2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne diyeyimki canım, karalar bağlasam ne değişecekki?
Sadece dünyaya gelmeye kısmeti varsa engel olunamıyor onu anladım, yine söylüyorum kondoma çok güvenmmemem gerekiyormuş.

Öyle tabi . Bak benim iki evladım var . Büyüğüm 10 yasında . Aralarında cok yas farkı var. İlk kızım oldugunda şimdiki aklım olsa aralarını hiç bu kadar acmazdim. Ama biri büyüsün kendini kurtarsın diyorsun. Bu sürede sende rahata alışıyorsun . İkinci cocuk cok zor geliyor.

Gunaydin herkes eze sut sagiyordum bisey sutumu arrttirdi ama ne kereviz yemistim olabilir mi arkadaslar

Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor

ayy canım hayırlısı olsun sıkma canını wardır herseyde bir hayır.. iyi yönlerini gör 1 seferde kurtulacaksın benim arkadasımın çocukları arasında 13 ay war bana şiddetle tavsiye ederim diyor çalışdığı halde aynı seyleri tekrar yasamak zorunda kalmıyorsun diyor

Hayırlı uğurlu olsun zammbakcım, topiğimizin (bildiğimiz) ilk hamilesi.

ben de hala adet olmayınca sabah kendimi acaba hamile miyim diye sorarken buldum :)

herkese günaydın dün annemlerde kaldık bu kızın derdi benimle anladım dün annem baktı bütün gün işden dönüncede oynadık falan aksam eşimle dısarı çıktık atmye gidip gegelim dedik 11 gibi wee döndüğümde annem uyutmus 11 30 da yattı sabaha kadar kalkmadı çok şükür normalde hayatta uyutmazdı sasırdımmm anneme weresim geldi arada bir:)

Canım hayırlı olsun, üzülecek birşey yok bence, allah sana elbetteki o gücü ve sabrı verecektir :)) heyecanlandım bile adına, gelişmeleri lütfen burdan paylaş :))
Ayrıca gelecek bebeğin önüne hiç bir şey geçmez, bizimki de ben korunurken oldu hemde hiç unutmadan içtiğim halde :)) doktorum bu bir mucize diyordu , seninki de öyle oldu anlaşılan :)

Slm kızlar nasılsınız?
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor

Günaydın hatunlarrrrr ,
geçmişe göz atıp geliyorummmm...

Günaydın kızlar,

Geçmişi okudum geldim.

Zambakcım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın. Zor ama güzel bir süreç seni bekliyor. Daha yeni geçtiğin için bu süreçten, daha kolay atlatacaksın inşallah.

Kızlar şu gece sık uyanan bebeğinizi yarım saat önce yatırın faydasını göreceksiniz diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım ama çok işe yaradı. Dün gece sadece 1 kere emmek için uyandı kızım. Akıl edene paylaşana çoookk teşekkürler

adanadayım canım:):)
Bayağı yakınmışız , olsun ama gönüller bir olsun

Yaa,geçmiş olsun.Haftasonu biz de bebek görmeye gitmiştik,23 günlük onun da burnu tıkalıydı,doktora götürmüşler grip falan değilmiş ama tıkalı işte yavrum,ağzından nefes almaya çalışıyodu.Çok üzüldüm,aklım hala onda.Sen çözümünü bulursan bana da yazar mısın canım?

merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?
Pazartesi de bizim 6.ay aşıları,tırstım şimdi :18:

slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :) ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
Maşallah Poyraz'ımaaaaaa, koca adam oldu desene İstemeye gelebilirsiniz o zaman

Ne kadar erken o kadar iyi bence de,oğlum olsaydı doğar doğmaz yapardım ben de...

Slm kızlar nasılsınız?
Hayırlı olsunnnnnnnn , hamile lafını duyunca midem gıdıklansa da sevindim , güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.Çok zor olucak eminim iki tane küçük bebekle ama ikisi de birden büyüycek işte...

Hayırlı uğurlu olsun zammbakcım, topiğimizin (bildiğimiz) ilk hamilesi.

ben de hala adet olmayınca sabah kendimi acaba hamile miyim diye sorarken buldum :)
Topikte kimse kalmıycak desene,herkes hamile topiklerine kayıcak

Uykusu gelmese de mi yatırıyosunuz ,Umay kıyameti koparıyor ya,direniyo musunuz,ne yapıyosunuz ,bana da anlatın yaaa 2 gündür çok geç uykuya geçiyo benim cimcime...

Uykusu gelmese de mi yatırıyosunuz ,Umay kıyameti koparıyor ya,direniyo musunuz,ne yapıyosunuz ,bana da anlatın yaaa 2 gündür çok geç uykuya geçiyo benim cimcime...

dün şöyle oldu. saat yedibuçuk sekiz gibi bi yarım saat uyurdu, onu biraz geriye çektik. normalde de 10da yatıyordu. tabi ara uykusu erkene çekilince gece de biraz daha erken uykusu geldi. dokuzbuçukta yatırdık, yine 10a kadar 2 defa uyandı ama gün geçtikçe yeni saatine alışır diye düşünüyorum.

dün yatıcaz, aşağıda volkanlar patladı hanfendide, bezini de yeni değiştirmiştim:122:.

hazır dalmadan hemen altını alayım da uyuyalım artık dedim, anaaam bi açtım ki beli sıvama ... . uyku tulumuna bile geçmiş. 1 saat temizlik üst baş değişimiyle uğraştım. rüyamda Allah'tan koku gelmedi burnuma

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda iyileşsin küçük bey

merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?

benim 6 aylık bebeği olan arkadaşımı da aramışlar sağlık ocağından, 6 aylık kontrolünde hastanedeki doktoru da söylemiş ama hastanede aşı kalmadığı için 7. ay kontrolünde yaparız demişler gerçekten bir salgın var anlaşılan

kızım hasta olduğunda bize de bi burun damlası vermişlrdi adını hatırlayamadım şimdi. ama yalnızca 5 gün kullanın demişti doktor. belki de bağımlılık yapmasın diye. sen de istersen 4-5 gün kullanıp bırak.

Slm kızlar nasılsınız?
canım allah saglıklı kolay bır hamılelık dogum nasıp etsın ıkı bebişi kolayca buyutursun ınsallah.rabbım ol deyınce oluyor hıcbırsey onune gecemıyor.bızım bır tanıdık var 3cocugu var kadın tuplerını baglatmıs hatta uclarını yaktırmıs(o nedemekse bılmıyorum) 4.ye hamıle kaldı ve kac doktor gezdı.doktorlar sok dadoktoru allah ol deyınce tasın ustunde bıle olur demıs.hakkaten oyle tatlım
canım sorma 1haftadır cozum bulamıyoruz.emmek de zorlanıyo gece sık sık uyanıyo.esıme otrı bebeyı al dedım.eczanelerı gezmıs oradakı calısan 10 yedek uclardan vermıs.aletın kendısı yokbulamadık buralarda.dun netten sıpars ettım yarın gelır ınsallah da derdımıze derman olur.bruno hıc fayda etmedı yaaa offf.benım korkum agızdan nefes aldıgı ıcın bogaz enfeksıyonu ve orta kulak ıltıhabına neden oluyomus ondan tırsıyorum.allah korusun.gelısmelerı yazarım sana.yavrum da mınıcıkmıs.allah sıfa versın onada
evet canım en fazla 3gun dıyor kutuda.dun basladım kullanmaya.doktor kendı bebegındede kullanıomus oyuzden rahatca kullanıyorum

Slm kızlar nasılsınız?

oy oy oyy. ay çok sevindim ya. keşke bana da olsa ama nerdeeee. çok mutlu olurdum gerçekten. bence sen de keyfini çıkarmaya bak. ne güzel kardeş kardeş büyürler işte. sen de bir seferde kurtulursun. ayy çok mutlu oldum yaaaa. sevindirik oldum :116::124::124::124::124:

oglum ellerını sureklı kulagına goturuyor ınsallah dıstendır.kulak ıltıhabı olmamıstır.gece sık sık uyandı sıksık da kaka yapıyor.dısetlerını yokladım ama bırsey yok gıbı.ınsallah kolayca cıkar bu dişler :18::18:

gunaydin hatunlar
artik tam zombiye dondum. acaba geceleri hic yatmasam boylece sersemsepelek olmaktan kurtulur muyum acaba ???

aman diyim kereviz ve karnibahardan sakin pepikcim ben gecen hafta bir verdim olan cuncuk kadar uykulari da gitti gece gazdan
onun yerine kabak , pirasa , semiz otu vs verebilirsin
ben bir de her corbalarina sogan koyuyorum bagisikliklari artsin diye
patates ve havuc da her corbamiz da var

hic bilmiyorum ki canim :44:

robotta cekip koyuyorum canim ama hic pekmez ve sutu dusunmedim cok da takmiyorum acikcasi
irmigi hic denemedim ama
ates oldu ama en onemlisi cok huysuzlandilar be guzelim
ya su facebook tan cikip buraya gelin lilyumece ye de soylee
bir de birsey sorucam bebeler kucaginda mi uyuyor ?
birini uyuturken digeri bagirinca bir cozum bulabildin mii??

oyy masallah detaylari bekliyorum cunku biz de insallah yaza olucazz
slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :) ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa

canim hayirli ugurlu olsun
icini ferah tutmaya calis biraz zorlanicaksin ama cok keyifli olucak
en azindan oglusun biraz daha soz dinlemeye baslayacak buyuk abi olucak
Slm kızlar nasılsınız?

ya gercekten mi ise yariyor ? simdi biz zaten 7 de yatiyoruz bu sefer de gece 3 te hortlamasindan korkuyorum :18:

evet basindan beri kavga kiyamet yatirdim canim simdi ise alistilar nerde olursak olalim saatleri gelince gozlerini ovusturmaya basliyorlar
kucagimda sallarken resmen kavga ediyorlardi benimle iste sabir sabir ya sabir diyerek alisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…