2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

halam saolsun bebek hediyesi aldı yürüteci tabii kullanmadık daha erken diye bizimkide bu kullanışlımı bilmiyorum tabi

canım acilen kan grubuna baktır başka bir yerde daha , ayrıca endişelenmene gerek yok öyle bir durum varsa bile aşı işe yarayacaktır inşallah, için rahatlicaksa benim annem ab(-) babam ab(+) 35 sene önce abim doğduğunda aşı falan yokmuş o zaman bir çocuğun daha olursa yaşamaz demişler ama annem 10 tane doğurdu hepimizde yaşıyoruz ve sağlıklıyız çok şükür, allahın izniyle seninkilerde sağlıklı olur.

Canım ben dördüncü aydan beri kucağımda destekli falan oturttum, şimdi beş bucuk aylığız destekli oturtuyorum oyuncaklarıyla falan oynuyor :)

bu soruyu sordum ama kimse cewaplamadı kızımı ne zamn oturtmaya başlayacağım kızlar ne zaman basladınız siz

Aynen benim bebeklerde oyle harhalde ek gidaya gecince hepten birakacaklar sutu

hmm o zaman bnde 10 gün sonra falan yavasdan baslayayım oturtmaya dimi

bizim de yarın tam 5 ay doluyor kollarından tutup oturtunce hoşuna gidiyodu ara ara yapıyodum hatta gazını çıkartıyodu oturtunca benim de hoşuma gidiyodu :) 2-3 gündür etrafına yastık koyup 4-5 dk oturuuyorum kucağımda da oturtuyorum...
çok değişik geliyo oturması büyümüş gibi geliyo birden bire eşimle karşısına geçip gülüyoruz çocuğa o da bize şaşkın şaşkın bakıyo siz oturuken ben gülüyo muyum der gibi :) :))

bi de bi kaç gündür çok gelişim gösterdi oyuncağını bi elinden diğerine geçirebiliyo uzun süre elinde tutabiliyo birazcık sallayabiliyo aynalı y.odası dolabının önüne geçinde aynaya vuruyo dolabın sapını çekiyo aayyy büyüdüler yaaa

Benim abimin cocuguda ek gidaya gecince yatmaz oldu.bende acele etmiyorum alti ayligiz nerdeyse daha on kasik yogurttayiz.daha yeni yeni sevmeye basladilar meyve filan

bizimkide yatarken kalkmaya çalışıyo kafasını kaldırıyoki kalksın bende ellerinden tutuyorum kaldırıyorum otuyo önce sağa sola bakıyo sonrada kafasını kaldırıp bana bakıp gülüyo cadı bende aferin kızıma deyincede kahkahayı basıyo çok büyük bir şey yapmış gibi seviyo .

Son düzenleme:

bizimde 24ünde 5 ay oluyor ewet bizimkine de ara da yapıyorum çok hosuna gidiyor ama korkuyorum bide bilmeyince bişe olur die kararsız kalıyorum.. bnde yastıkla yavasdan başlayayım ozamn ayy yazık garibim bunlarda ne warsa oturunca gülüyorlar die şaşırıyordum bizimkide son günlerde bütün gün dönmek için çabalıyor biz gülüncede dalgamı geçöiyoruz sanıyor nedir ağlıyor bizde çaktırmadan izliyoruz:):) ewet ya ne çabuk doğup büyüdüler ya
d

Eveeet cocuklar yurutece bayiliyor

bende bgn mayaladı ama bakalım tutacak mıı.

birde dediğin gibi çok mama ziyan ediyoruz bizde ondan yapıyım istedim mamayla.

Selam kızlar,
Geçmişi biraz okudum ama bitiremedim.. Zambak hamileymîş hayırlı olsun:)
Benim kızım 2 ağustos doğumlu, 5. Ay kontrolünde doktorumuz destekli orurtabîlîrsîniz artık dedi. Biz de oturtuyoruz. Önünede yumuşak oyuncakları koyuyoruz çok seviyor..
Bu hafta bakıcımız başladı. Ben evden çalıştığım için marta kadar beraberîz. Güzel oynuyorlar Ela ile.. Bütün îşleri ve yemeği de yapıyor ben Ela ile ilgilenirken.. Şimdilik iyiyiz yani
Ben ek gıda olarak elma suyu ve armut suyu verdim tadımlık. Şimdi de havuç suyu vermek istiyorum ama cam rendede çıkaramadım suyunu. Siz nasıl veriyorsunu havucu?

bende korkuyodum ama 5 aylık oldular artık 6 ayda desteksiz oturması için bizim yavaştan destekli oturtmamz lazım diye düşündüm zaten onlar hazır olduğunu hissttiriyo çok şükür bu günler de geldi .. bizm de çabalıyo dönmeye ama bitürlü beceremedi

canım normal rendede rendele temiz bi tülbentle sık acayip güzel suyu çıkıyo sevindim bakıcıyla iyi anlaşmanıza valla maşallah

aynen canım ya kucaktayken kaldırıyo kendini oturmak istiyomuş gibi destekli oturtuyorum bende kucağımda falan

Slm kızlar nasılsınız, belki gebelik değildir çünkü değerim herkese çok düşük geldi.

Ben oğlumu oturtuyorum artık, seviyor zaten oturmayı, yavaştan kendi dengesini kurmaya başladı zaten

Slm kızlar nasılsınız, belki gebelik değildir çünkü değerim herkese çok düşük geldi.

Ben oğlumu oturtuyorum artık, seviyor zaten oturmayı, yavaştan kendi dengesini kurmaya başladı zaten

iyiyiz canım sen nasılsın maşallah paşaya o zamn ölemi sen istiyomuydun tatlım bu kadar erken gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…