2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar , sona yaklaştıkça günler geçmiyor ne zaman doğurcam stresi de başka bişimiş..

buarada çatı muayenesi bend oldum kahve rengi bi akıntım oldu peki o nişanmı onceden gelmiş oldu yoksa nişan farklı mı

:26::26:

selam bende dun dr gittim suyundA azalma olmuş dediler. cuma yani yarın tekrar bakacak belki cumaya bile alırız dediler. bakalım yarın nolcak korkuyorum yaaa

Bu bekleme duygusunu bir de hamileliğimi ilk öğreneceğim zaman yaşamıştım, birkaç kez test tekrarlamıştım çıkmamıştı ama adette olmamıştım ha şimdi ha yarın kesinleşir diye beklerken heyecandan hiçbirşey yapamıyordum, al şimdi de aynısı suyum yada nişanım ne zaman gelecek diye bekliyorum, hayırlısı olsun da geç olsun güç olmasın inşallah

çatı muayenesinden sonra dr.bana da lekelenme olabilir demişti hafif bir kahverengilik görmüştüm canım ben de, devam etmiyor zaten sonra kesiliyor yine de takip et sen kendini ama endişelenme normal bir durummuş...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizin yavrularını sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin seninki ne kadar sürede kaynamıştı hatırlıyomusun

ben cts oldum cnm tam 1 gun surdu sonra kanama geçti dr da kanama olur demişti .. aynen ya cok sıkıntılı hoş daha erken 38+1 deyim bugun ama uykusuzluk , ağrılar , merak , bebeği görme isteği .. ne bilim doğurasım var işte

valla hi süper durumdayız bayramda olsun istiyodum bebikim ama zannetmem.sen yine açıklığını biliyosun bende oda yok onu bile bilmiyorum

benim çatı muayenemde olmadı canım ama doktor olabilir demişti açıklık var mı canım

Canim sen emzirmiyomusun?
Benim kızımda cok zorlandı göğsümün ucu fazla yoktu çünkü plastik uç kullanıyorum cok rahat emiyo

kızlarrr biz geldik hastaneden..pespembe mavi gözlü bi oğluşumuz oldu.çok şükür korktuğumuz kadar küçük gelmedi.bi sıkıntımız da yokk..yatıyoruz kuzumla..

selam anne olanlaar ve bekleyenlerr dogurdum demeyi isterdim ama beklemedeyim bugun son kontrolumuz vardıı çarsamba gunu 6.30da kızımla kavuşacazz darısı benden sonra kavuşacaklaraa

selam anne olanlaar ve bekleyenlerr dogurdum demeyi isterdim ama beklemedeyim bugun son kontrolumuz vardıı çarsamba gunu 6.30da kızımla kavuşacazz darısı benden sonra kavuşacaklaraa

amin cnm Allah analı babalı buyutsun inş
darısı basımıza

Gecmiş olsun canım bak sorular sorular derken olduda bitti maşallah :) Prensesine saglıklı hayırlı ömürler diliyorum
Süt için hastaneden geldigim 2gun dikkat ettim yememe sonra ac gibi dolastım su zor içiyorum tek basıma oldugumdan sezeryanda gercekten biraz gec geliyor sen ugras 4.gun sonuna geldi benim yemeyi bilmem ama gercekten duş cok iyi geliyor surekli dusa giremezsin fırsat bulup ama git musluga masaj yap ılık su ile surekli surekli

teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizin yavrularını sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin seninki ne kadar sürede kaynamıştı hatırlıyomusun

45 gün sürmüştü . Ama bana ikinci dikiş yapılmıştı ve oda atmıştı . Cok rezil bir durumdaydım anlayacagin. Belki ikinci dikiş atılmasa daha cabuk kaynardi. Ben SSK hastanesinde asistanların kurbanı olmuştum . Günde iki defa birkac kremle pansuman yapmıştım . Ama sukur kaynadı.

canım sezaryene mi karar verdınız yoksa benım gıbı sunı sancıyla normal dogummu denemeyı dusunuyosunuz merak ettım

canım sezaryene mi karar verdınız yoksa benım gıbı sunı sancıyla normal dogummu denemeyı dusunuyosunuz merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…