canım benimki uyandırmasam hiç uyanmıcak sabaha kadar 3 saate bir saat kuruyorum yediriyorum gözünü bile açmıyo uykusunda içiyo
merhaba arkadaşlar,bizde bugün 5 ayımızı bitirdik:) aranızda hala regl olmayan var mı?ben olamadımda.........
Benimkide azaldi ya cok uzuluyorum aman dogru duzgun beslenemiyorum ki.hergun bes litre su da icilmiyor haliyle azaldi baya tamda cocuklar guzel emmeye baslamisti.benimkinin zayif olan pek bi kimbirdek oteki yerinde sayiyor.bakalim simdi 6.ay asilarini bekliyorum sorunsuz atlstiriz ins
biraz banada düşük geldi canım bilmiyorumkidış gebelikte düşük değer falan oluyomuydu ya duydu sanki:44:
ben doğururdum :26:Aynen ole ya. Tam tartisilacak bi konu. BEN OLSAM NE YAPARDiM?
ben varım bennnn, istemiyorum gelmesinnnnnn benden uzak olsunnnnmerhaba arkadaşlar,bizde bugün 5 ayımızı bitirdik:) aranızda hala regl olmayan var mı?ben olamadımda.........
Iki aydir eskisi gibi adet gormeye badladim bende dikkat etmek lazim neme lazim bir ikiz daha. Saka saka allah hayirlisini versin ama pes derim kendi kendime
Ahh benimkide öyle olsa...
Ya bu değere sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum valla...
blemedimki canım doktora gitmedinmi sen gitsen ii olurdu bence lekelenmen falan yok dimi:44:
Iki aydir eskisi gibi adet gormeye badladim bende dikkat etmek lazim neme lazim bir ikiz daha. Saka saka allah hayirlisini versin ama pes derim kendi kendime
Yok canımcım karın ağrısı var sadece.
Eşim yarın arkadaşına soracak, kadın doğumcumuz eşimin arkadaşıda biraz çekiniyoruz, adam yuhh diyecek :)
zambak canım sımdı haberını okudum agzım acık kaldı
allah ol dıyınce oluyor yapacak bısey yok uzulme sakın
ve allahım sana dayanma gucu versın
bızde kondomla korunuyoruz demekkı guvenmemek lazım sasırdım ben cok guvenıyordum
Güya en kalınını seçmiştik, pehh alsınlar gözlerine soksunlar ürünlerini.
Ben mahkemey versem tazminat alırımıyım acep :)
mahkeme bu sorunu nasıl karşılarkiver kız arkandayız
ben elbise giydirmeye bayıldığım için iki kilotlu çorap bide normal kısa çorap giydiriorum bacaklar sıcaccık canım üşümüyo valla elbiseden vazgeçmem
ehliyetim için kan grubumun yazdıgı onaylı kart verdim devlete okadardi net biliyorum pozitif oldugumu ama negatif cıktım şaşılası bişe ama oldu.dr da hatalı hamileyim diye gittiğimde bi kan al eşlerden ne var ne yok gor..umarımm o aşı beklememiştir umarımm beklesede etkisini kaybetmemiştir.en baştan bilinseydi kan uyuşmazlıgımız aşılar vurulaacakmışım gebelikte ama bilmiyorduk işte..allahtan kızıma bişe olmadı ama sarılıkla 2 ay ugrastık bu kan uyuşmazlıgının etkisiymiş delik deşik oldu topuğu kan alınmaktan elleri morarmıştı..
çok şeker bu kız maşallah :) beyazlar içinde pamuk pamuk olmuş........ şapkayı ben de takamıyorum sadece dışarda zorla o da..
bende giydiremiyom yaa küçülcek güzelim kadife elbise2 kilotlu çorap mı giydirsem diyom bu sefer gören hepsini bacak sancak :) en iyisi donlar :) ayaksız alt girdirince lastiği sıkı olan çorapla sıkıştırıyom üstüne de patik
Tatlim tazminat isi yas adamlar isten siyiracak bir yolunu bulurGüya en kalınını seçmiştik, pehh alsınlar gözlerine soksunlar ürünlerini.
Ben mahkemey versem tazminat alırımıyım acep :)
kızlar kocamın boğazını sıkmak üzereyim benle playstation oyna die kuduruyo bi rahat yokben azcık kaçıyorum siz kaynatmaya devam edin okurum artık birazdan of sizin muhabbetten ayrılmak ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?