2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MUFFİN cim Rabbim sağlıklı huzurlu bir ortamda analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. darısı biizm başımıza :)

selam anneler ve anne olmaya burun farkı olan arkadaslar haftaya bugün alcm bebeğimi allahım nasip ederse kemiklerim batıyo artık sanki zorlanıyorum artık biyandan da karısık duygularım var ilki genel olmuştu bu epidural anestezi olcak nası acaba dahamı çok acır falan bi sürü soru ama bebişimi göreceğim diyede çook sevinçliyim

kızlar ben hastaneye gıdıyorum nolur dualarınızı esırgemeyın cooooook ıhtıyacım var.rabbım bebegıme saglıklı ve kolay bırsekılde kavustursun.allah razı olsun sızlerden

kızlar ben hastaneye gıdıyorum nolur dualarınızı esırgemeyın cooooook ıhtıyacım var.rabbım bebegıme saglıklı ve kolay bırsekılde kavustursun.allah razı olsun sızlerden

Canım benim hiç endişelenmedi çok güzel bir dogum olur inş. Sancımı arttı suyun mu geldi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıcakla kavuşursun meleğine. Belkide şu saatlerde ilk buluşmanızı yaşıyorsunuz. Darısı biz bekleyenlerin başına

canım Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ile sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.

kızlar bende bugun 6.30 gibi lavaboya gittim hafif bir kan lekesi vardı saat 8.00 gibide nişanım geldi. bebişimde hareketli sorun yok sancılarım var . birde midem bulanıyor normalmi doktora ne zaman gideyim

tarihlerimiz aynı ama ben daha çatı muayenesi olmadım sanırım bu gidişlede olmayacağım dün kontrolüm vardı herşey yolunda suyumuzda var benim kız yerinden memnun doktorumuz sen bol bol gez bayramda daha niyeti yok gelmeye dedi ama sabırsızlanıyorum bende

kızlar bende bugun 6.30 gibi lavaboya gittim hafif bir kan lekesi vardı saat 8.00 gibide nişanım geldi. bebişimde hareketli sorun yok sancılarım var . birde midem bulanıyor normalmi doktora ne zaman gideyim

gözün aydın canımmmm .... mideni bulanması çokk çookk normal açılman oluyor

hemen doktora gitme sancıların ço ksıklaşınca git hastanede sancı çeken bir olarak söylüyorum canın daha çok acıtıyorlar

kuzummmmmm gözün aydın Allah kolay doğum nasip etsin inşallah etmiştir.

teyzoşlaaaarrrrrr
maşallah diyin banaaaaa

Eki Görüntüle 489032

oyyyyy Yaman paşa maşallah sana Allah'ım nazarlardan korusun seni

sütü az gelenler,mama takviseyini ne kadar yapıyosunuz? hergün mü,aray lamı,kaç cc koyuyosunuz. tam sütüm gelmedği için bebeğim aç kalıo ya,mama yapıorumhemen yıyıp uyuyo.. artık gelsın sutumuz

canım benim süt tam anlamıyla 4.gün geldiği için aptamil prebiyotik takviyesiyle devam ediyorduk ki hala ediyoruz demek ki hala yetmiyordoktorumuz da eğer bebek emiyor ve ağlamaya devam ediyorsa mama takviyesine devam dedi bende her yetmediğinde 60cc yapıyorum zaten içebildiğini içiyor bazen hepsini bitiriyor bazen de 30-40cc den sonra bırakıyor sütler yetene kadar devam

göbeğimiz 6.günün sonunda düştü hala her alt değişmede baticon ile siliyoruz göbeğini tam düzelene kadar mikrop kapmasın diye.
bu arada bugün 2.kontrolümüz vardı çok şükür sarılığımız geçmiş eski doğduğumuz kiloya gelmişiz doktorumuz 200gram hedeflemişti ama biz 180gram almışız olsun buna da şükür
15gün sonra d3 vitaminine başlıcaz 1 sene boyunca devam edecekmiş bu vitamin.sağlık ocağının size vermesi gerekiyor vermez ya da unutursa boşuna eczaneden almayın gidin isteyin sağlık ocağı versin vitamininizi

Kızlar bu göğüs ucu yaraları çok fenaymis ya yinede emzirmekten vazgecmiyorum sütümde yetmiyor gece saatlerce inleye inleye emzirdim doymadı 50 cc mama yedi şimdi de sancısı var kakasini yapamıyor

canımcım hayırlısı olsun bakalım.. benimde ilkkez bu sabah kalktım çamaşırım ıslanmıştı hemde epey sonra wc gittim peçete ile sildiğimde de yoğun bir beyazımsı akıntı vardı normalden epey fazla .. sonra çamaşırımı değiştirdim 5 dk geçmedi aynı şekilde ıslandı sonra peçete ile 4 5 defa sildm geçti..
kalktım bişeyler atıştırdım kızımın hareketlerini dinledim herşey yolunda.. sonra yattım yine 1 2 saat uyudum ara ara altımı kontrol ettim ıslak değildi sonra bir an altımda ıslaklık yine hissettm yine benim engelleyemediğim bir ıslaklık oldu. ama su gelmesi gibi de değil yani çok çok değil ama ilkkez böyle fazla oluyor.. o yattım dediğim arada benmde midem bir hoş oldu ama ağrım yoktu... şimdi ise karnımın alt kısmında ağrım var sancı gibi değil ama. TECRÜBESİ OLANLAR BANA BİRŞEY SÖYLERSE SEVİNİRİM. AKŞAM ÜZERİ 5 TE DOKTOR RANDEVUM OLDUĞU İÇİN VE BEBEĞİMİN HAREKETLERİ NORMAL OLDUĞU İÇİN PANİK YAPMIYORUM DOKTORUDA BU NEDENLE ARAMADIM AÇIKÇASI..

topikdede diğer arkadaş lardada olmuştu bazılarında yoğun akıntı oldu sonra doğum yaptılar
bende çok aşırı damla damla akıntım vardı 3 gün sonra doğum yaptım

topikdede diğer arkadaş lardada olmuştu bazılarında yoğun akıntı oldu sonra doğum yaptılar
bende çok aşırı damla damla akıntım vardı 3 gün sonra doğum yaptım

hadi hayırlısı olsun valla yapayım artık hayırlısı ile sağlıkla :) bekliyorum çünkü.. Ama bayramdan ya önce olsa yada sonra çok daha mutlu olurdum :) doktor arama derdim olmas. Hadi hayırlısı bakalım..

doktor kontrolün varsa açılmana felan neden olur zaten açılman felan varmı :) inşallah hayırlısı olur çok bekleyince günnnde geliyorlarrrrrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…