2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afferin , valla doğru düşünmüşüm :))) bu 16 lık kız sana geliyorum die evden çıkar , gider birileri ile konuşur gezer vs. sonra annesi de bilir bunu ama , görmezden gelir, baba nın haberi olunca daa, ay ben muffin ablasında biliyordum der , hatta olay senin üzerine bile kalır ,ee her zaman istediğimiz gibi olmuyor çevremizdekiler, valla bebiş bahane olucak sana ,

Muffincim zaten onlar agladimi sende aglamak istiyosun d'un gece yasadik bunu benim cadiyla gunduz tum gun uyudu gecede agladi

evet ya , gecemi gündüz mü uyanıktı anne karnıdan iken , o uyandıkları saatlere uyuyorlarmı , benim ki gece 2 de ayaklanıyorda

gelir annesi gelir, bayrama harçlık almaya gelir ama şu ter olayına çözüm bulamadım bende , bu kadar duşa girip çıkma sonucu hala suyu sevmezlerse şaşarım

bebek olunca kapı zilinin üzerine "bebek var, acil olmadıkça zile basmayın" yazarsın. kapı tıklamalarını da duymazlıktan gelirsin. bir iki gelir, sonra sıkılır daha uğramazlar diye düşünüyorum. apartmanda falan karşılaşırsanız da bebeği görelim demelerine fırsat vermeden direkt dert yanmaya başlarsın "bebek şöyle yoruyor böyle yoruyor, ne uyku kaldı ne bişi, hazır fırsaqt varken ben gidip biraz dinleneyim" der sıvışırsın. anlama özürlü değillerse mesafe koymak istediğini anlarlar heralde. biraz basit oldu ama bu tarz davranışlar çok işe yarayabiliyor. aslında açık olmak lazım, kırmayalım ayıp olmasın diye verdiğimiz tavizler sonrada çok problem olabiliyor.

Kizlar doguruyorum hastanedeyim suan 2 cm lik acilmam vardi geldigimde duzenli sancilar aksama dogururmusum,dua edin bizim icin

ben bu uzman tv ye bayılıyorum yaaa.. çocuk nasıl yıkanırdan nasıl emzirilir, nasıl giydirilir v.s kadar her şey var. bakalım pratikte ne kadar işe yarayacak.

Kizlar doguruyorum hastanedeyim suan 2 cm lik acilmam vardi geldigimde duzenli sancilar aksama dogururmusum,dua edin bizim icin

anam damadım geliyor kız ne yaptınız nasıl oldu hadi hayırlısı allah kolay doğumlar nasp etsin dunurumun ve damadımın guzel haberlerini bekliyorum

ayy cok heyecanlıyım herkes yavas yavas doğuruyor allahım sen herkese yardım et yavrularını sağlıkla kucaklarına alsınlar

ne güzel doğum haberleri duymak..oz Allah bi avazda kurtarsın...sağlıkla al bebişini kucağına inş.kızlar ben de dün nişanı gördüm ağrılarımda vardı düzenli olmasada akşam sabah doğururum diye çok ümitlenmiştim ama yok bizim kızın gelmeye niyeti...ağrılar baya azaldı sadece çok halsizim sürekli uyumak istiyorum doymuyorum uykuya :)neyse saplıklı olsunlarda onlar bilir geleceği vakti...

Doğumda olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Doğuranlarda bebeklerini güzel ve sağlıklı günlerde büyütsünler inşallah.Biz daha bekliyoruz oğluşumla.Dün kontroldeydik.Doktor bebek rahim ağzına yerleşmiş dedi nst ye yolladı allattan yine muayene oldum bu 3. oldu.1 parmaktan bol açıklık var dedi ama sancı olmayınca önemsemediler bebeğin suyuda azalmış. 14 ünde gel sezeryana alıyım dedi.Başka bi doktora gittim bu olanların zararı varmı diye 2. sezeryanım olacak dedim.10 unda gün verdi oda istersen yarın gel alabilirm dedi.Ben kıyamadım enazından 39 uncu haftaya girelim dedim bilmiyorum beklemekle iyimi yapıyorum.Ama tehlikeli bişey olsa doktorlar söylerdi herhalde dimi.Nişanımda geçen perşembe gelmişti.Sizce neyapayım kızlar.Kaynanamda başımın etini yedi tutma onu aldır kötü bişey olursa daha çok üzülürsün diyo.Eşimde biyandan baskı yapıyo ben kıyamıyorum çünkü ilk oğlum erken doğdu bu bari gününü tamamlasın kafayı yemek üzereyim.

ya kizlar yarin kurtaj oluyorum kanama sonrasi dr um kurtaja karar verdi ya bu kadar bahtsiz bedevilik olur mu dogum sonrasi kurtaj

hafiflemez misin canim ? ben bebelerin ciktigini karnimdaki bosluktan anladim zaten. ama oyle biri uslu falan degil walla hatta birbirlerini azdiriyorlar

canim cok sevindim Allah anali babali saglikla mutluluk buyutmeyi nasip etsin

canim icini ferah tut pasani kollarina alinca hersey anlamsiz kalicak guzel haberlerle geliceksin buraya

canım geçmiş olsun allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun senin için dua edecem ayrıca sıkma canını mevla kuluna dayanamayacı yuk vermezmiş umarım en kısa zamanda atlatırsın

Kızlar herkese merhaba....

Bir ay oldu sanırım hiç birşey yazamadım. O arada ev taşıdık, ben durmadım tabi. İş, güç, koliler, eğil, kalk derken 2 hafta oldu yerleştik. Pazartesi günü çatı muayenemiz vardı. Doktorum baktı, bebek poposunu dayamış baya aşağı, 1,5 cm de açıklığın var. 36+4 görünüyorsun 37 olsaydın bugün alırdım bebeği dedi. Nst ye aldı 20 dk. lık.Sancı falan çıkmadı. Bebek ters duruyordu 34. haftadan beri dönmemişti yine, nasıl olsa normal doğurtamayacağız sancılarını beklemeye gerek yok dedi. Perşembe hazırlıklı gel açılman artmışsa alırız nasıl olsa 37. haftan doluyor dedi. Sonra bizi anestezi uzmanı ile görüşmeye yönlendirdi. Onunla görüştük, açık tarihli hasta yatış formunu doldurduk, ameliyat öncesi kanımızı verdik, doğum koçu ile görüştük ve doğumhaneyle görüştük neler getirelim diye. Doğum öncesi iznim yanmasın diye çalışamaz raporumu aldık. Şaşkınlık ve tedirginlikle...O arada aklıma forumdan Lotusmiss geldi onunla doktorlarımız aynı. ve haftalarımızda. Onunda pazartesi günü (dün) 37. haftası doluyordu, sancıları ve açılması başlamış sancı odasındaydı onu ziyaret ettim. Ben gittiğimde saat 5 falandı, keyfi yerinde morali iyi görünüyordu, eminim doğurmuştur. Bizde durumlar bu şaşırdık, ama 3 günde son hazırlıklarımızı yapmaya çalışıyoruz. Perşembe günü ne olacak bilmiyoruz... Neden açılma olsa bile benim bir şikayetim yokken alındığını da....???

Bu arada doğum yapan herkesin gözü aydın, okudukça mutlu oldum ve gözlerim doldu, demir,can yeşilimsi, revolution aklıma şimdi gelenler. Herkese bebişleri ile uzuuun ömürler, sağlıklar diliyorum:)

hosgeldin canım hayırlı olsun yeni evin senin içinde allah herseyin hayırlısını versin bebişin yeni evin sana uğur getirsin

Canım konuyu tam anlayamadım ama Allah yardımcın olsun birden ne cok sorun yasadın boyle insallah bu son olur evlatlarınla saglıklı guzel gunler gecirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…