doğurdu anlaşılan inş.kurtulmuşardır sağlıkla. doğumu yaklaşanlar var Allah yardımcınız olsun.
esrapdr canım kanaman eğer sümüksü akıntılı bir kanamaysa takipte kal. açık renkte bolsa doktorunu ara. sık sık ılık duş al ama kısaca şöyle ferahlıcak kadar dökün çık derler ya öle. anladığım kadarıyla normal bekliyorsun sancıların yanı sıra doğumun en büyük işareti ayıptır söylemesi büyük tuvaletin gelmişte yapamıyor gibi hissedersin sık sık wc de bulursun kendini ( bazı kişilerde sancı yok düzeyde oluyo kasılmalarda şaşırtabiliyo ) bunları hissedersen hem doktorunu ara hem hastahanenin yolunu tut.
karakız cım Allah yardım etmiş çok geçmiş olsun canım şimdi okuycam hikayeni ama ne yalan söyliim buraya yazdıklarından bile ürperdim.

bize gelince bu gün ilk kontrolümüz vardı paşam maşallah kilo almış normalde vermesi gerekirdi. bana gelince 45 kiloya düşmüşüm. bu kiloda kalırım inş. daha vermek istemiyorum. işitme testimiz yapıldı çok şükür iyi ilk göz taramamızı yaptırdık göz kanallarında tıkanıklık vs. varmı diye oda sorunsuz. ama bende sorun büyüktü iki gündür göğüslerim taş gibiydi zor emziriyordum naptıysam olmadı. duş aldım sağdım, ıslak havlu tuttum sağdım, masaj yaptım vs. yok yok yok altlarda iki kitle açamadım bi türlü. bu arada bu yöntemler hep aklınızda olsun son çare iğne yaptırdım bu gün hastahaneye gitmeşken iğne yaptırdım eve geldiğim gibi bi daha oturdum makinanın başına yaklaşık 1,5 saat sağmışım ama şükür ki sonunda açıldı şimdi rahat rahat emziriyorum.ufaklığa gelince abimiz isim taktı sizede söyliyimde gülün acık ağlamayı bilmeyip eh eh deyip durduğu için adı EH EH KARDEŞİM oldu evde herkes eh eh diyo şimdi

Devamli bir bel agrim var. Adet olcakmis gibi. Sanci falan degil. Dogum yaklasiyor az kaldi anlamina gelirmiki bu! )

valla canım evet sümüksü ve kahverengi öncesinde de dewamlı zaten şeffaf renkte oluyodu.ama gözüm üzerinde:)normal doğum istiyodum tabi ama hep de hayrlısı neyse o olsun da dedim ama ne bileyim yine de kilo problemi olmasına hazırlamamışım kendimi.bakalım zaman ne gösterecek..
bu arada EH EH KARDEŞİM güldürdü beni gerçekten eh eh dedim gitti bende..doğumdan sonra tecrubelerini payşamaya dewam ettiğin için ayrıca teşekkürler..zira bu anlattıklarını bilmiyordum hiç.paylaşımlarını tecrübelerini bekliyoruz..kendine de eh eh de iyi bak...

........................................................................

Canım çok geçmiş olsun, kısa zamanda atlatırsın inşaallah, yavrun için endişelenme desekte elinde değil biliyorum ama dirayetli olup atlatmak zorundasın. Şunun şurasında ne kaldı, en fazla haftaya alırsın oğluşunu kucağına sıkıntılı dönemide atlattın nasılsa.. Moralini yüksek tut olur mu

Devamli bir bel agrim var. Adet olcakmis gibi. Sanci falan degil. Dogum yaklasiyor az kaldi anlamina gelirmiki bu! )

kesinlikle o anlaama gelir buda iyi bişey en azından bel agrısı da olsa sancı var:)) ben turpp gibyiyim masallah ne bir sancı ne bir bel agrısı ne bir karnımın asagı inmesi yok yok benimki sanırım gününü beklicek ve günü de tamda arefe ye denk geliyorr neyse hayırlısııı:)))

Son düzenleme:
Kızlar ben doğuruyormuyum yaa, çok fenayım, karnım, belim midem heryerim ağırıyor, ayaklarım üşüyor çorap giydim.
Arasıra sancı giriyor, üşüttümmü yoksa oğlummu geliyor anlamadım, ama hiç iyi olmadığım kesin...

Uykusuz geçen bir gecenin sabahından günaydın.
Güzel bir gün olsun, doğuracaklar hemen doğuruversin sağlıkla gelsin bebekleri.
Şimdi yatıp biraz uyumaya çalışacağım ama pek de ümidim yok açıkcası.

günaydın kızlar.ilk kez deliksiz uyudum.vantilatörü icat edene bol dua.bir de hava sıcaklığı düşecek bu aralar onun da verdiği bişey tabi.şükür kavuşturana.bişey sorucam .biz uyurken bizim minikler de uyuyor mu yoksa içerde her tür muzipliğe devam ediyorlar mı bilgisi olan var mı?

herkese günaydııııın

yarın kontrolümüz var geçen hafta gittiğim doğum şekli belirleme kontrolümüzden bir sonuç alamayınca artık kendimi nasıl kaptırmışsam bu gece rüyamda kontroldeydim ve doktor 3gün sonra kesin sonuç söylicem 3gün daha takip et dediinşallah artık yarın doğum şeklimiz belli olur.şu an kuzenim de sezeryanda bebeğini kucağına almaya hazırlanıyordur eminim

Son düzenleme:

Canım onlar gece gündüz uyusanda kendi kafalarına göre takılıyolar Hatta tekmelerinden kaç kere uyanıyorum bir bilsen.Benim korkum gece uyumayacak galiba benimki çünkü gece kuşu oldu çıktı uymuyo habire tepişip duruyo gündüz o kadar değil. Şu karnımın ağrısındanda bişey anlamadım iyice canımı sıktı.Bakalım hayırlısı.

doğum yaklaştıkça sardı bi heyecan beni..sabaha kadar doğumla ilgili rüyalar sahurdan sonra saat başı uyanmalar..normal doğurmak istiyorum dua ediyorum hep Allah'ım yardım et diye..inş.hep birlikte bi avazda kurtulalım...son 10 gün diyince doktor böyle oldu öncesinde hiç gelmiyodu bile aklıma doğum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…