arkadaşlar benim çok moralim bozuldu bugün halen kendime gelemiyorum, 37+0 haftamızdayız bugün ilk kez nts ye girdik normalde oğlum çok hareket etmesine rağmen nts de hareketleri çıkmadı , çikolata yedim bol bol, meyvesuyu da içtim , 2 kez girdik ikisi de aynı çıkınca birkaç saat sonra tekrar girdik ama yine de istediğim gibi değil dedi doktorum, eğer nts düzgün çıkmazsa bebeğin yeterince oksijen alamamasına işaretmş, haraket çıkmaması bebekte problem olabileceğini gösterirmiş, cuma günü yine çağırdı, inşallah herşey nrmal çıkar... Bu konuda bir bilgisi olan ya da benzer durumla karşılaşan arkadaşlar var mı ?
ilk önce ultrasonla bakmıştı daha sonra nts ye gitmiştim, yeri dar gelmiş olabilir haklısın 3500 gr, biraz tomiğiz aslında, saol canım amin...
Canım nts odasından çıkınca oturur oturmaz başlıyo hareketleri, şimdi bile karnım dalga dalga ama neden cihaza bağlanınca az hareket ediyo anlayamıyorum![]()
Benimde 2 nstde de hareket alınamadı kotu tarafı ben nstde değilkende ogun içinde hareket alamadım ama moralim cok kotuydu cok erken bir haftada acil yatıs heran dogum olabilir dediler cok uzulmustum.3.nstde eger hareket alınmazsa yatıs verilecekti dediğin gibi bende cikolata meyve suyu bunları denedim ama fayda etmedi taaki dısarı cıkıp biraz yuruyup kafamı toplyana kadar. Biraz hastane ortamından cıkıp kafamı toplayıp oksijen alınca hareket alındı. Moral ile ilgisi cok buyuk. Ayrıca normalde hareketlerini hissediyormussun ondan cok takma.Emin ol onemli bir konu olsa seni eve gondermez doktorlar :)