2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi yöntem bulmuşsun ama turşu ödem yapar tuzlu tuzlu aman haa hem şişersin hem de allah korusun bu sıcakta tansiyonun fırlar o da çok tehlikeli bebek için biliyosun.ben de sevmem suyu ama artık elimde şişeyle geziyorum mecburen.sıcaktan bezdim korkudan tuzu sıfıra indirdim.aman deyim dikkat et.

ay kızlar karakızın dogum hıkayesını okudunız mu yaaa:18::18::18:
okumadıysanız ve denk gelırsenız bence hıc okumayınnn .nasl ayrıntılı yazmıssın karakız beyaaa.allahım hepımızı işinin ehli insaflı doktor hemsıre ebelerle karsılastırsın.

Ishal yaklasan dogumun habercisi olabiliyor canim dikkatli ol.bu da dogal lavman oluyor .endise etme AMA cok uzun surerse tabi doktora git

Ishal yaklasan dogumun habercisi olabiliyor canim dikkatli ol.bu da dogal lavman oluyor .endise etme AMA cok uzun surerse tabi doktora git

Hadi ya doğuma yakın böyle birşey olduğunu hiç duymamıştım süper o zaman yakında doğum hikayemi anlatabilirim perşembe günü kontrolüm var zaten bakalım ne olacak geçen perşembe gittiğimde doktorum bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta kesin bekle demişti,zaten bu bir hafta içerisinde de düzenli değil ama belimden başlayıp karnıma inen bir ağrım var günde 3-4 defa oluyor sanırım yakında küçük kızımın yüzünü göreceğim

annişler benim 3 günüm kaldı yarın kızım gelse ne iyi olurdu evlilik yıl dönümümüz yarın :)

benimki de hem gece hem gündüz kuşu.güya hareketi azalacaktı yeri daraldığı için.yok nafile bişey sökmez canım bunlara.bu arada benim de genital bölgede 4 gündür ağrı var.kocakafalımın kafa aşağıya indi sanırım.

Slm kızlar nasilsiniz?

Biraz belim agriyo ta bacaklarıma kadar iniyo agrisi bu arada Demircan dogumu yaptı haberin olan varmi?
Demircan kacgundur yok sanırım dogum yaptı yakında haberini alırız inşallah
Zammbakta eger akşam yazdıgı yanlış alarm değil ise dogumda olabilir. Allah yardımcısı olsun herkesin yakında haber alırız hayırlısıyla inşallah ondanda dün dogum yapan dhc ve ezciden de

cumartesiden sonra bendende ses çıkmazsa bilinki doğumdayım:)

selam herkese, dün doktora gittim ve çatı puanesi oldum doktor dogumda zorlanacağımı söyledi çatım genişmiş biraz ama üstü darmış boyum kısa olduğu için ve popom küçükmüş poposu küçük olanların doğumuda zor oluyormuş resmen seni keserler dedi normal doğumda bende sezeryana kara verdim normal doğum gönlümden geçendi ama hayırlısı buymuş demek, inş. perşembe akşamı sezeryan olcam herkesten dua bekliyorum bende hepinize dua etcem, bebeğimde maşallah kilosu 3500veboyu 52 dedi ama bakalım doğdugunda da öylemi olcak ultrasyonda hata payı var derler herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım eğer önceden öyle problem yaşamışsan bence hiç düşünme dr u dinle.sez olmak en mantıklıısı.allahım hayırlı doğumlar versin.bu arada senle tarihimiz aynı.acaba bu hafta benim dr ne diyecek.

aaaaa bilmiyordum o zaman dikkat etmek lazım çok dadanmamak lazım

aysre aman canım dikkat et sende hatta boşver yeme zorla su içmeye kendini

ay yok ya bu sıcakta birde truşu hiç düşünemedim , ama sağol öneri için , ben hertarafa yarım bardak bırakmaya devam ediyim en iyisi :)))

valla en doğrusu sanırım tuzsuz ama , çok tatsız tuzsuz oluyor yav

doğal lavman mı, vuuuv zavallı vücudum benimle savaş halinde demek ki o temizliyor ben yiyorum çünkü sırf bu nedenle hazırlık yapamıyor olabilirmi acaba

kızlar son bir haftadır eşimin işyerinde bir sıkıntı var.hakettiği halde hakkı yenecek gibi bir durum var göreviyle ilgili.çok uzatmayım.torpilli ve dayısı olana öncelik verilecek diyeyim siz anlayın.bu durumu eşim anlattı belli etmiyor ve üzülüyor.tam da doğuma az zaman kalmışken.bizim için hakkımızda hayırlı olması adına bir dua eder misiniz kızlar?üzülüyorum ben de ona belli etmeden.çok sağolun.allah hepimize hayırlı olanı versin.amin

Canim hakkinizda hayirlisi olsin insallah. Kimse hakkinizi yiyemesin. Stres yapmayin insallah. Zor bi doneme denk gelmis

Canim hakkinizda hayirlisi olsin insallah. Kimse hakkinizi yiyemesin. Stres yapmayin insallah. Zor bi doneme denk gelmis

Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır bu persembe mi cok az kalmıs hadi bakalım bolbol dinlenmeye calış sıcak ve heyecandan mumkun olmasada:)

Bu mübarek gunlerde Rabbim haksızları ve haksızlıkları gorur insallah merak etme

Mrb arkadaslar.dun yazmistim okuyanlar bilir.cati muayenesi olmustum bugun de baska bir dr a gittim.dunku 3600 demisti normal icin fazla kilolu dahada gelmeye niyeti yok demisti.bugunku ise 3200-3400 arasinda dedi .kafam karisti bu gercekse tabi daha ii.3600 oldugunu zannetmiyorum dedi.AMA 14 gunumuz kalmasina ragmen bebek HALA kanala girmemis.1 parmak aciklik da var AMA kanala girmezse yine de sezeryan yapmak zorunda kaliriz dedi. Bu haftaya kadar kanala grimes gerekirdi AMA time de bekleyelim dedi.offff cok zor durumdayim kanala girmeyen normal dogumu bekleyen arkadaslar varmi aramizda.ne yapayim hanimlar?bi netlesseydi keske dogum sekli de ona gore kafM Rahat olsaydi.aciilllll yardiiiimmm

bu mübarek gunlerde rabbim haksızları ve haksızlıkları gorur insallah merak etme
inşallah canım.eşimin üzüldüğünü görmek kendi üzüntümden daha kötü.baba olmanın verdiği sorumluluk duygusu da üzüntüsünü artırıyor eminim buna.keşke bişeyler yapabilsem de takmamasını sağlasam.dürüst biri ve çok da çalışkandır.öğlen mesaisine bile çıkmaz çoğu zaman.ama işi bilmeyen ve torpili olan ve iş yapmayı sevmeyene öncelik veriliyor bu da insanı kahrediyor.adaletsiz dünya.dualarınızı esirgemeyin kızlar.

canim hakkinizda hayirlisi olsin insallah. Kimse hakkinizi yiyemesin. Stres yapmayin insallah. Zor bi doneme denk gelmis

çok sağol pepikcim.evet son zaman süprizi oldu bize.inşallah olumlu hayırlı bir sonuç alırız.

Aysre ve fovfova da teşekkürler.allaha havale ettik.en iyisini o bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…