canım çokkkkk sağol içim rahatladı valla.
kızlar ameliyatta çocuk dr u görmedi bebişimi.organ vb kontrolü yapılmadı.sadece ameliyat çıkışı hergün ateş-kalp ölçümü yaptı hemşireler.çocuk dr u da günde 1 kez gelip kalp dinledi başka bişey yapmadı.ne yapayım sizce?benim bildiğim kalça çıkığı vb var mı diye kontrol edilir ya da organları,göz gelişimi vb ne bakılır.sizin çocuk dr ları muayene etti mi neler yaptılar
Kalça çıkıklığı 1 ay sonra kontrol ediliyor diye biliyorum canım.
Benim bebğimden ilk gün topuk kanı aldılar, birde iğne vurdular ama ne için olduğunu unuttum.
canım benim kızımda da var aynısından hatta hastaneden çıkarken fazla geldi dr um normal senn hormonlrndndr dedi.hala arada oluyo
Kalca cıkıklıgı için 1ay sonra kendin istersen yaptırıyorsun. Organ gelişimi cigerlerini dinliyorlar bobrek gibi konularda da çişini baz alıyorlar sanırım.Hatta bebek çişini yapamazsa fazladan kalınıyor hastanede. Gözde daha belli olmaz canım hatta ilk 3 ay surekli gozlerini kaydırır bebekler şaşılık değil henuz tam kullanamıyorlar ondan testleri ilerde olabilir onunda
Diğer topiclerde cokca okumustum canım henuz gozlerini kontrol edemiyorlar normal birsey tabi doktora zaten gideceksen sorarsın için rahat eder yine :)canım kafama takılan yaşadığım herşey içine mi doğuyor ne yazmışsın cevabını evet kızımın gözler bazen faltaşı gibi açılıyorve bazen de aşağı kayıyor korkmuştum baya.dr a haftaya soracağım kontrolde.ama dediğin gibiyse korkmaya gerek yok.acemilik işte.
Doktor ve senin kararın genelde doktor acıkca sonu sezeryanda olabilir diye sana soruyor kabul edersen suni sancı veriyorlar. Doktorun bakıs acısı ile ilgilide oluyor.Bazısı direkt veriyor bazısı fikrini alıyor :) Bi arkadasımın hiç açılması yoktu suni sancı ile normal dogum yaptı 3hafta once doktoru basta sonuc basarısız olabilir sancı cektiginle kalabilirsin diye uyarmıs o kabul etmiş cok sukur sonu dikişi bile olmadan normal dogum ile sonuclandı :)kızlar bişey sorucam sancı yoksa açılma da yoksa yine de suni sancı verilir mi sizce ? yoksa sezeryan mi olur?
Diğer topiclerde cokca okumustum canım henuz gozlerini kontrol edemiyorlar normal birsey tabi doktora zaten gideceksen sorarsın için rahat eder yine :)
Doktor ve senin kararın genelde doktor acıkca sonu sezeryanda olabilir diye sana soruyor kabul edersen suni sancı veriyorlar. Doktorun bakıs acısı ile ilgilide oluyor.Bazısı direkt veriyor bazısı fikrini alıyor :) Bi arkadasımın hiç açılması yoktu suni sancı ile normal dogum yaptı 3hafta once doktoru basta sonuc basarısız olabilir sancı cektiginle kalabilirsin diye uyarmıs o kabul etmiş cok sukur sonu dikişi bile olmadan normal dogum ile sonuclandı :)
tatlım spinalde baş ağrısı oluyor diye duydum.bir de bende de olmadı.herkeste olmuyormuş.bir de iğneden korkuyordum inan var ya popoya yapılan hafif bir iğne gibi.milletin lafına güvenme..herkes bana neler dedi bilmeyenler .arkadaşımın kuzeni anestezi dr u.epidural yap demiş ona.iğne önce cilde hafif vuruluyor uyuşuyor hissetmiyorsun iğneyi cidden bak ben tedirgindim ama hissetmedim bir de kasmadım kendimi.acımadı.sonraki kateteri hissetmiyorsun saç kılı gibi bir misina.4 dk da belden aşağında tatlı bir uyuşma oluyor.aynı hamilelikte ayağımız şişince ayağı hissetmiyoruz ya öyle.bir de epidurale girerken bacak ve ayaklarım ağrıyordu yürümüştüm baya bikaç gün önce.ağrım geçmemişti.epidural onu da geçirdi.tatlım inan bilmeyen insanlar boşuna endişelendiriyor.ben onlara amann ben çok araştırdım kimseye bişey olmamış dedim susturdum her kafadan bir ses.
Canım aynen gezmek sancıları hafifletiyor ama dikkat edin bi arkadasım sabaha kadar oşekilde evde sancısını cekti ama cok gezdiginden hastaneye gittiginde ıkınmak için enerjisi kalmamıştı.
Sancı kesildigi anlar dinlenin yad abazı yazılarda agzınıza şeker alın diyor.Kendinizi acı ile farketmesenizde yorarsınız sonra enerjiye ihtiyaç oluyor :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
doğumların çoğu olmuş ne güzel Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin miniklerinizi
biz hala beklemedeyiz bizim kızın gelmeye niyeti yok sanırım çok istemiştim bayramdan önce gelmesini ama olmadı sağlıkla gelsin de inşallah zamanı önemli değil artık bayramda gelmezse çarşamba günü kontrolümüz var cuma da günümüz doluyor dr bekletme taraftarı değil ya suni sancı verecek ya da sezeryan bakalım inşallah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeğim
aynı benim vereceğim haberi vermişsin :) çarşamba kontrole gitcem.. cuma son günüm ve doktor aynı senn gibi sanırım önce suni sancı deniycek yoksa sezeryan :) hayırlısı bakalım bu hafta heyecan dolu olucak :)
slm cici anneler ve bekleyen hamısler ben 17agustosta sunı sancı ıle normal dogum yaptım oglusuma kavustum.tek sıkıntımız sutum gelmıyor hala bebısımde acıktıgı ıcın fazla uyuyamıyor cıglıgı basıyor.ama memeyı emısı cok ıyı bos da olsa cekıyor.rabbım tez zamanda oglumun rızkını gondersın dayanamıyorum aglamasına.gogus ucu ıcın lansonoh lanolın kullanıyorum ama fayda etmedı.doktorumda farklı bır pomad yazmıs bugun onu denıyorum.baska fıkrı olan varmı????
mama takvıyesıne ne zaman basladınız hangı markayı kullanıyorsunuz......????
dogum hıkayemıde enkısa zamnda paylasacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?