doktor kontrolün varsa açılmana felan neden olur zaten açılman felan varmı :) inşallah hayırlısı olur çok bekleyince günnnde geliyorlarrrrrrr :))
sezeyanımın 3.günü bugün daha önce sezeryan olan arkadaşlara soruyorum bu dikiş ağrıları oturup kalkarken acı çekmeler ne zaman geçiyor ?
merhaba arkadaşlar ben gülsünün kız kardeşiyim ablam doğum yaptı saat 11 civarlarında
pipicanda ablamda iyilermiş şükür
teyzeeee olduuum yehooooooo
normal doğum olmuş bu arada ,henüz bu kadar bilgi alabildim inşallah bi aksilik olmazsa yarın çıkacaklar
dualarınız için teşekkürler,allah razı olsun hepinizdendarısı olmayanlara ve doğmuna gün sayanlara olsun inşallahhh
gelişmeleri aktarırım
sezeyanımın 3.günü bugün daha önce sezeryan olan arkadaşlara soruyorum bu dikiş ağrıları oturup kalkarken acı çekmeler ne zaman geçiyor ?
Ahh canım benimde sezeryan olan herkese sordugum soru buydu ısrarla. Yataktan ne zaman kendim desteksiz sorunsuz kalkacam bu acılar ne zaman gececek diye. Persembe sabah oldu pazartesi evde tek başıma kalabildim çok şükür 5.gün iyiydim yani tabi agrı sızı oluyor ama tek basıma idare edebilecek kadar toparlanmıştım.
kızlar oturup kalkarken ufak tefek ağrılar olacak mutlaka birkaç gün daha, ama inanın ne kadar çok hareket eder kendinizi yatağa bırakmazsanız okadar çabuk iyileşirsiniz..
ben ameliyattan tam 1 hafta sonra bandajım açılana kadar biraz da tedirginlikten daha yavaş hareket ediyordum ve tabiki ağrım oluyordu, 3-4 gün boyunca günde 4 parol içtim sonra kesildi ağrılarım, bandajım çıkınca daha da iyi hissettim, bugün 18. günüm ve hiç sezaryen olmamış gibiyim, ufacık bir rahatsızlığım bile yok neredeyse 1 haftadır böyle
Ben agrı kesicileri dogru durust kullanamadım bile hastaneden cıkınca iki gun dikkat ettim sadece sonra dediğin gibi ayaklandım iyice yattıkca kotu olacam diye psikolojik olarak hiç kalkamıyacak gibi hissediyordum cunku :) Dün akşamdan bu yana rahmimde feci bi agrı oluyor acaba rahmin toparlanma sureci mi oluyor bu?
evet canım benim dr.um karnımdan başlayan ve dediğin gibi rahimde hissettiğim ağrıların rahmin toparlanmasından kaynaklandığını söyledi, özellikle emzirme sırasında ve sonrasında daha fazla oluyor çünkü emzirme rahmin büzülmesine sebep oluyormuş, doğumdan sonra mide hizasına inen rahmim doğumdan bir hafta sonra kontrolde göbek altına inmişti, 40ın çıkınca tamamen yerini alır toparlanmış olur dedi dr.um
İyiki kesik kesik oluyor yoksa bayagı etkili agrılar tam dikişlerden kurtuldum agrısı kalmadı pek diyordum bide bu cıktı bakalım hayırlısı elbet buda gecer :)
aman olsun olsun bunlar iyi ağrılar, normale dönüyoruz demekki
Bende oyle diyorum buda iyi birsey tabi:)
Ben birde sutum yetiyormu bebege anlamıyorum kontrolde de sıpa agladı tartılamadı yetmezse aglar gogusten alınca galiba demi sesi cıkmıyor doyuyor mu yoksa yoruluyorda mı ses cıkarmıyor ki agzıda pek kucuk uzun uzun ememiyor hiç 5 dakika 5 dakika emiyor
canım ben de bebek doktoruna doyup doymadığını nasıl anlıycam diye sordum, eğer emdikten sonra huzurluysa ve güzel uyuyorsa doyuyordur, doymayan bebek durmaz hem durmadan ağlar hem de çok huzursuz olur dedi, ayrıca benm oğlumda çok ender uzun uzun emiyor çünkü 10dk da uyuyup kalıyor mememde, uyandıramıyorum da, ben de bırakıyorum nasılsa acıkınca gene uyanıp emiyor
Slm kızlar, bu defa 2 kişi geldik, yeni bebişlerde gelmiş ne güzel.
Oğlum biraz sarılık oldu, şimdi sık sık emziriyorum, bende kanama hala devam ediyor ve göğüslerim acıyor emzirirken.
Sizde durumlar nasıl?
Bazılarıda kirli bezinden takip edecen diyor ama kim takip edebiliyor bezi emzirmeyi artık hersey birbirine karıstı gece gunduz en son ne zaman çiş yaptı hangi gogsu emdi kac dakika emdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?