2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,bizde bugün 5 ayımızı bitirdik:) aranızda hala regl olmayan var mı?ben olamadımda.........

slm canım bızde 5.5 aylıgız bende hala olmadım
senın gene ıkısı emıyolarmıs benım bırını emdır dolmasını ekle bekle sag halıyle azaldı 1 yasın kadar hayalım vardı ama kısmet gelecek bebege::/ ıkızler gercektende farklı oluyorlrmıs sakın dedıgımız cok yaramaz olduu:| oturmayada basladılar bende cok tırsıyrum 6.ay asılardan:|

uvvvvv topik cidden ne kalabalık duyguşşşş nerelerdesin kız gelmişin bayadır yoksun tatlım

Aynen ole ya. Tam tartisilacak bi konu. BEN OLSAM NE YAPARDiM?
ben doğururdum :26:

merhaba arkadaşlar,bizde bugün 5 ayımızı bitirdik:) aranızda hala regl olmayan var mı?ben olamadımda.........
ben varım bennnn, istemiyorum gelmesinnnnnn benden uzak olsunnnn
Iki aydir eskisi gibi adet gormeye badladim bende dikkat etmek lazim neme lazim bir ikiz daha. Saka saka allah hayirlisini versin ama pes derim kendi kendime

Iki aydir eskisi gibi adet gormeye badladim bende dikkat etmek lazim neme lazim bir ikiz daha. Saka saka allah hayirlisini versin ama pes derim kendi kendime

dıkkat edıyorum cook ama ılerde ıstıyorum bı tane daha kısmet artık ıkımı bırmı:/ ıkı bebe olunca dogru durust sevemıyorsun nasıl buyuduler anlamıyrsun valla bebeklırını bıle dogru durust hatırlamıyorm kosusturmaktan zaten sezeryan cok gecıydı

zambak canım sımdı haberını okudum agzım acık kaldı
allah ol dıyınce oluyor yapacak bısey yok uzulme sakın
ve allahım sana dayanma gucu versın
bızde kondomla korunuyoruz demekkı guvenmemek lazım sasırdım ben cok guvenıyordum

Yok canımcım karın ağrısı var sadece.
Eşim yarın arkadaşına soracak, kadın doğumcumuz eşimin arkadaşıda biraz çekiniyoruz, adam yuhh diyecek :)

anlıyorum canım tamam aman yuh dicek ne var bunda olmucak bişeymi hepimizin aynı şey olabilir takma sen

Olmamasını ümit ediyorum ama varsada hayırlısı dicem canım.
Tek sıkıntım yalnızlık, aksi takdirde bi kızım olsa fena olmaz hani :)

Güya en kalınını seçmiştik, pehh alsınlar gözlerine soksunlar ürünlerini.
Ben mahkemey versem tazminat alırımıyım acep :)

kızlar kocamın boğazını sıkmak üzereyim benle playstation oyna die kuduruyo bi rahat yok ben azcık kaçıyorum siz kaynatmaya devam edin okurum artık birazdan of sizin muhabbetten ayrılmak ölüm

ben elbise giydirmeye bayıldığım için iki kilotlu çorap bide normal kısa çorap giydiriorum bacaklar sıcaccık canım üşümüyo valla elbiseden vazgeçmem

aaa ne güzel hava biraz ısınsın ben cesaret edemiyorum henüz

aaa bunu da ilk kez duydum ne acayip yaaa umarım aşının vakti geçmemiştir faydalı olur canım...

çok şeker bu kız maşallah :) beyazlar içinde pamuk pamuk olmuş........ şapkayı ben de takamıyorum sadece dışarda zorla o da..

sağol canım anlaşılan şapka sevmiyor zamane kızları

ben ayaksız altları sadece dışarı giderken bikaç kez giydirdim ,evde hep ayaklıları giydiriyorum...patikleri hep çıkarıyor hangisini giydirdiysem...hıı bu arada 2 adet ayaksız tulum hiç giyilmeden yeni sahibini arıyor kısa geliyor berayıma unutmuşum dolapta nasıl üzüldüm yıka,pakla,ütüle hiç giydireme

ben kızımı ufak ufak kucağımda oturtuyordum şimdi ise maaşalllah hep kalkmak istiyor mamadan sonra oturtuyorum gazını çıkarıyor hemen destekli oturtuyorum artık ama öyle uzun uzun değil soran olmuştu arkadaşlardan alıntı yapmıştım ama olmamış

bu arada yakalık için püf nokta arkası muşambalı olanları ters takın muşamba üste gelsin böylelikle hem gördükçe siliyosun yakalığını , hem göğsü ıslanmıyor , hemde sürekli yakalık değiştirmiyorsun rahat ettim yaaa tecrübeli bir anneden tavsiye üzerine artık böyle kullanıyorum...

iyi gecelerrr herkese, ben nen nen yapıciim. yoksa yarın ayakta uyucam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…