ya gercekten mi ise yariyor ? simdi biz zaten 7 de yatiyoruz bu sefer de gece 3 te hortlamasindan korkuyorum :18:
kızlar aranızda mothercare banyo küveti kullanan var mı? ilk günden beri çok memnundum ama artık küçük geliyo. ne yapıcam şimdi, daha büyüğü nasıl olacak ki? :44:
kızlar aranızda mothercare banyo küveti kullanan var mı? ilk günden beri çok memnundum ama artık küçük geliyo. ne yapıcam şimdi, daha büyüğü nasıl olacak ki? :44:
Canım 2 ay kadar küveti kullan sonra banyo oturakları var koyarsın banyoya bebişide oturtursunuz rahat edersin.
Aynen canım bende ondan kullanıyorum. Bir banyo yaptırıyoruz salonda her yer sırılsıklam. Artık bebek oturana kadar idare edelim dedik. Altına havlu katlayıp oturtarak yıkarız diye düşünüyorum.
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
iyi akşamlar kızlar
devam sütüyle yoğurt yapan var mı?
ev yoğurduna göre daha mı faydalı olur.
anneme bile sorduğumda bilmiyor devam sütünden yoğurdu yani duymamış.
bende mayalıcamda nasıl yapsam dedim.deneyen varsa tecrübesini anlatbilir mi?
tadı falan nasıl oluyor
tavsiye edebileceğin bir marka ya da model var mı canım? bi de direk bizim banyo yaptığımız küvete koyup yaptırıyorsun değil mi? son soru: otururken popoyu kucağa alıp ters çevirerek yıkıyorsun o zaman değil mi?
yok ben sürekli banyoda yaptırdım şimdiye kadar canım ama köpük desteği var o da kayıyor artık, bizimkinin tekmelerinden bi dümdüz tutup yıkayamadık son zamanlarda.
bugün banyo günü de eşimle ikimizi sıkıntı basıyor akşam, hassasiyetim ondan.bi de her gün suya sokun vs diyolar, nerdeeeeee bizimkini giydirirken bi görsen komşular bu çocuğa işkence mi yapıyorlar dicekler
gunaydin hatunlar
artik tam zombiye dondum. acaba geceleri hic yatmasam boylece sersemsepelek olmaktan kurtulur muyum acaba ???
aman diyim kereviz ve karnibahardan sakin pepikcim ben gecen hafta bir verdim olan cuncuk kadar uykulari da gitti gece gazdan
onun yerine kabak , pirasa , semiz otu vs verebilirsin
ben bir de her corbalarina sogan koyuyorum bagisikliklari artsin diye
patates ve havuc da her corbamiz da var
hic bilmiyorum ki canim :44:
robotta cekip koyuyorum canim ama hic pekmez ve sutu dusunmedim cok da takmiyorum acikcasi
irmigi hic denemedim ama
ates oldu ama en onemlisi cok huysuzlandilar be guzelim
ya su facebook tan cikip buraya gelin lilyumece ye de soylee
bir de birsey sorucam bebeler kucaginda mi uyuyor ?
birini uyuturken digeri bagirinca bir cozum bulabildin mii??
oyy masallahdetaylari bekliyorum cunku biz de insallah yaza olucazz
canim hayirli ugurlu olsun
icini ferah tutmaya calis biraz zorlanicaksin ama cok keyifli olucak
en azindan oglusun biraz daha soz dinlemeye baslayacak buyuk abi olucak
ya gercekten mi ise yariyor ? simdi biz zaten 7 de yatiyoruz bu sefer de gece 3 te hortlamasindan korkuyorum :18:
evet basindan beri kavga kiyamet yatirdim canim simdi ise alistilar nerde olursak olalim saatleri gelince gozlerini ovusturmaya basliyorlar
kucagimda sallarken resmen kavga ediyorlardi benimle iste sabir sabir ya sabir diyerek alisiyor
kızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı
canım bence ikizlerinin uyku saatini daha geçe çekmen lazım.dedigin gibi akşam 7 de uyuyorlarsa gece sık sık uyanmaları ondandır eger başka bi sıkıntıları yoksa.benimkide en geç 8 de uyurdu sonra gece boyu sık sık uyanmaya çalışıyodu.yavaş yavaş uykusunu 21.30 a kadar çektim.şimdi 2 kez kalkıyo.arada mırıldandıgı oluyo ama geri dalıyo. bide ikizlerini yanyanamı yatırıyosun.birbirlerini uyandırıyo olabilirlermi.
canim devam sutuyle hic yapmadim bence gerek de yok
daha besleyici falan olduguna sahsen inanmiyorum
en guzeli anam babam usulu
deniyorum canim ama o kadar bagiririp cagiriyorlar ki mecbur kaliyorum :26:
isin komik tarafi daha once de bu saatte uyuyorlardi sadece bir kere emmeye kalkarlardi
simdi huylari degisti bebelerin
Ooo koca adam olduu . Masallahslmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
Yapacak bişey yok, 2. bebeğe hazırlanmak gerek sadece.
Aslında çok kötü değilim, sadece oğlum küçük o nedenle biraz üzgünüm, birde yazın oğlumla koşma planlarım vardı ama nasip diyorum artık.
Ya korunduk aslında, ama anladımki hiçbir korunma yöntemi %100 değil, kondom %99 deniyor ama o %1'lik ikramiye bize vurdu.
Herkes yuhh diyecek, annem belki kızacak , oyy oooyy diyorum sadece
ozaman uyut biraz uyuduktan sonra geri uyandır.gürültü yap bişi yap.önceden ufaktılar.daha cok uyuyolardı.bide gündüz çokmu uyuyolar.gece uyku olayını çözmen lazım.ben gündüz uyumamasına dayanabiliyorum ama gece dayanamıyorum cok sinirleniyorum sık sık uyanmasına bi gece dayanamayıp bacagına vurmuştum uyu kız diye sonra çok pişman oldum tabii.geç yatırmak bende faydalı oldu daha az uyanmaya başladı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?