Aldırmak hiç geçmiyor aklımdan, ama çevre baskısı çok tedirgin ediyor beni, bizim akrabalar fena bu husuta.
Kız çocuklara bayılırım belki kızım geliyordur diye teselli buluyorum.
Canim ikisi de kuru hatta kayisi gun kurusu olursa daha iyi
aktarlarda , kuruyemiscilerde ya da paketli olarak buyuk marketlerde bulabilirsin
kızlar daha öncede yazdım ama cevap alamadım yada cevap verildide gözümden mi kaçı
ok canım, bişi bulursam yazarım burayaBenimde öyle canım. Belki tam çekemiyodur diye sağarak vermeye başladım . Azmış, günde 300 cc sağıyorum kalanını mama takviyesi. Oğlum da geçen ay 350 gr aldı. Kiloyu sorun etme, bu ay olmazsa sonraki ay, olmazsa sonra. Elbet alacak. Benim takıldığım boyu ve gelişimi. Oğlum da doğumdan bu yana 13 cm uzadı.Ek gıdaya başlamadım henüz, belki o zaman düzene girer.Olur da bir çözüm bulursan paylaşmayı ihmal etme canım.
Günaydın kızlar,
Geçmişi okudum geldim.
Zambakcım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın. Zor ama güzel bir süreç seni bekliyor. Daha yeni geçtiğin için bu süreçten, daha kolay atlatacaksın inşallah.
Kızlar şu gece sık uyanan bebeğinizi yarım saat önce yatırın faydasını göreceksiniz diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım ama çok işe yaradı. Dün gece sadece 1 kere emmek için uyandı kızım. Akıl edene paylaşana çoookk teşekkürler
Uykusu gelmese de mi yatırıyosunuz ,Umay kıyameti koparıyor ya,direniyo musunuz,ne yapıyosunuz ,bana da anlatın yaaa2 gündür çok geç uykuya geçiyo benim cimcime...
Çok saolun arkadaşlar, çok kötüydüm inanın, kabullenmek çok zor, kondomla nasıloldu hala anlayamıyorum, demekki güvenmemek gerekiyormuş.
Ben Iğdır'dayım canım, biz tayinciyiz, hep derdim, doğuda doğsun büyüsün, batıya gidince çalışıcam diye, hayat her zaman planlı olmuyor.
merhaba arkadaşlar,bizde bugün 5 ayımızı bitirdik:) aranızda hala regl olmayan var mı?ben olamadımda.........
valla cok sukur ole huysuzları azalıyo buyudukce uyuduklarında hemen kosyrum mutfaga bu arada bırı acayıp donuyo 2 gundur herseyı cekıyo yattı yerden cnm senın sutun ne alemde benım baya azaldı 6 ayı cıkarırız ıns hee ben hala adet olmadım
valla cok sukur ole huysuzları azalıyo buyudukce uyuduklarında hemen kosyrum mutfaga bu arada bırı acayıp donuyo 2 gundur herseyı cekıyo yattı yerden cnm senın sutun ne alemde benım baya azaldı 6 ayı cıkarırız ıns hee ben hala adet olmadım
Tontonlarim uyanmadan sut sagip mamayida hazir etmem lazim. Bu arada sizinkilerde oyle mi bilmem ben beslemek icin uyanmalarini beklersem uyandiklarinda geri uyumuyorlar.ama uyanmadan mizmizlandiginda meme yada biberinu verirsen uyanmiyorlar
13 ziyaretçi rekor :)
Kızlar yaa değerim 165 çıktı, regl tarihinden 10 gün sonra sizce düşük değilmi?
Oğlumda geçtikten 2 gün sonra 299 çıkmıştı.
Farklı bişey olabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?