2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürlü olsun.

Emzik için ilk bir ay önermiyoruz dediler. Ben yeni yeni veriyorum. Bebişi de çok rahatlatıyor.

Kizlar benim kizim emzik tutmuyo ya farkli 5 tane emzik aldim tutmuyo
Tutmasi icin bir onerisi plan varmi?

Oğlum hiç almamıştı benim de. Pırt atıyordu. Onun için aldığm emzikleri kızım alıyor zevkle hem de. Chicco nun silikon uçlu minik bir emziği var en güzel onu emiyor. Uyuyunca çıkarıyor zaten.

bende almamışlar onu sonra kendiniz öğrenirsiniz dediler mikroplar

gulsunoğuz cevabın için çok teşekür ederim canım...

tull açıklık olup olmadığından hiç bahsetmedi bebek kanala girmemiş dedi o kadar 19 unda tekrar gel dedi bayramı da hastanede geçircem galiba :)

Merhaba Arkadaşlar,

Maşallah bu başlık Ağustos anneleri ama çoğu kişi doğum yapmış bile.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.. Darısı başımaaa....

Benim tavsiyenize ihtiyacım var...

Benim hissettiğim şeylerin adı SANCI mı ? ANLAMIYORUMMM ...

Mesela dün akşamm böylee dalga şeklinde usulca gelip dan diye vurup kaçan sızılar hissettim çokça.. Alttan alttan.. Karın yada bel bölgesinde değil.. Alt bölgede...

Acaba bu sancı mı ?

canımcım dün doktorda idim ve orada ebe ile konuştum nst sırasında.. bana sancıların tamamen göbek deliği civarında başladığını zaten bunu içgüdüsel olarak anlayacağımı bele vuran bir ağrı olduğunu , şiddetlendikçe karnımın yırtılacakmış gibi acıyacağını ve sancının giridğinde zamanla uzun süren sancılar olduğunu söyledi. bende kasıklarıma ve tam vajina üstüme ağrılar giriyor dediğimde onları saymıyoruz dedi :) suyun gelirse yani bariz baya gelirse ve özellikle kanaman olursa kesinlikle geliyorsun dedi.. az suyun gelirse mesela bacaklarından süzülür biraz ama devam etmezse ve sancıların başlarsa sancılarını biraz evde çek öyle gel dedi ama foşş diye tamamı gelirse anlarsın zaten onu dedi hastaneye geliosun dedi.. kanama suyun gelmeden sancın gelirsede 10 dk a falan indiğinde gelebilirsin evinde çekmek istiyorsan dedi.. ayrıca sancıların başladığında ayakta yürümen iyi olur , sancın girdiğinde yere wc deki gibi çömelebilirsin egzersiz gibi dedi.. bana aktarılanlar bunlar :)

sevgiler

Hayırlı sağlıklı doğumlarımız olsun inş.

Bozayı bende cok duymustum ama onun hazır paketlerini falan mı kullandın canım nasıl oluyor ki normalde hiç içmedim bi kışın dısarda satıyorlar onu biliyorum

yok be canım o kışın dışarıda satılan cinsi büyük marketlerde bulunabiliyor şişelerde yada büyük şehirlerdeysen illaki vardır bi tatlıcada falan. gerçekten dünya varmış dedirtti benim aç doymaz bile hem doyup hem kenarıya kalabildiyse gerçekten varmış eskilerin bir bildiği.

Canım aynen gezmek sancıları hafifletiyor ama dikkat edin bi arkadasım sabaha kadar oşekilde evde sancısını cekti ama cok gezdiginden hastaneye gittiginde ıkınmak için enerjisi kalmamıştı.
Sancı kesildigi anlar dinlenin yad abazı yazılarda agzınıza şeker alın diyor.Kendinizi acı ile farketmesenizde yorarsınız sonra enerjiye ihtiyaç oluyor :)

sevgili ağustos anneleri 14.08.2012 saat 22.30 oğluşum demire kavuştum 3kg 50 gr 50 cm boyumuz darısı tüm hamişlere.gerçekten anne olmak çok zormuş:)

canım benim kızımda da var aynısından hatta hastaneden çıkarken fazla geldi dr um normal senn hormonlrndndr dedi.hala arada oluyo

Çok teşekkürler Arkadaşlarrr.. Gerçekten faydalı oldu.. Her konuda olduğu gibi bu konuda da acemilk zor :)) Sanki hissetmezmişim gibi geliyoo sancıları... Doktoruma söylediğimde güldü ve mümkün değil dedi :))))

Merhaba arkadaşlar, 16 Ağustos sabah 07:20 de biricik oğluma kavuştum. Epidural sezaryen oldum. Ameliyat çok şen şakrak güzel geçti. Doktorum veekibi heyecanlanmama izin vermeyecek kadar mükemmeldiler. Oğlum 3862 gr ve 51 cm boyunda. Çok harika bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Bu 3. günümüz, göğüs ucu sorunu yaşıyorum. Bizden haberler böyle...

1 hafta sonra alacaklar topuk kanını canım bizde almadılar.dayanamam sanırım ben de ama herşey sağlık için.şükür bebişlerimiz normal ve sağlıklı en büyük sevincim de bu.

canım çokkkkk sağol içim rahatladı valla.
kızlar ameliyatta çocuk dr u görmedi bebişimi.organ vb kontrolü yapılmadı.sadece ameliyat çıkışı hergün ateş-kalp ölçümü yaptı hemşireler.çocuk dr u da günde 1 kez gelip kalp dinledi başka bişey yapmadı.ne yapayım sizce?benim bildiğim kalça çıkığı vb var mı diye kontrol edilir ya da organları,göz gelişimi vb ne bakılır.sizin çocuk dr ları muayene etti mi neler yaptılar

Kalça çıkıklığı 1 ay sonra kontrol ediliyor diye biliyorum canım.
Benim bebğimden ilk gün topuk kanı aldılar, birde iğne vurdular ama ne için olduğunu unuttum.

sağol figencim mutlu sona ulaştık şükür.topiğimizin devamı dileğiyle.doğumları gördük görmeye devam ediyoruz.darısı 1-2-3..... yaşlarında buluşmak dileğiyle

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
doğumların çoğu olmuş ne güzel Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin miniklerinizi
biz hala beklemedeyiz bizim kızın gelmeye niyeti yok sanırım çok istemiştim bayramdan önce gelmesini ama olmadı sağlıkla gelsin de inşallah zamanı önemli değil artık bayramda gelmezse çarşamba günü kontrolümüz var cuma da günümüz doluyor dr bekletme taraftarı değil ya suni sancı verecek ya da sezeryan bakalım inşallah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğim

gözün aydın canım bütün sorunlarımız benziyor.benim göğüsler büyük,ucu da vardı ama emerken kayboluyor sinir oluyor kızım.ne yapmam lazım.normalde ucu çıkıktır 100 m ilerden farkedersin ama kıza kısmet olmadı.
Kalça çıkıklığı 1 ay sonra kontrol ediliyor diye biliyorum canım.
Benim bebğimden ilk gün topuk kanı aldılar, birde iğne vurdular ama ne için olduğunu unuttum.
hepatit b iğnesi canım 1 ay sonra 2. doz vurulacak bebişler.benim kıza da vurmuşlar

ben bi buyuk marketlerde aratayım ozaman şimdilik idare ediyoruz yada ben oyle sanıyorum kilo falan ogrenemedik henuz :) ama mideleri buyuyunce doyurmak zorlasacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…