2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok yakısmıs maşallah bende giyilmiş versiyonunu çekemedim henüz dün aldım malum yıkamadan giydiremiyoruz çekerim bende bir ara

sağol canım, bize de hediye gelmişti. aslında ben de pembe body ile giydirmiştim taa ki kusana kadar koluna salopette y6eşiller de var diye öyle bi çingene modası yaptım ben de

canım sen şimdilik içini ferah tutmaya çalış ama ikinciyi düşündüğünde ii bi doktora git anlat iyice bi araştırılmaya ihtiyacın var

canım sende benim durumuma düşmüşsün bende 2011 yılına kadar O(+) diye biliyodum kan grubumu ancak ilk bebeğim 2 aylıkken almak zorunda kalınca ( 6 haftalıkken gelişimi durmuştu ) kürtajda öğrendim negatif olduğunu eşime mor reçeteyle aldırdılar ama onu kullanmadılar hastanedkini kullandılar eşimin getirdiğinide onun yerine koydular ameliyattan hemen sonra vurdular bu yavrumunda hemen kan grubuna baktılar doğar doğmaz benimkiyle aynıymış malesef en nadir bulunan kan grubu. bu gebeliğimde 10. hafta ve 24. haftada vuruldu o iğneyle ve ama o zaman iğneyi alır almaz 2 saat içinde vurulmalı denildi ve üstelik buz torbası içinde verildi.

Cok ilginc kan grubu kadar basit belirlenebilen bisiyde yanlislik nasil olur hadi bir kere oldu anladik diyelimde seninki 3 kez. Allah allah cok sasirdim. İnsallah bur sorun yasamazsin canim. Ve insallah o asi yeni diye yalan soylememislerdir. Belki bi ters etkisi olmicak ama neden boyle insanin icine kurt dusuruyorlar anldmiyorum

2 saat içindeyse pek bi mutlu olurum cunku maksimum 1 saat sonra vurdular.işte bak benim kızımada bişey olabilirdi çok kotu seyler yasamıssın sende..gebelikte resmen pozitif bir insan nasıl kontrol edilirse oyle kontrol etti doktorum halbukii 2 tane iğne vurulmalıymışım ne diyebilirimki...

canım inşallah yaa işte durdugum yerde aklıma geldi o an ameliyattan yeni cıkmışım pek bi olayları dusunememiştimde şimdi dusununce baya korktum

halaa acabalarım var soyleki, hastane kanımı karıştırmış olabilirmi acaba diyorum.benim o durumumda yeniden kan alınıptaa başka labaratuara goturulmedi hastanede adımın yazdıgı bir tüp kan vardı onu alıp eşim tahlile goturdu.benden tekrar kan alınmadı yani.ama ab side tutarmı arkadas okadar tesaduf olurmukii neyse once ben bi kan grubuma baktırmalıyım baya karışık bu işş

Allah beterinden korusun canım bizim kan uyusmazlığı falan olmadığı halde yattı sarılıkdan 10 gün bizdede süphelendiler ama çok şükür çıkmadı bişe.. bilmemmi içeri girerim topuğundan serum vermişler elinde bişeler bağlı ayyy kabus gibiydi Allahım bidaha yasatmasınn

bencede canım sen gene bir kan gruna baktır kafan rahat olur hem diğer hamilelinde sorun olmaz. çünkü 2. çocuk daha çok kan uyuşmazlığından etkileniyomuş. dt um öyle söylemişti.

sağol canım, bize de hediye gelmişti. aslında ben de pembe body ile giydirmiştim taa ki kusana kadar koluna salopette y6eşiller de var diye öyle bi çingene modası yaptım ben de

öyle canım en fazla 2 3 saat kalıyor bir kıyafetle hanımefendiler bilmemmi bizimki de yakalı acaba rahatsız edermi die düşündüm bakalım artık yoo yeşillede fena olmamış sanki.. kızlarımız güzel şekerim ne giyseler yakısıyor:)

kızlar dün kızıma yürüteç aldık ben biraz endişeliydim sevmez korkar diye ama yürüteçe koyar koymaz önündeki oyuncakalra saldırdı kzımı ilk defa bu kadar heyecanlı şaşkın ve sevinçli gördüm o sevindikçe bende sevindim valla :)

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bizede yürüteç geldi hediye ama ne zaman koyacağıma karar weremiyorum kaç aylık seninki ne zaman koymalıyız içine

çok şeker bu kız maşallah :) beyazlar içinde pamuk pamuk olmuş........ şapkayı ben de takamıyorum sadece dışarda zorla o da..

bende giydiremiyom yaa küçülcek güzelim kadife elbise 2 kilotlu çorap mı giydirsem diyom bu sefer gören hepsini bacak sancak :) en iyisi donlar :) ayaksız alt girdirince lastiği sıkı olan çorapla sıkıştırıyom üstüne de patik

bu soruyu sordum ama kimse cewaplamadı kızımı ne zamn oturtmaya başlayacağım kızlar ne zaman basladınız siz

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bizede yürüteç geldi hediye ama ne zaman koyacağıma karar weremiyorum kaç aylık seninki ne zaman koymalıyız içine

canım benimki 20 sinde 6 aylık oluyo aslında 5 aylık olacaktıda malum bizimki 5 hafta erken geldi. aslında altında bezi var oturabiliyoda yani

markası modeli ne?

canım markası babyhope 211 modeliymiş.

canım kızımı serbest bırakıyorum ben çünkü bunlar bireysel gelişimlerinin göstergesi. tek başına bırakmıyorum ama destekli de olsa oturuyor, oturtuyorum

bizimki kafasını kaldırıyor oturmak istiyor ama sırtı gelişmemişdir ben daha hiç oturtmadım destekle bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…