2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya gercekten mi ise yariyor ? simdi biz zaten 7 de yatiyoruz bu sefer de gece 3 te hortlamasindan korkuyorum :18:

valla bizde işe yaradı senaysencim. ama sizin yatış saati zaten çok erkenmiş bunu da uygularsan gündüzden yatacak bebeler gece uykusuna o zaman dediğin gibi gece yarısı hortlayabilirler :122:

benim de su gece uykularını düzene sokmam laızm of of çocuk ne yapsın kv saolsun bütün gün uyutunca uykusunu alıyor gece böyle hortluyor işde

kızlar aranızda mothercare banyo küveti kullanan var mı? ilk günden beri çok memnundum ama artık küçük geliyo. ne yapıcam şimdi, daha büyüğü nasıl olacak ki? :44:

ya bu arada zambakcim bir anda benim hamile kaldigimi ve bunu esime dedigimi dusundum de adam kalpten gider herhalde

bilmiyorum canim kullanmadim
biz yavas yavas normal kuvette bizim kucagimiza geciyoruz
kızlar aranızda mothercare banyo küveti kullanan var mı? ilk günden beri çok memnundum ama artık küçük geliyo. ne yapıcam şimdi, daha büyüğü nasıl olacak ki? :44:

Canım 2 ay kadar küveti kullan sonra banyo oturakları var koyarsın banyoya bebişide oturtursunuz rahat edersin.

Aynen canım bende ondan kullanıyorum. Bir banyo yaptırıyoruz salonda her yer sırılsıklam. Artık bebek oturana kadar idare edelim dedik. Altına havlu katlayıp oturtarak yıkarız diye düşünüyorum.

Kızlar benim de sorunum bebeğimin emmemesi. Günde toplam 500 cc mama+ anne sütü alıyor.5 defa besliyorum gün içinde. 4 saat ara vermeme rağmen her birinde 60-70 cc içiyor, 100 cc ye tamamlamak için de uyku moduna getirip öyle verebiliyorum. Bazen o da kalıyor. Ne yaptıysam arttıramadım. Kiloyu sorun etmiyorum da bu şekilde gelişimi yavaşlamaz mı? Bana akıl verin başka ne yapabilirim bebeğimin çok içmesi için?

Canım 2 ay kadar küveti kullan sonra banyo oturakları var koyarsın banyoya bebişide oturtursunuz rahat edersin.

tavsiye edebileceğin bir marka ya da model var mı canım? bi de direk bizim banyo yaptığımız küvete koyup yaptırıyorsun değil mi? son soru: otururken popoyu kucağa alıp ters çevirerek yıkıyorsun o zaman değil mi?

Aynen canım bende ondan kullanıyorum. Bir banyo yaptırıyoruz salonda her yer sırılsıklam. Artık bebek oturana kadar idare edelim dedik. Altına havlu katlayıp oturtarak yıkarız diye düşünüyorum.

yok ben sürekli banyoda yaptırdım şimdiye kadar canım ama köpük desteği var o da kayıyor artık, bizimkinin tekmelerinden bi dümdüz tutup yıkayamadık son zamanlarda.
bugün banyo günü de eşimle ikimizi sıkıntı basıyor akşam, hassasiyetim ondan. bi de her gün suya sokun vs diyolar, nerdeeeeee bizimkini giydirirken bi görsen komşular bu çocuğa işkence mi yapıyorlar dicekler

kızlar bugün mama alacagımda 2 numarayımı almam lazım artık.siz hangisini kullanıyosunuz.6.ay dan itibaren demek tamamlayıncamı girincemi oluyo.

Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum 6 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde.çok ağladım ama hep bir kızım olsun istemiştim Rabbim 2.de verdi çok şükür. Dünyaya gelince büyüyorlarcanım. Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah.

Canım bence sükür et
ıstyıpde olamayanlar var tıpkı benım gıbı
hamıle kısılerı duyunca tüylerım dıken dıken oluyor ınan bana

kızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı

Canım jokerde birkaç model görmüştüm incele istersen geniş olmasına dikkat et sırtını falan otururken yıkayabiliyorsun sadece piposunda ensen kaldırır yıkarsın.
Evet bizim küveti koyuyorsun vantuzları oluyor küveti yapışıyor kayma korkunda yok.

canım bence ikizlerinin uyku saatini daha geçe çekmen lazım.dedigin gibi akşam 7 de uyuyorlarsa gece sık sık uyanmaları ondandır eger başka bi sıkıntıları yoksa.benimkide en geç 8 de uyurdu sonra gece boyu sık sık uyanmaya çalışıyodu.yavaş yavaş uykusunu 21.30 a kadar çektim.şimdi 2 kez kalkıyo.arada mırıldandıgı oluyo ama geri dalıyo. bide ikizlerini yanyanamı yatırıyosun.birbirlerini uyandırıyo olabilirlermi.

canim devam sutuyle hic yapmadim bence gerek de yok
daha besleyici falan olduguna sahsen inanmiyorum
en guzeli anam babam usulu
kızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı

deniyorum canim ama o kadar bagiririp cagiriyorlar ki mecbur kaliyorum :26:
isin komik tarafi daha once de bu saatte uyuyorlardi sadece bir kere emmeye kalkarlardi
simdi huylari degisti bebelerin

ozaman uyut biraz uyuduktan sonra geri uyandır.gürültü yap bişi yap.önceden ufaktılar.daha cok uyuyolardı.bide gündüz çokmu uyuyolar.gece uyku olayını çözmen lazım.ben gündüz uyumamasına dayanabiliyorum ama gece dayanamıyorum cok sinirleniyorum sık sık uyanmasına bi gece dayanamayıp bacagına vurmuştum uyu kız diye sonra çok pişman oldum tabii.geç yatırmak bende faydalı oldu daha az uyanmaya başladı:))

slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :) ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
Ooo koca adam olduu . Masallah
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor

Amaniiiinnnnnnn. Bi an kendimi dusundum. Hayirli olsun canim saglikla dogsun insallah. Etrafintepkisi kacinilmaz ama ne guzel birlikte buyucekler.

soyle diyim tatlim sabah 7 den aksam 7 ye toplasan 1 saat anca uyuyorlar
benim bebeler nasil ayakta duruyor bu uykusuzlukla onu anlamiyorum

kızlar galiba kızım kabız oldu hergün yapıyodu hatta günde 2 defa yapıyodu bazen. bugün 5. gün ne yapsam acaba??? dün poposuna z.yağı sürdüm azıcık yaptı gerçekten katıydı eskisine göre. ama devamı gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…