afferin , valla doğru düşünmüşüm :))) bu 16 lık kız sana geliyorum die evden çıkar , gider birileri ile konuşur gezer vs. sonra annesi de bilir bunu ama , görmezden gelir, baba nın haberi olunca daa, ay ben muffin ablasında biliyordum der , hatta olay senin üzerine bile kalır ,ee her zaman istediğimiz gibi olmuyor çevremizdekiler, valla bebiş bahane olucak sana ,
:
bebek olunca kapı zilinin üzerine "bebek var, acil olmadıkça zile basmayın" yazarsın. kapı tıklamalarını da duymazlıktan gelirsin. bir iki gelir, sonra sıkılır daha uğramazlar diye düşünüyorum. apartmanda falan karşılaşırsanız da bebeği görelim demelerine fırsat vermeden direkt dert yanmaya başlarsın "bebek şöyle yoruyor böyle yoruyor, ne uyku kaldı ne bişi, hazır fırsaqt varken ben gidip biraz dinleneyim" der sıvışırsın. anlama özürlü değillerse mesafe koymak istediğini anlarlar heralde. biraz basit oldu ama bu tarz davranışlar çok işe yarayabiliyor. aslında açık olmak lazım, kırmayalım ayıp olmasın diye verdiğimiz tavizler sonrada çok problem olabiliyor.
biz geldikkkkkk:)
ben yokken kim doğur du bakim:))
canım içerde parça vb mi kaldı kürtaj olayının nedenini anlamadım?ya kizlar yarin kurtaj oluyorum kanama sonrasi dr um kurtaja karar verdiya bu kadar bahtsiz bedevilik olur mu dogum sonrasi kurtaj
hafiflemez misin canim ? ben bebelerin ciktigini karnimdaki bosluktan anladim zaten. ama oyle biri uslu falan degil walla hatta birbirlerini azdiriyorlar
yarın sabah 10 da sezeryana giriyorum kızlar....hepinizden dua bekliyorum....Allahım izin verirse ameliyattan çıkıp kendime gelince hemen yazarım size.. dualarınızı kızımdan ve benden esirgemeyin... hakkınızı helal edin....
ay caım benim helal olsun dualarımız senin ve kızınla beraber olacak dikkat et kendine
canım hepimizin birbirinin duasına ihtayacımız var.allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım konuyu tam anlayamadım ama Allah yardımcın olsun birden ne cok sorun yasadın boyle insallah bu son olur evlatlarınla saglıklı guzel gunler gecirirsin.
canım içerde parça vb mi kaldı kürtaj olayının nedenini anlamadım?
yarın sabah 10 da sezeryana giriyorum kızlar....hepinizden dua bekliyorum....Allahım izin verirse ameliyattan çıkıp kendime gelince hemen yazarım size.. dualarınızı kızımdan ve benden esirgemeyin... hakkınızı helal edin....
dogru diyorsun canim .. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun , burda tanismamis olsak da herkesi oyle bir benimsedim ki hep dualarimda cumleyle beraber herkes icin dua ediyorum
sorma tatlim insallah bu son olucak , gecen kanama olmustu ya icerde parca varmis onun icin kurtaj yapicaklar
evet canim icerde 16 mm lik zar parcasi varmis kanama da ondan olmusu
kız seker nasılsın bebeğin nasıl yavas yavas basladı doğumlar sorun yasmıyorsundur inşallah
merak etme güzelim zaten belli bi noktadan sonra sıyırıyoruncanım ben de şunu duymuştum.bebekler ağlayarak kendi seslerini algılamak istiyorlarmış.öğrendiğimiz iyi oldu.ama o ağlarsa susturamazsam ben de ağlarım sanırım
işte aynı şeyi benim keçide yaptı emziği kabul etmiyor ama beni emzik niyetine kullanmaya çalışıyor.tabi sonuç yine sağmaya talim bu gün çünkü yina patlattı uçlarıCanim gündüz daha hareketliydi birde benim kokuma geliyo kucagimdayken ses yok yerine koyduğum zaman bas bas bağırıyor ama dünyalara bedel boyle bir şey
emin ol hayır canım. ilkimde bende ne araştırmış ne okumuştum. birde meslek bağlantılı bildiklerim var ama hepsi boş.çünkü daha doğuştan kendilerine özgü kişilikleriyle doğuyorlar.ben bu uzman tv ye bayılıyorum yaaa.. çocuk nasıl yıkanırdan nasıl emzirilir, nasıl giydirilir v.s kadar her şey var. bakalım pratikte ne kadar işe yarayacak.
canım yüreğini dinle en güzel cevap her zaman için insanın yüreğinde gizlidir.Doğumda olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Doğuranlarda bebeklerini güzel ve sağlıklı günlerde büyütsünler inşallah.Biz daha bekliyoruz oğluşumla.Dün kontroldeydik.Doktor bebek rahim ağzına yerleşmiş dedi nst ye yolladı allattan yine muayene oldum bu 3. oldu.1 parmaktan bol açıklık var dedi ama sancı olmayınca önemsemediler bebeğin suyuda azalmış. 14 ünde gel sezeryana alıyım dedi.Başka bi doktora gittim bu olanların zararı varmı diye 2. sezeryanım olacak dedim.10 unda gün verdi oda istersen yarın gel alabilirm dedi.Ben kıyamadım enazından 39 uncu haftaya girelim dedim bilmiyorum beklemekle iyimi yapıyorum.Ama tehlikeli bişey olsa doktorlar söylerdi herhalde dimi.Nişanımda geçen perşembe gelmişti.Sizce neyapayım kızlar.Kaynanamda başımın etini yedi tutma onu aldır kötü bişey olursa daha çok üzülürsün diyo.Eşimde biyandan baskı yapıyo ben kıyamıyorum çünkü ilk oğlum erken doğdu bu bari gününü tamamlasın kafayı yemek üzereyim.
çok geçmiş olsun güzelim seni çok iyi anlıyorum anlaşılan sende beni gibi tavşan cinsisin adam nefes alsa yetenlerden.ya kizlar yarin kurtaj oluyorum kanama sonrasi dr um kurtaja karar verdiya bu kadar bahtsiz bedevilik olur mu dogum sonrasi kurtaj
İyiyim çok şükür meleğim yanımda:)
bebişi kucağına alınca bizi unuttun di mi dünür??
öncelikle doğumda olanların Allah yardımcısı olsun. sağlıkla alsınlar kucaklarına bebişlerini işn.
merak etme güzelim zaten belli bi noktadan sonra sıyırıyorunbende ilk 4 saat ağladım sonunda gülme krizine girdim.
işte aynı şeyi benim keçide yaptı emziği kabul etmiyor ama beni emzik niyetine kullanmaya çalışıyor.tabi sonuç yine sağmaya talim bu gün çünkü yina patlattı uçlarıuyanık bu sayade emme zahmetinden kurtuluyo beni zahmete sokuyo
emin ol hayır canım. ilkimde bende ne araştırmış ne okumuştum. birde meslek bağlantılı bildiklerim var ama hepsi boş.çünkü daha doğuştan kendilerine özgü kişilikleriyle doğuyorlar.
canım yüreğini dinle en güzel cevap her zaman için insanın yüreğinde gizlidir.
çok geçmiş olsun güzelim seni çok iyi anlıyorum anlaşılan sende beni gibi tavşan cinsisin adam nefes alsa yetenlerden.içini ferah tut canım vardır bunda da bi hikmet.
bu arada kızlar ben bu gün ilk yürüşüme başladım annemin söylenmeleri tüm akrabalrın nereye delimisin sözleri arasında iki oğlumuda aldım çıktım. birini elinden tuttum birini bebek arabasına yarım saat yürüyüş yapıp evede deli gibi aç döndüm.üzerinede bi 5 dakkalık bi duş göğüsler oldu taş gibi sanırım moral yaradı yarım saattir sağıyorum eritmek için hala akıyo maşşallah.
Kızlar listede eksik olan var mı doğum yapanlardan
benim bildigim kadariyla yok tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?