ev sahibi olunca kendilerini de bizim sahibimiz sandılar heralde.daral geliyor valla.ama çok ısrarcılar.kızı bir gün ailesinden habersiz kapımızı çaldı ben açmam kapıyı belki eşimden çekinirler bir daha çalmazlar diye ona açtırıyorum.kızı cep telinizi kullanabilir miyim dedi.eşim vermiş bulundu.artık kimi aradıysa.anası biliyor biriyle görüşüyormuş.dövmüş filan bunu.babası da duysa bacaklarını kırar.ben fazla samimi olmayınca çalmıyorlar.ama eşim birkaç kez insanlığından bunların işini yapmış bulundu işyerinden.istekleri bitmiyor.altta dükkanı var bunların.apartmana taşınmamışlardı daha.kiracı oturuyordu(2 kiracıydık) kendi evleri uzak olduğu için bir akşam kapımızı çaldı kızı yanında kardeşi 12 yaşında.tuvaleti gelmiş girebilir miymiş?eşim de girsin dedi.tuhaf da bir durum hani.neyse eşime kızdım ya bunlar alışacak hep gelecek vb diye.ben hamile hamile onların pisliğiyle mi uğraşıcam.neyse kiracıyı çıkarıp taşınınca bir daha öyle bir sorunumuz olmadı.denk değiliz bir kere aile yapısı olarak.kadın da istiyor ki görüşelim ama kocası tam hanzo.kadın dedikodu küpü.kızları fırıldak.ben bunları ne yapayım görüşüp.bebek olsun işallah zili çalmazlar.bahane üstüne bahane.b
Muffincim zaten onlar agladimi sende aglamak istiyosun d'un gece yasadik bunu benim cadiyla gunduz tum gun uyudu gecede agladi
Ay kızlar bugün çok fenayım.Sabah serinliğinde bile ter boşanıyor benden.Hem de kaçıncıya.Zaten sabaha kadar wc ye gidip gelmekten bir doğru dürüst uyuyamadım.
Gelsin artık bu tosuncuk istiyorum ama hala bir tık yok.Bakalım Cuma günü kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek ? Bayrama kalmasını istemiyorum yaaa
ev sahibi olunca kendilerini de bizim sahibimiz sandılar heralde.daral geliyor valla.ama çok ısrarcılar.kızı bir gün ailesinden habersiz kapımızı çaldı ben açmam kapıyı belki eşimden çekinirler bir daha çalmazlar diye ona açtırıyorum.kızı cep telinizi kullanabilir miyim dedi.eşim vermiş bulundu.artık kimi aradıysa.anası biliyor biriyle görüşüyormuş.dövmüş filan bunu.babası da duysa bacaklarını kırar.ben fazla samimi olmayınca çalmıyorlar.ama eşim birkaç kez insanlığından bunların işini yapmış bulundu işyerinden.istekleri bitmiyor.altta dükkanı var bunların.apartmana taşınmamışlardı daha.kiracı oturuyordu(2 kiracıydık) kendi evleri uzak olduğu için bir akşam kapımızı çaldı kızı yanında kardeşi 12 yaşında.tuvaleti gelmiş girebilir miymiş?eşim de girsin dedi.tuhaf da bir durum hani.neyse eşime kızdım ya bunlar alışacak hep gelecek vb diye.ben hamile hamile onların pisliğiyle mi uğraşıcam.neyse kiracıyı çıkarıp taşınınca bir daha öyle bir sorunumuz olmadı.denk değiliz bir kere aile yapısı olarak.kadın da istiyor ki görüşelim ama kocası tam hanzo.kadın dedikodu küpü.kızları fırıldak.ben bunları ne yapayım görüşüp.bebek olsun işallah zili çalmazlar.bahane üstüne bahane.b
Kizlar doguruyorum hastanedeyim suan2 cm lik acilmam vardi geldigimde duzenli sancilar aksama dogururmusum,dua edin bizim icin
Kizlar doguruyorum hastanedeyim suan2 cm lik acilmam vardi geldigimde duzenli sancilar aksama dogururmusum,dua edin bizim icin
sağol canım allah sabır versin.biri diğerine göre daha uslu diye tahmin ediyorum.ikizlerde biri kolay biri zor oluyor genelde.canım bir de doğumdan sonra hemen hafifliyor musun?malum göbüşte taşıdığımız ağırlıklar gidince hafiflik oluyordur değil mi
canım benim çoook sağol güzel dileklerin için, inşallah sen de kolaylıkla atlatacaksın,hayırlısı olsun kuzum çook az kaldı kavuşmanıza..
inan annelik bambaşka, çok güzel bir duyguymuşş.. daha çok erken ama şimdilik çok uslu bir oğlum var(maşallah diyim barii) deli oluyorum uyansın azıcık diye ama abartısız 23buçuk saat uyuyordur
Annişler hepinize selamlar.. Doğum yapan tüm annişleri tebrik ederim. Allah'ım yavrularınızla ve sevdiklerinizle bi ömür boyu sağlık, mutluluk, bereket nasip etsin. Bebişler hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..Biz de kaç gündür koşuşturmaca içindeyiz, doktoruma karşı bi güvensizlik oluştu! :S En başından beri hep normal istemiştim ama sezeryan kararı almak durumunda kaldık ve ben korkuyorum! Çarşamba günü Allah nasip ederse oğluma kavuşucam ama içim acayip huzursuz........ Dualarınızı eksik etmeyin lütfen, hepinizi öpüyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
biz geldikkkkkk:)
ben yokken kim doğur du bakim:))
canım geçmiş olsun allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun senin için dua edecem ayrıca sıkma canını mevla kuluna dayanamayacı yuk vermezmiş umarım en kısa zamanda atlatırsın
hosgeldin canım hayırlı olsun yeni evin senin içinde allah herseyin hayırlısını versin bebişin yeni evin sana uğur getirsinKızlar herkese merhaba....
Bir ay oldu sanırım hiç birşey yazamadım. O arada ev taşıdık, ben durmadım tabi. İş, güç, koliler, eğil, kalk derken 2 hafta oldu yerleştik. Pazartesi günü çatı muayenemiz vardı. Doktorum baktı, bebek poposunu dayamış baya aşağı, 1,5 cm de açıklığın var. 36+4 görünüyorsun 37 olsaydın bugün alırdım bebeği dedi. Nst ye aldı 20 dk. lık.Sancı falan çıkmadı. Bebek ters duruyordu 34. haftadan beri dönmemişti yine, nasıl olsa normal doğurtamayacağız sancılarını beklemeye gerek yok dedi. Perşembe hazırlıklı gel açılman artmışsa alırız nasıl olsa 37. haftan doluyor dedi. Sonra bizi anestezi uzmanı ile görüşmeye yönlendirdi. Onunla görüştük, açık tarihli hasta yatış formunu doldurduk, ameliyat öncesi kanımızı verdik, doğum koçu ile görüştük ve doğumhaneyle görüştük neler getirelim diye. Doğum öncesi iznim yanmasın diye çalışamaz raporumu aldık. Şaşkınlık ve tedirginlikle...O arada aklıma forumdan Lotusmiss geldi onunla doktorlarımız aynı. ve haftalarımızda. Onunda pazartesi günü (dün) 37. haftası doluyordu, sancıları ve açılması başlamış sancı odasındaydı onu ziyaret ettim. Ben gittiğimde saat 5 falandı, keyfi yerinde morali iyi görünüyordu, eminim doğurmuştur. Bizde durumlar bu şaşırdık, ama 3 günde son hazırlıklarımızı yapmaya çalışıyoruz. Perşembe günü ne olacak bilmiyoruz... Neden açılma olsa bile benim bir şikayetim yokken alındığını da....???
Bu arada doğum yapan herkesin gözü aydın, okudukça mutlu oldum ve gözlerim doldu, demir,can yeşilimsi, revolution aklıma şimdi gelenler. Herkese bebişleri ile uzuuun ömürler, sağlıklar diliyorum:)
ya kizlar yarin kurtaj oluyorum kanama sonrasi dr um kurtaja karar verdiya bu kadar bahtsiz bedevilik olur mu dogum sonrasi kurtaj
hafiflemez misin canim ? ben bebelerin ciktigini karnimdaki bosluktan anladim zaten. ama oyle biri uslu falan degil walla hatta birbirlerini azdiriyorlar
canim cok sevindim Allah anali babali saglikla mutluluk buyutmeyi nasip etsin
canim icini ferah tut pasani kollarina alinca hersey anlamsiz kalicak guzel haberlerle geliceksin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?