2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay boyle seyler duymaya okadar ıhtıyacım varkı bır an bıle cıkmıyor aklımdan nasıl dogum olacak ne kadar canım yanacak ne kadar surecek.bebegım saglıklıca dogacakmı....canım ben catı muaynesı oldum ve rahımde acıklık varmı dıye baktı doktorum.cok canım yandı.sımdı cuma gunu sunı sancıyla normal dogumu deneyecegız.ama dogumdan zıyade o rahımde acıklık varmı dıye gelıp bakacaklar da canım yanacak dıye odum kopuyor.acıklık 10cm olana kadar bı 5kez bakarlar heralde cok tırsıyorum.senın nasıl oldu bu deneyımımın:44::44::44:
canım yukardakı soruyu sanada sorsam???sunı sancı nasıldı hemen agrılar sancılar baslıyomu bıraz tarıf etsene.ve kac kez baktılar acıklık olup olmadıgına canın yandımı.....

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, hiç canını sıkma öyle ya da böyle geçip gidiyor işte..
ben hastaneye gider gitmez hemen bir muayene etti dr.um, açıklık 1 cm, hemen suni sancı dedi..

lavman yapıldı peşine serum takıldı, sancı için ilaç var serumda, önce belli bir süre dakikada 4 damla, sonra 8 damla, sonra 12 damla öyle öyle arttıra arttıra veriyorlar, bu arada son ana kadar toplam 4 kere baktı dr.um, artık son saatlerde sancım baya arttı, özellikle yürürken her 3 dakikada bir şiddetli sancım başladı, belki vaktim olsa açılmam olurdu ama 12 saati bulduğu için su kaybım, tehlikeye girdi artık

10 yil aradan sonra yeniden... Evimiz mis gibi bebek kokuyor. Bertugumuzu aldik geldik saglikla Allaha binlerce sukur. 10 sene once iki kisilik carpmaya baslayan yuregim artik 3 kisilik carpiyor. Dogum spinal sezaryendi, cok rahatti cok sukur 3 saat sonra ayaga kaldirdilar su anda gazdan oturu biraz problem var gazimi cikartmama ragmen gaz sancilar var biraz ama gececek insallah. Oglum da iyi sukur. Daha ayrintili bilgisayarin basina oturunca yazarim .herkese selamlar sevgiler

ya senin bu yazını gördükçe hamilelikteki ''bugün doktora gittik 15 cm olmuşuz,150 gr olmuşuz'' mesajlarımız geldi aklıma bugünleri görecekmiydik ya

Bugün sancılar ilk defa zorladı beni kısa aralıklarla bastırınca evde ki herkes heyecan yaptı ama iftara yakın düzeldim yine şuan da iyiyim ama gece tekrarlar mı bilmiyorum, cuma kontrolümüz var o zamana kadar beklese bari dr.um izinden o gün dönüyor, çocuğum karnıma sığmıyor gibi hissediyorum artık doğsa da o da ben de rahatlasak :)

Bugün sancılar ilk defa zorladı beni kısa aralıklarla bastırınca evde ki herkes heyecan yaptı ama iftara yakın düzeldim yine şuan da iyiyim ama gece tekrarlar mı bilmiyorum, cuma kontrolümüz var o zamana kadar beklese bari dr.um izinden o gün dönüyor, çocuğum karnıma sığmıyor gibi hissediyorum artık doğsa da o da ben de rahatlasak :)

Bebeğinizin kafatası henüz tam olarak katı, sert değildir. Birbirinden ayrık ve birbirini iten, geniş beş kemik plakasından oluşmuştur. Bebeğiniz, rahminizde geçirdiği son haftalarda, hayati önem taşıyan madeleri, kanınızdan, plasentadan ve amniyotik sıvıdan almaya devam ediyor. Aldığı antikorlar, hastalıklara karşı bebeğinize bağışıklık sağlayacaktır. Bu noktada bazı bebeklerin boyu 36-38 cm. ve ağırlığı 3,400 gr olabilir.

Bazı bebeklerin ise boyu 55 cm kilosu 3,5 olabilir. :)

Son düzenleme:

Hay maşallah, 9 ay kanamasız yaşama alışınca 40 gun ortalama çok geldı yaaaa (

kızlar en son pazartesi günü kontrole gittiğimi yazmıştım.Perşembe günü sezryanım olacaktı.Ama eve geldikten 1 saat kadar sonra suyum geldi hemde nasıl hemen doktoru aradım hemen gel dedi.Doğum başlamış.Biz tekrar hastane yolunu tutuk.Kontrolde baktıkki başı daha kanala girmemiş ve çok yukarıda o yüzden sezeryana alıcaz dediazartesi akşamı 13 Ağustos günü saat 22.28 de oğlum epudural sezeryanla dünyaya geldi.3880 gr ve 51 cm boyunda
İnanılmaz güzel bir doğum geçirdim.Doğum hikayemi paylaşıcam sonra.Buün de hastaneden çıktık vimize geldik.Bizden haberler şimdilik bu kadar.Doğurmayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum..

minnoşuma dün sahurdan sonra mama yapmıştım,tam doumadı diye.. ondanmııdr bilmem kakasını hiç yapamadı ve hep huzursuz uyanıkken,şimdi biraz biraz kaka yapıo. ben mama vermiycem bıdaha ya onu ole görmye dayanamıorum(

Maşallah tosuncuk olmuş :) heyecanla hikayeni bekliyoruz canım, bebeğinizde ilk haftanız nasıl gecti ya da geçiyor ayrıntılı tüm annelerimizden bekliyoruz açıkcası tecrübelerinizi ve ufak tecrubesizliklerinizi bizimle paylaşın ki bize yol göstersin. Bunun icin ayrı bir topik bile açılabilir aslında.hepinize kolaylıklar diliyorum :)

epidural oldum kızlar.memnunum şükür.ameliyat sonuna kadar muhabbet ettik muzik dinletti hemsireler.szdece bitmeye yakın üşüdüm titredim.bir de susadım çölde gibi.4saat sonra su ve sıvı gıda verdiler.ağrı birzz başladı dayanılmayacak bişey değil.adet ağrısı gibi.tek sorun süt mercimek gibi sıkınca geliyo.ama kızım emmeyi başaramadı.mama verildi sekeri düşmesin diye.dua edin emsin beni kızlar.sondayı anestezinin ardından yaptırın.lavman kolaymış.epidural iğnesi de kolay.tavsiyem battaniye götürün odaya cıkınca titredim soğuktan.hasta bezi kocaman olxun kan idrar ve dışkı için.sorun söyleyim kızlar

Ah kızlar yazılarınızı okuyunca ben ne zaman doğuracağım demekten kendimi alamıyorum, üstelik benimki normal seyirde.doğuracak olanlara ve bana bol şans :)

merhaba kızlar bugün 40+2 olduk dün doktor sancı yok 3 günde bir gel dedi nst fln bakıcakmış benim dün akşamdan beri garip bi ağrım var belim kasıklarım ağrıyo bu şimdi doğum sancısımı anlamadım ne nişan ne de su fln yok : ((( haraket etmek bile çok zorluyo kısacası kötüyümmmmm : ( ama minik kızım çok iyiymiş tam 3700 gram tombik olucak bende doğunca daha çok ısırırım

birde yaşayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim bu doğum sancısı nasıl bişey nereleri ağrıyo insanın şimdi ben bişeyler yaşıyorum ama ne bilmiyorum mesela belim ağrıyo ama öyle dakika falan tutamam çünki hemen hemen devamlı ağrıyo aynı şekilde kasıklarımda şimdi bu ne :18:

hepinizin doğum zamanı gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş
Allah kolaylık versin tatlışkolarımmmmmmmmmmmm
Rabbim kurtarsın inşallahhhhhhhhh
güzellleerrrrrrrrrrrrrrrrr
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın taze annişlerr....
çocuk iki ama deneyim 0 insan gerçekten çocuklarla büyüyor ve öğreniyor.benim bu taze keçi bi susmayı öğrenemicek görgüsüz kaynana gibi sürekli eh eh , eh eh bazen delircek gibi oluyorum. birde gece homurdanması başladı şimdi uyuduktan sonra bırbırbır çenesi açılıyo. büyüğümde uykusunda konuşan cinsi anlıycanız ne gece ne gündüz kafa dinlemek var. bi tane huyları bana çekmezki zaten ikiside aynı babaları.

evet canım o. zaten farketmişsindir görüntü bile farklı. yapısıda öle piyasadakilerin heryeri yumuşak bunların göğsü saran yeri yumuşak uç bölümleri daha sert böylece bebişin ısırma vs. yoluyla yapabileceği tahribatı en aza indiriyor. ayrıca diğerlerindeki gibi uç yarıda kalmıyor neredeyse delikli kısma dayanıyor böylece süt ziyan olmuyor.yanlız aklında olsun göğse uygunluğa göre üç boyu var " S , L, M " kendi sitesininden bakabilirsin çapa göre sipariş ver. bende işe yaradı inş. sende de yarar Allah yardımın olsun biliyorum çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…