2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günde kaç kez besliyordun peki. İnşallah öyledir yoksa kafayı sıyırıcam yemiyo içmiyo derdine

Benimde öyle canım. Belki tam çekemiyodur diye sağarak vermeye başladım . Azmış, günde 300 cc sağıyorum kalanını mama takviyesi. Oğlum da geçen ay 350 gr aldı. Kiloyu sorun etme, bu ay olmazsa sonraki ay, olmazsa sonra. Elbet alacak. Benim takıldığım boyu ve gelişimi. Oğlum da doğumdan bu yana 13 cm uzadı. Ek gıdaya başlamadım henüz, belki o zaman düzene girer.Olur da bir çözüm bulursan paylaşmayı ihmal etme canım.

iyiyiz canım sen nasılsın maşallah paşaya o zamn ölemi sen istiyomuydun tatlım bu kadar erken gebelik

Tabikide istemiyordum, hemde sıkı korunuyordum, yani bildiğim kadarıyla öyleydi, 2 yaşında falan düşünüyordum ama nasip.
Şuan muallaktayız, haftaya doktora gidicem, o zaman net belli olur

Slm kızlar nasılsınız, belki gebelik değildir çünkü değerim herkese çok düşük geldi.

Ben oğlumu oturtuyorum artık, seviyor zaten oturmayı, yavaştan kendi dengesini kurmaya başladı zaten

cnm slm
bızden büyük bebeler ne alemde bi bakim dedım sende burdaymıssın
hamile misin isteyerek mi oldu korunmuyo muydun :26:

Tabikide istemiyordum, hemde sıkı korunuyordum, yani bildiğim kadarıyla öyleydi, 2 yaşında falan düşünüyordum ama nasip.
Şuan muallaktayız, haftaya doktora gidicem, o zaman net belli olur

anlıyorum canım ya herkeze zamanında nasip etsin allah canım mesaj kutuna bi bakarmısın zahmet olmazsa bişi sordumda

Hayırlı olsun zambakcığım, nedense sevindim belki başıma gelse kendimede sevineceğimdendir :)

annem abim 5-6 aylıkken bana hamile kalmış zor olmuş tabi ama benim en iyi arkadaşım dostum oldu abim çocuklarımda öyle olsun isterdim, inşallah senin evlatların öyle olurlar, Allahım kolaylıkların en kolayını nasip etsin sana gelişmeleri bekliyoruz canım

valla evet zor gerçekten benim başıma gelsede doğururdum ne diyelim oı zamn allah sanada versin diyelimmi

Aldırmak hiç geçmiyor aklımdan, ama çevre baskısı çok tedirgin ediyor beni, bizim akrabalar fena bu husuta.
Kız çocuklara bayılırım belki kızım geliyordur diye teselli buluyorum.

Aldırmak hiç geçmiyor aklımdan, ama çevre baskısı çok tedirgin ediyor beni, bizim akrabalar fena bu husuta.

sakın aldırma tatlım ya şimdiki bebeğinden ne farkı var onun varsa yaşamak için sana bağlanmış o ikiz bebkler nasıl bakılıo oda bakılır sadece sağlık yönünden tedirginim vücut anca topluyo ya kendini olsun artık ikinci bebiş hemen gelmek istemiş napalım değerim düşük dedin ya gün gün yükselcektir o

sen ne bakıyorsun çevrene bu senin cocuğun senin bedenin ilk duydukları için tepki verecekler bir sure sonra susacaklar hatta doğurduğun zaman ikisi buyudukçe şimdi karsı cıkanlar iyikide yapmışsın diyecekler gor bak su bir yada iki ay boyunca kulaklarını tıka kim ne diyorsa desin geçistir aldırma

canım çevreyi takma kafana canını sıkmamaları için bu bebeği ne kadar çok istediğini isteyerek bilerek yaptığınızı söylersin, istemiyormuş gibi davranırsanız yanlışlıkla falan gibi o zaman üzerinize gelirler bu konuda cahillikle bile suçlarlar ama sen kimseyi dinleme tekrar oğlun bile olacak olsa aslanlar gibi iki evladın olacak inşallah eski bebek kıyafetlerini de giydirecek birini bulmuş olursun hiç olmazsa:) kız olursada bayram ederiz hep beraber inşallah bak çok heyecanlandım şimdiden

Bu ek gıda gecıs benı tam bı ahcı yaptı valla mutfaktan cıkamıyorum muhallebısı çorpası purulerı meyvelerı derken aksa,m nasıl oluyo anlamıyorum bbuunde cıcı bebe yaptım kızlarıma.. Bu arada ZAMBAK cım hayırlı olsun ıns bana bak ıkız bakıyorum daha da bısey demıyorum anladın sen onu

Ayy masallah ya senin kizlar izin veriyor ne guzel benimkiler sagolsun birskmaz beni mutfaga filan

slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :) Ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa

allah damatlığınıda göstersin canım inşallah

slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama rabbim ol diyince oluyor

allahım sağsağlim kucağına almak nasip etsin inş canım senin adına çok sevindik bende şüpheli ve korkulu bekliyorum hep gunumde olurdum ama tık yok inş yarın olurum sen boyle deyince dahada korktum

Ayy masallah ya senin kizlar izin veriyor ne guzel benimkiler sagolsun birskmaz beni mutfaga filan

valla cok sukur ole huysuzları azalıyo buyudukce uyuduklarında hemen kosyrum mutfaga bu arada bırı acayıp donuyo 2 gundur herseyı cekıyo yattı yerden cnm senın sutun ne alemde benım baya azaldı 6 ayı cıkarırız ıns hee ben hala adet olmadım

Aman dikkat! Ben var diye teselli arıyorum, ben yaptım siz yapmayın dicem ama bende çok dikkat ederdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…