2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğum yapacak kaç kişi varrrrrrr.....

merhaba canım bende normal doğum seyrindeyim inşallah bir sıkıntı olmadan doğum gerçekleşir. ama işte zamanı belli değil bekliyoruz anlayacağın
dün kuzenle konuşuyorum (ki kendisi deneyimli bir çocuk annesi) doğumdan bir gün önce haber ver gelmek istiyorum diyo oldu canım dedim banada biri yarın doğuracaksın derse sana haber veririm ben bilmiyorum ki nasıl söyliyim bir gün önce alla alla

maasaallh canım allah analı babalı buyutsun tebrıkler darısı bızlere(bu smiley ile butunleştım artık:)))
gecmiş olsun kuzum.yavrukusuna kavustun nıhayet rabbım bızlerı de saglıklıca kolaylıkla kavustursun.sutun en kısa zamanda gelır umarım kafay takma uzulmemen gerek.sen neler ıcecegını bılıyorsun içte bolbol sut olsun ınsallah

Canim dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım ben. Dogum sancısı belden baslayanbir ağrı verir. İlk bel belden kasiklara vurur ve aşağı doğru iner ağrı . Oyle sürekli olmaz ağrın. Aralıklarla girer kıvrandirir sonra gecer. Sonra tekrardan sil bastan aynı ağrılar devam eder. Ama korkma sakin bebeğini kucağına aldığın anda ne ağrı kalıyor aklında nede baska bir şey

Canimm hayirli olsun. Sende sonunda meleğini kucağına aldin. Rabbim anali babali sağlıklı sihhatli büyütmeyi nasip etsin.

canım bence hiç korkma ama kendi sancılarının gelmesini bekle derim. ben suni sancı almadım eğer hiç açılman yoksa suni sancı bi işe yaramaz pek. suni sancı alanların çoğu sonunda sezeryan oluyo doğum ilerlemediği için bi de boşu boşuna doğum sancısı çekmiş oluyorsun. benim hastaneye gittiğimde hiç açılmam yoktu doğum olucağı gün çatı muaynesiyle açıklığı kontrol etti. o kontrol sırasında 3 cm açıldı :)) allahın işi iste. ondan sonrası ztn kendi sancılarımla çok hızlı ilerledi diyorum ya iki üç saat içinde doğum oldu. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah allah yardım edecektir canım. doğum sancısı kesinlikle küçümsenecek bi sancı diilmiş bunu öğrendim ne yazikki ama inan o sonunda yaşanan mutluluk herşeye deyiyo allah bir avazda kurtarsın inşallah canım

boşver canım bunun üstünde durma artık bak bebeğin de sende gayet sağlıklısınız asıl önemli olanda bu başka ne istenirki ben hep hayırlısını diledim demek hayırlısı nrmal doğum yapmammış dedim sende böle düşün :) ne yaparlarsa yapsın bebişler annelerin hoşuna gidiyor. bebeğim gün içinde çok sık hapşuruyor, o hapşururken yüzümü bile çevirmiyorum onun tükürüğünü bile hissetmek hoşuma gidiyo. allah sağlıık sıhhat versin bütün yavrularımıza

sağol canım bilgi için bakalım bekleyip görücez : )gerçi daha ne kadar bekliceksem offff beklemek zorrrrrr

merhabalar anneler :)) birçoğunuz doğurdunuz bi kısmınız bekliyorsunuz, Allah doğurmamış olanlarınıza yardımcı olsun bir avazda nasip etsin inşallah...
Ben de 15 gün önce doğurdum çok şükür gönlüme göre oldu doğumum normal doğumla 3 saat içinde hastaneye gittim ve doğdu şükürler olsun kızımın da sağlığı şimdi çok iyi geçen hafta sarılık oldu yoğun bakımda yattı ömrümden ömür gitti resmen... şu anda tek sıkıntımız sütüm çok az geliyor mamayla takviye yapıyoruz... daha sonra rahat bir zamanda doğum hikayemi de anlatacağım... şimdilik öpüldünüz kızlar...

özellikle normal doğum hikayelerini merak ediyorum. malum ağustos annelerinde normal doğurabilen parmakla sayılır şekilde az :)
geçmiş olsun canım en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz

allah analı babalı buyutsun canım darısı bize geçmiş olsun bebeğin nekadarlıkken doğdu benımde yarın sezeryanla olucak buyuk ıhtımalle bebeğim 38 e yeni girdi ama dr sarılık olma rıskı olacak alınca dedı korkuyorum

Gözün aydın olsun canım ne güzel sen de kurtuldun darısı başımıza inşallah bizler hala beklemedeyiz...

Ben de aynı durumdayım dakka tutamıyorum bel ağrısı sürekli var bazen aşağıya doğrı şiddetli bir batma hissi geliyor canım bile acıyor yani sonra geçiyor, bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, açıklığı olan hemen doğururken ben neden 2 cm açıklıkla bekliyorum anlamadım, ya da geçen hafta 2 cm olan açıklığım şimdi ne alemde hiç bilmiyorum devamı neden gelmedi oysa bu hafta doğururum diye çok ümitliydim resmen bayrama kalıyorum ya, şuan da kayınvalidemle oturduk sarma sarıyoruz bayram için (ben biraz kayratıyorum tabi )

bende normal bekliyorum ama gelen bişey yok canım

doğum yapan anneler benim tahmini doğum tarihim yarın doluyor ben yarın doktora gideyim mi

benimde tarih seninki ile aynı bugün doktordaydık doktor bebek kanala yerleşmemiş dedi bekleyeceğim yani

birde bugün çatı muayenesi oldum ilk defa eve geldiğimde kanamam oldu kahverengi bir akıntı şeklinde daha sonra açık kırmızı küçük küçük geldi ve doktor elini çatıdan çıkardığında elinde kan vardı. çatı muayenesi olduktn sınra böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

merhaba anneler bende sonunda 10 ağustos saat sabah 10da kızımı küçük meleğimi kucağıma aldım doğumum normal doğum oldu çok sancı çektim ama ilk doğumum olmasına karşın kimilerine görede kolay geçti sancı aralarında uyudum bile ama doğum sonrasında dikişlerim açıldı şuanda diktirmedim kendinin kaynamasını bekliyorum ama herşeyi unutturan bir meleğim var artık herşey onun için değer Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel bişey ya doğum hikayemi bir ara yazıcam herkese hayırlı kolay doğumlar inşAllah...

bende pazartesı oldum doktor kanamn olur endıse etme dedı.ne kadar olursa endıse etmelıyım dedım.korkma oyle ara ara gelır dedı.zaten lavaboya gıttıkce acık koyu kahve sumuksu akıntı gelıyo.endişe etme yanı taze kan olmadıgı surece
anlattıklarının aynısı bende de var canım benımde acıklık 2cm dı bakalım yarın artmısmı oğrenecegız.umarım artmıstır dıye dua edıyorum.bızde dun sarma sardık bugunde kadayıf sardık hem bebiş zıyaretlerı hem bayram bırden cıkacak dıye umıt edıyorum
bende aynı durumdayım normal bekliyorum ama beklemek cok zor.:)
allah bızlerın yardımcısı olsun :18::18::18:

canım benım rısklı gebelık oldugu ıcın doktor son zamanlara bırakmak ıstemıyo oyuzden sunı verecek.yoksa bende kendı sancımı belemek ısterdımallaha sukur 2cm acılmam varmıs pazartesı gunuydu.canım cok yanmıstı muaynede ınsallah benımkıde bı 4cm olmustur senınkı gıbı.sagol cevabın ıcın cok guzel kısacık surmus ya ne guzel allah bızlere de kolay saglıklı dogumlar nasıp etsın.genetık mı acaba canım annenın falan dogumuda mı boyle olmus kıne:26::26::44::44:

Canim öncelikle hayirli olsun. Allah saglikla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Dikiş açılma sorununu bende ilk doğumumda yasamıştım . Tekrar diktirmemekle iyi yapmışsın . Biraz uzun sürüyor ama kendi kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…