bu da benim idil berayım bu sabah pek keyifli teyzeleri
Eki Görüntüle 606755 Eki Görüntüle 606756 Eki Görüntüle 606757
zambakk Allah analı babalı büyütsün sevindim adına umarım rahatlıkla altından kalkarsın Allah olmayanlara da versin ...
topiği bu kadar kalabalık görmemiştim epeydir gerçi çok sık giremiyorum
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 4 ziyaretçi)
seval34, aysre, elendil76, iriss, cevre_en, senaysen, anneolmakzor, svgptrcg, didem_0101, MSOE, mutlusu
Anladımmmm,benim süzgeç tel zaten ,onun küçüğünden de var,onu kullanıyodum zaten veya çatalla eziyodum ,aynen devam o zaman... Ben de formayla gelenlerden,hatta bazen sıyırıp,üniformayla çalışanlara özeniyorum lan,ne güzel hergün kıyafet derdi yok diye
Ya evet yaaa,bu ek gıdaya çok yavaştan başladık biz de ama,gece uykusuna çok geç dalmaya başladı ,ömür boyu da süt olmaz ki ama yaa,zaten afrikalı hatunlar gibiyim ,memeler ortalıkta geziyorum
maşallah çok tatlı oturmakta pek yakışmış
Maşallah senin tontilik yavruya.Bereyle duruyo mu yau ,ne güzel,biz dışarı çıkarken cıngar kıyamet zor takıyoruz,arabaya biner binmez atıyoruz tabi
hıı kızlar ben üşütcem korkusuyla elbise giydiremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz? ayrıca ayaksız altta giydiremiyorum bacaklar üşücek diye siz neler yapıyorsunuz kız anneleri???
ek gıdaya başladım elma ile maaşallah çok sevdi ilk gün elma suyunu 2.gün püreli verdim onu da sevdi bugün de püreli vercem yarında havuç vericem böyle böyle bakıcam işte sorunsuz yesin hepsini inşallahh...
Elbiseyi biriki kez giydirdim dışarı çıkarken altına külotlu çorap giydirdim.Patiksiz alt ben de giydirmedim hiç , ama o da külotlu çorapla giyilebilir belki...
Maşallah senin tontilik yavruya.Bereyle duruyo mu yau ,ne güzel,biz dışarı çıkarken cıngar kıyamet zor takıyoruz,arabaya biner binmez atıyoruz tabi
hıı kızlar ben üşütcem korkusuyla elbise giydiremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz? ayrıca ayaksız altta giydiremiyorum bacaklar üşücek diye siz neler yapıyorsunuz kız anneleri???
ek gıdaya başladım elma ile maaşallah çok sevdi ilk gün elma suyunu 2.gün püreli verdim onu da sevdi bugün de püreli vercem yarında havuç vericem böyle böyle bakıcam işte sorunsuz yesin hepsini inşallahh...
1/4 yaş pastayı indirmiş bulunmaktayım bünyeye, hayırlı olsun dicem de sonum hiç hayır değil galiba
merhaba kızlaar...kafama takılan birsey var birazda rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım..ben doğumuma kadar 3 kere kan grubuma baktırdım hatta biri ehliyet içindi ab(+) tim herdefasında ve devletin verdiği ehliyetimde bile pozitif kan grubum..gelin gorunkiiii benim dogum yaptıgım sırada negatif oldugum ortaya cıktııeşim pozitif ve bildiğiniz kan uyuşmazlıgı olan bir çiftmişiz nasıl olurdaa 3 ayrı yerdee pozitifken dogumda benim negatif oldugum ortaya çıktı inanamadıkk neyse hastane hemen aşı vurulmam gerektiğini aksi halde 2. cocugumun allah korusun ozurlu yada olu doğabilecegini soyledi ama biz hadi pozitifsem iğne hadi yan etki yaparsa diye eşim hemen kanımı başka bi yerde kontrol ettirdi ordada negatif cıktım.kızım pozitifti buarada.neysee gelelim asıl meseleyee hastane daha biz kanı başka bir labaratuara goturmeden iğneyi açıp gelmişti biz dedikki durun emin olalım 24 yıldır ben pozitifim diye bilirkeen ve 3 yerde kan grubuma baktırılmışken size inanmam mumkun değil su test sonucu cıksın dedik ama hemen vurulmalı falan dediler gittileer.neyse yarım saat sonra sonuç çıktı geldi.tamam dedik aşıyı vurdular ama o aşı yarım saat acıkta kaldı dememize ragmen yok onu başkasına vurdukk bu yeni acıldı dediler şimdi ben korkuyoruum 2. cocuk dusunursek hadi bişe olursa o aşı açıkta bekledi biliyorum yaaa
merhaba kızlaar...kafama takılan birsey var birazda rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım..ben doğumuma kadar 3 kere kan grubuma baktırdım hatta biri ehliyet içindi ab(+) tim herdefasında ve devletin verdiği ehliyetimde bile pozitif kan grubum..gelin gorunkiiii benim dogum yaptıgım sırada negatif oldugum ortaya cıktııeşim pozitif ve bildiğiniz kan uyuşmazlıgı olan bir çiftmişiz nasıl olurdaa 3 ayrı yerdee pozitifken dogumda benim negatif oldugum ortaya çıktı inanamadıkk neyse hastane hemen aşı vurulmam gerektiğini aksi halde 2. cocugumun allah korusun ozurlu yada olu doğabilecegini soyledi ama biz hadi pozitifsem iğne hadi yan etki yaparsa diye eşim hemen kanımı başka bi yerde kontrol ettirdi ordada negatif cıktım.kızım pozitifti buarada.neysee gelelim asıl meseleyee hastane daha biz kanı başka bir labaratuara goturmeden iğneyi açıp gelmişti biz dedikki durun emin olalım 24 yıldır ben pozitifim diye bilirkeen ve 3 yerde kan grubuma baktırılmışken size inanmam mumkun değil su test sonucu cıksın dedik ama hemen vurulmalı falan dediler gittileer.neyse yarım saat sonra sonuç çıktı geldi.tamam dedik aşıyı vurdular ama o aşı yarım saat acıkta kaldı dememize ragmen yok onu başkasına vurdukk bu yeni acıldı dediler şimdi ben korkuyoruum 2. cocuk dusunursek hadi bişe olursa o aşı açıkta bekledi biliyorum yaaa
canım nasıl bin yanlışlık bu ya ben bile şaşırdım seni düşünemiyorum kötü düşünme belki beklememiştir ya bunu diyen doktorlar değilmi insan sağlığını bu kadarda hiçe sayarlarmı
ala ala ilk defa duydum böyle bişeyii çok ilginç canım 2. çocuk düşündüğünde iyi bir kadın doğumcu bul doktora anlat ben negatif değildim negatif çıktım çocuk düşünüyoruz sorun olrmu falan die iğne vurulduğunu ama böyle böyle olduğunu da söyle gerekirse bir daha yapar zaten bide bulduğun dr doğum yaptığın hastanede olmasın çünkü hastanesini kötülemezler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?