Ne diyeyimki canım, karalar bağlasam ne değişecekki?
Sadece dünyaya gelmeye kısmeti varsa engel olunamıyor onu anladım, yine söylüyorum kondoma çok güvenmmemem gerekiyormuş.
zanbak hamilemisin ?
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
Slm kızlar nasılsınız?
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
Yapacak bişey yok, 2. bebeğe hazırlanmak gerek sadece.
Aslında çok kötü değilim, sadece oğlum küçük o nedenle biraz üzgünüm, birde yazın oğlumla koşma planlarım vardı ama nasip diyorum artık.
Ya korunduk aslında, ama anladımki hiçbir korunma yöntemi %100 değil, kondom %99 deniyor ama o %1'lik ikramiye bize vurdu.
Herkes yuhh diyecek, annem belki kızacak , oyy oooyy diyorum sadece
Bayağı yakınmışız , olsun ama gönüller bir olsunadanadayım canım:):)
Yaa,geçmiş olsun.Haftasonu biz de bebek görmeye gitmiştik,23 günlük onun da burnu tıkalıydı,doktora götürmüşler grip falan değilmiş ama tıkalı işte yavrum,ağzından nefes almaya çalışıyodu.Çok üzüldüm,aklım hala onda.Sen çözümünü bulursan bana da yazar mısın canım?kızlar bugun aile hekımıne gıttık burnu 1haftadr tıkalı kuzumun.bruno fayda etmedı
İLİADİN burun damlası verdı.prospektusde 2yasından kucuklerde kullanılmaz dıyo napıyım:44::44:
Bide bagımlılık yapıomus bu damla
Pazartesi de bizim 6.ay aşıları,tırstım şimdi :18:merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?
Maşallah Poyraz'ımaaaaaa, koca adam oldu deseneslmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
Ne kadar erken o kadar iyi bence de,oğlum olsaydı doğar doğmaz yapardım ben de...sağolun teşekkür ederim m , aminnnnnnnnyahu genelde geceleri giriyorum geriye dönüp sayfalara bakınca birçok soruna cevap vermiş oluyorsunuz yetişemiyorum ,
bu arada sünnet için tavsiyem mümkün olduğu kadar erken yaptırılması ,ben ilk doğduğunda istemiştim ama eşim istememişti ,o zaman hiç anesteziye gerek kalmıyacaktı, hatta şu anda bile 5 aylık iken narkoz kullanmak istedileri lokal anestezi diye direttim açıkçası , biraz ağladı ama,narkoz almasından iyidir diye düşünmekteyim kendimce ,ee daha da gecikse idik herhalde o zaman engel olamazdık narkoz verilmesine , neyse oldu da bitti maşallah ,diyelim ,
Hayırlı olsunnnnnnnn , hamile lafını duyunca midem gıdıklansa da sevindim , güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.Çok zor olucak eminim iki tane küçük bebekle ama ikisi de birden büyüycek işte...Slm kızlar nasılsınız?
Topikte kimse kalmıycak desene,herkes hamile topiklerine kayıcakHayırlı uğurlu olsun zammbakcım, topiğimizin (bildiğimiz) ilk hamilesi.
ben de hala adet olmayınca sabah kendimi acaba hamile miyim diye sorarken buldum :)
Günaydın kızlar,
Geçmişi okudum geldim.
Zambakcım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın. Zor ama güzel bir süreç seni bekliyor. Daha yeni geçtiğin için bu süreçten, daha kolay atlatacaksın inşallah.
Kızlar şu gece sık uyanan bebeğinizi yarım saat önce yatırın faydasını göreceksiniz diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım ama çok işe yaradı. Dün gece sadece 1 kere emmek için uyandı kızım. Akıl edene paylaşana çoookk teşekkürler
Uykusu gelmese de mi yatırıyosunuz ,Umay kıyameti koparıyor ya,direniyo musunuz,ne yapıyosunuz ,bana da anlatın yaaa2 gündür çok geç uykuya geçiyo benim cimcime...
Uykusu gelmese de mi yatırıyosunuz ,Umay kıyameti koparıyor ya,direniyo musunuz,ne yapıyosunuz ,bana da anlatın yaaa2 gündür çok geç uykuya geçiyo benim cimcime...
hayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda iyileşsin küçük beysağolun teşekkür ederim m , aminnnnnnnnyahu genelde geceleri giriyorum geriye dönüp sayfalara bakınca birçok soruna cevap vermiş oluyorsunuz yetişemiyorum ,
bu arada sünnet için tavsiyem mümkün olduğu kadar erken yaptırılması ,ben ilk doğduğunda istemiştim ama eşim istememişti ,o zaman hiç anesteziye gerek kalmıyacaktı, hatta şu anda bile 5 aylık iken narkoz kullanmak istedileri lokal anestezi diye direttim açıkçası , biraz ağladı ama,narkoz almasından iyidir diye düşünmekteyim kendimce ,ee daha da gecikse idik herhalde o zaman engel olamazdık narkoz verilmesine , neyse oldu da bitti maşallah ,diyelim ,
merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?
kızlar bugun aile hekımıne gıttık burnu 1haftadr tıkalı kuzumun.bruno fayda etmedı
İLİADİN burun damlası verdı.prospektusde 2yasından kucuklerde kullanılmaz dıyo napıyım:44::44:
canım allah saglıklı kolay bır hamılelık dogum nasıp etsın ıkı bebişi kolayca buyutursun ınsallah.rabbım ol deyınce oluyor hıcbırsey onune gecemıyor.bızım bır tanıdık var 3cocugu var kadın tuplerını baglatmıs hatta uclarını yaktırmıs(o nedemekse bılmıyorum) 4.ye hamıle kaldıSlm kızlar nasılsınız?
canım sorma 1haftadır cozum bulamıyoruz.emmek de zorlanıyo gece sık sık uyanıyo.esıme otrı bebeyı al dedım.eczanelerı gezmıs oradakı calısan 10 yedek uclardan vermıs.aletın kendısı yokBayağı yakınmışız , olsun ama gönüller bir olsun
Yaa,geçmiş olsun.Haftasonu biz de bebek görmeye gitmiştik,23 günlük onun da burnu tıkalıydı,doktora götürmüşler grip falan değilmiş ama tıkalı işte yavrum,ağzından nefes almaya çalışıyodu.Çok üzüldüm,aklım hala onda.Sen çözümünü bulursan bana da yazar mısın canım?
Pazartesi de bizim 6.ay aşıları,tırstım şimdi :18:
Maşallah Poyraz'ımaaaaaa, koca adam oldu deseneİstemeye gelebilirsiniz o zaman
Ne kadar erken o kadar iyi bence de,oğlum olsaydı doğar doğmaz yapardım ben de...
Hayırlı olsunnnnnnnn , hamile lafını duyunca midem gıdıklansa da sevindim , güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah.Çok zor olucak eminim iki tane küçük bebekle ama ikisi de birden büyüycek işte...
Topikte kimse kalmıycak desene,herkes hamile topiklerine kayıcak
evet canım en fazla 3gun dıyor kutuda.dun basladım kullanmaya.doktor kendı bebegındede kullanıomus oyuzden rahatca kullanıyorumhayırlı uğurlu olsun, en kısa zamanda iyileşsin küçük bey
benim 6 aylık bebeği olan arkadaşımı da aramışlar sağlık ocağından, 6 aylık kontrolünde hastanedeki doktoru da söylemiş ama hastanede aşı kalmadığı için 7. ay kontrolünde yaparız demişlergerçekten bir salgın var anlaşılan
kızım hasta olduğunda bize de bi burun damlası vermişlrdi adını hatırlayamadım şimdi. ama yalnızca 5 gün kullanın demişti doktor. belki de bağımlılık yapmasın diye. sen de istersen 4-5 gün kullanıp bırak.
Slm kızlar nasılsınız?
Bal kabagi? Olabilir ewet. Kerevizi hiiiccc sevmem alsam miki. Vermememiz gereken bi sebze varmi
Ben heasla pure yap yontemini kullaniyorum. Patates ana malzeme havuc pirasa bi gunde pirinc pirasa ekliyorum. Bugunde patates ispanak irmik hasladim. Cok cesit koymuyorum ilk basladigim
sebzenin tadini alsin die
kızlar bugun aile hekımıne gıttık burnu 1haftadr tıkalı kuzumun.bruno fayda etmedı
hımmm pekı kasarı nasıl bulamaca koyuyorsun pekmezle devam sutu
olurmu kı calsuyum ve demır..? Bu arada ben aksamları muhallebı ypyrum ıyı uyuyolarcorbalarına ırmıkte koyuyormusun masallah cok ıyımıs boyları kg bakalım 2 aftamız kaldı ates cok oldumu ne yapıyorsun cıkınca canım lılyumeceyle fecebook ta gorustuk.
slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
Slm kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar,
Geçmişi okudum geldim.
Zambakcım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın. Zor ama güzel bir süreç seni bekliyor. Daha yeni geçtiğin için bu süreçten, daha kolay atlatacaksın inşallah.
Kızlar şu gece sık uyanan bebeğinizi yarım saat önce yatırın faydasını göreceksiniz diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım ama çok işe yaradı. Dün gece sadece 1 kere emmek için uyandı kızım. Akıl edene paylaşana çoookk teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?