aysreciğim bnde su içme özürlüsü bir olarak son 2gündür yeni bir formül keşfettim turşu seversen bol bol turşu yiyorsun bu sıcakta o turşular bir güzel susatıyor ve hoooop mideye sular yolculuğa geçiyorgünde 3lt su içer moddayım 2 gündür
Herkese selamlar,sizlere birşey sormak istiyorum 37+4 üncü haftamdayım artık yavaş yavaş ağrılarım başladı nst de de çıkıyor ancak yoğun olarak bağırsak problemi yaşıyorum yani ishal oluyorum aranızda bu sorunu yaşayan var mı ya da bunun bebeğe zararı var mı ? yardımcı olursanız sevinirimmmm
Ishal yaklasan dogumun habercisi olabiliyor canim dikkatli ol.bu da dogal lavman oluyor .endise etme AMA cok uzun surerse tabi doktora git
Canım onlar gece gündüz uyusanda kendi kafalarına göre takılıyolarHatta tekmelerinden kaç kere uyanıyorum bir bilsen.Benim korkum gece uyumayacak galiba benimki çünkü gece kuşu oldu çıktı uymuyo habire tepişip duruyo gündüz o kadar değil. Şu karnımın ağrısındanda bişey anlamadım iyice canımı sıktı.Bakalım hayırlısı.
Demircan kacgundur yok sanırım dogum yaptı yakında haberini alırız inşallahSlm kızlar nasilsiniz?
Biraz belim agriyo ta bacaklarıma kadar iniyo agrisi bu arada Demircan dogumu yaptı haberin olan varmi?
Demircan kacgundur yok sanırım dogum yaptı yakında haberini alırız inşallah
Zammbakta eger akşam yazdıgı yanlış alarm değil ise dogumda olabilir. Allah yardımcısı olsun herkesin yakında haber alırız hayırlısıyla inşallah ondanda dün dogum yapan dhc ve ezciden de
cumartesiden sonra bendende ses çıkmazsa bilinki doğumdayım:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndoğum yaklaştıkça sardı bi heyecan beni..sabaha kadar doğumla ilgili rüyalar sahurdan sonra saat başı uyanmalar..normal doğurmak istiyorum dua ediyorum hep Allah'ım yardım et diye..inş.hep birlikte bi avazda kurtulalım...son 10 gün diyince doktor böyle oldu öncesinde hiç gelmiyodu bile aklıma doğum :))
biz dun kontroldeydık.oglusum maasallah barekallah3100gr 51 cm olmus.doktorum bayramın 1.gununden ıtıbaren tatıle gırıyormus
bana 2hafta sonra 38 de dogurmanı ıstıyorum dedı.ben de nasıl olacak o iş dedım.allaha dua et acılman olsun sunı sancıyla dogurtcam senı dedı
benım kanımda pıhtılasma var oyuzden 2dusugum olmustu gebelıgın basından berı kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum.oyuzden senın gebeliğin riskli dedı son zamanları bekleyıp bebegı rıske atamam dedı.soktayım nasıl yanı 2 hafta sonra oglusuma kavusabılek mıyım dedım.tabı hersey kendılıgınden baslamazsa bunun sonu sezaryene varacak.ne yapalım hayırlısı neyse o olsun dıyorum kızlar dualarınızda bana da yer verın acılmam sancılarım kendılıgınden gelır ınsallah.
canım iyi yöntem bulmuşsun ama turşu ödem yapar tuzlu tuzlu aman haa hem şişersin hem de allah korusun bu sıcakta tansiyonun fırlar o da çok tehlikeli bebek için biliyosun.ben de sevmem suyu ama artık elimde şişeyle geziyorum mecburen.sıcaktan bezdim korkudan tuzu sıfıra indirdim.aman deyim dikkat et.
aysreciğim bnde su içme özürlüsü bir olarak son 2gündür yeni bir formül keşfettim turşu seversen bol bol turşu yiyorsun bu sıcakta o turşular bir güzel susatıyor ve hoooop mideye sular yolculuğa geçiyorgünde 3lt su içer moddayım 2 gündür
canım iyi yöntem bulmuşsun ama turşu ödem yapar tuzlu tuzlu aman haa hem şişersin hem de allah korusun bu sıcakta tansiyonun fırlar o da çok tehlikeli bebek için biliyosun.ben de sevmem suyu ama artık elimde şişeyle geziyorum mecburen.sıcaktan bezdim korkudan tuzu sıfıra indirdim.aman deyim dikkat et.
Ishal yaklasan dogumun habercisi olabiliyor canim dikkatli ol.bu da dogal lavman oluyor .endise etme AMA cok uzun surerse tabi doktora git
kızlar son bir haftadır eşimin işyerinde bir sıkıntı var.hakettiği halde hakkı yenecek gibi bir durum var göreviyle ilgili.çok uzatmayım.torpilli ve dayısı olana öncelik verilecek diyeyim siz anlayın.bu durumu eşim anlattı belli etmiyor ve üzülüyor.tam da doğuma az zaman kalmışken.bizim için hakkımızda hayırlı olması adına bir dua eder misiniz kızlar?üzülüyorum ben de ona belli etmeden.çok sağolun.allah hepimize hayırlı olanı versin.amin
kızlar son bir haftadır eşimin işyerinde bir sıkıntı var.hakettiği halde hakkı yenecek gibi bir durum var göreviyle ilgili.çok uzatmayım.torpilli ve dayısı olana öncelik verilecek diyeyim siz anlayın.bu durumu eşim anlattı belli etmiyor ve üzülüyor.tam da doğuma az zaman kalmışken.bizim için hakkımızda hayırlı olması adına bir dua eder misiniz kızlar?üzülüyorum ben de ona belli etmeden.çok sağolun.allah hepimize hayırlı olanı versin.amin
selam herkese, dün doktora gittim ve çatı puanesi oldum doktor dogumda zorlanacağımı söyledi çatım genişmiş biraz ama üstü darmış boyum kısa olduğu için ve popom küçükmüş poposu küçük olanların doğumuda zor oluyormuş resmen seni keserler dedi normal doğumda bende sezeryana kara verdim normal doğum gönlümden geçendi ama hayırlısı buymuş demek, inş. perşembe akşamı sezeryan olcam herkesten dua bekliyorum bende hepinize dua etcem, bebeğimde maşallah kilosu 3500veboyu 52 dedi ama bakalım doğdugunda da öylemi olcak ultrasyonda hata payı var derler herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
inşallah canım.eşimin üzüldüğünü görmek kendi üzüntümden daha kötü.baba olmanın verdiği sorumluluk duygusu da üzüntüsünü artırıyor eminim buna.keşke bişeyler yapabilsem de takmamasını sağlasam.dürüst biri ve çok da çalışkandır.öğlen mesaisine bile çıkmaz çoğu zaman.ama işi bilmeyen ve torpili olan ve iş yapmayı sevmeyene öncelik veriliyor bu da insanı kahrediyor.adaletsiz dünya.dualarınızı esirgemeyin kızlar.bu mübarek gunlerde rabbim haksızları ve haksızlıkları gorur insallah merak etme
canim hakkinizda hayirlisi olsin insallah. Kimse hakkinizi yiyemesin. Stres yapmayin insallah. Zor bi doneme denk gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?