- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
ay boyle seyler duymaya okadar ıhtıyacım varkı bır an bıle cıkmıyor aklımdan nasıl dogum olacak ne kadar canım yanacak ne kadar surecek.bebegım saglıklıca dogacakmı....canım ben catı muaynesı oldum ve rahımde acıklık varmı dıye baktı doktorum.cok canım yandı.sımdı cuma gunu sunı sancıyla normal dogumu deneyecegız.ama dogumdan zıyade o rahımde acıklık varmı dıye gelıp bakacaklar da canım yanacak dıye odum kopuyor.acıklık 10cm olana kadar bı 5kez bakarlar heralde cok tırsıyorum.senın nasıl oldu bu deneyımımın:44::44::44:merhaba güzel anneler ve anne adayları. bizimde bugün 13. günümüz oldu kızımla. artık yavaş yavaş birbirimize alışmaya başladık. evlat meğerse ne tatlı şeymiş insanın içi gidiyor bakarken. allah bütün isteyenlere versin inşallah. kızlar eğer bir engeliniz yoksa mutlaka normal doğum yapın o kadar rahat ki ertesi gün ayağa kalkıp herşeyimi yapabildim. herkesin saatlerce sürcek diye bişiy yok benim üç saat içinde hiç açılma yokken 10 cm açıldı allah yardım eder bol bol dua edin yeterki. gelelim süte:) hamileyken hiç sütüm akmadı benim bu yüzden çok endişeliydim doğumdan sonra gelirmi diye. ilk gün çok az ağız sütü denen sarı sütüm geldi ama gerisi yoktu. anca 3. gün çoğaldı ama bir çoğaldı bütün göğüslerimden aktı durduramadım. size tavsiyem bol bol sıvı tüketin bir de ılık duşa girin çok faydası oluyo. göğüslerinizi ılık suyla yıkayın bir yandan da hafif masaj yapın. inşallah hepimizin bol bol sütü olur ve yavrularımıza yarar.
canım yukardakı soruyu sanada sorsam???sunı sancı nasıldı hemen agrılar sancılar baslıyomu bıraz tarıf etsene.ve kac kez baktılar acıklık olup olmadıgına canın yandımı.....canım maşallah çook güzel bir doğumun olmuş, herkese nasip olmaz böylesi..
ben de çook istedim normal olsun, 12 saate yakın suni sancı almama rağmen 1cm i geçmedi işte açılma, bizimki de şans mı desem şanssızlık mı bilemiyorum, ama normal olmadı ya hep içimde kalacakgerçi çok şükür oğlum sağ salim geldi, ben de gayet iyiyim ama o başka işte..
bizim oğlan da batıracak bizi anladık şimdiden servet düşmanlığına başladı bezleri harcaya harcaya, ama ne yapsalar insanın hoşuna gidiyor iştee
ay boyle seyler duymaya okadar ıhtıyacım varkı bır an bıle cıkmıyor aklımdan nasıl dogum olacak ne kadar canım yanacak ne kadar surecek.bebegım saglıklıca dogacakmı....canım ben catı muaynesı oldum ve rahımde acıklık varmı dıye baktı doktorum.cok canım yandı.sımdı cuma gunu sunı sancıyla normal dogumu deneyecegız.ama dogumdan zıyade o rahımde acıklık varmı dıye gelıp bakacaklar da canım yanacak dıye odum kopuyor.acıklık 10cm olana kadar bı 5kez bakarlar heralde cok tırsıyorum.senın nasıl oldu bu deneyımımın:44::44::44:
canım yukardakı soruyu sanada sorsam???sunı sancı nasıldı hemen agrılar sancılar baslıyomu bıraz tarıf etsene.ve kac kez baktılar acıklık olup olmadıgına canın yandımı.....
selam kızlarr
doktordan geldik, maşallah herşey yolunda, oğlum 3880 gr olmuş, 1 haftada 310 gr almış, dr.umuz mamaya gerek yok anne sütün gayet yeterli gelişimi ve kilo alımı çok iyi dedi
yine de içim rahat değil ben arada mama veririm gibi geliyor bana
bugün 16 günlük olduk ve d vitaminine başladık, büyüyoruz yahuuuuuuu
merhaba kızlar bebeklerınızı güzel günlrde saglıcakla büyütün ınşallahbenim kanamam 33 gün sürmüştü ayrıca ardında cok gecmeden regl olmustm:26:herkesde degısır emınım 40 gün sürende olabılıo ayrıca emzirdiği sürece regl olmayanda..yanı kişiye göre değişiyor yani
kızlar en son pazartesi günü kontrole gittiğimi yazmıştım.Perşembe günü sezryanım olacaktı.Ama eve geldikten 1 saat kadar sonra suyum geldi hemde nasıl hemen doktoru aradım hemen gel dedi.Doğum başlamış.Biz tekrar hastane yolunu tutuk.Kontrolde baktıkki başı daha kanala girmemiş ve çok yukarıda o yüzden sezeryana alıcaz dediazartesi akşamı 13 Ağustos günü saat 22.28 de oğlum epudural sezeryanla dünyaya geldi.3880 gr ve 51 cm boyunda
İnanılmaz güzel bir doğum geçirdim.Doğum hikayemi paylaşıcam sonra.Buün de hastaneden çıktık vimize geldik.Bizden haberler şimdilik bu kadar.Doğurmayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum..
cnm gerçekten faydası oluyosa ne kadar olursa olsun alırım yaa..n ettten araştırdım da medicalmarket diye bi sitede buldum kuıtunun içierisinde 2 tane medela meme ucu aplikatörü varmış.fiyatıda 35 tl...sen bundan bahswediyorsun dimi ???? eğer oysa hemen sipariş vereyim dayancak gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?