2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hıı kızlar ben üşütcem korkusuyla elbise giydiremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz? ayrıca ayaksız altta giydiremiyorum bacaklar üşücek diye siz neler yapıyorsunuz kız anneleri???

ek gıdaya başladım elma ile maaşallah çok sevdi ilk gün elma suyunu 2.gün püreli verdim onu da sevdi bugün de püreli vercem yarında havuç vericem böyle böyle bakıcam işte sorunsuz yesin hepsini inşallahh...

Maşallah senin tontilik yavruya. Bereyle duruyo mu yau ,ne güzel,biz dışarı çıkarken cıngar kıyamet zor takıyoruz,arabaya biner binmez atıyoruz tabi

ewet aynen dewam:) walla bazen bnde özenmiyor değilim bide işe kot pantolonla gidenlere özenmişimdir hep:)

maşallah çok tatlı oturmakta pek yakışmış

çok seviyoruz oturmayı pek meraklı

Maşallah senin tontilik yavruya. Bereyle duruyo mu yau ,ne güzel,biz dışarı çıkarken cıngar kıyamet zor takıyoruz,arabaya biner binmez atıyoruz tabi

ben doğduğundan beri takıyorum gözlerini de kapatıyorum bereyle uyurken kundak şekli öyle uyumaya alıştırdım gözleri kapatınca daha çabuk uyuyor ve daha az uyanıyor ..bizimki yalnızca üst değiştirirken bir kıyamet niyeyse gıcık oluyor ben ter içinde kalıyorum değiştircem diye

Elbiseyi biriki kez giydirdim dışarı çıkarken altına külotlu çorap giydirdim.Patiksiz alt ben de giydirmedim hiç , ama o da külotlu çorapla giyilebilir belki...

kızlar size bişe sorucam doktora sormayı unutmusum gerçi pzrtsi gideceğim ama yinede merak ettim Allah kısmet ederse 24 ocakta 5 aylık oluyoruz yani 5 bitiyor 6 ayımız baslıyor oluyor galiba.. artık yavasdan yastıklarla oturtabilirmiyim ne zamn oturtmaya basladınız bebişleri daha hiç oturtmadım ben

Elbiseyi biriki kez giydirdim dışarı çıkarken altına külotlu çorap giydirdim.Patiksiz alt ben de giydirmedim hiç , ama o da külotlu çorapla giyilebilir belki...

yaa ne bilim çorapla üşür hem bez hem o sıkılır diye düşündüğümden denemedim hiç biraz daha havalar açsın barii o zaman denerim napim.

ben elbise giydirmeye bayıldığım için iki kilotlu çorap bide normal kısa çorap giydiriorum bacaklar sıcaccık canım üşümüyo valla elbiseden vazgeçmem

merhaba kızlaar...kafama takılan birsey var birazda rahatlatılmaya ihtiyacım var sanırım..ben doğumuma kadar 3 kere kan grubuma baktırdım hatta biri ehliyet içindi ab(+) tim herdefasında ve devletin verdiği ehliyetimde bile pozitif kan grubum..gelin gorunkiiii benim dogum yaptıgım sırada negatif oldugum ortaya cıktııeşim pozitif ve bildiğiniz kan uyuşmazlıgı olan bir çiftmişiz nasıl olurdaa 3 ayrı yerdee pozitifken dogumda benim negatif oldugum ortaya çıktı inanamadıkk neyse hastane hemen aşı vurulmam gerektiğini aksi halde 2. cocugumun allah korusun ozurlu yada olu doğabilecegini soyledi ama biz hadi pozitifsem iğne hadi yan etki yaparsa diye eşim hemen kanımı başka bi yerde kontrol ettirdi ordada negatif cıktım.kızım pozitifti buarada.neysee gelelim asıl meseleyee hastane daha biz kanı başka bir labaratuara goturmeden iğneyi açıp gelmişti biz dedikki durun emin olalım 24 yıldır ben pozitifim diye bilirkeen ve 3 yerde kan grubuma baktırılmışken size inanmam mumkun değil su test sonucu cıksın dedik ama hemen vurulmalı falan dediler gittileer.neyse yarım saat sonra sonuç çıktı geldi.tamam dedik aşıyı vurdular ama o aşı yarım saat acıkta kaldı dememize ragmen yok onu başkasına vurdukk bu yeni acıldı dediler şimdi ben korkuyoruum 2. cocuk dusunursek hadi bişe olursa o aşı açıkta bekledi biliyorum yaaa

canım nasıl bin yanlışlık bu ya ben bile şaşırdım seni düşünemiyorum kötü düşünme belki beklememiştir ya bunu diyen doktorlar değilmi insan sağlığını bu kadarda hiçe sayarlarmı

ala ala ilk defa duydum böyle bişeyii çok ilginç canım 2. çocuk düşündüğünde iyi bir kadın doğumcu bul doktora anlat ben negatif değildim negatif çıktım çocuk düşünüyoruz sorun olrmu falan die iğne vurulduğunu ama böyle böyle olduğunu da söyle gerekirse bir daha yapar zaten bide bulduğun dr doğum yaptığın hastanede olmasın çünkü hastanesini kötülemezler bence

ehliyetim için kan grubumun yazdıgı onaylı kart verdim devlete okadardi net biliyorum pozitif oldugumu ama negatif cıktım şaşılası bişe ama oldu.dr da hatalı hamileyim diye gittiğimde bi kan al eşlerden ne var ne yok gor..umarımm o aşı beklememiştir umarımm beklesede etkisini kaybetmemiştir.en baştan bilinseydi kan uyuşmazlıgımız aşılar vurulaacakmışım gebelikte ama bilmiyorduk işte..allahtan kızıma bişe olmadı ama sarılıkla 2 ay ugrastık bu kan uyuşmazlıgının etkisiymiş delik deşik oldu topuğu kan alınmaktan elleri morarmıştı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…