Günde kaç kez besliyordun peki. İnşallah öyledir yoksa kafayı sıyırıcam yemiyo içmiyo derdineUmay birkaç hafta öncesine kadar 100-120 cc anca içiyodu ( 6.ayımız bitecek 3 gün sonra ) ,şimdilerde de bazen 150 cc,çoğunlukla 180 cc içiyor ama zorla...Hiç takılma bence,ihtiyacı kadarını içiyo bu veletler.
benim kızım da hiç emmiyor, emzirdiğim için miktarı da bilemeiyorum ama çok az sürüyor emmesi, memeyi boşaltmıyor hiç. en azından 5 ayımız bitti. bu gidişle gider bendeki bu süt, zaten azaldı gibi. kilo da geçen ay 250g almıştı bu ayda en fazla o kadardır. boyu da az uzuyor, doğum boyuna göre sadece 12 cm uzadı. çok moralim bozuluyor ama zorla da verilmez sanırım, ne yapıcam da vericem ki. ama gelişimi fena gitmiyor sanki, tam dönebiliyor, istediğine uzanıyor. çok kucak istiyor, acaba doymuyor mu dicem ama emmek istemiyorrr, deliricemm
iyiyiz canım sen nasılsın maşallah paşaya o zamn ölemi sen istiyomuydun tatlım bu kadar erken gebelik
Slm kızlar nasılsınız, belki gebelik değildir çünkü değerim herkese çok düşük geldi.
Ben oğlumu oturtuyorum artık, seviyor zaten oturmayı, yavaştan kendi dengesini kurmaya başladı zaten
cnm slm
bızden büyük bebeler ne alemde bi bakim dedım sende burdaymıssın
hamile misinisteyerek mi oldu korunmuyo muydun :26:
Kondom bebeği diyebilirim canım :)
Pek bi azimliymiş galiba, %1 ihtimale denk geldi...
Tabikide istemiyordum, hemde sıkı korunuyordum, yani bildiğim kadarıyla öyleydi, 2 yaşında falan düşünüyordum ama nasip.
Şuan muallaktayız, haftaya doktora gidicem, o zaman net belli olur
Hayırlı olsun zambakcığım, nedense sevindim belki başıma gelse kendimede sevineceğimdendir :)
annem abim 5-6 aylıkken bana hamile kalmış zor olmuş tabi ama benim en iyi arkadaşım dostum oldu abim çocuklarımda öyle olsun isterdim, inşallah senin evlatların öyle olurlar, Allahım kolaylıkların en kolayını nasip etsin sana gelişmeleri bekliyoruz canım
Aldırmak hiç geçmiyor aklımdan, ama çevre baskısı çok tedirgin ediyor beni, bizim akrabalar fena bu husuta.
Kız çocuklara bayılırım belki kızım geliyordur diye teselli buluyorum.
Aldırmak hiç geçmiyor aklımdan, ama çevre baskısı çok tedirgin ediyor beni, bizim akrabalar fena bu husuta.
valla evet zor gerçekten benim başıma gelsede doğururdum ne diyelim oı zamn allah sanada versin diyelimmi
Bu ek gıda gecıs benı tam bı ahcı yaptı valla mutfaktan cıkamıyorum muhallebısı çorpası purulerı meyvelerı derken aksa,m nasıl oluyo anlamıyorum bbuunde cıcı bebe yaptım kızlarıma.. Bu arada ZAMBAK cım hayırlı olsun ıns bana bak ıkız bakıyorum daha da bısey demıyorum anladın sen onu
slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)Ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama rabbim ol diyince oluyor
Ayy masallah ya senin kizlar izin veriyor ne guzel benimkiler sagolsun birskmaz beni mutfaga filan
allah damatlığınıda göstersin canım inşallah
allahım sağsağlim kucağına almak nasip etsin inş canım senin adına çok sevindik bende şüpheli ve korkulu bekliyorum hep gunumde olurdum ama tık yok inş yarın olurum sen boyle deyince dahada korktum
Tabikide istemiyordum, hemde sıkı korunuyordum, yani bildiğim kadarıyla öyleydi, 2 yaşında falan düşünüyordum ama nasip.
Şuan muallaktayız, haftaya doktora gidicem, o zaman net belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?