2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim kizim emzik tutmuyo ya farkli 5 tane emzik aldim tutmuyo
Tutmasi icin bir onerisi plan varmi?

cnm gözün aydın hayırlı o lsun bebişin

doktorlar kesinlikle önermiyor emziği ama iki bıcır annesi olarak kesinlikle tavsiye ediyorum emzik kurtarıcı çünkü yoksa benim gibi bütün gün çanta misali göğüsler fora gezersin
Kizlar benim kizim emzik tutmuyo ya farkli 5 tane emzik aldim tutmuyo
Tutmasi icin bir onerisi plan varmi?

bulursan bende istiyorum o metodu ağzına yapıştırmayı bile düşünüyorum artık şöyle bantla falan bir emmeye başladımı 5-6 saat ayrılmak istemiyo çıldırıcam doymakta değil kerata çekip çekip tükürüyo heryerimiz süt oluyo

bu arada kızlar bol sütün kesin formülünü buldum. humanadan milupaya tüm stil tea leri denedim, maltıda denedim ama en bol sütü yapan şey hiç katkısız bir şey çıktı üstelik zayıflatma özelliği var ve tamamen doğal. merak ettiniz demi bilinen en eski yöntem BOZA şaka yapmıyorum sadece günde iki su bardağı ve önce emzirin sonra kalanı sağıp dolaba atın iki gündür 500 cc kenarda süt birikti emdikleri ve gece bi ara beni uyandırmayıp eşimin verdikleri hariç.

aynen canım izlemekten asla sıkılmıyorum.
o gazını çıkarırken bile mutlu oluyorum.
başka iş yapmam gerekiyorsa bırakıyorsam onu odada yüreğim orda kalıyor...
anaaaaam şair gibi oldum beeee

canım çokk güzel bir duygu allahıma şükürler olsun.evlat kokusu cennet kokusuymuş.koklamaya kıyamam benim minik manolllyammm...ay ben kızımı bırakamam minik meleğim sederkcim ya.bekleyen arkadaşlarımıza allah sabır ve kolay doğum versin.bir göbeği düşsün( %70 alkol 2-3 günde kuruttu dr söyledi işe yaradı.)bir de tam sütüm gelsin en büyük dileğim o.kızım emmek istiyor ağzını açıyor ee süt gelmeyince sinirleniyor.zor sakinleşiyor.göğsüme sık sık z.yağı sürüyorum.kızımın popişine de.dr a sordum sürebilirsin dedi.haftaya topuk kanımızı aldıracağız.allahım meleğim ağlamaz işallah.senin hanzade sultan verdi mi kanı?kan grubu belli mi?

canım ben 1 hafta sonra kullanabilmiştm.tabi dr un dikişlerini kontrol etsin ondan sonra

canım 2. gün akşamı kullandım ve dikilmemde yararı sayılamaz derecede fazla oldu.şerit korse aldım cırtlı .kilot gibi değil her bedene uyar.medikalden aldım.önceden 2 kişi kaldırıyordu şimdi kendim rahatça kalkıyorum hatta eğiliyorum bacaklarımı açarak.sıkınca gevşetiyorumçkarın toplamasından ziyade dikişe destek.hapşurup öksürüken faydalı.öneriyorum dr um söylediyse bir bildiği var.

kızlar bende bugun 6.30 gibi lavaboya gittim hafif bir kan lekesi vardı saat 8.00 gibide nişanım geldi. bebişimde hareketli sorun yok sancılarım var . birde midem bulanıyor normalmi doktora ne zaman gideyim

cnm naptın doğum yaptınmı
senın normalmı olcaktı doğumun hayırlı hbrını alalım inş.

topuk kanında sağlık ocağını inlettık sesımızle o ağlar ben ağlarım
2 gün öncede sarılığı için tahlıl kanı verdık çok şükür çıkmadı

canım umarım doğumun kolay geçmiştir.allah sağlıklı bebeiş ve doğum versin.meleklerimizi beraber büyütelim
Canimm hayirli olsun. Sende sonunda meleğini kucağına aldin. Rabbim anali babali sağlıklı sihhatli büyütmeyi nasip etsin.
MUFFİN cim Rabbim sağlıklı huzurlu bir ortamda analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. darısı biizm başımıza :)

ah güzel arkadaşlarım çok sağolun hastanede telden cvp yazmaya çalıştım tel.de sıkıntı oldu.sabırsızlandım eve gelip yazışmak için.allah hepsini sağlık-huzur ve güzellikler büyütmemizi nasip etsin.karşısına iyi insanlar çıksın.mis kokulular mis.allah isteyen herkese versin.tarif edilemez bir duyguymuş.kollarım koptu dün uyuttum yatağına bırakmak gelmedi izledim dakikalarca.melek bunlar kızlar melek.

Son düzenleme:
Gözün aydın olsun canım ne güzel sen de kurtuldun darısı başımıza inşallah bizler hala beklemedeyiz...

canım merak etme hayırlısıyla senin bebişin de dünyaya gözlerini açıp o minnak gözlerle annesine bakacak.benimki inceliyor beni tanımaya çalışıyor.bakıyo zeytin gözlüm göz gözeyiz bırakmak istemiyorum yatağına ama bu kez de kucağa alışır diye korkuyorum

kızlar 2 gündür kızımın pipisinden beyaz mum renginde bir akıntı geliyor.çocuk dr na sormayı unuttuk telaştan.ne olabilir?sizlerin bebişlerinde de oldu mu?altını açtığımızda arada oluyor .lastik gibi uzuyor ne bu lütfen cevap yazın annişler

kızlarrr biz geldik hastaneden..pespembe mavi gözlü bi oğluşumuz oldu.çok şükür korktuğumuz kadar küçük gelmedi.bi sıkıntımız da yokk..yatıyoruz kuzumla..
gözün aydın canm allah hepimizi sağlıkla kurtarıyor ve kavuşturuyor.şükürler olsun.
torbanın içine el yakmayacak kadar sıcak su koydum ve havlu ıslatıp da koyuyorum.bir de hastanede 2 gün boyunca kırmızı birşey verdiler lohusa şerbeti sanırım.süt gelsin diye veriyorlarmış hastalara.evde kendi yaptığım vişne suyunu içtim bugün emdikçe kızım geliyor damlalar artıyor.ama tam doymadığı için mecbur mama takviyesi.çocuk dr u önce emzir ardından gelmezse mama ver dedi.hurma da yiyorum.

bir de kızlar doğum sonrası dr larınız hangi ilaçları verdi?benim dr um majezik-gynoferon(folik+demir hapı)-antibiyotik verdi.kabızlık yapmasın diye folik demir ilacına başlamadım

Canim kizina kavusmussun rabim saglik ve huzurla buyutmeyi nasip etsin
Canim o akinti benim minakimdada vardi normalmis korkma

canım genelde narkoz bebeğe geçiyormuş toparlanman zor ve uzun süreli oluyormuş diye biliyorum.kesin ve kesinlikle işinin ehliyse anestezi dr unla görüş ve epidural ol.anlatılamaz bir rahatlık.allahıma şükür tedirgin giden ben makyajı yapılmış mutlu mesut geldim allahıma binlerce şükür.dr ile konuş.epidurale boşuna prenses doğum demiyorlarmış.çatı muayenesi bile olmadım düşün.hemoroidlerim artmayacak normal olsaydı hemoroidler eşantiyon olarak çoğalacaktı.epiduralde karnında adet ağrısı gibi bişey oluyor.ağrı kesici veriyorlar sonra da hap.bir de rahim düzenleyici hap verdiler ilk 2 gün.kanamam 3. gün damla damla.resmen adet gibi.korkacak bişey yok risk varsa bebeğini tehlikeye atma.organik düşünen ben ilk kez önyargımı kırdım ve epiduralle yola devam ettim.

canım benim kızımdada oldu.akıntıdan 1 gün sonrada kanaması oldu.dr sordum annenin hormonlarından dolayı normalmiş.kız bebekler adet görürmüş.

canım aslında bende epiduralden yanayım ama etraftan duyuyoruz ya, bel ağrısı, baş ağrısı kalıyor filan diye o yüzden endişeliyim biraz, aslında tam olarak uyumaktan korkuyorum ben, birde o anı yaşamak istiyorum bebeğimi herkesten önce ben görmek istiyorum... Daha önce lokal anesteziyle kıl dönmesi ameliyatı geçirmiştim doktorum o ameliyatta korkmadıysan bunu da yapabilirsin dedi....PErşembeye kadar kara için vaktim var ama sanırım epidural yapıcam, hayırlısı artık... SEnin bebeğini de Allah bağışlasın, şansı bahtı açık olsun inşallah, Allah tüm bekleyenleri de hayırlısıyla , sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin ... Teşekkür ederim cevabın ve tavsiyen için

tatlım spinalde baş ağrısı oluyor diye duydum.bir de bende de olmadı.herkeste olmuyormuş.bir de iğneden korkuyordum inan var ya popoya yapılan hafif bir iğne gibi.milletin lafına güvenme..herkes bana neler dedi bilmeyenler .arkadaşımın kuzeni anestezi dr u.epidural yap demiş ona.iğne önce cilde hafif vuruluyor uyuşuyor hissetmiyorsun iğneyi cidden bak ben tedirgindim ama hissetmedim bir de kasmadım kendimi.acımadı.sonraki kateteri hissetmiyorsun saç kılı gibi bir misina.4 dk da belden aşağında tatlı bir uyuşma oluyor.aynı hamilelikte ayağımız şişince ayağı hissetmiyoruz ya öyle.bir de epidurale girerken bacak ve ayaklarım ağrıyordu yürümüştüm baya bikaç gün önce.ağrım geçmemişti.epidural onu da geçirdi.tatlım inan bilmeyen insanlar boşuna endişelendiriyor.ben onlara amann ben çok araştırdım kimseye bişey olmamış dedim susturdum her kafadan bir ses.

canım ilk gece hastahanede gece 3de ben ağlaya zırlaya babamızın kucağında alınmıştı ardından 5günlüktü sağlık ocağında alındı ama kan grubumuzu ne hastahane ne de sağlık ocağı bakmadı çocuk doktorumuzdan istedik özellikle ''canını yakmak istemem zaten ilerleyen dönemde kan alınacak o zaman kan grubu öğrenilir'' dedi ama neden kan alınacak ve ne zaman kan alınacak bilemiyorum.Açıkcası bizde merak içindeyiz babamızdan mı aldık benden mi diye

Bozayı bende cok duymustum ama onun hazır paketlerini falan mı kullandın canım nasıl oluyor ki normalde hiç içmedim bi kışın dısarda satıyorlar onu biliyorum

Anneden gecen hormonlardan dolayı oldugu okumustum diger forumlarda normlmiş.Hatta gogusleride şişiyormus erkek bebeginde kız bebeginde. Tabi kesinlikle eskilerin dediği gibi ovalamayıp o şişliğin gecmesini beklememiz gerekmiş.Şimdiden bana bazı buyukler olursa ovalar diyorlar hıhı tamam diyorum tabiki onlara laf anlatmaya calışamam :)

Topuk kanını bende oyle sanıyordum bizim ilk dogar dogmaz aldılar birde ertesi gun aldılar yine hastanede saglık ocagı onceden demişti topuk kanı için geleceksiniz diye.Onların almasına gerek yok artık biz 2defa aldık dediler. Saglık ocagı ile gorustum osekilde soyledim. İkinci gün kan grubu ne dedim belli ama suanda kartına bakmadım dedi hemsire sonra kartını getirdiler ogrendim benden almış kan grubunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…