kızlar bugün mama alacagımda 2 numarayımı almam lazım artık.siz hangisini kullanıyosunuz.6.ay dan itibaren demek tamamlayıncamı girincemi oluyo.
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
Umay birkaç hafta öncesine kadar 100-120 cc anca içiyodu ( 6.ayımız bitecek 3 gün sonra ) ,şimdilerde de bazen 150 cc,çoğunlukla 180 cc içiyor ama zorla...Hiç takılma bence,ihtiyacı kadarını içiyo bu veletler.Kızlar benim de sorunum bebeğimin emmemesi. Günde toplam 500 cc mama+ anne sütü alıyor.5 defa besliyorum gün içinde. 4 saat ara vermeme rağmen her birinde 60-70 cc içiyor, 100 cc ye tamamlamak için de uyku moduna getirip öyle verebiliyorum. Bazen o da kalıyor. Ne yaptıysam arttıramadım. Kiloyu sorun etmiyorum da bu şekilde gelişimi yavaşlamaz mı? Bana akıl verin başka ne yapabilirim bebeğimin çok içmesi için?
Cevap yazan olmuştu ,ben hiç yapmadım ama senaysen'e katılıyorum ,en iyisi şişe sütle anam babam usülü yoğurtkızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı
Umay da ilk 4 ay gündüz hiç uyumadı,sabah 4-5 te başlıyodu gaz ıkınması,6 da engeç uyanıyodu ,taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akşam 7 ye kadar gözünü kırpmıyodu ,ben de şaşırıyodum bu nasıl duruyor,ben zombi mi doğurdum yoksasoyle diyim tatlim sabah 7 den aksam 7 ye toplasan 1 saat anca uyuyorlar
benim bebeler nasil ayakta duruyor bu uykusuzlukla onu anlamiyorum
ayy bu kızın masrafı hiç bitmiyor ona almaktan kendime alamaz oldum bütün paramı kızıma sıwıyorumbnde cuma sebze corbası suyu tarzı bier karısımla çorba işine baslayayım artık dedim cuma ewdeyim o bakımdan ilk ben tattırayım dedim.. bizim kullandığımız esyaları kullanmasın dedim öğlen kızımın yanından dönerken küçük bir tencere ve tel süzgeç aldım 35 tl yine ya:)
kızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
Masraf işini sorma,enson kendime ne aldım hatırlamıyorum bileTel süzgeç dediğiniz nedir ya,bildiğimiz çelik süzgeç değil mi ,makarna falan süzdüğümüz ? :44:
geçmiş olsun ama kulaktan da olabilir. inşallah diştendir canım yaoglum ellerını sureklı kulagına goturuyor ınsallah dıstendır.kulak ıltıhabı olmamıstır.gece sık sık uyandı sıksık da kaka yapıyor.dısetlerını yokladım ama bırsey yok gıbı.ınsallah kolayca cıkar bu dişler :18::18:
benim kızım da hiç emmiyor, emzirdiğim için miktarı da bilemeiyorum ama çok az sürüyor emmesi, memeyi boşaltmıyor hiç. en azından 5 ayımız bitti. bu gidişle gider bendeki bu süt, zaten azaldı gibi. kilo da geçen ay 250g almıştı bu ayda en fazla o kadardır. boyu da az uzuyor, doğum boyuna göre sadece 12 cm uzadı. çok moralim bozuluyor ama zorla da verilmez sanırım, ne yapıcam da vericem ki. ama gelişimi fena gitmiyor sanki, tam dönebiliyor, istediğine uzanıyor. çok kucak istiyor, acaba doymuyor mu dicem ama emmek istemiyorrr, deliricemmKızlar benim de sorunum bebeğimin emmemesi. Günde toplam 500 cc mama+ anne sütü alıyor.5 defa besliyorum gün içinde. 4 saat ara vermeme rağmen her birinde 60-70 cc içiyor, 100 cc ye tamamlamak için de uyku moduna getirip öyle verebiliyorum. Bazen o da kalıyor. Ne yaptıysam arttıramadım. Kiloyu sorun etmiyorum da bu şekilde gelişimi yavaşlamaz mı? Bana akıl verin başka ne yapabilirim bebeğimin çok içmesi için?
Canim 2kayisi 2 de erigi 4e bol bir bardak suda 15 dk kaynat suyunu icir ertesi gune cozer muhtemelen
Öyle tabi . Bak benim iki evladım var . Büyüğüm 10 yasında . Aralarında cok yas farkı var. İlk kızım oldugunda şimdiki aklım olsa aralarını hiç bu kadar acmazdim. Ama biri büyüsün kendini kurtarsın diyorsun. Bu sürede sende rahata alışıyorsun . İkinci cocuk cok zor geliyor.
Dediğim gibi kızlar, kondom çok iyi bilirdim ama değilmiş, hemde daha 2 gün önce arkadaşımla konuştum, kadın doğumcu kendisi ve iyi yöntem dedi.
O nedenle adetin gecikmesini çok önemsemedim.
Vücuduma gelince, çok şükür normal olduğu için sıkıntım yok, sadece 5 kilonun üzerine kilo eklenecek o sıkıntı var.
Hep kızım olsun derdim, belkide Rabbim kızımı bekletmeden veriyor.
Karalar bağlamak istemiyorum, eşimde sevindi zaten, hayırlısı diyorum sadece.
Oğlum çok hareketli doktor bile şaşırdı, o yoracak beni.
Ama o kadar çok bebek isteyen varki etrafımda eğer istemezsem onlara haksızlık ederim diye çekiniyorum
kayısı kuru kayısı mı? eriği nerden bulcam ki bu mevsimde? o da mı kuru??
Anladımmmm,benim süzgeç tel zaten ,onun küçüğünden de var,onu kullanıyodum zaten veya çatalla eziyodum ,aynen devam o zaman... Ben de formayla gelenlerden,hatta bazen sıyırıp,üniformayla çalışanlara özeniyorum lan,ne güzel hergün kıyafet derdi yok diyewalla aynı bnde iş hayatına dönünce malum eski kıyafetlerin içine de giremeyince zayıflarım umuduyladabişe almak istemeyince 4 5 parça esyayla gezip duruyorum forma gibi.. hanımefendi de yok yok maşallah:) tel süzgeç çay süzgeci gibi ama onun büyüğü olarak düşün makarna süzgecim benim tel değil o yüzden bilemedim:18: bide plastik yok tamamı tel öyle bişe yani
Kizlar bizim uyku duzenimizi bozan ek gidalara alisma galiba. Ek gidaya baslayinca artik gunduzleri cok zor mama emiyorlar hep degisik tatlar istiyorlar. Umarim ben zombi olmadan once alisirlar :) ek gidaya basliycaklar walla tek yonlu yol ek gidalar bir baslayinca eski mamali memeli gunlere donemiyorsunuz..
Canim ikisi de kuru hatta kayisi gun kurusu olursa daha iyi
aktarlarda , kuruyemiscilerde ya da paketli olarak buyuk marketlerde bulabilirsin
maşallah çok tatlı oturmakta pek yakışmışbu da benim idil berayım bu sabah pek keyifli teyzeleri
Eki Görüntüle 606755 Eki Görüntüle 606756 Eki Görüntüle 606757
zambakk Allah analı babalı büyütsün sevindim adına umarım rahatlıkla altından kalkarsın Allah olmayanlara da versin ...
topiği bu kadar kalabalık görmemiştim epeydir gerçi çok sık giremiyorum
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 4 ziyaretçi)
seval34, aysre, elendil76, iriss, cevre_en, senaysen, anneolmakzor, svgptrcg, didem_0101, MSOE, mutlusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?