Normal doğum yapacak kaç kişi varrrrrrr.....
kızlar en son pazartesi günü kontrole gittiğimi yazmıştım.Perşembe günü sezryanım olacaktı.Ama eve geldikten 1 saat kadar sonra suyum geldi hemde nasıl hemen doktoru aradım hemen gel dedi.Doğum başlamış.Biz tekrar hastane yolunu tutuk.Kontrolde baktıkki başı daha kanala girmemiş ve çok yukarıda o yüzden sezeryana alıcaz dediazartesi akşamı 13 Ağustos günü saat 22.28 de oğlum epudural sezeryanla dünyaya geldi.3880 gr ve 51 cm boyunda
İnanılmaz güzel bir doğum geçirdim.Doğum hikayemi paylaşıcam sonra.Buün de hastaneden çıktık vimize geldik.Bizden haberler şimdilik bu kadar.Doğurmayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum..
gecmiş olsun kuzum.yavrukusuna kavustun nıhayet rabbım bızlerı de saglıklıca kolaylıkla kavustursun.sutun en kısa zamanda gelır umarım kafay takma uzulmemen gerek.sen neler ıcecegını bılıyorsun içte bolbol sut olsun ınsallahepidural oldum kızlar.memnunum şükür.ameliyat sonuna kadar muhabbet ettik muzik dinletti hemsireler.szdece bitmeye yakın üşüdüm titredim.bir de susadım çölde gibi.4saat sonra su ve sıvı gıda verdiler.ağrı birzz başladı dayanılmayacak bişey değil.adet ağrısı gibi.tek sorun süt mercimek gibi sıkınca geliyo.ama kızım emmeyi başaramadı.mama verildi sekeri düşmesin diye.dua edin emsin beni kızlar.sondayı anestezinin ardından yaptırın.lavman kolaymış.epidural iğnesi de kolay.tavsiyem battaniye götürün odaya cıkınca titredim soğuktan.hasta bezi kocaman olxun kan idrar ve dışkı için.sorun söyleyim kızlar
birde yaşayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim bu doğum sancısı nasıl bişey nereleri ağrıyo insanın şimdi ben bişeyler yaşıyorum ama ne bilmiyorum mesela belim ağrıyo ama öyle dakika falan tutamam çünki hemen hemen devamlı ağrıyo aynı şekilde kasıklarımda şimdi bu ne :18:
epidural oldum kızlar.memnunum şükür.ameliyat sonuna kadar muhabbet ettik muzik dinletti hemsireler.szdece bitmeye yakın üşüdüm titredim.bir de susadım çölde gibi.4saat sonra su ve sıvı gıda verdiler.ağrı birzz başladı dayanılmayacak bişey değil.adet ağrısı gibi.tek sorun süt mercimek gibi sıkınca geliyo.ama kızım emmeyi başaramadı.mama verildi sekeri düşmesin diye.dua edin emsin beni kızlar.sondayı anestezinin ardından yaptırın.lavman kolaymış.epidural iğnesi de kolay.tavsiyem battaniye götürün odaya cıkınca titredim soğuktan.hasta bezi kocaman olxun kan idrar ve dışkı için.sorun söyleyim kızlar
Ah kızlar yazılarınızı okuyunca ben ne zaman doğuracağım demekten kendimi alamıyorum, üstelik benimki normal seyirde.doğuracak olanlara ve bana bol şans :)
ay boyle seyler duymaya okadar ıhtıyacım varkı bır an bıle cıkmıyor aklımdan nasıl dogum olacak ne kadar canım yanacak ne kadar surecek.bebegım saglıklıca dogacakmı....canım ben catı muaynesı oldum ve rahımde acıklık varmı dıye baktı doktorum.cok canım yandı.sımdı cuma gunu sunı sancıyla normal dogumu deneyecegız.ama dogumdan zıyade o rahımde acıklık varmı dıye gelıp bakacaklar da canım yanacak dıye odum kopuyor.acıklık 10cm olana kadar bı 5kez bakarlar heralde cok tırsıyorum.senın nasıl oldu bu deneyımımın:44::44::44:
canım yukardakı soruyu sanada sorsam???sunı sancı nasıldı hemen agrılar sancılar baslıyomu bıraz tarıf etsene.ve kac kez baktılar acıklık olup olmadıgına canın yandımı.....
canım maşallah çook güzel bir doğumun olmuş, herkese nasip olmaz böylesi..
ben de çook istedim normal olsun, 12 saate yakın suni sancı almama rağmen 1cm i geçmedi işte açılma, bizimki de şans mı desem şanssızlık mı bilemiyorum, ama normal olmadı ya hep içimde kalacakgerçi çok şükür oğlum sağ salim geldi, ben de gayet iyiyim ama o başka işte..
bizim oğlan da batıracak bizi anladık şimdiden servet düşmanlığına başladı bezleri harcaya harcaya, ama ne yapsalar insanın hoşuna gidiyor iştee
Canim dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım ben. Dogum sancısı belden baslayanbir ağrı verir. İlk bel belden kasiklara vurur ve aşağı doğru iner ağrı . Oyle sürekli olmaz ağrın. Aralıklarla girer kıvrandirir sonra gecer. Sonra tekrardan sil bastan aynı ağrılar devam eder. Ama korkma sakin bebeğini kucağına aldığın anda ne ağrı kalıyor aklında nede baska bir şey
merhabalar anneler :)) birçoğunuz doğurdunuz bi kısmınız bekliyorsunuz, Allah doğurmamış olanlarınıza yardımcı olsun bir avazda nasip etsin inşallah...
Ben de 15 gün önce doğurdumçok şükür gönlüme göre oldu doğumum normal doğumla 3 saat içinde hastaneye gittim ve doğdu şükürler olsun kızımın da sağlığı şimdi çok iyi geçen hafta sarılık oldu yoğun bakımda yattı ömrümden ömür gitti resmen... şu anda tek sıkıntımız sütüm çok az geliyor mamayla takviye yapıyoruz... daha sonra rahat bir zamanda doğum hikayemi de anlatacağım... şimdilik öpüldünüz kızlar...
merhabalar anneler :)) birçoğunuz doğurdunuz bi kısmınız bekliyorsunuz, Allah doğurmamış olanlarınıza yardımcı olsun bir avazda nasip etsin inşallah...
Ben de 15 gün önce doğurdumçok şükür gönlüme göre oldu doğumum normal doğumla 3 saat içinde hastaneye gittim ve doğdu şükürler olsun kızımın da sağlığı şimdi çok iyi geçen hafta sarılık oldu yoğun bakımda yattı ömrümden ömür gitti resmen... şu anda tek sıkıntımız sütüm çok az geliyor mamayla takviye yapıyoruz... daha sonra rahat bir zamanda doğum hikayemi de anlatacağım... şimdilik öpüldünüz kızlar...
epidural oldum kızlar.memnunum şükür.ameliyat sonuna kadar muhabbet ettik muzik dinletti hemsireler.szdece bitmeye yakın üşüdüm titredim.bir de susadım çölde gibi.4saat sonra su ve sıvı gıda verdiler.ağrı birzz başladı dayanılmayacak bişey değil.adet ağrısı gibi.tek sorun süt mercimek gibi sıkınca geliyo.ama kızım emmeyi başaramadı.mama verildi sekeri düşmesin diye.dua edin emsin beni kızlar.sondayı anestezinin ardından yaptırın.lavman kolaymış.epidural iğnesi de kolay.tavsiyem battaniye götürün odaya cıkınca titredim soğuktan.hasta bezi kocaman olxun kan idrar ve dışkı için.sorun söyleyim kızlar
Normal doğum yapacak kaç kişi varrrrrrr.....
birde yaşayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim bu doğum sancısı nasıl bişey nereleri ağrıyo insanın şimdi ben bişeyler yaşıyorum ama ne bilmiyorum mesela belim ağrıyo ama öyle dakika falan tutamam çünki hemen hemen devamlı ağrıyo aynı şekilde kasıklarımda şimdi bu ne :18:
normal doğum yapacak kaç kişi varrrrrrr.....
bende normal bekliyorum ama gelen bişey yok canım
doğum yapan anneler benim tahmini doğum tarihim yarın doluyor ben yarın doktora gideyim mi
bende pazartesı oldum doktor kanamn olur endıse etme dedı.ne kadar olursa endıse etmelıyım dedım.korkma oyle ara ara gelır dedı.zaten lavaboya gıttıkce acık koyu kahve sumuksu akıntı gelıyo.endişe etme yanı taze kan olmadıgı surecebenimde tarih seninki ile aynı bugün doktordaydık doktor bebek kanala yerleşmemiş dedi bekleyeceğim yani
birde bugün çatı muayenesi oldum ilk defa eve geldiğimde kanamam oldu kahverengi bir akıntı şeklinde daha sonra açık kırmızı küçük küçük geldi ve doktor elini çatıdan çıkardığında elinde kan vardı. çatı muayenesi olduktn sınra böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
anlattıklarının aynısı bende de var canım benımde acıklık 2cm dı bakalım yarın artmısmı oğrenecegız.umarım artmıstır dıye dua edıyorum.bızde dun sarma sardık bugunde kadayıf sardık hem bebiş zıyaretlerı hem bayram bırden cıkacak dıye umıt edıyorumBen de aynı durumdayım dakka tutamıyorum bel ağrısı sürekli var bazen aşağıya doğrı şiddetli bir batma hissi geliyor canım bile acıyor yani sonra geçiyor, bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, açıklığı olan hemen doğururken ben neden 2 cm açıklıkla bekliyorum anlamadım, ya da geçen hafta 2 cm olan açıklığım şimdi ne alemde hiç bilmiyorum devamı neden gelmedi oysa bu hafta doğururum diye çok ümitliydim resmen bayrama kalıyorum ya, şuan da kayınvalidemle oturduk sarma sarıyoruz bayram için (ben biraz kayratıyorum tabi)
allah bızlerın yardımcısı olsun :18::18::18:bende aynı durumdayım normal bekliyorum ama beklemek cok zor.:)
canım bence hiç korkma ama kendi sancılarının gelmesini bekle derim. ben suni sancı almadım eğer hiç açılman yoksa suni sancı bi işe yaramaz pek. suni sancı alanların çoğu sonunda sezeryan oluyo doğum ilerlemediği için bi de boşu boşuna doğum sancısı çekmiş oluyorsun. benim hastaneye gittiğimde hiç açılmam yoktu doğum olucağı gün çatı muaynesiyle açıklığı kontrol etti. o kontrol sırasında 3 cm açıldı :)) allahın işi iste. ondan sonrası ztn kendi sancılarımla çok hızlı ilerledi diyorum ya iki üç saat içinde doğum oldu. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah allah yardım edecektir canım. doğum sancısı kesinlikle küçümsenecek bi sancı diilmiş bunu öğrendim ne yazikkiama inan o sonunda yaşanan mutluluk herşeye deyiyo allah bir avazda kurtarsın inşallah canım
merhaba anneler bende sonunda 10 ağustos saat sabah 10da kızımı küçük meleğimi kucağıma aldım doğumum normal doğum oldu çok sancı çektim ama ilk doğumum olmasına karşın kimilerine görede kolay geçti sancı aralarında uyudum bile ama doğum sonrasında dikişlerim açıldı şuanda diktirmedim kendinin kaynamasını bekliyorum ama herşeyi unutturan bir meleğim var artık herşey onun için değer Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel bişey ya doğum hikayemi bir ara yazıcam herkese hayırlı kolay doğumlar inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?