kızlarr 08/08/2012 tarihinde minik kuzumu epidural sezeryanla kucağıma aldım... darısı bekleyen annelerin başınaa :)
günaydınnnn...
yorgun bir gecenin sabahından iki prensini görünce iyiki yorgunum diyebilen bir anneden selam olsun tüm cici annelere :)kızlar ben dün akşam bişey yaptım. kendime çay hazırlıyorum diye git suyun içine mama at, birde ilk yudumda da farketmedimartık nasıl bir yorgunluksa
allah analı babalı büyütsün iyi günlerini göstersin.epiduralin nasıl geçti detaylarını verir misin tatlım ben de olacağım da 15Ağustosta
Kızlar Allah izin verirse 15 Ağustosta küçük kızımıza kavuşacağız.Epidural olma ihtimali var.Dualarınızı bekliyorum.Hepimiz kolay ve sağlıkla doğum yaparız inşallah
tatlım benim epiduralim çok rahat geçti.. saat 9 da hastanede idim sonra anestezi uzamnı geldi odamda epidurali taktılar ayaklarım usulca uyuştu ama oynatabiliyordum... sonra saat 10:14 te ameliyathaneye gittim.. orada anestezi uzmanım bir iğne daha yaptı.. sonra doktorum geldi naber nasılsın faslı geçti eşimi aldılar içeri.. anestezi uzmanı ile doktorum daha başlamadık yeri işaretliyoruz dediler ben relaks bekerken saat 10:32 de de bebeğimin sesi geldi :) sonra yeni doğan doktoru muayenesini yaptı... babası aldı götürdü kızımı.. bende saat 11:10 da odamdaydım.. ilk anda zaten ağrı falan olmuyor akşam 19:30 da yürüttüler çok şükür kolay atlattım yürümekte birşey yok ama yataktan kalkması birazcık zorluyoo :)
iki gece yattım hastanede bugün geldim eve... çok şükür azzıcık ağrım var ama o da çok sarsmıyor beni....
tek sorunum sütüm daha gelmedi...bekliyorum...bebeğimi emziriyorm ama tam amansıile süt yok... bakalım hayırlısı bol yeşillik ve su tüketiyorum inşallah o da gelir...
tebrk ederm allah analı babalı büyütsün canım darısı bizim başımıza.. acayip heycanlym bende salı günü epidrl sezeryan olcam çok heycanlanırsam diye korkuyorum :)) sakinleştirici yapıyolarmı ?
canım gözunaydın allah saglıklı hayyırlı uzun omurler versın.darısı biz beklesenlere
valla sakinleştirici yapıyorlar sanırım tatlım açıkca sakinleştirici yapıyorum falan demedi anestezi uzmanı...ama relakstım yapmış olabilirler.. sakın telaşe etme bende çok korkarak girdim iki gün öncesinden ağlamaya başlamıştım...ama boşuna üzmüşüm kendşmi.. sakın kasılma duanı et muhteşem bir ana tanıklık edeceksin çünkü :)
geçmiş olsun canım allah analı buyutsun canım inşallah acılarınıda en kısa zamanda atlatırsın
maşallah mete paşaya çok guzel kilosuda boyuda benim kızım kilolu cıkıyor inşallah benim kızımde dediğin gibi yanılma olurda doktorun dediği kadar kilolu olmaz hoşgelmiş oğluşun dunyaya
dogum yapanların gozleriaydıın biz daha kızımla karınkarınayızdoktorumuz 22 agustosa gun verdi saati vs 16sında belli olacak daha onumuzdee bayram var baya uzun geliyor sanki gunler hiç geçmicek gibi ama hayırlısı tabikii..kilomuzda 2 gun once 3.350ydii bayaa bi tombul cıkacak galibaa
Hala beklemekteyiz... Bu sabah çok korktum ve korkuttum :) sabah uyandığımda biraz acıktığımı farkettim çok uykum vardı yinede kalkıp çantamdaki keki yiyeyim bari dedim, yedim ve susadım haliyle cam sürahiyi alıp yatak odasına getirdim güya mutfakta değilde orda içeyim hem yanımda kalsın yine susarım diye düşündüm ama ne oldu? Tüm ev ahalisi uykudayken(eşim kayınvalidem kayınpederim) kapıyı kapatayım derken sen sürahi elimden komidinin üzerine düş, komidinin üstüne camdı Allahtan ona bişey olmadı ama dökülen sulara mı yanarım tuz buz olan cam parçalarına mı, ben tam şoktayım tabi, herkes uyandı eşim korktu bana bişey oldu diye, kayınvalidem geldi beraber tamizledik hafif bir el kesikliğiyle sabahı tamamladık, heyecanlı bir gün başlangıcı oldu benim için bugün belki oğlumda gelir diye ümitlendim ama nafile 2 cm açıklıkla dolaşıyorum ortalıkta belki de 3 olmuştur ama sancı yok tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?