Selam kızlar , sona yaklaştıkça günler geçmiyor ne zaman doğurcam stresi de başka bişimiş..
buarada çatı muayenesi bend oldum kahve rengi bi akıntım oldu peki o nişanmı onceden gelmiş oldu yoksa nişan farklı mı
:26::26:
Canim öncelikle hayirli olsun. Allah saglikla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Dikiş açılma sorununu bende ilk doğumumda yasamıştım . Tekrar diktirmemekle iyi yapmışsın . Biraz uzun sürüyor ama kendi kaynıyor
Bu bekleme duygusunu bir de hamileliğimi ilk öğreneceğim zaman yaşamıştım, birkaç kez test tekrarlamıştım çıkmamıştı ama adette olmamıştım ha şimdi ha yarın kesinleşir diye beklerken heyecandan hiçbirşey yapamıyordum, al şimdi de aynısı suyum yada nişanım ne zaman gelecek diye bekliyorum, hayırlısı olsun da geç olsun güç olmasın inşallah
çatı muayenesinden sonra dr.bana da lekelenme olabilir demişti hafif bir kahverengilik görmüştüm canım ben de, devam etmiyor zaten sonra kesiliyor yine de takip et sen kendini ama endişelenme normal bir durummuş...
Ben de aynı durumdayım dakka tutamıyorum bel ağrısı sürekli var bazen aşağıya doğrı şiddetli bir batma hissi geliyor canım bile acıyor yani sonra geçiyor, bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, açıklığı olan hemen doğururken ben neden 2 cm açıklıkla bekliyorum anlamadım, ya da geçen hafta 2 cm olan açıklığım şimdi ne alemde hiç bilmiyorum devamı neden gelmedi oysa bu hafta doğururum diye çok ümitliydim resmen bayrama kalıyorum ya, şuan da kayınvalidemle oturduk sarma sarıyoruz bayram için (ben biraz kayratıyorum tabi)
benimde tarih seninki ile aynı bugün doktordaydık doktor bebek kanala yerleşmemiş dedi bekleyeceğim yani
birde bugün çatı muayenesi oldum ilk defa eve geldiğimde kanamam oldu kahverengi bir akıntı şeklinde daha sonra açık kırmızı küçük küçük geldi ve doktor elini çatıdan çıkardığında elinde kan vardı. çatı muayenesi olduktn sınra böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
minnoşuma dün sahurdan sonra mama yapmıştım,tam doumadı diye.. ondanmııdr bilmem kakasını hiç yapamadı ve hep huzursuz uyanıkken,şimdi biraz biraz kaka yapıo. ben mama vermiycem bıdaha ya onu ole görmye dayanamıorum(
Allah hepinize hayrlı doğumlar nasip etsn inş bende haziranda n.doğum yaptım şimdi bebişim karşımda uyuyor darısı sizlere olsun
Allah hepinize hayrlı doğumlar nasip etsn inş bende haziranda n.doğum yaptım şimdi bebişim karşımda uyuyor darısı sizlere olsun
kızlarrr biz geldik hastaneden..pespembe mavi gözlü bi oğluşumuz oldu.çok şükür korktuğumuz kadar küçük gelmedi.bi sıkıntımız da yokk..yatıyoruz kuzumla..
selam anne olanlaar ve bekleyenlerrdogurdum demeyi isterdim ama beklemedeyim bugun son kontrolumuz vardıı çarsamba gunu 6.30da kızımla kavuşacazz darısı benden sonra kavuşacaklaraa
epidural oldum kızlar.memnunum şükür.ameliyat sonuna kadar muhabbet ettik muzik dinletti hemsireler.szdece bitmeye yakın üşüdüm titredim.bir de susadım çölde gibi.4saat sonra su ve sıvı gıda verdiler.ağrı birzz başladı dayanılmayacak bişey değil.adet ağrısı gibi.tek sorun süt mercimek gibi sıkınca geliyo.ama kızım emmeyi başaramadı.mama verildi sekeri düşmesin diye.dua edin emsin beni kızlar.sondayı anestezinin ardından yaptırın.lavman kolaymış.epidural iğnesi de kolay.tavsiyem battaniye götürün odaya cıkınca titredim soğuktan.hasta bezi kocaman olxun kan idrar ve dışkı için.sorun söyleyim kızlar
teşekkür ederim canım Allah razı olsun cümlemizin yavrularını sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin seninki ne kadar sürede kaynamıştı hatırlıyomusun
kızlarrr biz geldik hastaneden..pespembe mavi gözlü bi oğluşumuz oldu.çok şükür korktuğumuz kadar küçük gelmedi.bi sıkıntımız da yokk..yatıyoruz kuzumla..
selam anne olanlaar ve bekleyenlerrdogurdum demeyi isterdim ama beklemedeyim bugun son kontrolumuz vardıı çarsamba gunu 6.30da kızımla kavuşacazz darısı benden sonra kavuşacaklaraa
ay adaşız seninle hayırlısı ile bende kurtulurum bebeğimde sağlıkla karşımda uyuyor olur inş. canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?