2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Kızlar Allah izin verirse 15 Ağustosta küçük kızımıza kavuşacağız.Epidural olma ihtimali var.Dualarınızı bekliyorum.Hepimiz kolay ve sağlıkla doğum yaparız inşallah

mamanı içtin aferin hadi hadi canın çekti biliyoruz.tadı güzel miydi bari.

Hala beklemekteyiz... Bu sabah çok korktum ve korkuttum :) sabah uyandığımda biraz acıktığımı farkettim çok uykum vardı yinede kalkıp çantamdaki keki yiyeyim bari dedim, yedim ve susadım haliyle cam sürahiyi alıp yatak odasına getirdim güya mutfakta değilde orda içeyim hem yanımda kalsın yine susarım diye düşündüm ama ne oldu? Tüm ev ahalisi uykudayken(eşim kayınvalidem kayınpederim) kapıyı kapatayım derken sen sürahi elimden komidinin üzerine düş, komidinin üstüne camdı Allahtan ona bişey olmadı ama dökülen sulara mı yanarım tuz buz olan cam parçalarına mı, ben tam şoktayım tabi, herkes uyandı eşim korktu bana bişey oldu diye, kayınvalidem geldi beraber tamizledik hafif bir el kesikliğiyle sabahı tamamladık, heyecanlı bir gün başlangıcı oldu benim için bugün belki oğlumda gelir diye ümitlendim ama nafile 2 cm açıklıkla dolaşıyorum ortalıkta belki de 3 olmuştur ama sancı yok tık yok

allah analı babalı büyütsün iyi günlerini göstersin.epiduralin nasıl geçti detaylarını verir misin tatlım ben de olacağım da 15Ağustosta

tatlım benim epiduralim çok rahat geçti.. saat 9 da hastanede idim sonra anestezi uzamnı geldi odamda epidurali taktılar ayaklarım usulca uyuştu ama oynatabiliyordum... sonra saat 10:14 te ameliyathaneye gittim.. orada anestezi uzmanım bir iğne daha yaptı.. sonra doktorum geldi naber nasılsın faslı geçti eşimi aldılar içeri.. anestezi uzmanı ile doktorum daha başlamadık yeri işaretliyoruz dediler ben relaks bekerken saat 10:32 de de bebeğimin sesi geldi :) sonra yeni doğan doktoru muayenesini yaptı... babası aldı götürdü kızımı.. bende saat 11:10 da odamdaydım.. ilk anda zaten ağrı falan olmuyor akşam 19:30 da yürüttüler çok şükür kolay atlattım yürümekte birşey yok ama yataktan kalkması birazcık zorluyoo :)
iki gece yattım hastanede bugün geldim eve... çok şükür azzıcık ağrım var ama o da çok sarsmıyor beni....

tek sorunum sütüm daha gelmedi...bekliyorum...bebeğimi emziriyorm ama tam amansıile süt yok... bakalım hayırlısı bol yeşillik ve su tüketiyorum inşallah o da gelir...

Kızlar Allah izin verirse 15 Ağustosta küçük kızımıza kavuşacağız.Epidural olma ihtimali var.Dualarınızı bekliyorum.Hepimiz kolay ve sağlıkla doğum yaparız inşallah

canım tarıh bellı olmus hadı gozunaydın cok az kalmıs.allah saglıklıca kavustursun ınsallah.bizleride....
süt parası aldım dıyenı hıc duymadım canım cevremden bize de var mıkiiii

tebrk ederm allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza.. acayip heycanlym bende salı günü epidrl sezeryan olcam çok heycanlanırsam diye korkuyorum :)) sakinleştirici yapıyolarmı ?

tebrk ederm allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza.. acayip heycanlym bende salı günü epidrl sezeryan olcam çok heycanlanırsam diye korkuyorum :)) sakinleştirici yapıyolarmı ?

valla sakinleştirici yapıyorlar sanırım tatlım açıkca sakinleştirici yapıyorum falan demedi anestezi uzmanı...ama relakstım yapmış olabilirler.. sakın telaşe etme bende çok korkarak girdim iki gün öncesinden ağlamaya başlamıştım...ama boşuna üzmüşüm kendşmi.. sakın kasılma duanı et muhteşem bir ana tanıklık edeceksin çünkü :)

haklısın canım sakin olmaya çalışcam öptm :)))

benimde merak ettiğim spinal yada epidural sezeryan kaç dk sürüp odaya çıkartıyorlar. benim ilki genel sezeryandı dk tutmadım. şimdi epidural olmak istiyorum amma velakin cocuk cıkıp gittikten sonra kaç dakikada dikip gönderiyolar onu merak ettim. 1 saat demişti arkadaşım ilk 5 dk cocuk giderse valla 55 dk zaman gecmez

sağol canım.sende biran önce al kızını kucağına sağlıkla inşallah

canım senle günlerimiz aynı benim kızım anne karnında rahat sanırım. salı günü nst sancılar 40 civarındaydı ama açılma varmı diye doktorumuz bakmadı.normal doğum istediğimiz içinde beklemekteyiz 16sında kontrolümüz var bakalım ne diyecek benimde korkum bayramda doğum yapmak herkes izindeyken yaparım ben bu şansla hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider ve meleğimize kavuşuruz

canım allah korumuş.bende de çok oluyor elden düşürme vb.sanırım hormonal bişey.dikkat et.su şişesinin kapağını bile açamıyorum gücüm yetmiyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…